Zaman: Prş Ağu 07, 2025 5:55

News News of Gündem

Site map of Gündem » Dizin : Gündem

DİNK Cinayeti - Tuncel’in suçu örtbas edildi!

Polis (Ramazan Akyürek) Tuncel’in suçunu örtbas edip muhbir yaptı’

Dink cinayetinde polisin ihmalini araştıran Başbakanlık Teftiş Kurulu’nun raporunda ‘MC Donald’s bombalamasında Erhan Tuncel’in rolünün örtbas edildiği’ görüşüne yer verildi

İSTANBUL - Başbakanlık Teftiş Kurulu, Hrant Dink’in öldürülmesinde ‘azmettirici’ olarak yargılanan Erhan Tuncel’in Mc Dolands’ın bombalanması olayında ‘bilinçli’ olarak dava dışı bırakıldığı değerlendirmesinde bulundu. Saldırıda bombayı hazırlayan ve Yasin Hayal’i saldırıya azmettiren Erhan Tuncel, olayın sanığı yapılmamış ve polis muhbiri olarak kullanılmıştı. Oysa suça karışan bir ...
Read more : DİNK Cinayeti - Tuncel’in suçu örtbas edildi! | Görüntüleme : 575 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Kılıçdaroğlu'ndan Unakıtan'a suçlama - 18 ayda 1 TRİLYON Kâr

Kılıçdaroğlu'ndan Unakıtan'a suçlama

'Baştaki imam ne derse, cemaat uyar'

CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon davasının kamuya acıtan bir dava haline dönüştüğünü söyledi. Hükümeti kastederek, "Baştaki imam ne derse cemaat ona uyar" diyen Kılıçdaroğlu, iktidar partisi ile CHP'nin demokrasi anlayışlarının hiç bir zaman birbirine uymadığını belirtti.

Yalova'da partisinin belediye başkan adayları ile bir araya gelen, Atatürkçü Düşünce Derneği Yalova Şubesi'nin yemeğine katılan CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, hiçbir zaman suçluların savunucusu olmadıklarını söyledi. ...
Read more : Kılıçdaroğlu'ndan Unakıtan'a suçlama - 18 ayda 1 TRİLYON Kâr | Görüntüleme : 512 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

880 bin kişi icralık / Kredi kartları / Kriz teğet geçti

880 bin kişi icralık

Kriz, kredi kartı batağını büyüttü. Haciz memurları tahsilat için kapıya dayandı!

Geçen yıl 450 bin kişiydi

AKP’nin yanlış ekonomi politikalarıyla inleyen vatandaş, krizin ardından çareyi kredi kartında arayınca gırtlağına kadar borç batağına saplandı. 2007’de 450 bin olan icralık kredi kartı sayısı, geçen yıl 880 bine fırladı.

2009 da ümit vermiyor

Çaresİzlİkten kredi kartına sarılan tüketici, 2001’de 15 milyon olan kart sayısının 2008’de 45 milyona çıkmasına yol açtı. ÇETKODER Başkanı Mustafa Göktaş, ...
Read more : 880 bin kişi icralık / Kredi kartları / Kriz teğet geçti | Görüntüleme : 1119 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Telekulak dosyası - Haşim Kılıç 4 yıldır neyi bekliyor!?

Kılıç 4 yıldır neyi bekliyor!

Yargıtay Onursal Başsavcısı Kanadoğlu ’telekulak’ yasasını hatırlattı:

10. Cumhurbaşkanı A. Necdet Sezer’in herkesin dinlenmesine imkan tanıyan yasanın iptali için Anayasa Mahkemesi’nde açtığı davanın, 4 yıldır gündeme bile alınmadığını hatırlatan Kanadoğlu, “Yurttaşlarıma her gün için geçmiş olsun diyorum” dedi.

Telekulak dosyası Haşim Kılıç’ın önünde bekliyor

Herkesin dinlenmesine imkan tanıyan yasanın iptali için Sezer’in açtığı dava, tam 4 yıldır Anayasa Mahkemesi gündemine alınmadı

Türkiye’de 70 milyon kişinin dinlenip izlenebilmesine olanak tanıyan yasanın ...
Read more : Telekulak dosyası - Haşim Kılıç 4 yıldır neyi bekliyor!? | Görüntüleme : 580 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Abdüllatif ŞENER: 'Ben de dinleniyorum' (Ergenekon yorumu)

Şener 'dinleniyorum' dedi

Abdüllatif Şener Ergenekon'la ilgili çok kritik noktalara dikkat çekti. Kendisinin de dinlendiğini söyledi.

Başbakan eski Yardımcısı Abdüllatif Şener, Ergenekon operasyonuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı: Abdüllatif Şener "Bu ülkede yaşayan hiçkimse ben dinlenmiyorum deme şansına sahip değil. Siz de dinleniyorsunuz. Ben de dinleniyorum. Bunu böylece kabul etmemiz lazım. " dedi.

Şener yaşananları şöyle değerlendirdi:

KAYGI VE ENDİŞE VAR: Şu anda kurumlar arasında hep karşılıklı kaygı, endişe var. Bilek güreşi var. Ben böyle görüyorum. ...
Read more : Abdüllatif ŞENER: 'Ben de dinleniyorum' (Ergenekon yorumu) | Görüntüleme : 593 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

AKP Filistin için göbek atıyor

Filistin için göbek attılar

Böylesi ilk kez görülüyor: AKP Kadın Kolları'ndan bir ilginç yardım yemeği.

AKP Kartepe Kadın Kolları’nın, Filistin’e yardım amacıyla düzenlediği çay partisinde ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Emine Erdoğan'ın gözyaşlarını tutamadığı Gazze katliamı, AKP kadın kollarını da harekete geçirdi. AKP kadınlar Türkiye'nin dört bir yanında Filistin için yardım topluyor. Ancak Kartepe Kadın Kolları'nın yardım toplantısı eğlenceye dönüşünce tepkileri de beraberinde getirdi.

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin haberine göre kısa bir süre önce AKP Kartepe ...
Read more : AKP Filistin için göbek atıyor | Görüntüleme : 854 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

TRT 'Zaman' ın reklamını yapıyor iddaası!

http://www.hizliresim.com/2009/1/16/3254.jpg

Cengiz Semercioğlu bugünkü yazısında TRT Çocuk kanalında yayınlanan ‘Ayı Paddington'ın Maceraları' adlı çizgi filmde “Ayı Paddington ne zaman bir gazete okuyacak olsa her seferinde ismiyle cismiyle “Zaman Gazetesi'ni ver bana” diye sesleniyor” dedi. Semercioğlu, TRT'nin gizli-açık reklam yapmanın yasak olduğu televizyonda, belli bir görüşü temsil eden gazetenin reklamını gizli de değil, açık açık yaptığını iddia etti.

Semercioğlu'nun yazısı şöyle:

Nasıl mı oluyor? Bu işten TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in haberi var mı bilemiyorum. Ama ...
Read more : TRT 'Zaman' ın reklamını yapıyor iddaası! | Görüntüleme : 611 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İkisi de Erdoğan

"Bu terör karşısında Türkiye'nin İsrail'le imzaladığı M-60 tanklarının modernizasyonuna iliskin anlaşmayı askıya alması gerekir". Bu açıklama o zaman Başbakan adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'a ait. Tarihi, 5 Nisan 2002. Aradan 7 yıl geçti.

Bu sefer Başbakanlık koltuğunda oturan aynı Erdoğan, "Bize soruyorlar. 'Neden İsrail ile ilişkileri kesmiyorsunuz?' diyorlar. Sizin bu ülkeyi yönettiğiniz zamanları da hatırlıyoruz. O zaman yok muydu sorun? Siz neden ilişkileri kesmediniz? Biz bakkal yönetmiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetiyoruz" cevabını verdi. Tarih 6 Ocak ...
Read more : İkisi de Erdoğan | Görüntüleme : 531 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İstihbaratın Gülenci olduğu iddiası var

İstihbaratın Gülenci olduğu iddiası var

HABER MERKEZİ

Rize Milletvekili ve eski Başbakan Mesut Yılmaz, ‘Emniyet kaynaklı bazı bilgilere göre, istihbarat tamamen ‘F’ tipi. İşler bu raddeye gelmişse, bu belki Susurluk döneminden daha vahim bir gelişmedir’ dedi

Rize Milletvekili ve eski Başbakan Mesut Yılmaz, terörle mücadelede hukuk dışına çıkıldığını, bazı şeylerin görmezden gelindiğini söyledi. Yılmaz, emniyet istihbaratının Fethullah Gülen’e yakın isimlerin elinde olduğu yolunda iddialar olduğunu da belirtti.
NTV-MSNBC’nin haberine göre, Ergenekon-Susurluk ilişkisi, Can Dündar’ın ...
Read more : İstihbaratın Gülenci olduğu iddiası var | Görüntüleme : 618 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

‘O sözler’ Türköne’nin peşini bırakmıyor!

‘O sözler’ Türköne’nin peşini bırakmıyor!

Dönemin Başbakanı Prof. Tansu Çiller’in Susurluk skandalına karışan bazı şahsiyetlere sahip çıkmak için söylediği ünlü “Devlet için kurşun atan da şereflidir, kurşun yiyen de..” sözünün hayaleti, Zaman gazetesi yazarlarından Prof. Dr. Mümtaz’er Türköne’nin peşini bir türlü bırakmıyor

Bunun nedeni, bu sözlerin mimarının Çiller’in başbakanlığı döneminde kendisine danışmanlık yapan Türköne olduğu yolundaki yaygın iddia.
Bu konudaki tartışma geçenlerde Türköne’nin Zaman’daki köşesinde Susurluk ile Ergenekon’un birbirinden ayrı görülemeyeceği, Susurluk’un Ergenekon denen ...
Read more : ‘O sözler’ Türköne’nin peşini bırakmıyor! | Görüntüleme : 898 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148878 ileti • Toplam 46216 başlık • Toplam 25035 üye

x