Zaman: Prş Haz 19, 2025 9:33

News News of Haberler

Site map of Haberler » Dizin : Haberler

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Şahin: Banane ya! Bana ne!

Adalet Bakanı Şahin Deniz Fener'i yolsuzluğunu bu sözlerle değerlendirdi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, ''(Falan ülkede, falan dernek yöneticileri suiistimal yapmış. Bunun sorumlusu da sizsiniz) diyorlar. Bana ne ya. Bana ne. Almanya'daki bir derneğin yöneticileri yanlış yapmışlarsa, yargılanmışlarsa, benim iktidarımdan buna ne?'' dedi.

Şahin, AK Parti Antalya İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, İslam dininin çok kutsal aylarından biri olan ramazan ayının geride bırakıldığını belirtti.

Ramazan ayında, insanların kendilerinden başkasını daha çok düşündüğünü ...
Read more : Şahin: Banane ya! Bana ne! | Görüntüleme : 729 | Yanıtlar : 0

Bir ABD geçiyor bir Rusya

Rus gemisi Çanakkale, ABD askeri gemisi ise İstanbul Boğazı'ndan geçiş yaptı.

Rus Donanması'na ait askeri gemi, ''Ledni-801'', Çanakkale Boğazı'ndan geçti.

Çanakkale Boğazı'ndan geçiş yapan Rus askeri gemisi ''Ledni-801''e geçişi sırasında kılavuz kaptan alındı.

Rus askeri gemisi ''Ledni-801''in boğazı geçişi sırasında Türk Sahil Güvenlik botu, gemiye eşlik etti.

Yetkililer, geminin Ege Denizi'nde gideceği liman hakkında açıklama yapmadı.

ABD ASKERİ GEMİSİ İSTANBUL BOĞAZI'NDAN GEÇTİ

ABD askeri gemisi ''USS Mason-87'', İstanbul Boğazı'ndan geçti.

Marmara Denizi'nden saat 15.55'te ...
Read more : Bir ABD geçiyor bir Rusya | Görüntüleme : 643 | Yanıtlar : 0

Bir gecede zengin olanlar

AKP son bir yılda Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluklarına imza attı.

“Yolsuzluk, yoksulluk ve yasağı” ortadan kaldıracağı iddiasıyla iktidara gelen AKP son bir yılda, Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluklarına imza attı. İstanbul, İzmir, Antep gibi çeşitli illerde art arda ortaya çıkan milyon dolarlık yolsuzluklara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra, partinin iki genel başkan yardımcısından belediye başkanlarına, sivil toplum örgütlerinden belediye meclis üyelerine çok sayıda AKP’linin adı karıştı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya ...
Read more : Bir gecede zengin olanlar | Görüntüleme : 1376 | Yanıtlar : 0

Bahçeli Fırat'a inanmamış

MHP lideri: İkna olunmuş olsaydı tartışmalar sürmezdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP ile CHP arasında son günlerde tırmanan gerilime ve “üslup” tarzına dikkat çekerek, Meclis’in açılışıyla birlikte herkesin düşüncesini siyasi kültüre uygun bir üslup içinde ifade etmesi çağrısında bulundu.

Bahçeli, “22 Temmuz öncesi başlayan ve bazı siyasi partiler arasında inatla sürdürülen cepheleşme ve siyasi üslup yüzünden siyasi kültürü aşağı çeken ifadelerle süren tartışmalar üzülerek görüyorum ki Ramazan ayının manevi ikliminde de sürdürülmüştür” ...
Read more : Bahçeli Fırat'a inanmamış | Görüntüleme : 545 | Yanıtlar : 0

Dünyayı şok eden karar

ABD'de 700 milyar dolarlık kurtarma paketi reddedildi. Borsalar tepetaklak oldu.

Çıkmasına kesin gözü ile bakılan 700 milyar dolarlık kurtarma paketi ABD Temsilciler Meclisi'nde reddedildi.

Kararın ardından Dow Jones sanayi endeksi, tarihinde bir gündeki en büyük düşüşle 777,68 puan gerileyerek 10.365,45 puana düştü.
Nasdaq bileşik endeksi ise 199,61 puan (yüzde 9.14) azalarak, 1.983,73 puandan kapandı.

ABD ÇIKIŞ YOLU ARIYOR

ABD’de finans sektörünü kurtarmayı amaçlayan 700 milyar dolarlık paketin Kongre’de reddedilmesinin ardından yönetim ve Kongre liderleri ...
Read more : Dünyayı şok eden karar | Görüntüleme : 608 | Yanıtlar : 0

Akman için tutuklama emri

CHP'li Kılıç: "Zahit Akman için görüldüğü yerde tutuklansın talimatı var."

CHP MYK üyesi Ali Kılıç parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında 'Deniz Feneri davasına' ilişkin açıklamalarda bulundu.

Davayı Kılıçdaroğlu ile birlikte Almanya'da yakından takip eden Ali Kılıç, "Dün genel başkanımız TBMM Başkanı Toptan'ı ziyaretinde 'Almanya'dan RTÜK Başkanı ile ilgili tutuklama kararı çıkarsa bunu nasıl açıklar sınız?'diye soru sormuştu.Bugün de bu sorunun yanıtını tekrar biz CHP olarak vereceğiz. Baykal, Frankurt başsavcılığının hazırladığı iddianameyi NTV bir canlı ...
Read more : Akman için tutuklama emri | Görüntüleme : 629 | Yanıtlar : 0

The Economist: 'Atatürk Ermenileri kurtardı'

Prestijli İngiliz dergisi The Economist böyle yazdı: 'Atatürk Ermenileri kurtardı'.

Prestijli The Economist dergisi, Erivan’daki “Soykırım” müzesindeki belgelere dikkat çekerek “Modern Türkiye’nin babası Kemal Atatürk, birinci dünya savaşı sırasında ve sonrasında yüzlerce Ermeni kadın ve çocuğu, Osmanlı kuvvetleri tarafından toplu olarak katledilmekten kurtardı” diye yazdı.

Prestijli İngiliz dergisi The Economist, son sayısında Türkiye ile Ermenistan’ın yakınlaşma çabalarını değerlendirdiği “Dost ve Komşu” başlıklı analizinde “İki tarihi düşman” arasındaki ilişkilerde iyileşme umudunun doğduğunu vurguladı. Analizin başında Atatürk’ün ...
Read more : The Economist: 'Atatürk Ermenileri kurtardı' | Görüntüleme : 627 | Yanıtlar : 2

Washington Mutual da gitti

ABD hükümeti, ülkenin en büyük mevduat bankası Washington Mutual'a el koydu.
Washington Mutual'ın varlıkları ise JPMorgan tarafından 1,9 milyar dolara satın alındı.
ABD'nin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu olarak kabul edilen “Federal Deposit Insurance Corp” Başkanı Sheila Bair, kurtarma operasyonunun banka hakkındaki spekülasyonlar ve müşterilerin sakinleşmesi için perşembe gece yapıldığını söyledi.

FDIC, müşterilerin bugün normal işlemlerini yapabileceğini ve bütün mevduat sahiplerinin tamamen koruma altında olduğunu açıkladı. ABD hükümetinin bankaya el koymasının, alternatifler üzerinde çalışan banka yönetim ...
Read more : Washington Mutual da gitti | Görüntüleme : 622 | Yanıtlar : 0

AKP'de ŞOK İSTİFA

AK Parti Yozgat Milletvekili Yaşar Öztürk, partisinden istifa etti.
AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Yaşar Öztürk, partisinden istifa etti.
Öztürk, TBMM Başkanlığına gönderdiği yazıda ''Gördüğüm lüzum üzerine üyesi bulunduğum AK Parti'den istifa ediyorum. Gereğini arz ederim. Saygılarımla'' ifadesine yer verdi.

Öztürk'ün istifasıyla AK Parti'nin TBMM'deki sandalye sayısı 338'e düşerken, bağımsızların sayısı 5'e yükseldi.

TBMM'de sandalye dağılımı şöyle:

AK Parti: 338
CHP: 98
MHP: 70
DTP: 21
DSP: 13
Bağımsızlar: 5
ÖDP: 1
BBP: 1
Boş: ...
Read more : AKP'de ŞOK İSTİFA | Görüntüleme : 574 | Yanıtlar : 0

Erdoğan'a 3 KURUŞ Ceza

Başbakan Erdoğan'ın şehitler hakkında 'kelle' ifadesi kullandığı iddiasıyla açılan davada 3 YENİ KURUŞ para cezası ödemesi kararı alındı.

Avustralya"da katıldığı radyo programında, PKK lideri Abdullah Öcalan hakkında “sayın", şehitlerden de “kelle" olarak sözeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında verilen “3 kuruşluk" tazminat kararı onandı.

ERDOĞAN SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Başbakan Tayyip Erdoğan, yerel mahkemenin kararına çok sert tepki göstermişti. Partisinin Grup toplantısında olaya “hile-i şeriye" karıştırıldığını söyleyen Erdoğan, davanın “hiç alakası olmayan" Kartal"da açılmasına da dikkat ...
Read more : Erdoğan'a 3 KURUŞ Ceza | Görüntüleme : 562 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148686 ileti • Toplam 46067 başlık • Toplam 25009 üye

x