Zaman: Pzr Ağu 03, 2025 18:15

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

[b]Amerikan 1 doları'nın Sırları[/b]

Amerika, 1 Dolarını sanki yüzyılımızda neleri değiştirmek istediğini, neler yapmak istediğini anlatmak için bir özet haline getirmiş ve açık açık anlatmış...... Seyredin şaşıracaksınız..

Read more : [b]Amerikan 1 doları'nın Sırları[/b] | Görüntüleme : 550 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Teröristbaşı Öcalan'a ev hapsi MİT gündeminde

Abdullah Öcalan'a ev hapsi

DTP'lilerin terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'a ev hapsi talepleri tartışma yarattı.

DTP'li milletvekillerinin terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'a ev hapsi uygulanmasına yönelik talepleri tartışma yaratırken Enis Berberoğlu Hürriyet'teki yazısında, MİT'in bu konuyu değerlendirdiğini yazdı.

ÖCALAN'A EV HAPSİ

Başkentin derin kulislerinde bir süredir dolaşan söylenti ilk kez DTP Diyarbakır Milletvekili Aysel Tuğluk tarafından yüksek sesle dile getirildi. Tuğluk, Başbakan'a, "Aydın ve yazarların Kürt sorununun çözümüne hizmet edeceği anlayışıyla Abdullah Öcalan için önerdiği ...
Read more : Teröristbaşı Öcalan'a ev hapsi MİT gündeminde | Görüntüleme : 555 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Zekeriya Karaman aşkı!

Belediyenin Karaman aşkı

İstanbul Belediyesi adı Almanya’daki Deniz Feneri e.V. davasında geçen Zekeriya Karaman’ın ortak olduğu şirkete ‘acil' olarak verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Darülaceze Müdürlüğü, müdürlüğe bağlı Kartal Çocuk Evi, İsmem, Yakacık Huzur Evi ve Darülaceze Kayışdağı Tesisleri’nde barınan 1240 kişinin 2009 yılı içerisindeki hür türlü bireysel bakım, sağlık kontrolünün sağlanması, yemek, günlük yaşam aktiviteleri ile rehabilitasyon ihtiyaçlarının karşılanması için, 25 Aralık 2008 tarihinde hizmet alım ihalesi düzenledi.

Mepa Medya’da tanıdık isimler

Açık usulle ...
Read more : İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Zekeriya Karaman aşkı! | Görüntüleme : 842 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Dilimiz nasıl değişti?

Dilimiz nasıl değişti?

Yazarını bilmiyorum ama çok hoşuma gittiği için saklamıştım. İnternette mail grupları arasında dolaşan “dilimizin değişmesiyle” ilgili esprili bir yazı bu. Bilen biliyordur belki ama, okuması ve üzerinde konuşması pek keyifli:

Yıl: 1960 öncesi

Karşıma aniden çıkınca ziyadesiyle şaşakaldım ve çok mütehassis oldum. Nasıl bir edâ takınacağıma hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. Buna mukâbil az bir müddet sonra kendimi toparlar gibi oldum. Cemalinde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm vardı. Üstümü başımı toparladım, kendimden ...
Read more : Dilimiz nasıl değişti? | Görüntüleme : 824 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Mahmut Şevket Paşa'nın 31 Mart Olayı Sırasındaki Ses Kaydı

Mahmut Şevket Paşa'nın 31 Mart Olayı Sırasındaki Ses Kaydı

Tarih'in Arka Odası izlencesinin 11 Nisan 09 tarihinde yayınlanan bölümünden alıntıdır.

Din ve Siyaset - 12 Nisan 09

Gazeteci/Haberci Nuriye Atabey soruyor, Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı, İlâhiyatçı - Prof. Dr. Yaşar Nuri ÖZTÜRK din ve siyâset ekseninde çevirilen kirli dolapları, "Din ve Siyâset" izlencesinde anlatıyor.

İZLE

• Şifreyi girerken, kopyalayapıştır yapmadan elden giriniz.
  • Görüntü, şifreyi girdikten sonra çalışmıyorsa, sayfayı yenileyiniz.

Şifre
guncelmeydan

₪₪₪₪₪₪₪

İNDİR

İlişimler
Parça I
Parça II
Read more : Din ve Siyaset - 12 Nisan 09 | Görüntüleme : 2423 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Din ve Siyâset

Gündeme Dair - 15 Nisan 09 / Azerbaycan Türkiye Gerilimi

Gazeteci/Haberci Nuriye Atabey soruyor, Azeri Türk Kadınlar Birliği Başkanı Tenzile RÜSTEMHANLI, Milletvekili Lale ABBASOVA, Milletvekili Ganıre PAŞAYEVA çarpıcı noktalara parmak basarak anlatıyor...

İZLE

Şifre
guncelmeydan

İNDİR

İlişimler
Parça I
Parça II

• Şifreyi girerken, kopyalayapıştır yapmadan elden giriniz.
  • Görüntü, şifreyi girdikten sonra çalışmıyorsa, sayfayı yenileyiniz.

Sayın Nuriye ATABEY'e, desteğinden ötürü teşekkür ederiz.
Read more : Gündeme Dair - 15 Nisan 09 / Azerbaycan Türkiye Gerilimi | Görüntüleme : 1804 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Gündeme Dair

Nihat GENÇ ile Veryansın - 18.04.2009

.
Lale ŞIVGIN sunuyor, Nihat GENÇ anlatıyor.

Yazar Nihat GENÇ, siyasetten teröre, kültür sanattan ekonomiye, medya eleştirilerine kadar pek çok konuda fikirlerini ART ekranlarından izleyicilere aktarıyor.

Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını Lale ŞIVGIN ile bir bir masaya yatırıyor.

İzle

Görüntü: DivX 29.00fps
Dosya Boyutu: 345 MB
Süre: 1 saat 38 dakika
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir: :arrow:

Nihat ...
Read more : Nihat GENÇ ile Veryansın - 18.04.2009 | Görüntüleme : 4882 | Yanıtlar : 21 | Dizin : Nihat GENÇ ile Veryansın

Teke Tek 12.04.09 | Halil İNALCIK - Murat BARDAKÇI

.
Fatih ALTAYLI'nın konukları Prof. Dr. Halil İNALCIK ve Murat BARDAKÇI

İzle

Görüntü: XviD 29.00 fps
Süre: 2 saat 45 dakika
Dosya Boyutu: 721 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir
:arrow:

Teke Tek 12.04.09 | Halil İNALCIK - Murat BARDAKÇI (Kısım 1)

Teke Tek 12.04.09 | Halil İNALCIK - Murat BARDAKÇI (Kısım 2)

Teke Tek 12.04.09 | Halil İNALCIK - Murat BARDAKÇI (Kısım 3) ...
Read more : Teke Tek 12.04.09 | Halil İNALCIK - Murat BARDAKÇI | Görüntüleme : 6082 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Teke Tek

'Yargı Bağımsızlığı' Paneli - İzmir

'Yargı Bağımsızlığı' Paneli - İzmir

Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih KANADOĞLU,
Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk EMİNAĞAOĞLU ve
İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet CENGİZ

İndir

Parça 1
Parça 2
Read more : 'Yargı Bağımsızlığı' Paneli - İzmir | Görüntüleme : 1600 | Yanıtlar : 1 | Dizin : BARKOP

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148857 ileti • Toplam 46198 başlık • Toplam 25030 üye

x