Zaman: Çrş May 27, 2026 23:24

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

'Askerliğini kantinde yapmış'

Osman Pamukoğlu, Erdoğan için, "Askerliğini kantinde yapmış bu işlerden anlamaz" dedi.

HAK ve Eşitlik Partisi'nin (HEPAR) Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, hükümetin terör örgütü PKK ile mücadele politikasına ilişkin, "Her şey siyasi irade ile başlar. Siyasi irade yoksa terörle mücadelede olmaz. Hükümet terörle mücadele konusunda ne yapmış? Ben ortada yapılan bir şey görmüyorum. Herkes konuşuyor" dedi.

Partisinin il teşkilatı açılışı için Yalova'ya gelen Osman Pamukoğlu, halk eğitim merkezinde yaptığı konuşmada, Avrupa Birliği'nin bir ...
Read more : 'Askerliğini kantinde yapmış' | Görüntüleme : 1077 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

'Fırat DTP ile 1 yıldır görüşüyor'

DTP'li vekil: "Görüşmeler Kürt sorunun çözümüne yönelik."

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat’la DTP Genel Başkanı Ahmet Türk’ün yemekte bir araya gelmesini değerlendiren DTP Muş Milletvekili Nuri Yaman, Kürt sorununun çözümüne yönelik olarak Fırat’la bir yıldan bu yana görüşmeler yapıldığını söyledi.

Kendisinin de devletin çeşitli kademeleriyle daha önemli temaslarının olduğunu belirten Yaman, AKP’de bulunan Kürt milletvekilleriyle de görüşmeler yapıldığını ifade etti.”

Resim
Read more : 'Fırat DTP ile 1 yıldır görüşüyor' | Görüntüleme : 667 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Bir gecede 25 araç kundaklandı

İstanbul'un 4 ayrı ilçesinde 25 araç kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı.

Kadıköy Göztepe Sanayi Sitesi Yumurtacı Apti Sokak'ta yer alan ve bazıları hurda olan araçların da bulunduğu Kadıköy Belediye Başkanlığı Trafik Müdürlüğü Araç Çekim Sahası ile yaklaşık 100 metre ilerisinde bir sokağa park edilen araçlar, henüz kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce molotofkokteyli atıldı.

Kısa sürede büyüyerek araç çekim sahasındaki yaklaşık 18 araç ile sokaktaki 3 aracı tamamen etkisi altına alan ...
Read more : Bir gecede 25 araç kundaklandı | Görüntüleme : 537 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Bedava kömürün faturası 1.1 milyar YTL

AKP bu yıl da belediye seçimleri öncesi "Bana oy verin" kömürü dağıtacak. Faturası ise yine seçim sonrası vatandaşa çıkacak.

Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) ve bağlı ortaklıklarına 2009 yılında bütçeden aktarılacak 3 milyar 484 milyon YTL’nin 1 milyar 103 milyon YTL’si halka bedava kömür dağıtan kuruluşlara yapılacak. KİT’ler 2009 yılında toplam 4 milyar 879 milyon YTL yatırım yapacak. 3 milyar 912 milyon YTL borçlanma ihtiyacı bulunan KİT’lerin 4 milyar 400 milyon YTL faiz dışı fazla ...
Read more : Bedava kömürün faturası 1.1 milyar YTL | Görüntüleme : 528 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Azerbaycan'da Turuncu Oyunl

Banu Avar'la Sınırlar Arasında -
Azerbaycan'da Turuncu Oyunlar...
(2005-2006)

6 Kasım 2005 Parlamento seçimlerinden önce Azerbaycan’da iktidar muhalefet, aydınlar, halk, kaçkınlar ve göçkünler ve turuncular Musavat Partisi lideri İsa Gamber, Demokratik Parti başkanı Ali Kerimli, Yeni Azerbaycan Partisinden Ali Ahmedov, turuncu gençlik örgütleri liderleri, seçim mitingleri ve yabancı gözlemciler bu bölümün konusu arasında yer alıyor.

İzle

Resim

Görüntü: DivX 29.00fps
Süre: 36 dakika
Dosya Boyutu: 354 MB
Çözünürlük: 512x384
...
Read more : Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Azerbaycan'da Turuncu Oyunl | Görüntüleme : 2639 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Banu AVAR'la Sınırlar Arasında

Ufuk Ötesi | Ergenekon'da söz savunmanın!

Ulusal Kanal - Ufuk Ötesi

Mehmet Ali GÜLLER'in konukları:

Avukat Ceyhan MUMCU (Doğu Perinçek ve diğer İP'li sanıkların avukatı),
Avukat Vural ERGÜL (Vedat Yenerer'in avukatı),
Avukat Mehmet TAŞDELEN (Doç. Dr. Emin Gürses'in avukatı)

Telefon konukları:

CHP Manisa Milletvekili, Avukat Şahin MENGÜ,
İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı, Avukat Mehmet DURAKOĞLU,
Avukat Hüseyin BUZOĞLU (Ergun Poyraz'ın avukatı),
Emekli Yargıç, Yozgat Eski Senatörü Servet BORA

Ergenekon'da söz savunmanın!

Sanık avukatları konuşuyor

İzle

Bölüm 1
http://de.sevenload.com/pl/qHUApb0/500x408/swf

Bölüm ...
Read more : Ufuk Ötesi | Ergenekon'da söz savunmanın! | Görüntüleme : 1870 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Ufuk Ötesi

Siyasal Analiz - 10.10.08 | SON

Skytürk - Siyasal Analiz

Eren EĞİLMEZ, Nilgün Akay ERTOP, Orhan GÖKDEMİR Türkiye'nin sıcak gündemini tartışıyorlar.

İzle:

http://de.sevenload.com/pl/RNNRGsL/500x408/swf

Görüntü: DivX 29.00fps
Süre: 42 dakika
Dosya Boyutu: 140 MB

Resim

İndir:
:arrow:

Siyasal Analiz - 10.10.08

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Read more : Siyasal Analiz - 10.10.08 | SON | Görüntüleme : 1996 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Siyasal Analiz

Gülen: Türkiye’ye kısa bir süre gelebilirim

Gülen, Amerikan AP ajansına “Türkiye’ye sağlığım elverdiğince kısa bir ziyarette bulunup ABD’ye geri dönmem kolaylaştı” dedi

Geçen günlerde ABD’de sürekli oturma izni alan Nur cemaatinin önde gelen liderlerinden Fethullah Gülen, Amerikan AP ajansına konuştu. Gülen, “Şimdi Türkiye veya başka bir ülkeye sağlığım elverdiğince kısa bir ziyarette bulunup ABD’ye geri dönmem kolaylaştı. Başvurumun kabul edilmesine memnun oldum. Durumumun sürüncemede kalması beni strese sokuyordu. Bu konuda bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

‘Olağanüstü yetenekte’
AP ajansının ...
Read more : Gülen: Türkiye’ye kısa bir süre gelebilirim | Görüntüleme : 870 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Cumartesi Tartışmaları - 04.10.08 | Kıbrıs

Kanal B - Cumartesi Tartışmaları

Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan ÜNAL birbirinden değerli konukları ile Türkiye ve Dünya gündemini tartışıyor.

Konuklar: Devlet Eski Bakanı Sadi SOMUNCUOĞLU
ve
Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Füsun ARSAVA

Telefon konuğu: Kıbrıs Volkan Gazetesi Yazarı Sebahattin İSMAİL

"Kıbrıs Meselesi"

İzle:

Görüntü: XviD 29.00 fps
Süre: 1 saat 22 dakika
Dosya Boyutu: 279 MB
...
Read more : Cumartesi Tartışmaları - 04.10.08 | Kıbrıs | Görüntüleme : 1691 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Cumartesi Tartışmaları

Saygı Öztürk ile Manşet - 12 Ekim 08

Saygı ÖZTÜRK, manşeti yakalıyor... Gazeteci Yavuz ONURSAL ve Emekli Jandarma Kurmay Albay Aziz ERGEN; Silahlı Kuvvetlerimiz niçin yıpratılmak isteniyor? Aktütün Baskınına teröristler nasıl hazırlandı? Sınır değişikliği, tampon bölge sorunu çözer mi?

Konuklar: Gazeteci Yavuz ONURSAL
ve
Emekli Jandarma Kurmay Albay Aziz ERGEN

Resim

İZLE

Görüntü: XviD 29.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 44100Hz stereo 192Kbps
Süre: 82 dk. 19 sn.
Boyut: 292 MB

Şifre
guncelmeydan ...
Read more : Saygı Öztürk ile Manşet - 12 Ekim 08 | Görüntüleme : 1321 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Manşet

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x