Zaman: Çrş May 27, 2026 12:57

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

600 Yıllık Ulu Çınarı Kuran ve Kurduran Güç!

Bu videoyu Devlet ve Siyaset bölümünden ziyade Osmanli Imparatorlugu bölümünde paylasabilirisiniz.

Polemik yaratmak icin baska forum sitelerinin tartismalarini buraya aktarmayiniz. Varsa bir fikriniz Tartisma ve Fikir meydaninda baslik aciniz!
Read more : 600 Yıllık Ulu Çınarı Kuran ve Kurduran Güç! | Görüntüleme : 853 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kambriyen devri Allah'ın var olduğunu kanıtlıyor.

Motorcu propagandasi yapmak yasaktir!

Yazik, senin saka vaktin gelmis ve ben kacirmisim be SOKRATES :)
Read more : Kambriyen devri Allah'ın var olduğunu kanıtlıyor. | Görüntüleme : 5024 | Yanıtlar : 58 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Kuran'ın müthiş mucizeleri! Büyüleyici.

Harun Yahya propagandasi yasaktir!

(Hayirdir SOKRATES, ne is Adnan Hoca filan :twisted:)
Read more : Kuran'ın müthiş mucizeleri! Büyüleyici. | Görüntüleme : 628 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Farklı Milliyetçilik fikirleri...

Arkadaşlar, öncelikle admin ve mod arkadaşları uyararak topiği açıyorum, demokratik bir ortam içerisinde hakaret olayı olmadan tartışabilirsek ne ala, yok değilse zaten topik kilitlenip çöpe atılsın, gönüller kırılacığına daha iyidir.

Öncelikle benim ŞAHSİ düşüncelerime gelmeden evvel tespit etmiş bulunduğum birkaç milliyetçilik anlayışından bahsedelim.

1-Atatürk Milliyetçiliği:
Bu milliyetçilik türü, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşan tüm halkı Türk sayan, onlara Türk muamelesi yapan ve Irkçı olmayan ve kendini,''Ne mutlu Türk'üm diyene''' sözüyle ifade den meşru bir milliyetçilik ...
Read more : Farklı Milliyetçilik fikirleri... | Görüntüleme : 731 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

İki fotoğraf arasındaki farkı görebilecek misiniz?

İKİ FOTOĞRAF ARASINDAKİ ABDULLAH GÜL FARKINI GÖRECEK MİSİNİZ?

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un Zafer Bayramı 86’ıncı yıldönümü resepsiyonundan iki anı aktarıyorum.

Başbuğ, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü kapıda karşıladığında üzerinde ne var diye dikkatle bakıyorum. Gül’ün takım elbise ile geldiğini görüyorum.

Şimdi aşağıdaki iki resmi inceleyelim:

1.resim

Resim

Tarih: 14 MAYIS 2008.

Gül, İngiltere Kraliçesi 2’inci Elizabeth ve eşi Edinburg Dükü Prens Philip onuruna Çankaya Köşkü'nde yemek veriyor. Üzerinde ilk defa smokin var.

O günün en ...
Read more : İki fotoğraf arasındaki farkı görebilecek misiniz? | Görüntüleme : 822 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Türk halkının cehaletinin kökenleri nelerdir?

Merhaba

Sizce Türk halkinin ortalama egitim, kültür ve zeka düzeyinin nedenlerini nerede aramak gerekir?

Türkiye'nin AB'ye girmesine karsi olan bazi Avrupalilar Türklerin Avrupa'ya egitimsizlik ve kuralsizlik getirecegini iddia ediyorlar; bence haklilar.

Egitim ve kültürün sadece bir para meselesi olduguna katilmiyorum. Bizden daha fakir, ama çok daha egitimli, zevkli ve kültürlü halklar var; örnegin Küba. Iran halki bile bizden daha kültürlü.

Bu ülkede aydinlanma için az emek harcanmadi; ama halk ögrenmemekte ve dini safsatalarla yetinmekte direniyor. ...
Read more : Türk halkının cehaletinin kökenleri nelerdir? | Görüntüleme : 8267 | Yanıtlar : 108 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Tüccar ve Soytarı Orhan Pamuk Gene Başladı

TUCCAR VE SOYTARI PAMUK GENE BASLADI - BIR NOBEL ODULU DAHA PACAVRA BIR KITABA SIYASI SEBEBLERLE VERILEBILIRMI ?
...
Yahudi tüccarı taktiği
Orhan Pamuk, harekete geçti. O. Pamuk, yeni kitabının reklamını yapmak için yine sağa sola sataştı.

Hakaret üzerinden pazarlama
“Türkiye’de 1 milyon Ermeni, 30 bin Kürt öldürüldü” diyerek Nobel ve para ödülü kazanan Orhan Pamuk, yeni kitabının reklamını yapmak için ulusal hassasiyetlere sahip çevrelere saldırmaya başladı. Alman Der Spiegel dergisine konuşan O.Pamuk, AB karşıtı ...
Read more : Tüccar ve Soytarı Orhan Pamuk Gene Başladı | Görüntüleme : 3285 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Arif DOĞU

Sonbahar..

POLİTİKA GÜNLÜĞÜ

HİKMET ÇETİNKAYA

Sonbahar...

Sonbahar kapımızı çaldı ansızın... Güneş kırmızı adalar gibi suskundu... Deniz dalgalı...

Yazlıkçılar sonbaharı beklemeden dönmüşlerdi...

İki kanatlı kapı çoktan açılmıştı bir Ege sabahında. Gökyüzü maviydi. Eylül kendi yalnızlığıyla kıyı kasabalarını kuşatmıştı.

O benim anlata anlata bitiremediğim çocukluk ve gençlik düşlerim, bir müziğin sessiz çığlığında, güneş alıp başını gidiyordu denizin üzerinden...

Pelinler, meşeler ve zeytinliklerle çevrili Dikili’de Genco Erkal’ın Nâzım Hikmet’in dizelerinden sahneye uyarladığı tek kişilik oyunu ...
Read more : Sonbahar.. | Görüntüleme : 783 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Medyamıza Maaşallah...

PENCERE

İLHAN SELÇUK

Medyamıza Maşallah!..

Ferit İlsever İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı..

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni..

Ergenekon soruşturmasında tutuklanmıştı..

Hastaydı..

Sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildi..

Ve İşçi Partisi İstanbul İl Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenledi...

İlginç açıklamalar yaptı...

*

Dün bütün gazeteleri gözden geçirdim...

İlsever’in açıklamaları yok.. yok.. yok..

Ergenekon tertibindeki on para etmez dedikokuları manşetlerine geçiren o biçim gazeteler, davanın önemli bir sanığı, bir partinin genel başkan yardımcısı, bir TV kanalı ...
Read more : Medyamıza Maaşallah... | Görüntüleme : 732 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Gündeme Dair - 27/08/08 - Yalçın KÜÇÜK

Gazeteci/Haberci Nuriye Atabey soruyor, Araştırmacı-Yazar ~ Prof. Dr. Yalçın KÜÇÜK çarpıcı noktalara parmak basarak anlatıyor...

BÖLÜM 1

BÖLÜM 2

BÖLÜM 3
Read more : Gündeme Dair - 27/08/08 - Yalçın KÜÇÜK | Görüntüleme : 1680 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Gündeme Dair

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x