Zaman: Çrş May 27, 2026 12:34

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Melen Suyu'nda ikinci skandal!..

Melen'e lağım ve fosseptikten sonra Düzce’nin çöp toplama alanının suyu da akacak.

İstanbul’un susuzluğuna çare diye sunulan Melen Suyu’na Düzce’nin lağım ve fosseptik atıklarının verildiğinin belgelenmesinden sonra ikinci bir skandal daha ortaya çıktı. Melen Havzası’nda yapılan çöp toplama alanına belgelerde usulsüzlük yapılarak ÇED Raporu alındı.

Bu gelişme üzerine Melen Havzası’nda kalan köylerin muhtarları ile CHP Düzce İl Örgütü, Sakarya İdare Mahkemesi’ne yürütmenin durdurulması istemiyle dava açtı.

Yapımı süren çöp toplama merkezi için ormanlık alandaki yüzlerce ...
Read more : Melen Suyu'nda ikinci skandal!.. | Görüntüleme : 917 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Kırıkkale MKE'de patlama!

Kırıkkale MKE'de patlama!

Kırıkkale'de MKE fabrikasında patlama meydana geldi: 3 ölü, 27 yaralı var...

KIRIKKALE'deki Makina Kimya Endüstrisi'ne (MKE) ait Barut Fabrikası'nda bugün öğleden sonra peşpeşe iki patlama oldu ve yangın çıktı. Ortalığın cehenneme döndüğü patlamayla, `son atım' denilen kurutma bölümü yıkılırken, olayda 3 kişi öldü, 27 kişi de yaralandı. Patlmama sırasında işçilerin çay molasında olması daha büyük faciayı önledi.

Kırıkkale'nin Kayseri çıkışında ve kent merkezine 7 kilometre uzaklıktaki MKE'nin Barut Fabrikası'ndaki ilk patlama ...
Read more : Kırıkkale MKE'de patlama! | Görüntüleme : 1342 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ilhan Berk'i Kaybettik...

Şair Ilhan Berk Bodrum'da hayatını kaybetti......................

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lhan_Berk

............................................................................

üç kez seni seviyorum diye uyandım
tuttum sonra çiçeklerin suyunu değiştirdim
bir bulut başını almış gidiyordu görüyordum.

sabahın bir yerinden düşmüş gibiydi yüzün.

sokağı balkonları yarım kalmış bir şiiri teptim
sıkıldım yemekler yaptım kendime otlar kuruttum
-taflanım! diyordu bir ses duyuyordum.

cumhuriyetin ilk günleri gibiydi yüzün.

kalktım sonra bir aşağı bir yukarı dolaştım
şiirler okudum şiirlerdeki yaşa geldim
karanfil sakız kokan ...
Read more : Ilhan Berk'i Kaybettik... | Görüntüleme : 873 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Ferda Paksüt’ten Gıcık Aldım

Ferda Paksüt’ten Gıcık Aldım

Üçüncü Dünya Savaşı gelmiş kapımıza dayanmış, bizim burada yazmak zorunda kaldığımız mevzulara bakın…

Zaten haftalardır iddianame eklerindeki yıldız falı, yemek tarifi, kocakarı ilaçları, büyü bozma, beyin kontrolüyle darbe yapılabilir mi sorusu, MİT raporları, sağlık raporları, bina krokileri, alışveriş listesi, “sevgili günlük” diye başlayan notlar, karı-koca kavgaları, aşk dedikoduları, tehdit mektupları, gizli tarikatlar, Nazi şifreleri, epigramlar, manifestolar, örgüt şemaları, idrar tahlilleri, cunta reçeteleri, şeytani planlar, askeri plan ve haritalar, polis ifadeleri, nümizmatik ...
Read more : Ferda Paksüt’ten Gıcık Aldım | Görüntüleme : 1086 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

hak ve eşitlik partisi 4 eylül 2008 de kuruluyor...

Anadolu Ve Trakya’da Yaşayan Türk Halkı Bu Çağrı Size!

Artık sızlanma, şikâyet etme, ağlama zamanı geçti. Her yerde çöküntü, gayesizlik ve yanılgı havası hâkim. Bu gidiş nereye diye sormaya kalkışmak ise aymazlıktır. Artık yolun ötesi görünmüştür. Siyaset, ekonomi ve güvenlik meseleleri diz boyu olup bunları ortadan kaldırmak için cesur ve erdemli bir siyasi mücadele şarttır.

İnsanların yeryüzünde görüldüğü ilk zamanlardan bu güne dek, kavgaları, çekişmeleri, ayrışmaları, savaşları, akla gelebilecek her türlü çatışma, mücadele, ...
Read more : hak ve eşitlik partisi 4 eylül 2008 de kuruluyor... | Görüntüleme : 588 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Saç kesimine farklı bakışlar

Bir Erkeğin Hayatı Nasıl Karartılır?

Aynı konunun 3 değişik versiyonu: 1-Kadın/Erkek, 2-Kadın/Kadın, 3-Erkek/Erkek

1.Versiyon: Kadın / Erkek: Bir erkeğin hayatı nasıl karartılır?

Kadın: Saçımı kestireyim mi?

Erkek: Olur.

Kadın: Ama kıyamıyorum.

Erkek: Öyleyse kestirme.

Kadın: Canım değişiklik istiyor...

Erkek: O halde kestir.

Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi.

Erkek: Eger nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun.

Kadın: Beni tanıdığında kısaydı..

Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi ...
Read more : Saç kesimine farklı bakışlar | Görüntüleme : 822 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Azerbaycan'da takiyenin daniskası!..

Azerbaycan'da takiyenin daniskası!..

[size=134]???[/size] :hmm: yazdı:"İsrail, nasıl bir aysbergse, Ermenistan da bu bölgede bir aysbergdir. Bugün bunu hafife alabilirsiniz, fakat ileride karşımıza büyük bir düşmanı çıkarttığımızı görürsünüz. Çünkü, dış desteği olan, Türkiye'nin büyümesini, Türkiye'nin güçlenmesini istemeyen bütün dünya ülkelerinin desteğine sahip olan bir Ermenistan'ın, büyüyeceğini bugünden göremezseniz, bu dış politika çok yanlış demektir."

""Dünya kamuoyunun baskısı altındayım" falan diye bahaneler uydurarak, Ermenistan'a yardımlar yapılmıştır. Bu yardımlar, aslında ...
Read more : Azerbaycan'da takiyenin daniskası!.. | Görüntüleme : 670 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Bahçeli AKP'ye tuzak mı kuruyor, omuz mu veriyor?

Bahçeli AKP'ye tuzak mı kuruyor, omuz mu veriyor?

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin AKP’ye yaptığı öneri tartışılıyor.
Yapılan kimilerine göre yeni bir tuzak, kimilerine göre de omuz vermek.
Peki gerçek hangisi mi?
Önce Bahçeli’nin teklifine bakalım:
MHP Genel Başkanı Anayasa Mahkemesi’nin görev ve yetkilerini düzenleyen maddeler bağlamında AKP’ye destek vereceklerini söylüyor.
Amacı bu destekle üniversitelerde türbanın önünü açmak.
Ancak burada bir çelişki var.
MHP bu teklifi neden türban Anayasa Mahkemesi’nde görüşülürken değil de bugün gündeme getiriyor? ...
Read more : Bahçeli AKP'ye tuzak mı kuruyor, omuz mu veriyor? | Görüntüleme : 791 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Başbuğ ve Koşaner'den 'Nokta Vuruşu'

Başbuğ ve Koşaner'den 'Nokta Vuruşu'

Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın devir teslim törenine, TSK’nın yeni yönetiminin ciddi uyarıları damgasını vurdu. Hem görevi devreden Org. İlker Başbuğ, hem de devralan Org. Işık Koşaner, ülke meselerine bakışlarını açıkça ortaya koydu.

İşte paşaların adrese teslim nokta atışları: Cumhuriyete sahip çıkmak iç siyaset değil. Renkli devrimler, bizim gibi ulus devletleri hedef alıyor. Avrupa’dan destek beklemek iyimserlik. Irak’ın kuzeyindeki mücadeleyi Türkiye, kendi yürütmeli.

ORGENERAL İLKER BAŞBUĞ, KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI’NI ORGENERAL IŞIK ...
Read more : Başbuğ ve Koşaner'den 'Nokta Vuruşu' | Görüntüleme : 1624 | Yanıtlar : 22 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Koşaner Paşa'dan AB yasalarına tepki!..

ANKARA - Jandarma Genel Komutanlığı görevini bugün devreden Işık Koşaner, Avrupa Birliği uyum sürecinde çıkarılan bazı yasaların terörle etkin mücadeleyi geciktirdiğinden yakındı.

Düzenlenen törenle Jandarma Genel Komutanlığı görevini Atila Işık'a devreden Koşaner, yarınki törenle de Kara Kuvvetleri Komutanı olacak. Koşaner törende yaptığı konuşmada, "Sanki ülkemizde hiç terör yokmuş gibi düzenlenen yasaların, teröre karşı mücadelede kolluk kuvvetlerinin bilhassa önleyici faaliyetlerinde yetersiz kaldıkları ve etkin ve süratli görev yapılmasını geciktirdiği bir gerçektir" dedi.

"Kolluk, görev yaparken haklı ...
Read more : Koşaner Paşa'dan AB yasalarına tepki!.. | Görüntüleme : 572 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x