Zaman: Pzt May 25, 2026 6:42

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Yazik Türk Medyasi Milletimizi kandiriyor

selam.
gecen K.Irak operasiyonda TSK dan bir video yayinlanmisti, bende ozaman o gazete yazmistim kimi kandiriyorsunuz diye. simdi benim söylemek istediyim, o gösterilen video 10-15 seneyi gecmis bir operasiyondan, youtubede operasiyon, yada tsk yazdinizmi bulursunuz, o kisi 2006'da o videoyu youtubeye koymustu. bizim mediya bunu bu operasiyonda olmus diye gösterip milleti sallak yerine koydu. simdide haber-türkde yine videoyu koymuslar yeni olmus olarak gösteriyorlar, bukadarda serfsizlik olmaz yahu.
link burda seyretmek istiyen icin. ...
Read more : Yazik Türk Medyasi Milletimizi kandiriyor | Görüntüleme : 536 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Aşık Veysel'i Tanımak

Resim

Ben giderim adım kalır
Dostlar beni hatırlasın
Düğün olur bayram gelir
Dostlar beni hatırlasın

Can kafeste durmaz uçar
Dünya bir han, konan göçer
Ay dolanır yıllar geçer
Dostlar beni hatırlasın

Can bedenden ayrılacak
Tütmez baca, yanmaz ocak
Selam olsun kucak kucak
Dostlar beni hatırlasın...

diyor ozanımız... Aşık Veysel 21 Mart 1973'te vefat etti... Üç gün önce büyük üstadın ölüm yıldönümüydü. Şimdi gelin tanımaya çalışalım mümkün olmasa da birkaç cümle ...
Read more : Aşık Veysel'i Tanımak | Görüntüleme : 2014 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Kültür & Sanat Meydanı

Supernato

ABD’nin NATO ülkelerini kontrol örgütü: SüperNATO

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek:
SÜPERNATO’NUN KÖKÜ KAZINACAK!

• SüperNATO, NATO ülkelerine yuvalanmış gizli hükümetlerdir. Vitrinde manken hükümetler bulunmaktadır. Ancak asıl hükmeden, ABD’nin derin devleti SüperNATO’dur.
• Her ülkede SüperNATO’ya genellikle o ülke tarihinden “milli” isimler verilmiştir. Böylece ABD’nin Derin Devleti, sözüm ona millileştirilmiş olmaktadır.
• E. Org. Sabri Yirmibeşoğlu, 6-7 Eylül 1955’te İstanbul’da azınlıklara karşı uygulanan terör ve yağmayı “Dört dörtlük” bir SüperNATO operasyonu olarak nitelemişti.
• ...
Read more : Supernato | Görüntüleme : 701 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Tuncay Güney'in biyografisi

"Ergenekon Operasyonu" Tuncay Güney'in 2 Mart 2001'de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi'nde verdiği ifade ve teslim ettiği bazı belgelere dayandırılıyor. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz de soruşturmayı Tuncay Güney'in ifadelerine göre yürütüyor. İşte Savcı Zekeriya Öz'ün ifadesine dayandığı Tuncay Güney'in gerçek kimliği!...

Adı: Tuncay Güney.
Çorum'un Kargı ilçesi nüfusuna kayıtlı.
1972 doğumlu.
2001'de aldığı 10 yıllık ABD vizesiyle, 7 yıldır New York'ta yaşıyor.
Tuncay Güney, CIA denetimindeki "New York Institutes" adlı web ...
Read more : Tuncay Güney'in biyografisi | Görüntüleme : 1728 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Galatasaray'ın yeni başkanı Adnan Polat böyle seçildi

Adnan Polat, açılan 9. sandığın ardından başkanlığa seçilmeyi garantiledi.

Galatasaray Kulübü'nün Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda oy kullanma işlemi bitti. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen kongrede, 12 sandıkta sabah saat 11.30'da başlayan oy verme işlemi, saat 15.00'de sona erdi. Oyların bulunduğu sandıklar, bulundukları sınıflardan alınarak kongrenin yapıldığı Tevfik Fikret Salonu'na getirildi. Galatasaray Kulübü'nde, bugün yapılan seçimli olağan genel kurul toplantısında oy sayımı sürerken, Adnan Polat, açılan 9. sandığın ardından başkanlığa seçilmeyi garantiledi.

Galatasaray Lisesi ...
Read more : Galatasaray'ın yeni başkanı Adnan Polat böyle seçildi | Görüntüleme : 1291 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Futbol

nihat genc 21.03.08

ne var ne yok bu hafta yayinlanmadimi? yayinlandiysa site ne zaman koyulur?
Read more : nihat genc 21.03.08 | Görüntüleme : 626 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Dış Siyaset - 18 Mart

Doç. Dr. Hasan ÜNAL ve Ufuk SÖYLEMEZ tarafından hazırlanan Dış Siyaset, kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye'nin siyaseti bu programda sizlerle buluşuyor. AB ile olan ilişkiler, ABD eksenli yöneltilmeye çalışılan Dış Politika, Akademik yönü ile Hasan ÜNAL ve Türk siyasetinin renkli simalarından Ufuk SÖYLEMEZ ile farklı bir kulvara taşınıyor...

Görüntüyü İndir
Read more : Dış Siyaset - 18 Mart | Görüntüleme : 1789 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dış Siyaset

Gündeme Dair - 03 / 19 / 08 ~ Metin ÇETİNBAŞ

Gazeteci/Haberci Nuriye Atabey soruyor, DGM Eski Başkanı - Metin ÇETİNBAŞ çarpıcı noktalara parmak basarak anlatıyor...

Görüntüyü İndir
Read more : Gündeme Dair - 03 / 19 / 08 ~ Metin ÇETİNBAŞ | Görüntüleme : 1716 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Gündeme Dair

Gündem Özel - 21 Mart / Gözaltılar

Telefon bağlantıları:

Nihat GENÇ, Banu AVAR, Osman ÖZBEK

Read more : Gündem Özel - 21 Mart / Gözaltılar | Görüntüleme : 1094 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148885 ileti • Toplam 46436 başlık • Toplam 25115 üye

x