Zaman: Pzt May 25, 2026 2:18

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

AKP'ye Kapatma Davası

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, AKP'nin kapatılması istemiyle dava açtı.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, ''Laikliğe aykırı fiillerin odağı haline geldiği'' iddiasıyla AK Parti'nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi'nde dava açtı.

Başsavcı Yalçınkaya, akşam saatlerinde iddianameyi Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'na gönderdi.

İddianamede, AK Parti'nin "laikliğe aykırı fiillerin odağı haline geldiği" savunuluyor.

Anayasa Mahkemesi, iddianameyle ilgili ön incelemeyi yapacak, herhangi bir eksiklik tespit edilmez ve iddianamenin kabulüne karar verilirse ön savunmasını yapması için iddianame AK Parti'ye gönderilecek.

AK Parti ...
Read more : AKP'ye Kapatma Davası | Görüntüleme : 640 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Ekşi Sözlük'ten Feto yorumları :)

http://img176.imageshack.us/img176/1212/yeniresimlerzel003cl1.jpg
1-) zeka...ahlak...bi de anlaşılamamak gibi hasletlere sahip...yaptıklarıyla ülkenin başına getirilmeye layık insan...

2-) bilimin dinden ayri dusunulemeyecegini bilen ve soyleyen dahasi bilimsel dogrularin tasavvufi derinlesmede insana en buyuk yardimci oldugunu dusunen,yasayan guzel insan.cemaatlesmenin baska bi ifadeyle bir nevi sivil toplum orgutu olusturmanin cumhuruyeti yikici bi unsur olarak degerlendirilmesi konusunda ise bisey demiycem.zira kimi zaman gereksiz olan korku durumudur.iyiyle kotuyu laik/fanatizme girmeden kolayca ayird etmek cok zor degil aslinda.

3-) aydınlığa varmanın tek yolunun kardeşçe ...
Read more : Ekşi Sözlük'ten Feto yorumları :) | Görüntüleme : 2788 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Diğer

Ölüm kampı

Bizim hakkımızda yapmak istediğim bir eleştiri var. Aslında tarifi de zor.

Size anlatayım, karışık belki ama...

Kedi ölüm kampı diye http://www.hurriyet.com.tr de bir haber vardı bir kaç gün önce.

Resim

Haberin fotoğrafları nereye gitsem gözümün önünden gitmedi, kaldı.

Beni, yıllar önce Bodrum’ yaşadığımız KÖTÜ bir anıya da götürdü, belki de ondan.

Bir çeşit travma benim için hala.

Haber; Çin’ de kedileri nasıl daracık bir teneke kutuya topladıkları ve ...
Read more : Ölüm kampı | Görüntüleme : 785 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Onlar’a dair

Fehriye Erdal’ı Belçika bize iade etti mi? Hayır.

Her seferinde parmaklarıyla zafer işareti yapan o yılışık kız, işlediği suçla gurur duyuyor. Ve o parmaklar Belçika Adaleti’nin gözüne gözüne giriyor.

Şimdi Öcalan’ın yoldaşı Ayfer Kaya da yakalanmıştır? Almanya onu bize iade edecek mi?

Bilinmiyor.

Ceviz Kabuğu’ndan size bir pasaj aktarayım. Hulki Cevizoğlu yazmış.

(Yakın Zamanlar Tarihi - Ne dedik ne oldu! Işık Yayıncılık 2. Baskı)

Haziran 2000’de diyor ki Cevizoğlu:

Hükümet kanadından yetkililer zaman ...
Read more : Onlar’a dair | Görüntüleme : 802 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Hüseyin KIVRIKOĞLU: Hilmi Özkök'ü istemedim!

Hilmi Özkök'ü istemedim!

İrtica ile mücadele için daha iyisi gelmeliydi...

Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Kıvrıkoğlu, halefi Orgeneral Hilmi Özkök’ün Genelkurmay Başkanlığı’na atanmasına karşı çıktığını doğruladı. Kıvrıkoğlu, "Evet, doğrudur, Hilmi Özkök’ü istemiyordum" dedi. Kıvrıkoğlu, gerekçesini şöyle açıkladı: "Yüzbaşı iken farklı olunur, ama yetkili kişiyken farklı olunur. Komutan olarak 2 yıl kendisini izledim. İrtica ile daha iyi mücadele edecek birinin gelmesini istedim."

EMEKLİ Orgeneral Hilmi Özkök’ün Genelkurmay Başkanlığı’na getirilmesi süreci ile ilgili dünkü yazım üzerine selefi emekli ...
Read more : Hüseyin KIVRIKOĞLU: Hilmi Özkök'ü istemedim! | Görüntüleme : 1516 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ankara Rüzgârı - 9 Mart

Gazeteci-Yazar Emin ÇÖLAŞAN ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa BALBAY Başkent Ankara başta olmak üzere, Türkiye'nin nabzını tutuyor.
Görüntüyü İndir
Read more : Ankara Rüzgârı - 9 Mart | Görüntüleme : 1226 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Ankara Rüzgârı

Hitbox 2008 Volume 1

Resim
Tracklist:
1. timbaland pres one republic - apologize 3:04
2. craig david - hot stuff (let's dance) 3:37
3. james blunt - 1973 4:37
4. anouk - good god 2:34
5. milow - dreamers and renegades 2:44
6. mika - big girl (you are beautiful) 4:06
7. amy winehouse - tears dry on their own 3:05
8. stan van samang - poison 3:20
9. kt tunstall - saving my face 3:29
10. stash - ...
Read more : Hitbox 2008 Volume 1 | Görüntüleme : 723 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

101 80s Hits - 5cd

Resim
101 80s HITS-Disc One

01. I Want To Break Free-Queen
02. Heaven Is A Place On Earth-Belinda Carlisle
03. Walking On Sunshine-Katrina & The Waves
04. The Power Of Love-Huey Lewis & The News
05. Call Me-Blondie
06. Let's Dance-David Bowie
07. Gold-Spandau Ballet
08. The Reflex-Duran Duran
09. White Wedding-Billy Idol
10. Don't You (Forget About Me)-Simple Minds
11. Dancing With Tears In My Eyes-Ultravox
12. Temptation-Heaven 17
13. Together In Electric Dreams-Philip ...
Read more : 101 80s Hits - 5cd | Görüntüleme : 1244 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148885 ileti • Toplam 46436 başlık • Toplam 25115 üye

x