Zaman: Cum May 22, 2026 16:32

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

'Bölgesel Kalkınma' maskeli tuzak devreye giriyor

Eyalet operasyonu

Türkiye Cumhuriyeti’ni Osmanlı’daki ‘milletler devleti’ne dönüştürmeyi hedefleyen proje için düğmeye basıldı. AB destekli projenin ilk tanıtımları 13 ilden başlayacak

Eyaletleşme modeli için birinci adımı İstinaf Mahkemeleri ile atan iktidar, ikinci adımı ise ‘Bölgesel Kalkınma’ programlarıyla devreye sokuyor. Avrupa Birliği’nin teşvik ve dayatmasıyla AKP iktidarı tarafından yürütülecek 90 milyon 670 bin Euro bütçeli Bölgesel Kalkınma Programı ile
ilgili ilk tanıtım toplantıları yarın yapılacak.

Fitne projesi
Projenİn AB hedeflerine hizmet ettiğini vurgulayan Devlet eski ...
Read more : 'Bölgesel Kalkınma' maskeli tuzak devreye giriyor | Görüntüleme : 770 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Yol arkadaşına yol verdi

Bahçeli, Söğüt’te Erdoğan’la yol arkadaşlığını pekiştirdi

Seçim meydanlarında “Hesap soracağım” diye esip gürledikten sonra Abdullah Gül’e Çankaya yolunu açan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan ile de “yol arkadaşı” oldu. İlk kez tokalaştıkları 30 Ağustos resepsiyonunda daha sık görüşmeyi kararlaştıran Bahçeli ve Erdoğan, Söğüt Şenlikleri’nde buluştu. Seçim öncesindeki sert tavrını unutmuş görünen Devlet Bahçeli, Söğüt Şenlikleri’nde muhabbetle tokalaştığı Başbakan Erdoğan ile 1 kilometrelik yolu birlikte yürüyüp yol arkadaşlığını perçinledi. Bahçeli, kortej yürüyüşünün ...
Read more : Yol arkadaşına yol verdi | Görüntüleme : 805 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Pompalı tüfekle katliam

Afyonkarahisar'da toprak tartışması. Çıkan tartışma sonrası katliam çıkardı...

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesi'ne bağlı Karaadilli Beldesi'nde oturan Ömer Taşçı, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı 8 kişiyi pompalı tüfekle öldürdü.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Karacaören köyünde av tüfeğiyle vurularak öldürülen 8 kişinin isimlerinin belirlendiği, olayın arazi anlaşmazlığına dayalı iki aile arasındaki husumetten kaynaklandığı belirtildi.

Olay Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı, Karacaören köyü Karadere mevkisi ile Sızak bölgesi arasında meydana geldi. Karacaören köyünden Ömer Taşcı, aralarında arazi sorunları nedeniyle husumet ...
Read more : Pompalı tüfekle katliam | Görüntüleme : 1123 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Dekolteli balıkçıya polis tacizi

Balık tutuyordu Galata Köprüsü'nde. Birden polis ekibi belirdi karşısında.

Eşinden ayrıldığı yetmezmiş gibi bir de 9 ve 10 yaşındaki yavrularını ona göstermiyorlardı. Sıkıntılarını unutmak için arada bir Galata Köprüsü'ne gidip balık tutuyordu. 28 yaşındaki Gülcan Köse, 12 Haziran günü yine aynı şeyi yaptı. Öğlene kadar 5-6 balık tuttu.

Yanına gelen iki güvenlik görevlisinin "bacakları güzelmiş" diye laf attığını duyduğunda daha öğlen olmamıştı. "Beni rahat bırakın" dedi. O da yetmeyince küfrü bastı. Onlar da uzaklaştı. ...
Read more : Dekolteli balıkçıya polis tacizi | Görüntüleme : 782 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

"Kimse bizden bunu beklemesin"

Demokratik Toplum Partisi (DTP) İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''PKK'yı terörist örgüt ilan edin'' çağrısına, ''Kimse bizden bunu beklemesin'' diye cevap verdi.

DTP İstanbul Milletvekili Tuncel, Batman'da düzenlenen "Hasankeyf Kültür ve Sanat Festivali" etkinliklerinde konuştu.

Tuncel, DTP'nin Meclis'e girmesiyle Türkiye'de demokrasi açısından önemli bir süreç başladığını söyledi.

DTP milletvekili, Başbakan Erdoğan'ın hükümet programı görüşmeleri sırasında kendilerine yönelik, "Farklılıklarımız zenginliğimiz olacak. Ancak PKK'yı terör örgütü olarak ilan edin" çağrısına yanıt verdi.

Sabahat ...
Read more : "Kimse bizden bunu beklemesin" | Görüntüleme : 783 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Haberler

Seni Sensiz Yaşamaktan Yoruldum

Seni sensiz yaşamaktan
yoruldum… Bunun adı aşk değil, ızdırap!… Belki de aşk!… Her ne ise
bilmiyorum. Ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum…

Yüreğimden kopup gelen gözyaşlarım karıştı bir başına yağmura defalarca. Omuzun
yerine ıslak camlara yasladım başımı. Sen ise sadece yoktun… Bu aşk değildi,
ızdıraptı… Belki de aşk… Ama ben artık aşkı dinlemek değil, aşkı yaşamak
istiyordum.

Bazen ılık esen bir rüzgardın saçlarımı okşayan. Bazen bir telefon kadar yakın,
ama aslında çok uzaktın… ...
Read more : Seni Sensiz Yaşamaktan Yoruldum | Görüntüleme : 938 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Heroes

Resim

Heroes, 25 Eylül 2006 tarihinde Amerikan NBC kanalında yayınlanmaya başlamış olan televizyon dizisidir. Dizinin ilk bölümü 14,3 milyon seyirci çekmiş ve NBC kanalında beş yıldır en fazla reyting alan dizi olmuştur. Heroes'un ilk bölümü 4 Mart Pazar günü 21:00'da CNBC-e'de yayınlanmıştır.

Dizi "sıradan insanlar" gibi olduğunu düşünürken, bir gün inanılmaz yeteneklerle uyanan insanların hikayesini anlatıyor. Japon bir bilgisayar yazılımcısı, zamanı ve mekanı yönlendirebildiğini keşfeder. New York'lu bir ressam, geleceği resmedebilmektedir. Liseli bir ponpon kız, ...
Read more : Heroes | Görüntüleme : 1333 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Diziler

Phil Collins - Another Day In Paradise

indirmek icin tikla: :arrow: Phil Collins - Another Day In Paradise

rar-sifresi: guncelmeydan

Read more : Phil Collins - Another Day In Paradise | Görüntüleme : 1095 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Yabancı Görümsetmeler

Ayrılık Okyanusta Sadece Bir Damlaydı

http://img487.imageshack.us/img487/8325/181emrn9.jpg

ayrılık okyanusta sadece bir damlaydı

Kırılırdı düşlerim düşerdi avuçlarına...
balkona çıkardım ara sıra rayları olmayan o yola bakardım...hep bir tren geçirmek isterdim o yoldan nereye gittiği belli olmayan sadece binip kaybolmak kayıplarda...sen gelirdin sonra,bu tren nereye gidiyor derdin,bense sana gidecek elbet birgün,ama sen gitmezsen o tren bu yoldan hiç geçmeyecek hep bi hayal olarak kalacak derdim...gülerdin,unutma ayrılık okyanusta sadece bir damla derdin...gitmeyeceğine inandırırdın beni...ama o bir damla okyanusa damladığında okyanus olurdu ayrılık...

insan gece ...
Read more : Ayrılık Okyanusta Sadece Bir Damlaydı | Görüntüleme : 863 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kardeşlerime terörist diyemem

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın 60. Hükümet programı görüşmeleri sırasında Meclis kürsüsünden Demokratik Toplum Partisi'ne yaptığı "PKK'ya terör örgütü deyin" çağrısına DTP'den yanıt geldi.
DTP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel, "Kimse bizden kardeşlerimizi terörist ilan etmemizi beklemesin. Hiçbir Kürt bunu demez" diye konuştu.

Batman'da, 'Hasankeyf Kültür ve Sanat Festivali' etkinlikleri kapsamında belediye tarafından yapılan Yaşar Kemal Kent Ormanı'nın açılışı için bir tören düzenlendi. Törene, AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Domaç ve AKP Batman Milletvekili Mehmet Emin Ekmen ile DTP'li ...
Read more : Kardeşlerime terörist diyemem | Görüntüleme : 950 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x