Zaman: Cum May 22, 2026 11:34

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Geri Dönen Yerinde Bulamayacak Seveni

Resim

Yaralarımdan armağan sevdalar bıraktım sana giderken..Uzanıpta tutamayacağın,ulaştığın an asla senin olamayacak düşleri adadım aşkına..Ben giderken senide götürdüm içimde...İlk yalnızlığımda çaresiz hissettim kendimi...Meğerse geceyi görmekten uyanamamışım sabahlarıma...Seni hiç bitmeyecek yerime koydum ve uyandım kabuslarımdan..Yanındayken güzeldi herşey zannederdim...Yanılmışım..Gerçekten herşeyi güzel yaşatsaydın şimdi yanımda olurdun..Her aşkında kayboluşumda çıkışı yok sanardım derinliğinden...Hapsettiğin kalbimi kurtaramıyacam sanardım ellerinden...Yüzümde sakladığım acımı yanında her haykırdığımda umuduma umutsuzluk katardı sözlerin...Anlamını kaybettiğinde adın dudaklarımda ozaman anladım herşeyim olsaydın herşeyimi alıp gitmezdin.. Senin için "özel" ...
Read more : Geri Dönen Yerinde Bulamayacak Seveni | Görüntüleme : 742 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

İşte Türkler'i katleden barbar Rumlar

http://image.haber3.com/haber/107719.jpg

Rumlar'ın 1974 yılında gerçekleştirdikleri Türk katliamı gün ışığına çıktı.

Rum Politis gazetesi, EOKA-B çetecilerinin 1974 yılında Türk köylerinde kadınlara tecavüz edip sonra çocuklarıyla birlikte katlettiğini ortaya çıkardı.

İki Rum tanığın anlattığına göre çeteciler önce köylerdeki erkekleri esir alıp Maraş’a gönderdi, sonra da tecavüz ve cinayetlerin tanığı kalmasın diye kadın ve çocukları öldürdü.

KIBRIS’ta 1974’te EOKA-B örgütü mensubu Rumların Gazimağusa’daki üç Türk köyünde günlerce tecavüz ettikleri kadınları, Türk ordusunun yaklaştığını öğrenince iz ve canlı ...
Read more : İşte Türkler'i katleden barbar Rumlar | Görüntüleme : 866 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Umumi Muhabbed

Kurallar bellidir;

* Kişiliğe saldırmak,
* Tartışma çıkarmak,
* Art arda mesaj yollamak,
* Ahlâksız cümleler kurmak,
* Siyasi parti propagandası yapmak,
* Başka bir sitenin reklâmını yapmak
* Hediye istemek kesinlikle yasaktır.

Kurallar herkes için geçerlidir.

İyi Sohbetler... Hayırlı günler...

Read more : Umumi Muhabbed | Görüntüleme : 6723 | Yanıtlar : 162 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Öcalan artık Meclis'te

İP Genel Başkanı Doğu Perinçek, Çankaya mitinginde sert açıklamalarda bulundu

İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, ''Abdullah Öcalan artık İmralı'da değildir, Meclis'tedir'' dedi.

İP, Abdi İpekçi Parkı'nda ''Çankaya Cumhuriyet Yıkıcılarına Teslim Edilemez'' mitingi düzenledi. ''

Hükümetin de Atatürk'ün mirası olan cumhuriyet hükümeti olmadığını savunan Perinçek, ''Bu Çankaya, Atatürk'ün Çankayası değildir. Bu Meclis'te milletin temsilcileri yok. Abdullah Öcalan artık İmralı'da değildir, Meclis'tedir. Fethullah Hoca, artık ABD'de değildir'' dedi.

''Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah ...
Read more : Öcalan artık Meclis'te | Görüntüleme : 646 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Dünyada 42 yıllık petrol kaldı

Dünyanın kesinleşmiş petrol rezerv cari üretim düzeyini 42 yıl daha sürdürebilecek düzeyde bulunuyor.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından Uluslararası Enerji Ajansı verileri dikkate alınarak hazırlanan, "Türkiye Petrol Piyasası Raporu"na göre, 2005 yılı sonunda dünyanın kesinleşmiş petrol rezervi 1,293 milyar varil olarak belirlendi.

Rezervlerin yüzde 62'si Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde toplanıyor.

Tüm rezervlerin yüzde 20'si ile Suudi Arabistan dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip ülkesi konumunda bulunuyor.

En büyük rezerve sahip 20 ülkenin ...
Read more : Dünyada 42 yıllık petrol kaldı | Görüntüleme : 829 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

2 otobüs ve 1 minibüse saldırı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 2 İETT otobüsü ile Bahçelievler'de bir minibüse molotofkokteylli saldırıda bulunuldu.

Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, cemevi yakınında Şişli-Yunus Emre Mahallesi hattında çalışan 34 EMZ 27 plakalı körüklü İETT otobüsüne molotofkokteylleri attı.

Sürücü Mehmet Nezir Gökçe'nin, otobüsün camlarının kırılmasına neden olan molotofkokteyllerini dışarıya atması, araçtaki hasarın büyümesini engelledi.

Aynı grup, İsmet Paşa Caddesi Şair Abay Kunanbay Lisesi önünde de Yenikapı-Yunus Emre Mahallesi hattında çalışan 92-635 nolu İETT ...
Read more : 2 otobüs ve 1 minibüse saldırı | Görüntüleme : 860 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Çankaya'nın Gül'ü AKP'ye uğurlu olsun

Meclis'te köşk için ilk oylama bugün

DSP'nin de son anda aday göstermesiyle üç adayın yarışacağı 4 turluk Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turu bugün yapılacak. 367 oy gerektiren oylamadan sonuç alınamaması halinde ikinci tur 24 Ağustos'ta..

Yazıcıoğlu: Gül birinci turda seçilsin Meclis Genel Kurulu, 11. Cumhurbaşkanı'nı seçmek için, 116 gün sonra tekrar toplanacak. AK Parti'nin adayı Abdullah Gül, MHP'li Sabahattin Çakmakoğlu ve DSP'nin son anda çıkardığı adayı Tayfun İçli'nin yarışacağı seçimin birinci turunda 367 oy aranacak. ...
Read more : Çankaya'nın Gül'ü AKP'ye uğurlu olsun | Görüntüleme : 731 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Bize kaçın emri geldi

Kaçan pilot: Bize 'Uçağı terk edin' talimatı verildi

Kaçırılmak istenen Atlasjet uçağının, kokpit camından kaçan kaptan pilotu: Korsanlar uçağı bomba olarak kullanacaklardı. Bize uçağı terk etme talimatı verildi. Ancak nereden verildiğini açıklayamam..

Lefkoşa-İstanbul seferini yaparken biri Türk, diğeri Filistin uyruklu iki hava korsanı tarafından kaçırılmak istenen Atlasjet'e ait uçağın Kaptan Pilotu Faruk Çağımnı (32), SABAH'a konuştu. Uçağı indirdikten sonra terk etmesi konusunda ağır biçimde eleştirilen Çağımnı, havadayken korsanların sık sık kendisini "Bir yolcuyu öldürürüz" ...
Read more : Bize kaçın emri geldi | Görüntüleme : 693 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Kartal Pes Etmedi

Resim

Beşiktaş zor anlar yaşadığı maçta Kasımpaşa engelini son dakikalarda bulduğu golle 2-1 geçti. Turkcell Süper Lig'in ikinci haftasında ligin yeni ekibi ile karşılaşan siyah-beyazlılar, ilk yarısını yenik kapadığı maçta galibiyete ikinci yarıda bulduğu gollerle ulaştı.

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maça her iki takım da kontollü başladı. İlk 15 dakikadan sonra kontrolü eline alan kanatlardan geliştirdiği ataklarla etkili olan Beşiktaş, Nobre, Serdar, Burak ve Cisse ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken, Kasımpaşa ilk geliştirdiği atakta 40. ...
Read more : Kartal Pes Etmedi | Görüntüleme : 827 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Kaldırım Serçesi - La Vie En Rose / La Môme

Kaldırım Serçesi - La Vie En Rose / La Môme

Olivier Dahan’ın yönettiği filmde Marion Cotillard, Sylvie Testud, Pascal Greggory ile Emmanuelle Seigner oynuyor.

Berlin Film Festivali’nin açılış filmi olan “Kaldırım Serçesi”, başrollerinde Fransız aktris Marion Cotillard, Sylvie Testud, Gérard Depardieu’nun oynadığı, büyüleyici bir Edith Piaf biyografisi. Fransa - İngiltere - Çek Cumhuriyeti ortak yapımı olan film, 140 dakika boyunca ruhunuzu okşayacak Edith Piaf müzikleriyle dolu.

Edith Piaf’ın (Marion Cotillard) 1959’da New York’da verdiği ...
Read more : Kaldırım Serçesi - La Vie En Rose / La Môme | Görüntüleme : 1283 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Sinema & Tiyatro

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148880 ileti • Toplam 46433 başlık • Toplam 25115 üye

x