Zaman: Pzt Şub 09, 2026 17:00

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Azeri spiker fb maçı sunumu

Arkadaşlar fb-fc slh 04 maçı azeri spiker...Şunu söyliyeyimki azerbeycan kenilerini avrupada temsil eden takım olmadığı için hepsi türk takımlarını çok seviyor ve destekliyor...Hele milli maçlarda kazandığında/kaybettiğinde kendi takımları gibi sevinip üzülüyorlar...Burda bi kaç ek bilgi vereyim...azerice kaleci diye bi kelime yoktur bunun yerine kapıcı vardır,kale yoktur onun yerine kapı vardır...Yani boş kapı boş kale anlamında :) ofsayt daha güzel bi anlamı var:"Beleş taaruz" anlamadığınız kelime olursa sora ...
Read more : Azeri spiker fb maçı sunumu | Görüntüleme : 1282 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

'Kurtlar Vadisi Irak', Japonya'da

Avrupa genelinde en çok seyredilen Avrupa yapımı filmler listesinde 5'inci sırada yer alan, dünyanın dört bir yanında gösterime giren ve yoğun ilgiyle karşılanan Kurtlar Vadisi Irak şimdi de Japonya da!

Japonya'nın başkenti Tokyo'nun en lüks mağazalarının bulunduğu merkezi yeri ginza'da bir sinema salonunun girişinde, Kurtlar Vadisi Irak filminin dev
afişi herkesin dikkatini çekiyor.

Resim
Read more : 'Kurtlar Vadisi Irak', Japonya'da | Görüntüleme : 857 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Haberler

23 Temmuz sabahına öngörüler | Erol Mütercimler

23 Temmuz sabahına öngörüler

22 Temmuz genel seçimine onbir gün kala, seçimin sonucunda neyle karşılaşabiliriz, sorusuna kendi içimde yanıt arıyorum. Seçim sonucuna göre yorum yapmak kolay. Nasılsa bunu yüzlerce kişi yapacak. Ve, cümleler şöyle başlayacak, ben dememiş miydim!

Seçimin kaderini etkileyecek oylar, geçen dönem sandığa gitmeyen sekiz milyon seçmen ile üç milyon ilk kez oy kullanacak olan gençlerin oyları. 2202 seçimlerinde AKP seçmeni milli görüşçüsünden, köylü tepkisi gösteren ve hayatları boyunca da bu kolaycılık ve ...
Read more : 23 Temmuz sabahına öngörüler | Erol Mütercimler | Görüntüleme : 1303 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Türkiye'de olduğu kadar yabancı ülkelerde de ilgi gören "Kurtlar Vadisi Irak", Japonya'da gösterime girdi.

Japonya'nın başkenti Tokyo'nun en lüks mağazalarının bulunduğu merkezi yeri ginza'da bir sinema salonunun girişinde, Kurtlar Vadisi Irak filminin dev afişi herkesin dikkatini çekiyor.

Kaynak

Read more : 'Kurtlar Vadisi Irak', Japonya'da | Görüntüleme : 2115 | Yanıtlar : 16 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Kazım Koyuncu-Gidiyorum

Resim

İşte Gidiyorum,
Birşey demeden,
Arkamı Dönmeden,
Şikayet etmeden,
Hiçbir şey almadan,
Birşey vermeden,
Yol ayrılmış görmeden Gidiyorum...

Ne küslük var ne pişmanlık var kalbimde
Yürüyorum sanki senin yanında
Sesin uzaklaşır her bir adımda
Ayak izin kalmadan Gidiyorum...

Geldigim tek kalbinde kırılmadı
Gönül kuşu şarkıdan yorulmadı
Bana kimse sen gibi sarılmadı
Işıgımız Sönmeden Gidiyorum...

Kazım Koyuncu
---------------------------

bide dinlemenizi tavsiye ederim

dinlemek için

Read more : Kazım Koyuncu-Gidiyorum | Görüntüleme : 711 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

TV5'e RTÜK'ten Erbakan cezası

TV5'E RTÜK'TEN ERBAKAN CEZASI

Erbakan, AK Parti'ye hakaret etti. Sözleri duyan RTÜK kapıya dayandı.

Üst Kurul yayın ihlali gerçekleştiren kanallara ceza yağdırmaya devam ediyor. RTÜK'ten edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerde TV 5'te bir programa konuk olan Necmettin Erbakan'ın söylediği, "bu akan kanların mesulü bu hükümettir", "bu hükümetlerle anarşi artar azalmaz", "tarıma destek vermeyeceksin, hayvanı yok edeceksin, domuz eti satacaksın, hadi oradan domuz uşağı sen de" sözleri nedeniyle TV 5'e ceza verildi.

Üst Kurul, ceza ...
Read more : TV5'e RTÜK'ten Erbakan cezası | Görüntüleme : 882 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Konuklar arasında dikkat çeken kim ?

konuklar arasında dikkat çeken kim?
Read more : Konuklar arasında dikkat çeken kim ? | Görüntüleme : 1355 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

İki günde iki şehit

İki günde iki şehit

Erzincan'da dün gece araziye döşenen mayının patlaması sonucu bir asker şehit oldu. Bingöl'de de meydana gelen çatışma da komando er Emrah Göçer şehit oldu.

Bingöl Genç İlçesi dağlık kesiminde yürütülen operasyonlar sırasında, güvenlik güçleri bir grup teröristle karşılaştı. Güvenlik güclerinin ‘teslim ol’ çağrısına ateş açılarak karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, Nataylı komando er Emrah Göçer şehit düştü.

Bölgede hava destekli operasyon devam ediyor.

ERZİNCAN'DA DA 1 ŞEHİT

Erzincan'ın Kemah ilçesinde ...
Read more : İki günde iki şehit | Görüntüleme : 969 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149174 ileti • Toplam 46460 başlık • Toplam 25159 üye

x