Zaman: Pzr Tem 06, 2025 9:16

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Adriano haberleri hakkında

Bugün tarihli bazı gazetelerde Adriano ile ilgili olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nün transfer çalışmaları olduğu yazılmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu futbolcu ile ilgilenmiyoruz ve kendisiyle her hangi bir transfer görüşmemiz de bulunmamaktadır.

Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

kaynak:fenerbahce.org
Read more : Adriano haberleri hakkında | Görüntüleme : 693 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Türkiye Kupası Fenerbahçemizin

Fenerbahçemizin 100. yılında bir kupa da kürekçilerimizden geldi. Fenerbahçemiz, Sapanca'da yapılan Türkiye Kupası Kürek Yarışları'na damgasını vurarak kupanın sahibi oldu. Sapanca'da gerçekleştirilen ve 3 gün süren Türkiye Kupası kürek yarışlarında Fenerbahçemiz toplamda elde ettiği 22 kupa ile birinci sırada yer aldı ve Türkiye Kupası'nın sahibi oldu. 50 yarışın 22'sini kazanan Fenerbahçemizi Galatasaray 7, Beşiktaş 5, Şişecam ve Sakarya 4, Hereke 3, Fethiye 2, ODTÜ, Ankara Üniversitesi ve Tuzla Denizyıldızı 1'er kupayla takip ettiler. 2 yarış ...
Read more : Türkiye Kupası Fenerbahçemizin | Görüntüleme : 962 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Diğer Spor Dalları

kayseri gs'nin tavrını fifaya taşıyacak!

KAYSERİ FİFA YOLUNDA!..

Kayserispor'un, Gökhan Ünal'ın peşini bırakmayan Galatasaray'a olan tepkisi giderek büyürken, sarı-kırmızılı kulüp konuyla ilgili önce Türkiye Futbol Federasyonu'na, ardından da FIFA'ya gitmeye hazırlanıyor.

Genel Menajer Süleyman Hurma, "Bu konuda tüm Anadolu takımlarının öncülüğünü yapmak istiyoruz. Sürekli taciz altındayız. Buna son vermek için her yola başvuracağız" dedi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile defalarca görüştüklerini belirten Hurma, "Biz kibarca bu işin olmayacağını söyledik. Böyle bir niyetimiz olursa önce kendilerinin haberi olacağını belirttik. Ama ...
Read more : kayseri gs'nin tavrını fifaya taşıyacak! | Görüntüleme : 790 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Çİn Seddİ Üzerİne DeyİŞler

-imparatorum bu seddi yapacağımıza barış yapsaydık daha kolay olmaz mıydı?
-gel bakayım sen şöyle!

-çin seddini yapanlardan birinin annesi:
-oğlum bak sen ap tal değilsin demekki çalışınca oluyomuş.

-imparatorum emriniz üzerine çin seddini bitirdik efendim
-manyak mısınız.. ben sizinle dalga geçmiştim o kadar duvar örülür mü hiç

-güzel oldu ama şimdi ilerde birileri çıkıp bunu uzaylılar yaptı derler.

-ben sana set yapamazsın demedim , duvarcı ustası olamazsın dedim

-oh hele şükür bitti çing
-ne bitti ...
Read more : Çİn Seddİ Üzerİne DeyİŞler | Görüntüleme : 838 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gülmece

Temel Counter-Strike Oynarsa

Temel Counter-Strike Oynarsa
Temel Counter Strike oynarken hile yapmış, ama belli olmasın diye kimseye ateş etmemiş...

· Temel Counter Strike oynarken smoke hiç kullanmazmış sormuşlar cafenin duvarında ki yazıyı göstermiş NO SMOKING

· Temel Counter Strike oynarken ölenlerin başında iki dakika durup sonra oyuna devam ediyormuş. Sormuşlar ölenlerin ruhuna fatiha okuyorum demiş.

· Temel Counter Strike oynarken bir köşeye pusmuş takımından herkes ölmüş. Tek kalmış, consola kill yazıp kendini öldürmüş. Sormuşlar takımım olmadan ben bir ...
Read more : Temel Counter-Strike Oynarsa | Görüntüleme : 730 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Öğretmenlerin Msn Adresleri nasıl mı olur buyrun bakın...

Tarih ögretmeni
Taaruzdayız @meb.com

İngilizce Öğretmeni
alwayStrYharD @meb.com

Almanca Öğretmeni
HalloMaMa @meb.com

Matematik Öğretmeni
Kosinüs_Kotanjant @meb.com

Geometri Öğretmeni
komsuKenar_Bolu_hipotenUs @meb.com

Din Kül. ve Ahl.Bil. Öğretmeni
walla_hülazim @meb.com

Beden Öğretmeni
kOs_kizim_kOs_oglum _kOs @meb.com

Cografya Öğretmeni
Engebeli_Ovada_Capk inlik @meb.com

Kimya Öğretmeni
atomların_efendisi @meb.com

Fizik Öğretmeni
Mc_Delta_T @meb.com

Biyoloji Öğretmeni
KoNtraktil_hoca @meb.com

Edebiyat Öğretmeni
esdi_nesim-i_nev-ba har_acildi_guller_subhdem @meb.com

Resim Öğretmeni
naturmortun_buyusu @meb.com

Müzik Öğretmeni
biz_heybelide_her_g ece_mehtaba_cikardik @meb.com
Read more : Öğretmenlerin Msn Adresleri nasıl mı olur buyrun bakın... | Görüntüleme : 1304 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Gülmece

Bayanlar teknik direktör olursa...

* Ay şekerim, sürekli 3-5-2 sürekli 3-5-2... Sıkıldım valla! Bu sefer takımı sahaya 10 kişi çıkarıp 4-3-2 oynatacağım. Maçın havası değişsin ayol!

* Geçen gün Fatma Hocanın takımının maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatıyor takımına. Ayol, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazıklar olsun bana...

* Ay, bizim takımın forma modeli hiç hoşuma gitmiyor. Terzi Necla'ya söyledim; şöyle seksenlerin modası puanlı bir şeyler diktireceğiz topçulara. Hem o renkler de ne öyle? Çok iç ...
Read more : Bayanlar teknik direktör olursa... | Görüntüleme : 750 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Ameliyat....

ameliyat çok başarılı geçti
- peki şimdi nasıl doktor bey?
- bilmiyorum
- nasıl yani?
- kaybettik
- ne?
- bizim fingirdek selmin hemşire sen tut örgü öreceğim diye hastayı ameliyattan sonra hademeye teslim et. o da temizlik yaparken hastayı kapının önünde unutmuş. hırsızlar çaldı herhalde

- doktor bey doktor bey! ameliyat nasıldı? görebilir miyiz hastayı?
- ameliyat çok başarılıydı ama hastayı göremezsiniz
- neden ama?
- hastayı kaybettik
- ne diyosun doktor? başarılıysa nası ...
Read more : Ameliyat.... | Görüntüleme : 709 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Bayan Duvar Yazıları

Evlilik devletin de yardımıyla gerçekleşen bir rehin almadır.

Kocama iyi davran-o yalnızca bir erkek.

Kendimi frenlediğim an ruhum ötmeye başlıyor.

Erkekler her çözüm için bir sorun bulurlar.

Tanrım, erkeklerden hoşlanmam için gözlerimi kör et.

Yeniden onarılıyorsa tahrip etmek neye yarar?

Kimsenin yapamadığını ben de yapamayabilirim.

Tanrı katında ve trafik sıkışıklığında tüm insanlar eşittir.

Aşk yüzük gibidir; dardır

Aşk bal gibidir tatlı ama yapışkandır.

Yapılan bir araştırmaya göre üç kişiden dördü hesap yapmasını bilmiyor.

İmdat, yaşıyorum. ...
Read more : Bayan Duvar Yazıları | Görüntüleme : 1118 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gülmece

Günümüz bilgisayar bedduaları

1- Netten 5 GB’lik bir dosya indirirken, bitmesine iki dakika kala elektrikler kesile de mosmor ol inşallah!
2- Chat yaparken kapı zilin çala!
3- Maus’unu kedi yesin!
4- İçtiğin çay klavyeye dökülsün!
5- Arama motorlarına giremeyesin!
6- Hitin düşsün, liste sonu ol!
7- Posta kutuna iki ay mail gelmesin!
8- Üç vakte kadar bağlantın kopsun inşallah!
9- Windowsun çöksün, ıcq’un kopsun da ele güne muhtaç ol innnnşallah!
10- Kafana harddiskler kadar taş düşsün!
11- Kodlarını ...
Read more : Günümüz bilgisayar bedduaları | Görüntüleme : 858 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148747 ileti • Toplam 46119 başlık • Toplam 25016 üye

x