Zaman: Sal Tem 08, 2025 4:25

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Şampiyon Real Madrid

Şampiyon Real Madrid

İspanya Ligi yine yıllarca konuşulacak bir mücadeleye sahne olarak sona erdi. Mallorca karşısında son 25 dakikaya mağlup giren Real Madrid, 3-1 galip gelerek tarihinin 30. şampiyonluğunu elde etti. Son maçın yıldızı ise 25 dakikida 2 gol atan Reyes oldu.

La Liga'nın 38. haftası da tüm sezon gibi unutulmayacak anlara sahne oldu. Teşvik söylentileriyle geçen bir haftanın ardından Real Madrid, Mallorca maçına her zamanki gibi başladı. Bu sezon maçların çoğunda yenik duruma düşen ...
Read more : Şampiyon Real Madrid | Görüntüleme : 628 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Şırnak'ta mayın tuzağı: 1 şehit

Şırnak'ta mayın tuzağı: 1 şehit

Şırnak'ta PKK ' lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu 1 asker şehit oldu 3 asker de yaralandı.

Küpeli Dağı'nda operasyondan dönen jandarma eri Ramazan Cuma, terör örgütü PKK'nın döşediği mayına basarak, yaşamını yitirdi.

Bu arada, Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde de teröristlerce daha önce döşenen mayına basan 1 uzman çavuş yaralandı.

İlçeye bağlı Damlarca köyü yakınlarında, arazi arama ve tarama faaliyeti yürütürken, teröristlerin döşediği mayına basan 1 uzman çavuş yaralandı.

Yaralı ...
Read more : Şırnak'ta mayın tuzağı: 1 şehit | Görüntüleme : 734 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Viyana'da 10 bin Türk terörü lanetledi

Viyana'da 10 bin Türk terörü lanetledi

Avusturyanın başkenti Viyana'da ''Bayrak Yürüyüşü'' yapıldı. Terörün lanetlendiği yürüyüşe yaklaşık 10 bin Türk katıldı.

Yürüyüş, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Viyana'daki Atatürk Kültür Merkezi tarafından organize edildi.

Katılımcılar, "Teröre hayır", "Ne ABD ne AB tam bağımsız Türkiye" ve "Türkiye laiktir laik kalacak" sloganları attı.

Yürüyüş sırasında sadece Türkiye ve KKTC bayrakları ile Atatürk posterleri taşındı.

Kanal Türk
http://www.kanalturk.com.tr/19578/viyana'da-10-bin-türk-terörü-lanetledi.html
Read more : Viyana'da 10 bin Türk terörü lanetledi | Görüntüleme : 803 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Mehmetçik operasyonları artırdı

Resim

Şırnak'ta güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya karşı temizlik harekatı sürerken, Gabar ve Cudi dağlarında nokta operasyonlar başladı. Gabar Dağı'ndaki mayın patlamasının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri bölgeye takviye birlik gönderdi.

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon sürüyor. Gabar Dağı Küpeli mevkiinde bir askerin mayına basması sonucu şehit olmasının ardından Mehmetçik bölgede güvenlik önlemlerini artırdı. Mehmetçik tarafından terör örgütü PKK'ya karşı başlatılan temizlik harekatı sürerken, Gabar ve Cudi dağlarında ...
Read more : Mehmetçik operasyonları artırdı | Görüntüleme : 855 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

BOP Eşbaşkanlığı yarışı

http://ulusalkanal.com.tr/images/fotolar/b/bop.jpg
AKP, CHP ve MHP Büyük Ortadoğu Projesinin eşbaşkanlığı için yarışıyor. Amerikanın en önemli Türkiye uzmanlarından biri olarak kabul edilen Marc Grossman, "seçimlerde Amerikan karşıtlığı propagandası yapanları hoş karşılamayız" şekilnde bir açıklama yaptı.

Bu açıklamanın hemen öncesinde ise anketlerde parlatılan siyasi partilerin liderleri Amerikan politikalarına ne kadar yakın olduklarını yaptıkları açıklamalara yansıttılar.

Son olarak Başbakan Erdoğan dün CNN Türk televizyonunda katıldığı bir programda DTPyle koalisyon kurabileceklerini ima etti. Erdoğan, "geçmişte partiler biraraya geldi. Demokrasinin içinde ...
Read more : BOP Eşbaşkanlığı yarışı | Görüntüleme : 1585 | Yanıtlar : 19 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Admin Derdimi Dinle ::..

Gel Msn Yede Derdimi Dinle
Moderatör Dediklerim Yordu Be Admin
Konularim Kötüyse Söyle Yüzüme
Moderatör Bildiklerim Vurdu Be Admin

Adminler Halim Sormadi
Kapanmayan Konum Kalmadi
Tükendim Artik Birşey Kalmadi
Bu Nasil Bir Paylaşimdir Admin

Elveda Kullanicim Elveda Derde
Konular Kapandi Kullanici Sahnemde
Açacak Konu Kalmadi Bana Musade
Hakkini Helal Et Helal Et Admin.

Konular Içinde Konusuz Kaldim
Ben Bittim Konu Bitmedi Admin
Konulardan Payima Düşeni Aldim
Ben Biktim Moderatörler Benden Bikmadi Admin

Alıntıdır
Read more : Admin Derdimi Dinle ::.. | Görüntüleme : 970 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Gülmece

İlber Ortaylı - Eski Dünya Seyahatnamesi

İlber Ortaylı Seyahatnamesi, tarihçimizin seyyah kişiliğiyle İsfahan’dan Venedik’e, Kudüs’ten Kırım’a, Tokyo’dan Yemen’e geniş bir coğrafyada seyahate çıkarıyor.

Onun adımlarına eşlik ederken, Eski Dünya düzeninin ülke ve şehirlerinin büyülü zamanlarına gidiyor ve geçmişimizle yeniden usulca buluşuyoruz.

Osmanlı Diyarlarındaki izlenimleri ise İmparatorluk topraklarına bizi daha da aşina kılıyor.

Dünya, seyyahların dilinde ve gözünde büyür, genişler, çoğalır. Seyahatnameler, bizi zamanın derinliklerine, tarihin katmanlarına ulaştırır.

İlber Ortaylı Seyahatnamesi, tarihçimizin seyyah kişiliğiyle İsfahan’dan Venedik’e, Kudüs’ten Kırım’a, Tokyo’dan Yemen’e geniş bir ...
Read more : İlber Ortaylı - Eski Dünya Seyahatnamesi | Görüntüleme : 1057 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Kültür & Sanat Meydanı

La Liga'da büyük gün

La Liga'da büyük gün

Avrupa'nın en büyük mücadeleye sahne olan ligi La Liga'da şampiyon taç giyecek. Tarihe geçecek bir sezonun yaşandığı İspanya Ligi'nde Real Madrid, Barcelona ve Sevilla üçlüsünden biri bu hafta sonunda büyük zaferi kutlayacak. İşte son durumlar:

Bu sezon kimi zaman 6 takımla kimi zaman da 2 takımla devam eden La Liga'daki şampiyonluk heyecanı 38. hafta maçlarıyla sona erecek. Sadece İspanya'nın değil, tüm Avrupa'nın büyük heyecanla beklediği son maçlar öncesinde Real Madrid büyük ...
Read more : La Liga'da büyük gün | Görüntüleme : 715 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Yazıklar Olsun Rüştü Reçber

Yazıklar Olsun Rüştü Reçber

Resim

Fenerbahçe`ye transfer olmadan önce Antalyaspor kalecisi iken Beşiktaş`a gidecektin. Beşiktaş ilgileniyordu seninle. O sırada şanssız bir trafik kazası geçirdin. Hastanede komada yattın.

Beşiktaş senin kaza geçirdiğin haberini alınca, transferden vazgeçti. Seni tanımadı bile.

İşte o an Türkiye`nin en büyük kulübü girdi devreye. Seni hastanede komada, kolun, bacağın kırıkken transfer etti.

Yalan mı Rüştü yalan mı? Söyle!

Bunun karşılığı bu mu olmalıydı?

Her defasında "Fenerbahçe`den ayrılırsam, Anadolu külüplerine giderim. 3 büyüklere ...
Read more : Yazıklar Olsun Rüştü Reçber | Görüntüleme : 1734 | Yanıtlar : 26 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Komünizm Nedir?

Ayrıntılarıyla merak ettiğim bir konudur Komünizm.Bir konuda bilgi sahibi olmadan konuşmak hiç istemem. Onun için bu konuda bilgi sahibi olan kişilerle fikir alışverişinde bulunarak aydınlanalım diyorum. Komünizm nedir? İyi yanları nelerdir? Kötü yanları nelerdir? Bu ve benzeri sorular. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilerinden bizi mahrum etmezler inşAllah...
Read more : Komünizm Nedir? | Görüntüleme : 3700 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148752 ileti • Toplam 46123 başlık • Toplam 25016 üye

x