Zaman: Cum Ağu 29, 2025 9:14

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

İdamdan 10 dakika önce yazdı

12 Eylül döneminin sanıklarındandı. 24 yıl önce asıldı. İdamdan 10 dakika önce yazdığı mektup ailesine yeni ulaştı.

12 Eylül askeri darbesinden sonra idam cezasına çarptırılan piyade teğmen Ömer Yazgan'ın idamından 10 dakika önce, "kelepçeli elleriyle" yazdığı mektup tam 24 yıl sonra ailesine verildi. Yazgan, İzmit Kapalı Cezaevi'nde 29 Ocak 1983 günü saat 04.00'de Mehmet Kambur, soyadı benzerliği olan Erdoğan Yazgan ve Ramazan Yukarıgöz'le birlikte idam edildi.

Kuyumcu soydu yaralı yakalandı
İdam edilen piyade teğmen Ömer ...
Read more : İdamdan 10 dakika önce yazdı | Görüntüleme : 1711 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Bir Iraklı kadın ne ister?

Her gün bomba sesi duyuyorlar. Cesetler onların arkadaşı. Hiç düşündünüz mü bir Iraklı kadın ne ister? İşte cevabı?

BBC Türkçe sitesinin bir haberi Irak'ın farklı bir yüzünü bizlere hatırlattı: Iraklı kadınları. Terör ve kaosun ortasında, iki ateş arasında inim inim inleyen kadınları..

Tecavüze uğrayan, çocukları sokakta oynarken ölen, sabah dışarıya sağ gönderdiği eşinin iki saat sonra cenazesini gören, ya da pazarda alışveriş yaparken patlayan bomba ile can veren kadınları.

Nasıl yaşarlar ne hissederler, ne isterler? ...
Read more : Bir Iraklı kadın ne ister? | Görüntüleme : 912 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

AKP'li vekilin silahı Meclis'te panik yarattı...

AKP'li vekilin silahı Meclis'te panik yarattı
TBMM Genel Kurulu’na silahla girilmesi yasak olmasına rağmen, AKP Bingöl Milletvekili Abdurrahman Anik’in, belindeki silah Meclis Kulisinde yere düşünce, panik yaşandı. Silahın emniyet kilidinin olması muhtemel bir tehlikenin eşiğinden dönüldü. Anik’in belindeki silah Meclis Kulisinde yere düşünce korku dolu anlar yaşandı. Silahın emniyet kilidinin olması nedeniyle büyük bir tehlikenin eşiğinden dönüldü. Olay esnasında orada olan milletvekilleri ve parlamento muhabirleri ise şaşkınlıkla olayı izledi.

MECLİS’TE SİLAH PANİĞİ
AKP Bingöl Milletvekili ...
Read more : AKP'li vekilin silahı Meclis'te panik yarattı... | Görüntüleme : 929 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Küçük Mermer - Ben Yetim

Duyuru: Herkes okusun!

Ben yetim ben yetim ben yetim vay
Ben öksüz ben yetim ben yetim vay
Binmişsen binmişsen aşkın çamına
Binmişsen binmişsen dert atına
Yavaş get bir yavaş get ben yetim vay
Yavaş get bir yavaş get ben yetim vay

Ağlama ağlama gel ağlama
Paraylan karaya bel bağlama
Gün gelir gün gelir bu da geçer
Aç gözün aç gözün ağlama vay

Gün gelir gün gelir kurban bu da geçer
Gün gelir ...
Read more : Küçük Mermer - Ben Yetim | Görüntüleme : 1160 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Görümsetmeler

Cizrede Gözdağı gibi tatbikat

CİZRE'DE GÖZDAĞI GİBİ TATBİKAT
ŞIRNAK'ın kırsal kesiminde PKK'lı teröristlere karşı operasyonlar sürerken Cizre İlçesi'nde bulunan Tank Taburu'nda konuşlanan tanklar, Dicle Nehri kenarında atışlı tatbikat yaptı.
11 Nisan 2007 Çarşamba 09:44
Bölgede havaların ısınmasıyla kırsal alanda artan terörist faaliyetlere karşı başlatılan operasyonlar özellikle Tunceli ve Şırnak'ın kırsalında zaman zaman hava destekli olarak sürdürülüyor. Şırnak'ın Cizre İlçesi'ndeki Tank Taburu'ndan bu sabah çıkan 15 tank, Şırnak- Cizre karayolunda bulunan Kasrik Boğazı Mevkii'ndeki Dicle Nehri kıyısında tatbikat yaptı. Olumsuz ...
Read more : Cizrede Gözdağı gibi tatbikat | Görüntüleme : 862 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Vadinin oyuncuları burada!!!

KURTLAR VADİSİ PUSU’NUN SÜRPRİZ İSİMLERİ

Efsane Polat Alemdar’ın küresel çeteye başkaldırısını işleyecek olan Kurtlar Vadisi Pusu, geniş ve çok güçlü bir oyuncu kadrosuyla ekranlarda olacak.Kurtlar Vadisi Pusu’da, Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Sönmez Atasoy, Erhan Ufak, Erdem Ergüney, Kerem Fırtına ve Osman Wöber’den oluşan kadroya sürpriz isimler eklendi.Dizide Polat Alemdar’ın karşısında oynayacak kadın oyuncu Nefise Karatay olacak. Kurtlar Vadisi Pusu’nun diğer sürpriz isimleri arasında Can Gürzap, Neco, Tamer Yiğit, Bozkurt Kuruç, Ecder Akışık, Selçuk ...
Read more : Vadinin oyuncuları burada!!! | Görüntüleme : 1888 | Yanıtlar : 23 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

katil serçe

Serçenin bir tanesi bahar günü dalgın dalgın uçuyormuş.
Bir anda farketmiş ki, bir yolun üstünde uçuyo ve karşıdan da
motorsikletli bir adam geliyo.
Her ikisi de çarpışmayı engellemek için ellerinden geleni yapmışlar ama nafile...
Serçe "çotaaank" diye kaska çarpıp düşmüş.
Şimdi, motorcu arkadaşımız, Allahı var sıkı bi hayvansever.
Doğal olarak hemen atlamış motordan ; koşmuş serçenin yanına.
Serçe baygın yatıyo.. Kıyamamış, bırakamamış yolda; almış getirmiş eve.
Eskiden kalma bi de kafesi var evde.. Baygın serçeyi ...
Read more : katil serçe | Görüntüleme : 1042 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Gülmece

arada ''R'' var

Tabura yeni bir komutan gelmis ve askerleri toplayarak bir konusma yapacagini belirtmis. Bütün askerler toplanmislar ve komutan baslamis konusmaya :
"Bugün tanismak için sizleri buraya topladim. Benim adim Ahmet,
soyadim Kirç. Tekrar ediyorum, Kirç. Arada R var. Sakin ola diliniz sürçmesin çok fena yaparim. Herkes iyice ezberlesin hata istemem !"

Askerler dagilmislar ve herkes "Arada R var, arada R var" diye içinden ezbere koyulmus. Komutan ise bu konuda ne kadar hassas oldugunu göstermek için sagda ...
Read more : arada ''R'' var | Görüntüleme : 940 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Gülmece

uyanık kadın

New York`tan Los Angeles`e giden uçakta cingöz bir avukat ile sarışın aptal görünüşlü bir hanım yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanımla yakınlaşmak hem de hoşca vakit geçirmek için bir oyun teklif ediyor. kabul görünce oyunu anlatıyor;
- ''Size bir soru soracağım, cevabı bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksınız bilemezsem ben size 50 dolar vereceğim''. Ve ilk soruyu soruyor;
- ''Ay ile dünya arasındaki uzaklık ne kadardır?''.
Kadın tek söz söylemeden çantasından 5 dolar çıkarıp ...
Read more : uyanık kadın | Görüntüleme : 933 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Gülmece

sarışın kütüphaneye giderse

Sarışının biri kütüphaneye girmiş ve direk bankoya yönelerek görevliden bir hamburger, bir kola, birde patates kızartması istemiş. Görevlinin saf saf yüzüne baktığını gören sarışın bu sefer daha yüksek sesle;
- ''Anlatamadım galiba beyefendi, bana bir hamburger, bir kola, birde patates kızartması'' demiş.
Artık iyice sinirlenen görevli;
- ''Hanfendi burası kütüphane!'' demiş.
Sarışının yüzü kıpkırmızı olmuş, özür dileyip çok çok kısık bir sesle fısıldayarak;
- ''Pardon pardon, bana bir hamburger, bir kola, birde patates kızartması''...
********************************************************************************************************************************* ...
Read more : sarışın kütüphaneye giderse | Görüntüleme : 756 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148989 ileti • Toplam 46304 başlık • Toplam 25080 üye

x