Zaman: Pzt Eki 20, 2025 15:53

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

takıntılar..

var mıdır takıntılarınız.. ben mesela zor bir kişi değilimdir, hayatımı hiç zorlaştırmam... ama düşünüce de epey bi takıntılarım varmış hani..

mesela; kaçta uyursam uyuyum saat sabah 8 dedim mi fırlarım yataktan..

bir kahve manyaklığım vardır bilmiyorum varmı dır içiniizde böyle saplantılı.. kahvemi sütlü içerim, süt tozu yani.. kahve içeçeksem; kahveyle süt tozunu karıştırmayı kimseye bırakmam.. nerde olursam oluyum.. misafirlikte, cafe de, şurda burda hiç farketmez.. bir cafe deyim mesela kahve siparişini veririm garsona yalnız ben ...
Read more : takıntılar.. | Görüntüleme : 1117 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

ingilizceyi bir türk kullanırsa...

My mother to be my wife: Anam Avradım olsun

Come with ball my brother Come with ball: Topla Gel Abicim Topla gel

Chicken translation: Piliç çevirme

Leave the door december: Kapıyı aralık bırak

Clean family girl: Temiz aile kızı.

Your hand is on the job your eye is on playing: Elin iste gözün oynaşta

Sensitive meat ball: içli köfte.

Urinate quickly, satan mixes: Acele ise şeytan karışır

There is no saturation to her observations:Onun Gözlemelerine ...
Read more : ingilizceyi bir türk kullanırsa... | Görüntüleme : 975 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Forumun "EN" leri

en asık ben
en cok göremeyen ben
en cık seven ben
Read more : Forumun "EN" leri | Görüntüleme : 3827 | Yanıtlar : 46 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Senin için ''MÜHİM'' olan ne ?

gerçekten hiç düşündün mü senin için neyin mühim olduğunu....

benim için mühim olan kitaplarım..onlar benim sevgililerim..
sonuçta bütün kitaplar tek bir ''kitabı'' açıklamak için değil mi...?
Read more : Senin için ''MÜHİM'' olan ne ? | Görüntüleme : 1961 | Yanıtlar : 26 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

En çok nelere kızarsınız ?

söz verilmeyen yere gelmiyenlere kızarım
Read more : En çok nelere kızarsınız ? | Görüntüleme : 3211 | Yanıtlar : 29 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

sevdiğin kişi için ölümü göze alırmısın?

sevdiğin kişi için ölümü göze alırmısın?şahsen ben alırm
Read more : sevdiğin kişi için ölümü göze alırmısın? | Görüntüleme : 3119 | Yanıtlar : 32 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

görünmez olmak mı zamanı durdurmak mı..

arkadaşlar görünmez olmak mı isterdiniz yoksa zamanı durdurmayı mı?(neden?)
düşüncelerinizi merak ediyorum
Read more : görünmez olmak mı zamanı durdurmak mı.. | Görüntüleme : 1065 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Türkler Cehenneme Giderse

yere tükürme alışkanlıkları sayesinde cehennemin ateşini söndürebilirler...

- zebanilere rüşvet verip cennete girmeye çalışabilirler...

- arazi mafyası bir türk mevta, bütün cehennemi gasp edip 'burayı boşaltın' diye ahaliye zulüm edebilir. olmadı zor koşup her tarafı ateşe verebilir.

- abi burası çok fena sıcak oldu, bi vantilatör alalım diyebilirler.

- cehenneme gitmekten memnun kalmayan türkler ben bi arkadaşa bakıp çıkacam deyip zebanileri kandırmaya çalışabilirler.

- cehennemin tam göbeğinde, karşıdan ağzında sigara gelmekte olan bir türk, abi ...
Read more : Türkler Cehenneme Giderse | Görüntüleme : 897 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gülmece

> Kardeşlerinizin sizi uyuz eden davranışları :))

Benim öyle bir sorunum yok.Sizi ne uyuz ediyor..
Read more : > Kardeşlerinizin sizi uyuz eden davranışları :)) | Görüntüleme : 2099 | Yanıtlar : 22 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

İstanbul

Read more : İstanbul | Görüntüleme : 1331 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Diğer Görüntüler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149131 ileti • Toplam 46408 başlık • Toplam 25110 üye

x