Zaman: Çrş Ağu 06, 2025 5:49

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Başkent Kulisi 22 Aralık 2016

Read more : Başkent Kulisi 22 Aralık 2016 | Görüntüleme : 925 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Kökü Kalleştir Bunların / Rifat SERDAROĞLU

Kökü Kalleştir Bunların

Türk Milletinin başına gelen her türlü belanın altını biraz eşeleyin mutlaka iki iblise rastlarsınız. Bölücüler ve Allah ile aldatanlar.

Bu ikisinin de köküne şeytan tarafından kalleşlik, ihanet ve ölüm tohumları ekilmiştir! Yıkmaktan, yakmaktan, yok etmekten, pislikten, yalandan, iftiradan başka bir şey bilmezler.

Bölücüler;
Kökenleri ister Kürt ister Ermeni ister Rum olsun bunlar Türk Milletinin düşmanıdırlar. Bu aşağılık mahlukat, gider İngiliz’e para için uşaklık eder, Amerikalı asker bunların kadınlarına-kızlarına tecavüz eder giderler onun ...
Read more : Kökü Kalleştir Bunların / Rifat SERDAROĞLU | Görüntüleme : 2127 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

"İyi terörist kötü terörist" derken... / Arslan BULUT

"İyi terörist kötü terörist" derken...

Türkiye'nin konuğu olan bir elçiyi, Rusların bile "Türkler arkadan vurmaz" diye hatırlattığı Türk kültürünü yok sayarak öldüren katil, kim tarafından kullanılmış olursa olsun, devletin okullarında okumuş bir polistir.

Olay sırasında "Buradan canlı çıkmayacağım" dediği de bilindiğine göre bu çocuğun cinayeti bir dava uğruna işlediği de bellidir!

Peki nedir o dava?

Dava, başlangıçta El Kaide, sonra El Nusra ve IŞİD diye ortaya çıkarılan istihbarat yapılanmalarının İslâm dininin Selefi yorumunu kullanarak gençlere ...
Read more : "İyi terörist kötü terörist" derken... / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2097 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Arslan BULUT

Neden hep Türkler ölüyor? / Batuhan ÇOLAK

Neden hep Türkler ölüyor?

Bundan 5 yıl öncesine kadar birileri çıkıp,

"Türkiye'nin dört bir yanında bombalar patlayacak,

Laik yapısıyla bilinen TSK'nın içindeki dinci bir terör örgütü darbe girişiminde bulunacak, generallerin yüzde 60'ı bu kalkışmanın içinde olacak,

PKK'nın uzantıları ile toplantılar tertip edilip, evlerin içlerine kadar bombalar yerleştirilecek,

Türklük tartışmaya açılacak,

TSK Suriye'ye girecek,

Binlerce insan ölecek, yaralanacak,

Tüm bu gelişmeler yaşanırken hükümet rejimi değiştirmeye çalışacak" yorumları yapsa, kim inanırdı?

Dahası bunu söyleyenlere "deli" gözüyle bakılırdı. ...
Read more : Neden hep Türkler ölüyor? / Batuhan ÇOLAK | Görüntüleme : 2519 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Polisten sonra asker suikastçı gelebilir... / Yavuz Selim DEMİRAĞ

Polisten sonra asker suikastçı gelebilir...

Arkadan vurmak, sırtından hançerlemek İslam aleminde "dinbaz"ların geleneğidir. Ve bu 1400 yıldır ne yazık ki devam etmektedir. Şimdi "siyasal İslamcılar" derhal itiraz edip, sahabe ve asrı saadet dönemine ilişkin yalan-yanlış rivayetler ile uydurma hadislere sarılıp bu satırların yazarına her zamanki gibi pervasızca saldırabilir. O zeka özürlülere 4 halifeden üçünün sırtından hançerlenerek katledildiğini hatırlatırız.

* * *

Cahiliye dönemindeki "habbaşi"liği unutanlara ders verelim. Habbaşilik, ölüleri mezardan çıkarıp işkence yapanlara denir. Ve ...
Read more : Polisten sonra asker suikastçı gelebilir... / Yavuz Selim DEMİRAĞ | Görüntüleme : 2532 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Garantörlüğü kendi ellerimizle yıktık / Prof. Dr. Ata ATUN

Garantörlüğü kendi ellerimizle yıktık

1960 Kıbrıs Cumhuriyeti Anayasasında yer alan Garanti ve İttifak Anlaşmasını, Türkiye’nin Garantörlüğünü ve Uluslararası kurallara göre adada bulunan Türk Silahlı Kuvvetlerinin varlığı konularını göz göre göre, bilinçsizce dürttük ve zedeledik.

Daha geçen yılki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bitmesinden birkaç hafta sonra resmi ağızdan “Garantiler Tabu değildir” açıklaması ile güya ileriye doğru bir adım attığımızı zannederek kendimize fena bir gol attık. Benim kişisel değerlendirmeme göre büyük bir politik ve stratejik hata oldu bu açıklama. ...
Read more : Garantörlüğü kendi ellerimizle yıktık / Prof. Dr. Ata ATUN | Görüntüleme : 1399 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Yarım milyon insan niye öldü? / Selcan TAŞÇI

Yarım milyon insan niye öldü?

Akla gelebilecek en ağır suçlamalar, hatta akla-hayale sığmayacak iddialar eşliğinde yürüttüğümüz "Esed'in hükümranlığına son verme harekâtı", "Esad rejimine saygı duyma" kararıyla sona erdi! Rusya ve İran'la vardığımız uzlaşmaya göre;

"Etnik köken, din ve mezhep gözetmeksizin (Esad yönetimindeki) Suriye'nin egemenliğine, bağımsızlığına, birliğine ve toprak bütünlüğüne saygı" duyacağız.

Bilmem tercüme etmeme gerek var mı; bu "Eyyy Esed" diye komşu ülkenin iç işlerine müdahaleye yeltenmemeyi gerektiriyor her şeyden önce...

* * *

Objektif, soğukkanlı ...
Read more : Yarım milyon insan niye öldü? / Selcan TAŞÇI | Görüntüleme : 1535 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

ÇOCUKLARIMIZDAN HER TÜRLÜ KULLANIMA AMADE GÖZÜ DÖNMÜŞ KATİLLER YARATAN EĞİTİM SİSTEMİNİZ KUTLU OLSUN... Dr. Noyan UMRUK

BİR ÇOCUKTAN HER TÜRLÜ KULLANIMA AMADE GÖZÜ DÖNMÜŞ KATİL YARATAN EĞİTİM SİSTEMİNİZ KUTLU OLSUN...
Dr. Noyan UMRUK

Erdoğan 2012 şubatında Başbakan ve AKP Genel Başkanı olarak AKP’li gençlere seslenirken “Dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, evinin, kininin, kalbinin davacısı bir gençlik istiyorum.” diyordu. Bu sözlerini “dindar ve kindar nesil yetiştireceğiz” şeklinde pek çok kez yineledi.

AKP hükümetlerinde en çok değişen bakanlar Milli Eğitim Bakanları oldu. Milli Eğitim Bakanları 14 yılda altı kez değişti. 4+4+4 olarak kurgulanan ...

Türkiye’nin Karanlık Yılları

Türkiye’nin Karanlık Yılları

Geldiğimden beri kaç haftadır bir sosyal etkinlik olsa da insan arasına girsem, evden çıksam, nerede olduğumu anlasam, kalabalığa karışsam, yurtdışındaki toplumumuzu, bu ayrı dünyayı bir kez daha görsem, anlatsam, diyordum…

Haftasonu bir gurbet akşamı yaşadım.

Buranın Atatürkçü Düşünce Derneği Türklerin yoğun olduğu bir semtte. Tramvay yoluna yakın, küçük, bağımsız bir yapının üst katında. Örgü telli, çıkarken boşluğa düşeceğim korkusu yaşatan, dimdik merdivenlerden çıkılıyor binaya. Küçük bir giriş terası, kapı, bir dar ...
Read more : Türkiye’nin Karanlık Yılları | Görüntüleme : 1067 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Feza TİRYAKİ

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148869 ileti • Toplam 46209 başlık • Toplam 25033 üye

x