Zaman: Çrş Eki 29, 2025 3:46
. . Gerçek Gündem | Flash TV Yılmaz TUNCA 'ın konuğu TUSAM İç Güvenlik ve Terör Danışmanı / Yazar / Emekli Jandarma Albay Erdal SARIZEYBEK "Terörle Mücadele" Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 57 dakika Dosya Boyutu: 206 MB Çözünürlük: 512x384 İndir :arrow: Gerçek Gündem 21.11.08 | Erdal SARIZEYBEK Rar - Şifresi: guncelmeydan
. . Kanal B - Bekleme Odası Gürbüz Evren 'in hazırlayıp sunduğu, Bekleme Odası programında bu hafta: İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Erol MÜTERCİMLER , Ankara Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bige SÜKAN Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK İzle: (Şifre: guncelmeydan ) Code: Tümünü seç http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=4075263Görüntü: XviD 29.00fps Süre: 1 saat 45 dakika Dosya Boyutu: 369 MB Çözünürlük: 512x384 http://img227.imageshack.us/img227/6958/resimfc3.jpg İndir: ...
. . İşin Aslı | Cem TV Gülgûn Feyman 'ın konuğu Gazeteci-Yazar Banu AVAR "BÖL ve YUT": Batı Projesi ve Medya 'Mustafa' belgeseli neye hizmet ediyor? ABD'de Obama dönemi Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 37 dakika Dosya Boyutu: 151 MB Çözünürlük: 512x384 İndir :arrow: İşin Aslı - 14.11.08 | Banu AVAR Rar - Şifresi: guncelmeydan
Mehmet Ali BİRAND 'nın konukları: Araştırmacı-Yazar Turgut ÖZAKMAN , Gazeteci-Yazar-Yapımcı Can DÜNDAR , Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Fikret BİLA , Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Baskın ORAN , Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Anıl ÇEÇEN , 32. Gün Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan AKAR "MUSTAFA" Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 1 saat 41 dakika Dosya Boyutu: 329 MB Çözünürlük: 512x384 İndir ...
Dr. Ali GÜLER soruyor, birbirinden değerli konuklar yanıtlıyor. Şimdi zaman, Düşünme Zamanı... Konuk : Gazi Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi - Prof. Dr. Semih YALÇIN http://img153.imageshack.us/img153/3677/dzam11kasdm5.jpgİZLE Kısım I Kısım II Şifre guncelmeydan Şifreyi girerken, kopyalayapıştır yapmadan elden giriniz. Görüntü, şifreyi girdikten sonra çalışmıyorsa, sayfayı yenileyiniz. İNDİR İlişimler Parça I Parça II Parça III Parça IV Parça V
TUSAM İç Güvenlik ve Terör Danışmanı / Emekli Jandarma Albay Erdal SARIZEYBEK anlatıyor: anlatıyor: "Neler oluyor¿?" Türkiye'nin gündeminin şekillendiği saatlerde 'neler oluyor' sorusunun yanıtı artık "Neler Oluyor¿?" programında ekrana geliyor. Olayları sıcağı sıcağına yorumlamak, gündemi oluşurken yakalamak "Neler Oluyor¿?"u izlemekle mümkün olacak. Elif AKÇINAR soruyor, birbirinden değerli konuklar gündemi sorguluyor. İzle Uydudan kaynaklanan bir hata nedeniyle izlencenin 1 saat 15 dakikadan itibaren ses sinyali yoktur... 1:11:10 - 1:21:27
1:21:27 ...
. . Kent ve Yaşam | Ulusal Kanal Mimar Osman GÜDÜ 'nün konuğu Gazeteci-Yazar Banu AVAR Batı Projesi ve Medya: George SOROS, Soros-Medyası, Sivil Örümcekler 'Mustafa' belgeseli neye hizmet ediyor? 'Gazi Paşa' belgeseli projesi ne zaman hayata geçecek? Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 1 saat 59 dakika Dosya Boyutu: 407 MB Çözünürlük: 512x384 İndir :arrow:
Kent ve Yaşam 13.11.08 - Banu AVAR (Bölüm ...
Arena Uğur DÜNDAR'ın konuğu Araştırmacı-Yazar Turgut ÖZAKMAN , Atatürk hakkında söylenen yalanlar, yanlışlar ve yutturmacalara belgelerle cevap veriyor... "Biz Sevr'i yıktık! Mustafa Kemâl, 100 yıllık bir hazırlığı suya döktü. Bizi affetmiyorlar!" İzle İzlencenin son 40 dakikası mevcuttur... Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 40 dakika Dosya Boyutu: 232 MB Çözünürlük: 512x384 İndir :arrow:
Arena 10.11.08 | Turgut ÖZAKMAN (Kesit) - I Arena 10.11.08 | ...
ART Program Müdürü Lale ŞIVGIN sunuyor, birbirinden değerli konuklar beyin fırtınası oluşturuyor. Konuk : Başkent Üniversitesi ATATÜRK Araştırmaları Merkezi Müdürü / Prof. Dr. Ünsal YAVUZ , Ankara Üniversitesi Dil-Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi / Doç. Dr. Neşe ÖZDEN , Araştırmacı-Yazar / Dr. Ali GÜLER http://img529.imageshack.us/img529/2429/bf10kassu8.jpgKısım I Kısım II Şifre guncelmeydan Şifreyi girerken, kopyalayapıştır yapmadan elden giriniz. Görüntü, şifreyi girdikten sonra çalışmıyorsa, sayfayı yenileyiniz. İNDİR İlişimler Parça I Parça II Parça ...
Sayımlamalar
Toplam 149151 ileti • Toplam 46425 başlık • Toplam 25120 üye