Zaman: Cmt Eki 25, 2025 7:07
Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar
. . Kent ve Yaşam | Ulusal Kanal Mimar Osman GÜDÜ 'nün konuğu Gazeteci-Yazar Banu AVAR Batı Projesi ve Medya: George SOROS, Soros-Medyası, Sivil Örümcekler 'Mustafa' belgeseli neye hizmet ediyor? 'Gazi Paşa' belgeseli projesi ne zaman hayata geçecek? Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 1 saat 59 dakika Dosya Boyutu: 407 MB Çözünürlük: 512x384 İndir :arrow:
Kent ve Yaşam 13.11.08 - Banu AVAR (Bölüm ...
Arena Uğur DÜNDAR'ın konuğu Araştırmacı-Yazar Turgut ÖZAKMAN , Atatürk hakkında söylenen yalanlar, yanlışlar ve yutturmacalara belgelerle cevap veriyor... "Biz Sevr'i yıktık! Mustafa Kemâl, 100 yıllık bir hazırlığı suya döktü. Bizi affetmiyorlar!" İzle İzlencenin son 40 dakikası mevcuttur... Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 40 dakika Dosya Boyutu: 232 MB Çözünürlük: 512x384 İndir :arrow:
Arena 10.11.08 | Turgut ÖZAKMAN (Kesit) - I Arena 10.11.08 | ...
. . Ulusal Kanal İstihbarat Şefi Ufuk AKKAYA soruyor, Ergenekon davası sanıklarından Gazeteci Vedat YENERERin avukatı Vural ERGÜL yanıtlıyor. Av. Vural ERGÜL "Ergenekon'un Hahamı" kitabını yazdı İzle: Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 43 dakika Dosya Boyutu: 157 MB Çözünürlük: 512x384 İndir :arrow:Gündem Özel 11 Kasım 2008 - Ergenekon'un Hahamı Rar - Şifresi: guncelmeydan
Ulusal Kanal - GÜNDEM Konuk: Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmet GÖRGÜLÜ "Mustafa" filmi: Belgesiz belgesel Mustafa Kemâl ile ilgili bilgiler kasten eksik verilmiştir Türk Milleti Mustafa Kemâl'i Kurtuluş Savaşı'ndan önce de tanıyordu İzle Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 44 dakika Dosya Boyutu: 194 MB Çözünürlük: 512x384 İndir :arrow:
Gündem - Doç. Dr. İsmet GÖRGÜLÜ Rar - Şifresi: ...
. . Halil NEBİLER soruyor, Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın BÜYÜKDAĞLI yanıtlıyor. Amerika seçimleri ve sonuçları Ekonomik kriz ve sonuçları İzle:
Ulusal Kanal - 13. Saat Teoman ALİLİ 'nin konuğu İP Merkez Karar Kurulu Üyesi ve Aydınlık Dergisi Yazarı Şule PERİNÇEK Atatürk'ün bütün eserleri İzle Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 53 dakika Dosya Boyutu: 187 MB Çözünürlük: 512x384 İndir :arrow:13. Saat - Şule PERİNÇEK Rar - Şifresi: guncelmeydan
Kanal B - 6 Kasım 08 / Mehmet PERİNÇEK http://tr.sevenload.com/pl/5REkzxC/545x460/swf
Cumhuriyet Bayramı Özel | Ulusal Kanal Elif AKÇINAR ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cüneyt AKALIN'ın konukları: Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl BATUM Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bengü BUGAY Istanbul Üniversitesi öğrencisi Türkiye Gençlik Birliği Yöneticisi Pınar AKKOÇ 29 Ekim 1923'e nasıl gelindi? Cumhuriyet'ten ne bekliyoruz? Cumhuriyet tehlikede mi? ATATÜRK döneminde Cumhuriyet Bayramı nasıl kutlanıyordu? İzle Görüntü: XviD 29.00 fps ...
Sayımlamalar
Toplam 149144 ileti • Toplam 46419 başlık • Toplam 25116 üye