gönderen Mhmtkrtl » Pzr Oca 30, 2011 20:05
Mhp'den memnun değil, zaten sağcı değil,
Chp'den memnun değil,
kimseden memnun değilsiniz.
Açıkça söylüyorum söylediklerinizin tümüne katılıyorum ve bende memnun değilim saydıklarınızdan.
Çok güzel eleştirebiliyorsunuz. Tarihimizle bağdaştırıp, fıkralarla ve güzel esprilerle de anlattıklarınızı desteklediğinizde aynı Trabzon hurması gibi tadındanda yenilmez bir hale geliyor.
Fakat Nihat bey dediğim gibi ben söylediklerinizden şikayetçi değilim,
asıl söylemediklerinizden şikayetçiyim!
Sivil toplum kuruluşlarından bahsedioyorsunuz ve desteklenmesi gerektiğini düşündüğünü belirtiyorsunuz. Bundada çok haklısınız.
Ancak son iki senedir var olan ve şimdiki köhnemiş hiçbir partiye benzemiyen ve tamamıyla finansınıda, emeğinide, fikrinide halkın çocuklarının yarattığı bir bir Atatürkçü ve Allah bilen Hak ve Eşitlik partisi varken ve sizin bundan haberiniz olmama ihtimali yokken siz gidipte Türkiye Komunist Partisine bile destek vericeğiz hepsinin birleşmesinin gerekliliğine inanıyoruz derseniz, ve Hak ve Eşitlik Partisi'nin partinin ismini ağzınıza bile almazsanız sayın Nihat Genç,
İnanın bana siz bir Trabzon'lu olarak bir Trabzon hurmasını yanına elma koymadan yiyen ve yüzü ekşiyen bir adama benzersiniz ! Ve siz bu dediğimin esasında ne kadar ağır bir itham olduğunuda çok iyi bilirsiniz. Hep medyadan yakınıyorsunuz fakat sizde onbinlerce kişi tarafından takip edilen bir yazar olarak bir medya sayılmaz mısınız? Bu işler hep şikayet ederek mi olur? Sizi yarın cnn türk'de ya da habertürk'te çıkartsak rahatamı ereceksiniz ? Ülke daha iyiye mi gidecek?
Sizin yastığa başınızı koyduğunuzda vicdanını sorgulayan bir kişi olduğunuzu tahmin ederek soruyorum sayın Nihat Genç,
Bugüne kadar Atatürk'ten sonra
vatanı milleti için canını sıcak çarpışmalarda riske atmış,
Binlerce vatan hainini yok etmiş ,
Her söyleminde Atatürk'ü ağzından düşürmeyen,
Allah diyen,
Bir filozof gibi konuşan ve bilgisi olan,
50 senedir bu milletin her zorunu yaşamış katlanmış bir insan olan Osman Pamukoğlu'nun ismini ağzınıza almak bu kadar güç,
Fakat O Öcalan'ın itleriyle dağlarda savaşırken, Öcalan'la toplantı yapmaya giden ve bütün peşmergelerinin ellerini hasretle sıkan Komunist Doğu Perinçek'in adını ağzınıza almak bu kadar mı kolay ?
Ben sizin söylemlerinizle güç bulan bir okuyucunuz ve takipçiniz olarak size şunu söylemek zorundayım sayın Nihat Genç;
Benim ve bir çok takipçinizin ortak bir fikri olarak söylüyorum,
Sizin hakkınızda derin şüpheler uyanmakta aklımızda.
Eğer bu durum seçim öncesi alınmış bir taktik ve strateji değilse,
Sizi gittiğiniz birçok yerde protesto edecek bir genç ordusuyla karşı karşıya getirecek bir duruma sokuyorsunuz kendinizi.
Seçim kanununa göre meclise bir parti daha sokarsak Akp 87 milletvekili kaybedip kanun değiştirme hakkınıda kaybetmiş olacak.
Bunun için sizin gibi aklı başında yazarlara ihtiyacımız var,
Zaten barajı aşmak üzereyiz oy oranımız belli %8,5 larda dolaşıyor,
Sizden tek ricamız desteğinizi söylemlerinizle dile getirin ve bize destek verin.
Saygılarımla,
Mehmet Kartal