Nihat GENÇ ile Veryansın - 28 Ocak 2011

Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını bir bir masaya yatırıyor.

Nihat GENÇ ile Veryansın - 28 Ocak 2011

İletigönderen Ram » Pzr Oca 30, 2011 12:06

GÜNCEL MEYDAN
İzlence Adı: Veryansın
Sunucu - Yayıncı: Gaye KAYA - Nihat GENÇ / ART
Konuk(lar):
Yok
Tarih: 28 Ocak 2011
Bilgi: ▶Yazar Nihat GENÇ, siyasetten teröre, kültür sanattan ekonomiye, medya eleştirilerine kadar pek çok konuda fikirlerini ART ekranlarından izleyicilere aktarıyor. Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını Gaye KAYA ile bir bir masaya yatırıyor.◀
Resim:
İndirme İlişimi: http://rapidshare.com/files/445086775/VY28oc11.rar

Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Re: Nihat GENÇ ile Veryansın - 28 Ocak 2011

İletigönderen Gökhan DEDE » Pzr Oca 30, 2011 12:25

Emeğinize sağlık, Nihat Ağabeyi özlemiştik.
Seçenler ile seçilenlerin ortak ihaneti içindeyiz.
İyilerin, kötüler kadar cesur olmadığı bir toplumun sonundan şüphe edilir.
Gökhan Hasret DEDE
Kullanıcı küçük betizi
Gökhan DEDE
Üye
Üye

İletiler: 101

İletigönderen Osman_Pasa » Pzr Oca 30, 2011 17:42

Tesekkurler ...
Kullanıcı küçük betizi
Osman_Pasa
Üye
Üye

İletiler: 108

İletigönderen Mhmtkrtl » Pzr Oca 30, 2011 20:05

Mhp'den memnun değil, zaten sağcı değil,
Chp'den memnun değil,
kimseden memnun değilsiniz.
Açıkça söylüyorum söylediklerinizin tümüne katılıyorum ve bende memnun değilim saydıklarınızdan.
Çok güzel eleştirebiliyorsunuz. Tarihimizle bağdaştırıp, fıkralarla ve güzel esprilerle de anlattıklarınızı desteklediğinizde aynı Trabzon hurması gibi tadındanda yenilmez bir hale geliyor.
Fakat Nihat bey dediğim gibi ben söylediklerinizden şikayetçi değilim,
asıl söylemediklerinizden şikayetçiyim!
Sivil toplum kuruluşlarından bahsedioyorsunuz ve desteklenmesi gerektiğini düşündüğünü belirtiyorsunuz. Bundada çok haklısınız.
Ancak son iki senedir var olan ve şimdiki köhnemiş hiçbir partiye benzemiyen ve tamamıyla finansınıda, emeğinide, fikrinide halkın çocuklarının yarattığı bir bir Atatürkçü ve Allah bilen Hak ve Eşitlik partisi varken ve sizin bundan haberiniz olmama ihtimali yokken siz gidipte Türkiye Komunist Partisine bile destek vericeğiz hepsinin birleşmesinin gerekliliğine inanıyoruz derseniz, ve Hak ve Eşitlik Partisi'nin partinin ismini ağzınıza bile almazsanız sayın Nihat Genç,
İnanın bana siz bir Trabzon'lu olarak bir Trabzon hurmasını yanına elma koymadan yiyen ve yüzü ekşiyen bir adama benzersiniz ! Ve siz bu dediğimin esasında ne kadar ağır bir itham olduğunuda çok iyi bilirsiniz. Hep medyadan yakınıyorsunuz fakat sizde onbinlerce kişi tarafından takip edilen bir yazar olarak bir medya sayılmaz mısınız? Bu işler hep şikayet ederek mi olur? Sizi yarın cnn türk'de ya da habertürk'te çıkartsak rahatamı ereceksiniz ? Ülke daha iyiye mi gidecek?
Sizin yastığa başınızı koyduğunuzda vicdanını sorgulayan bir kişi olduğunuzu tahmin ederek soruyorum sayın Nihat Genç,
Bugüne kadar Atatürk'ten sonra
vatanı milleti için canını sıcak çarpışmalarda riske atmış,
Binlerce vatan hainini yok etmiş ,
Her söyleminde Atatürk'ü ağzından düşürmeyen,
Allah diyen,
Bir filozof gibi konuşan ve bilgisi olan,
50 senedir bu milletin her zorunu yaşamış katlanmış bir insan olan Osman Pamukoğlu'nun ismini ağzınıza almak bu kadar güç,
Fakat O Öcalan'ın itleriyle dağlarda savaşırken, Öcalan'la toplantı yapmaya giden ve bütün peşmergelerinin ellerini hasretle sıkan Komunist Doğu Perinçek'in adını ağzınıza almak bu kadar mı kolay ?
Ben sizin söylemlerinizle güç bulan bir okuyucunuz ve takipçiniz olarak size şunu söylemek zorundayım sayın Nihat Genç;
Benim ve bir çok takipçinizin ortak bir fikri olarak söylüyorum,
Sizin hakkınızda derin şüpheler uyanmakta aklımızda.
Eğer bu durum seçim öncesi alınmış bir taktik ve strateji değilse,
Sizi gittiğiniz birçok yerde protesto edecek bir genç ordusuyla karşı karşıya getirecek bir duruma sokuyorsunuz kendinizi.
Seçim kanununa göre meclise bir parti daha sokarsak Akp 87 milletvekili kaybedip kanun değiştirme hakkınıda kaybetmiş olacak.
Bunun için sizin gibi aklı başında yazarlara ihtiyacımız var,
Zaten barajı aşmak üzereyiz oy oranımız belli %8,5 larda dolaşıyor,
Sizden tek ricamız desteğinizi söylemlerinizle dile getirin ve bize destek verin.
Saygılarımla,
Mehmet Kartal
Kullanıcı küçük betizi
Mhmtkrtl
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen ugursurmeli » Pzr Oca 30, 2011 20:49

RAM ellerine sağlık çok teşekkürler.
İnterneten televizyon izliyorum zaman zaman. FVD Suite ile kayıt alıyorum ama kalitesinden memnun değilim. Bu konuda yardım edebilir misin? Ya da önereceğin bir kaynak var mı?
Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Bir gün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
ugursurmeli
Üye
Üye

İletiler: 80

İletigönderen Ram » Pzr Oca 30, 2011 21:30

ugursurmeli yazdı:RAM ellerine sağlık çok teşekkürler.
İnterneten televizyon izliyorum zaman zaman. FVD Suite ile kayıt alıyorum ama kalitesinden memnun değilim. Bu konuda yardım edebilir misin? Ya da önereceğin bir kaynak var mı?

Öncelikle bilgisayara takılması için televizyon kartı almalısın. Uydu yayını almak için çanak ve alıcı kutu (receiver) gerekmektedir (bunlar zaten varsa veya oturduğun yerde "merkezî sistem" varsa yalnızca bilgisayara takılacak tv kartı yeterli olacaktır).

Daha sonra, (tv kartıyla uydu arasında bağlantı kurulduktan sonra) tv kartının aktardığı yayğını kaydedecek bir yazılım (tv kartının kendi yazılımı da vardır) gerekmektedir. Kullanılacak yazılımın birçok ayarının yapılması gerekecektir.

Eğer tv kartı alacaksan, en sorunsuz ve yaygın kullanılan markayı, modeli almanı öneririm; çünkü tek başına televizyoncunun, tek başına bilgisayarcının -hatta ikisi bir arada olduklarında dahi- bu tv kartından hiç anlamadıklarını gördüm.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen kush » Pzr Oca 30, 2011 21:34

tesekkürler ;)
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen metin_mehel » Pzt Oca 31, 2011 13:54

Osman Pmukogluna destek vermemek; Agzına adını bile almamak.
Mevcut siyasetçilerden ümidini kesmiş benim gibi bir çok kişi vatanseverliğinden, cesaretinden, zeka ve kabiliyetlerinden kesinlikle şüphe duymadığımız Osman Pamukoğlu'nun kurmuş olduğu HEPAR'ı destekliyoruz. Tamamen halkın maddi manevi desteğiyle ve Kuva-i Milliye ruhuyla kurulmuş bir partidir. Ve meclise girmemizle herşey değişecektir.
Şimdi destek vermeyen tüm yazarlar ve vatansever arkadaşlara kırgınız. Ancak şunu bilinki birkaç sene sonra başka bir seçeneğiniz kalmadığını sizlerde görecek ve bu harekete katılacaksınz. İnsanlar alışkanlıklarını acı çektiklerinde bırakırlar. Ne yazıkki sayenizde acı çekeceğiz.
Kullanıcı küçük betizi
metin_mehel
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen GEZGİN » Pzt Oca 31, 2011 20:25

Osman Pamukoğlu demşsiniz iyide be güzel kardeşlerim alacağı oy % 3 bılemedım azami % 5 . Dedikleriniz dogru olabılır durust bır ınsan , vatana hizmet edecek bir parti olabilir ama sonuc bu olacak . Bır yondende Chp nin Mhp nın oyunu calacak onların oy oranını dusurecek . Yanı yakın tarıhı son 20 yılı Türk siyaset tarihini az cok bılen bı ınsan Hepar ın barajı gecemeyeceğini bliyor .
Kullanıcı küçük betizi
GEZGİN
Üye
Üye

İletiler: 114

İletigönderen metin_mehel » Pzt Oca 31, 2011 22:03

Banu AVAR Hanimefendinin videolarini seyrediyorsaniz ulkemizdeki mevcut siyasi partiler ve dis baglantilari hakkinda da bilginiz vardir.
Bildiginiz uzere Ulu onder Ataturk'un olumunun ardindan cesitli Amerikan yardimlari ile ozellikle ekonomi ve egitim politikalarimiz milli hedefler gutmekten cikti. Cagdaslasma, batililasma olarak algilandi. Bu yardimlarla ulkemizin en verimli ovalarinda Cukurova'nin ortasindan otoban gecirdiler, Sakarya ve Trakya bolgesinde verimli topraklari sanayi bolgesi ilan edip tesvikler verdiler...Gunumuzde de Akp hukumeti, bu bagimli siyaset anlayisini en ust noktaya getirmis durumdadir. Madenlerimizin, limanlarimizin, topraklarimizin satisinin Cumhuriyet tarihindeki enlerini yasamaktayiz. Ve hatta bolunme tehlikesinin tam ortasindayiz.
Ulkemizin icinde bulundugu vahim tabloyu halka anlatacak bagimsiz medya kurumlari cok cok az. Onlarda zaten populer(!) veya marka(!) olmus kurumlar olmadigindan sadece birkac vatanseverin takip ettigi yayinlardir. Ulkemizdeki siyasette medyanin oldukca buyuk bir gucu bulunmakta. Bu gucun bilincinde olan batili gucler nasil Yugoslavya, Gurcistan vs. ulkelerde basini para ile satin aldilar ve bu ulkelerde kendi istedikleri tarzda bir yonetim bicimini iktidara getirdilerse Turkiye'de de farkli bir durum yok. Kurtulus Savasi sirasinda Istanbul'daki medyanin durumu ney ise simdi de oyle. O zamanlar bazi aydinlar nasil surgun edildiyse simdi de oyle.
Ozetle medyanin ve STK'larin gucuyle istenen hukumet basa getirilir veya indirilir; Sicak para cekilmesiyle ekonomi cokertilebilir...

Populer(!), marka(!) olmus partilerimiz, bu ulkede iktidar olmak istiyorlarsa bunun gereklerini yapmak zorundalar. Asla bagimsiz olamazlar; Asla bu ulkenin gercek ihtiyaclarina cevap veremez ve asla Ataturk'un onderliginde yurutulen bagimsizlik hareketinin neyazikki yanina bile yaklasamazlar. Zaten Iclerinde cok degerli insanlar olmasina ragmen bir cogu siyaseti meslek olarak gormektedirler...

Bu ulkenin ihtiyaclarina gercekten cevap verecek bir hukumetin bagimsiz bir karaktere ve cesur, zeki, becerikli bir lidere sahip olmasi gerekiyor. Aksi takdirde milli politikalar nasil uygulanabilir?
1 kisi bile oy verse ben dogru bildigimden sasmam. Benim atalarim "Ya Istiklal, Ya Olum" derken bu ruh hali icindeydiler. Artik bizler icin ya hep ya hic mantigi gecerlidir. Ya bu millet tekrar basa gelecek, yada zaman kaybetmeye, toprak kaybetmeye(!) ve ensonunda yokolmaya dogru gidecegiz...
Bu arada oy oranimiz %8.5 civarindadir.
Saygilarimla.
Kullanıcı küçük betizi
metin_mehel
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Şub 01, 2011 20:05

Teşekkür ederim.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Mhmtkrtl » Sal Şub 01, 2011 20:52

Bozuk yolu seçermiyim?
Seçemezsen geç diyorlar,
Ben yolumdan geçermiyim?
Kimi batı, kimi doğu..
Kuzey güney hepsi doğru.
Kim seçerki bozuk yolu?
Benim yolum bana doğru,
Hiç yolumdan dönermiyim...
Barış Manço

Sevgili ağabeyimiz Barış manço'yu kaybettiğimiz bugünde onu hasretle anıyoruz.
Beraber olduğumuz bu Kuvayi Milliye mücadelesinden ölmek var dönmek yoktur!

Saygılar,
Mehmet Kartal
Kullanıcı küçük betizi
Mhmtkrtl
Üye
Üye

İletigönderen ozlenenler » Çrş Şub 02, 2011 2:29

çok teşekkürler ama bu boyutta dosyayı rapid olarak indirmek çok zor oluyor. hatta bugün 3 kez denedim ama hep hata veriyor.
hotfile veya diğer upload sitelerinden birisinde paylaşmanız mümkün mü acaba?
Kullanıcı küçük betizi
ozlenenler
Üye
Üye

İletigönderen Denizci55 » Pzr Şub 06, 2011 13:12

Cok tesekkur ederim.
Kullanıcı küçük betizi
Denizci55
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen USHAKA » Pzr Ağu 28, 2011 13:33

Maalesef silinmiş. Artık videolarımız ne kadar çabuk siliniyor?
Kullanıcı küçük betizi
USHAKA
Üye
Üye

İletiler: 44

Sonraki

Şu dizine dön: Nihat GENÇ ile Veryansın

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x