Parmak İzleri / Eşref BİTLİS Cinayeti

Parmak İzleri / Eşref BİTLİS Cinayeti

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ara 17, 2010 22:19

GÜNCEL MEYDAN
İzlence Adı: Parmak İzleri
Sunucu - Yayıncı: Ulusal KANAL
Konuk(lar):
1. Bölüm
Tarih: 17 Aralık 2010
Bilgi: Gladyo'nun katlettiği Org. Eşref BİTLİS
Resim:
İndirme İlişimi: http://rapidshare.com/files/437880085/Parmak___zleri_1.rar

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Parmak İzleri - 1. Bölüm / Eşref BİTLİS Cinayeti

İletigönderen Çağrı Bey » Pzr Ara 19, 2010 14:16

Teşekkür ederim.
Kullanıcı küçük betizi
Çağrı Bey
Üye
Üye

İletiler: 134

İletigönderen kush » Pzt Ara 20, 2010 2:22

tesekkürler
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen İbrahim Zübükzade » Prş Oca 06, 2011 14:01

Eşref Bitlis Paşa'yı saygı ve rahmetle anıyorum. Emeğinize sağlık, teşekkürler.
Sevgili vatandaşlar, değerli din kardeşlerim, istibdat dönemi bitiyor. Devlet baskısı, şunun bunun baskısı yok. Vergi yok. Ne var peki? Artık demokrasi var! Aç gözünü doldur keseni, demokrasi geliyor. Demokrasi partimizle geliyor. Demokrasi ne demek sayın hemşerilerim? Demokrasi öyle bişeydir ki... dadından yinmez. Anladınız di mi!!! (İ.Z.)
Kullanıcı küçük betizi
İbrahim Zübükzade
Üye
Üye

İletiler: 201

İletigönderen estfineyi » Prş Şub 17, 2011 16:36

parmak izlerinin ergenekonu anlatan bölümünü yayınlayabilirseniz çok sevinirim.
Kullanıcı küçük betizi
estfineyi
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen bezgin » Prş Mar 10, 2011 16:35

Parmak Izleri'nin Ergenekon Komedisi (AKPKK acisindan trajedisi) Bölümü su an yayinlaniyor. FETÖ'cüler tertibi bile yüzlerine gözlerine bulastirmislar.

http://www.ulusalkanal.com.tr/canliyayi ... yayin.html
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen gokay_ » Cum Mar 11, 2011 9:48

cok teşekürederim marak ediyordum :)
BUDA BENİM YOUTUBEDEKİ PROFİLİM BENİ EKLERSENİZ SEVİNİRİM
http://www.youtube.com/user/TvsBelgesel ... &flow=grid
Kullanıcı küçük betizi
gokay_
Üye
Üye

İletiler: 88

İletigönderen gokay_ » Sal Şub 14, 2012 10:53

parmak izleri ikinci bölümü yokmu
Kullanıcı küçük betizi
gokay_
Üye
Üye

Re: Parmak İzleri / Eşref BİTLİS Cinayeti

İletigönderen Halaskar » Prş Mar 01, 2012 14:22

Elinize sağlık.
Kullanıcı küçük betizi
Halaskar
Üye
Üye

İletiler: 51

İletigönderen gokay_ » Cum Tem 20, 2012 13:24

Kullanıcı küçük betizi
gokay_
Üye
Üye

İletigönderen Erdalizm » Cum Tem 20, 2012 23:31

Emeğinize sağlık, teşekkür ederiz
Kullanıcı küçük betizi
Erdalizm
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Şub 17, 2013 21:07

Seni unutmayacağız...

Eşref Bitlis davasına zaman aşımı

Ankara'da 17 Şubat 1993 yılında uçak kazasında yaşamını yitiren dönemin Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Eşref Bitlis’in cinayete kurban gittiğine ilişkin soruşturmanın bugün itibarıyla zaman aşımına uğradığı belirtildi. Eşref Bitlis’in oğlu Tarık Bitlis, "Davanın hukuki yönü bitti. Ama Türk halkı, Türk kamuoyu bu davanın takipçisi olacak" dedi.

Eskişehir’de bugün düzenlenen ’Orgeneral Eşref Bitlis’i Anma’ etkinliğine avukat Nusret Senem ile birlikte katılan Tarık Bitlis, babasının ölümüne neden olan uçağın düşmesiyle ilgili soruşturmanın zaman aşımına uğradığını söyledi. Olayın aydınlatılmadığını ifade eden Tarık Bitlis basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.

Tarık Bitlis bir gazetecinin "Bu süreçten sonra neler planlıyorsunuz, hukuki anlamda neler yapacaksınız?" sorusuna şu karşılığı verdi:

"Bugün 20’nci yılı doldu. Davanın hukuki yönü bitti. Ama Türk halkı,Türk kamuoyu bu davanın takipçisi olacaktır. Tek güvencem bu. Bundan sonra hukuki olarak başka bir şey yapmayacağım. Çünkü bugüne kadar geldiğimiz noktada 20 senedir bir takım kurumsal yapılar bu konuda suskun kaldığı sürece zaten bir şey olmayacaktır. Ben inanıyorum önümüzdeki yıllarda Türk halkı bunun hesabını soracaktır."

Tarık Bitlis, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne gidip gitmeyecekleri şeklindeki soruya da "Kişisel olarak burada hakkım yendiğine inanmıyorum ama vatandaş olarak bu konunun takipçisinin Türk kamuoyu ile birlikte olabileceğine inanıyorum. O yüzden Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne veya bu tür yerlere gitmek gibi bir isteğim ve yorumum yok. Bu süreçler kamuoyu tarafından takip edilecek ve gerektiği şekilde de sonuçlandırılacaktır. Herhangi bir hukuksal mekanizmanın bu konuda bence hiç alakası yok" karşılığını verdi.

KAMUOYU İLE PAYLAŞMAK LAZIM

Babasının ölümünün üzeriden 20 yıl geçtiğini bu süre içerisinde olayın aydınlatılmadığını söyleyen Tarık Bitlis, mevcut sistemdeki bozuklukların bu tür olayları hep karanlıkta bıraktığını öne sürdü. Tarık Bitlis şunları söyledi:

"1993 yılındaki olaylar soruşturulurken o zamanın sorumlu mekanizmaları, sorumlu sistemleri şu anda halen devam ediyorlar. Neden? Günümüzde de baktığımız zaman aydınlatılamayan ya da kamuoyu ile paylaşılamayan bir yığın olay var. Bu anlamda değişen bir şey yok. Olay hakkındaki dosyayı tekrar açmak demek konuyu aydınlatmakla eş değer olmuyor. Sistem maalesef bunu bir yerde engelliyor. Şu yaklaşımı savunuyorum: 1-2 kuruluşun parmağı, kim nasıl, bu olayın teknik detaylarından ziyade şuna dikkati çekmek istiyorum. Mevcut sistemdeki bozukluklar bu tür olayların hep karanlıkta kalmasını sağlıyor. Bir örnek vereceğim. Siz düşünebiliyor musunuz 20 sene evvel olmuş bir olayın fotoğraflardan incelenebileceğini. Siz düşünebiliyor musunuz böyle bir olayda emniyet ya da MİT’in savcılığa yazdığı yazıda o konuyla ilgili hiçbir araştırma ya da kayıt bulunmadığını. Siz düşünebiliyor musunuz? O tarihte bu tür olaylarda hep dış mihraklardan bahsedilir. Şu anda da bahsediliyor değil mi? Başımıza ne gelse dışarıda mihraklar var. Türkiye’de her halde ilk defa olmuştur. Silahlı Kuvvetlerde bir general o dış mihrakların yaptığını belgeliyor, rapor haline getiriyor ve ilgili makamlara sunuyor. Bu aşamada halen şu günde izliyoruz ki, ’dış mihraklar’ birisi bunu ifade ediyor. Arkasından belli olmayan ve şüpheli bir şekilde öldürülüyor. Bu süreç içerisinde Türkiye’deki konuyla ilgili gerek emniyet, gerek Silahlı Kuvvetler gerek MİT bu konudaki tutum ve davranışlarına o zaman bakıp, Genelkurmay Başkanı 15 dakika veya yarım saat sonra diyor ki buzlanmadır. Arkasından bugün MİT ve Emniyet diyor ki, ’ Biz o konuda hiç bir yazışma yapmadık.’ Ama aynı MİT, sistemin aynı araçları Ergenekon’un ikinci sırasına şırak diye oturtabiliyorlar. Bugün de sorgulanmıyor. Bunu kim yaptı?, kim oturtturdu? Niye oturttu? Yani benim vurgulamak istediğim, bu davayla ilgili soruşturulacak olan en önemli şey, sistemdeki bu kurumsal yapıları yöneten insanlarla görüşmek. Bunlar biz bir şey bilmiyoruz dediği zaman bunları kamuoyuna deşifre etmek lazım. Zamanın MİT Müsteşarı bu konuyla ilgili hiçbir şey bilmiyorsa bunu kamuoyuyla paylaşmak lazım. Zamanın Genelkurmay Başkanı, Jandarma Genel Komutanın uçağına olan tacizden dolayı hiçbir işlem yapılmamışsa bunu kamuoyuyla paylaşmak lazım. Çünkü buna benzer olaylar, bugünde devam ediyor. Belki bu davanın kamuoyuyla paylaşılacak en önemli yanı da budur."

ERGENEKON DAVASINDA YARGILANACAKTIK

Avukat Nusret Senem de yaptığı konuşmada Eşref Bitlis’in olayı ile ilgili hukuki gelişmeleri takip ettiğini söyledi. Eşref Bitlis’e karşı yapılan saldırı ve suikastın, aslında Türk ordusuna yapılan, aslında bugün de süren karalama kampanyalarının başlangıcı olduğunu belirten Nusret Senem, "Ergenekon davası dosyasına Aralık 2012 de bir belge girdi. Milli İstihbarat yaklaşık 100 sayfa tutan bir Ergenekon belgelerini ve şemasını dava dosyasına koydu. Eşref Bitlis komutanımız Ergenekon şemasının başına konulmuş. Ben de o davada sanığım. Eğer komutanımız yaşasaydı aynı davada yargılanıyor olacaktık" dedi.

VATAN, 17 Şubat 2013
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

Şu dizine dön: Parmak İzleri

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x