PKK'nın 81 vilayette hain "ayaklanma" planı / Ahmet TAKAN

PKK'nın 81 vilayette hain "ayaklanma" planı / Ahmet TAKAN

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Kas 02, 2016 12:56

PKK'nın 81 vilayette hain "ayaklanma" planı

Kaostan, cepheleşmeden, ötekileştirerek, milleti kamplara bölerek, gerilimlerden sürekli beslenerek devam eden bir iktidar yapısı... Her sıkıştığında imdadına koşanı her daim görevde... Konjonktüre göre yancı bulmada sıkıntısı yok. Birini kullanıyor, miadı dolunca atıyor, yerine diğerini ikame ediyor... Böyle geldi böyle de gidecek gibi (mi)!..

Siz!.. Zaten bunları biliyorsunuz... Adına; alıştırılmış/kabul edilmiş çaresizlik koymuşsunuz. O kahredici alternatifsizliğin ölüm çukurunda nefes almaya çalışıyorsunuz. Fakat, yine de, çareyi her zaman milletin kendisi üretir inancımızın gereği; olup bitenleri -dilimiz döndüğünce- tüm gerçeklik ve çıplaklığı ile aktarmak görevimiz.

7 Haziran/1 Kasım seçimlerinin ardından başkanlık tezgahı farklı bir sürece oturtuldu. Kıvama getirildi, olgunlaştırıldı. Ham edilmek üzere!.. Sürecin ön anlaşmalı parametrelerini özel mekanları ile birlikte ADSIZ'da sizlere duyurmaya çalıştık. Dünkü klasik Ankara Salı'sında yapılan açıklamalar da  bunları yüzde yüz doğruladı (bu cümleyi Bahçeli-Erdoğan gizli görüşmelerine inanmayıp bizlere çukurca hakaret edenlere kapak olsun diye yazdım)... Tavrımı, klasik gazeteci komplekslerinin tezahürü olarak nitelendirmeyin!.. Tek derdim var; milletimin devletimin bekası ve kelime-i şahadet getirerek ay yıldızlı al bayrağımın gölgesinde son nefesimi vermek. Rabbimim karşısına temiz bir alınla çıkabilmek.

Dünkü tabloda daha da berraklaştı; başkanlık döve döve kabul ettirilmek isteniyor bu millete.

Kademeli olarak idam cezasını kaldıranlar, terörist başını ve yandaşlarını  asmamak için türlü numaralar çevirenler, bugün ne yazık ki el ele, kol kola. Milletin aklı, hafızası ile alay ediyorlar. Her zamanki gibi!..

Devletin bekasından bahsediyorlar. Ancak devletin tüm taşıyıcı kolanlarına el birliği ile kazma indiriyorlar. Ülkenin bekasından sorumlu Başbakanı, "başkanlık gelmezse ülke bölünür" diye tehdit ediyor. Bölücü terör örgütünün şehirlerde açtığı hendekleri, depoladığı patlayıcıları, akıttığı kanı, "FETÖ"cü yapılanmayı delil gösteriyor. Haksız da değil!.. Çünkü tüm bunlar AKP iktidarında olmadı, çözüm sürecinde olmadı. Uzaylıların iktidarı sırasında meydana geldi!..

* * *

Milletçe mahkûm edildiğimiz bu kaotik yaşam hali ne kadar devam edecek?..

Ankara'ya ulaşan son istihbarat raporlarından kendi yaptığım özeti aktarayım;

Bölücü terör örgütü PKK, "büyük kalkışma" için tüm Türkiye'de sahaya indi.  Bugüne kadar sadece terör bölgesinde rastladığımız çalışma metodunu 81 ilimizde uyguluyor. Nasıl mı?.. Terör örgütü 81 vilayette Kürt kökenli vatandaşlarımızın yerleşim yerlerini ve nüfus oranlarını tek tek belirliyor. Buralara gönderdiği sözde siyasi uzantıları ile yoğun bir propaganda faaliyeti  yürütüyor. Örneğin, Ankara'nın/Aydın'ın falanca ilçesi falanca mahallesine giderek oralardaki Kürt kökenli vatandaşlarımıza ayaklanma ve örgüt propagandaları yapıyor. Toplantılarda, eğer biri yanlışlıkla muhalefet etmeye kalkarsa hemen o kişinin aile şeceresi ortaya dökülüyor. "Senin falanca yerde şu yakının şu işi yapmıyor mu" diye bir güzel gözdağı verilip sindiriliyor. Ayaklanma için kendilerinden gelecek tarihin beklenmesi isteniyor. Bilmem!.. Sizlere anlatabildim mi?.. Trabzon'da, Ordu'da, Giresun'da, Antalya'da gezen PKK'lı terörist grupları... Üstelik bunları, ikişer-dörder gruplar halinde yapıyorlar. İstihbarat birimlerinin aktardığı bilgilere göre, PKK ülke geneline yaymaya çalışacağı kalkışma için o meşhur üst akıldan talimat bekliyor. Belirlediği tarih ise yine Nevruz. Bunlar istihbarat birimlerince Ankara'ya yansıtılıyor. Ancak!. Üç nokta yan yana. Dejavu gibi!..

Bölücü kahpeler, bu ülkede kardeşi kardeşe kırdırmak maksadıyla daha önce Alevi kökenli kardeşlerimizi kışkırtmak için çok tezgah kurdu. Fakat onların sağduyulu ve sabırlı yaklaşımları ile hep bu oyunlar bozuldu. Yeni bir kamplaşma sürecinde farklı tezgahlara karşı da çok uyanık olmalıyız. Şükürler olsun ki; CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a düzenlenen silahlı saldırı provokasyonunda da Kemal Kılıçdaroğlu vakit geçirmeden çok zamanında bir hamle yaptı. "Eline silah alıp bir siyasiye ateş etmek, sadece ve sadece Ülkücüleri karalamaktır. O kişi asla Ülkücü olamaz" diyerek  tezgahlanmak istenen kanlı oyuna en başından bitirici darbe vurdu. İçinde bulunduğumuz olağanüstü kaotik durum tek Anadolu coğrafyamız ile sınırlı da değil. Türk yurdu KKTC'den de çok can sıkıcı gelişmelerle ilgili haberler alıyoruz.

Kaos, Doğu'dan Batı'dan Kuzey'den Güney'den sınırlarımızın dışına taştı!.. "Tek çare Başkanlık" dayatması ve tehdidi altında inim inim inletiliyoruz ve daha da inletileceğe benziyor.

Az sonra!.. "Krizlerin" çözüm kilidi rolüyle tanıdığımız (!) Doktor Devlet Bahçeli, "Bu ülke çözüm sürecinde bile bölünmedi başkanlık mı bölecekmiş" diye, durmak yok yola devam ederse, şaşırır mısınız?..

Ya işte böyle. Emmoğlu!..

Ahmet TAKAN, 2 Kasım 2016
ahttakan@gmail.com
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

cron

x