PKK'yı Barzanileştirdiler, Olmadı, AKP'leştirdiler Yine Olma

Emekli Jandarma Albay - Yazar

PKK'yı Barzanileştirdiler, Olmadı, AKP'leştirdiler Yine Olma

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Ara 07, 2009 21:20

PKK'yı Barzanileştirdiler, Olmadı, AKP'leştirdiler Yine Olmadı, Sonuç Yedi Şehit, Peki Ya Yarın?

12 Nisan 2007’de Türk ordusu “Irak’a harekat yapmamız şart dedi, dinlemediler, harekat yapılmadı, biz şehit olduk tıpkı bugün gibi…

Anlamadılar, Türk Devleti’nin bağımsız bir devlet olduğunu anlamadılar…

Harekat yapmak yerine ABD’ye gittiler 5 Kasım 2007’de, ABD’den nasihat aldılar, PKK’yı Barzanileştirmeye kalktılar, havadan vurdular ABD istihbaratıyla, PKK’yı Barzani’ye süpürdüler yine olmadı, yine bir şehit olduk tıpkı bugünkü gibi…

Resim

Anlamadılar, vatanı saldırıya uğrayan bir devletin kendi vatan namusunu kendi korumak yerine, namusunu başka bir devlete emanet edemeyeceğini anlamadılar…

Ardından açılım dediler, PKK’yı AKP’leştirmeye kalktılar, neredeyse İmralı’nın her dediğini yaptılar, yine olmadı, yine biz şehit olduk, tıpkı bugün gibi…

Yine anlamadılar, İmralı’daki hainin ABD ve AB’nin taşeronu olduğunu, terörün ardında yahudi Kürdistan projesinin yattığını, İmralı ile siyasi pazarlık yapılmayacağını anlamadılar…

Gerçek açık ve nettir; ,İmralı serbest kalıp Gazi Paşa’nın meclisine girmek istemektedir, bu ilk adımıdır.

Gerçek gözümüzün içindedir; İmralı özerk Kürdistan kurup örgütün sözde lider kadrolarını doğu Anadolu’da siyasi lider durumuna getirmek istemektedir, ikinci adımda…

Barzani’nin yahudi Kürdistan’ı ilan edildikten sonra İmralı, AKP ile değil Barzani ile koalisyona gitmeyi, İran ve Suriye parçalarında yönetimi ele geçirmeyi planlamaktır.

Nihai adımı İmralı’nın sözde büyük Kürdistan’ın sözde lideri olmaktır, gerçek budur, ama hepsi bu değildir…

Bu proje İmralı’nın projesi değildir, Öcalan bir piyondur, projenin ardında AB vardır, Projenin adı Kürdistan projesi değil Bizans projesidir. Bu bir.

Bu projede ABD figürandır, onun derdi enerji kaynaklarıdır, Yugoslavya misali parçalanmış bir coğrafyada, ufak ufak zayıf devletlerin bulunduğu bir coğrafyada ABD enerji kaynaklarını daha kolay elde edeceği için, Bizans projesine haçlı ordusu olarak destek vermektedir, bu iki.

Bu projenin stratejik unsuru İsrail’dir, perde arkasında parçalama stratejisini ta 1980’de ortaya koymuş, yayınlamış(Kivinum 1982) ve Körfez’nin müslüman coğrafyasını etnik ve dini mezhep farklılıkları temelinde parçalayarak arap tehdidini ortadan kaldırmayı, yahudi bir Kürdistan’la kendine müttefik yaratmayı amaçlamaktadır, bu da üç.

Doğu Anadolu bölgemiz yüzyıllardır feodal ağalarla, derebeyleri ile yönetilmiş bir coğrafyadır. Bu ağalar Kürt kökenli kardeşlerimizin çaresizliği ve yoksulluğu üzerinden siyaset yaparak kendilerine can bulmuşlardır.

Cumhuriyet tarihinde bize söylenen isyanlar Kürt isyanı değil derebeylerinin isyanıdır. Bir Atatürk Kürt kökenli kardeşlerimizin acısını görmüş, bu acılara, sefalete ve yoksulluğa son vermek için cumhuriyeti kurmuş, insan haklarını ve demokrasiyi hayata geçirmiş, buna direnen derebeylerini de istiklal mahkemeleriyle asmıştır.

Ama Atatürk sonrası bu derebeyleri meclis’e girerek devlet gücüne ortak olmuş, halkımız ise çağlar öncesi toprak ve ağa köleliğine geri dönmüştür.

PKK çıkınca işler değişmiş, derebeylerinin yerini İmralı da yatan hainin eliyle örgüt almış, halk ise önceki kaderiyle çaresiz bırakılmıştır.

Şimdi bu tabloda PKK nedir?

Bu tabloda Öcalan nedir?

Bu tabloda AKP siyaseti nedir?

Çaresiz ve güvenlikten yoksun bırakılan halkımız PKK’nın peşinden gitmeye siyaset eliyle zorlanmaktadır. Halkımızın ne günahı vardır?

ABD-AB ve İsrail küresel güçlerdir, küresel planları vardır, ellerinden gelirse her ülke ile oyuncak gibi oynarlar, tabiat kanunu budur ama bizim ülkemizi yönetenlerin işi nedir, görevi nedir, kime hizmet etmektedirler, bunu hiç düşündünüz mü?

Su tabloda cumhuriyet ve demokrasinin suçu yoktur, Atatürk ve silah arkadaşlarının suçu yoktur, Kürt kökenli kardeşlerimizin suçu yoktur, ordumuzun ve insanımızın suçu yoktur, peki suç kimdedir?

Suç; derebeyleriyle işbirliği yapan ve Doğu’daki kardeşlerimizi ağaların insafına terk eden siyasetindir!

Suç, PKK ortaya çıkınca, Bizans projesi ortaya çıkınca küresel güçlerle işbirliği yaparak ülkemizi ve insanımızı karanlığa sürükleyen siyasetindir!

Bugünkü siyaset artık Türk milletinin iradesini yansıtmamaktadır.

Bu siyaset artık halkın iradesi değil, küresel güçlerin iradesi durumuna düşmüştür!

Mademki demokrasilerde en büyük güç halktır ve siyasete hesap soracak olan da halktır, bu durumda bize düşen, yarın ki şehit törenlerinde “kahrolsun PKK” yerine “hükümet istifa” demek olmalıdır!

İstifa da yetmez, “hükümet şehidimizin hesabını ver” demek olmalıdır!

Bu da yetmez, “bu hesap size sorulacaktır” diye haykırmak olmalıdır!

Türkiye derhal, belki yarın belki de daha yakında erken seçime gitmek zorundadır, yoksa şehit haberleri bu ülkede bitmeyecektir!

Halk iradesiyle ortaya çıkacak yeni bir hükümetin Irak’a derhal bir harekat başlatmaktan başka çıkış yolu kalmamıştır.

Bu harekatın siyasi hedefi;

Irak’ın toprak bütünlüğünü sağlamak,

Barzani’nin Kürt devleti ile PKK’yı yok etmek,

Kerkük ve Musul Türkmenlerinin yerel ve merkezi yönetiminde haklarını korumak olmalıdır.

Bu harekat yitirmeye başladığımız devlet güç ve otoritesini kısa zamanda yeniden tesis edecek, halkımızın devletine olan güvenini pekiştirecektir.

Bu harekatla birlikte PKK’nın AB’deki desteğini ortadan kaldıracak diplomasi geliştirilecek, yurt içindeki odakları da adalet önüne çıkarılacaktır.

Tüm bunlar yapılırken terörden doğan yaralarımız sarılacak, hayvancılık Doğu’da geliştirilerek halkın ekmek kapısı açılacaktır.

Göçler için sosyal komiteler kurulacak ve insanlarımızın sorunlarına çözüm getirilecektir.

Kısacası, Atatürk devrimleri 1938’de uğradığı kesintiyle bırakıldığı yerden alınacak ve devrimler Şemdinli’nin Yeşilova köyüne kadar götürülünceye kadar bir seferberlik anlayışıyla çalışmalarımız sürdürülecektir.

Tek güçlüğümüz belki PKK’nın kışkırtacağı toplumsal olaylar olacaktır ki, bunu aşabilecek toplumsal olgunluğa Türkiye sahiptir.

Çözüm vardır, yeter ki artık kahrolsun PKK haykırışlarıyla şehitlerimizi uğurlamak yerine, siyasete hesap sormaya tez elden başlayalım… Biz bu vatanı korumaz isek, bizim yerimize ABD-AB ve İsrail bu vatanı korur mu?

ERDAL SARIZEYBEK


http://www.erdalsarizeybek.com.tr/es/ha ... yarin.html
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Erdal SARIZEYBEK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x