Sanki Büyük Ortadoğu Projesi'nin Genelkurmay Başkanı! / Mahmut ÖZYÜREK

Sanki Büyük Ortadoğu Projesi'nin Genelkurmay Başkanı! / Mahmut ÖZYÜREK

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Kas 06, 2013 11:19

Sanki Büyük Ortadoğu Projesi'nin Genelkurmay Başkanı!

Genelkurmay sitesinden 30 Ekim'de, Şırnak Cizre'de bir askerin YDG-H üyeleri tarafından bıçaklanmasıyla ilgili olarak yapılan açıklamada "terör örgütüne müzahir bir parti" ifadesi nedeniyle Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreterlik aracılığı ile Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı BDP’den özür diledi. Bu olay PKK ve yandaş partisinin onurlandırılması, Türk Silahlı Kuvvetlerinin itibarsızlaştırılmasıdır.

Böylece, Genelkurmay Başkanı, hem hükümetin, hem de Terör örgütü yandaşlığı ve hamiliği tescilli BDP’nin yüksek övgü ve takdirine mazhar olmuştur!

Genel Kurmay Başkanı, PKK terör örgütü ve onun destekçileri ile mücadele veren silah arkadaşları zindanlarda çürütülürken onlara sahip çıkmak bir yana, silah arkadaşlarına “Marjinal grup” yakıştırması yaparak, cumhuriyet düşmanları ve bölücüleri yüreklendirici tutum ve davranışlar sergilemeyi sürdürmektedir.

Genel Kurmay Başkanı Necdet ÖZEL; "terör örgütüne müzahir bir parti" oldukları, mahkeme kararları ve kendi ifadeleri ile tescilli olan BDP’den özür dilemek yerine, Bu partinin “müzahir” olduğu (desteklediği, yardım ettiği, arka çıktığı) PKK'nın, katlettiği 7.000 i aşkın Silahlı kuvvetler mensubunun ailelerinden ve Türk Milletinden özür dilemelidir.

AKP, ABD ve PKK ile yaptığı pazarlıklar çerçevesinde asker sayısını ve askerlik sürelerini azaltılırken, adım adım ABD'nin BOP gereği istediği "profesyonel askerlik" yolunda ilerlenirken, AKP iktidarınca “Açılım-Demokrasi Paketi” adı altında ülkenin ve ulusun genleri ile oynanırken, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel sanki Büyük Ortadoğu Projesi'nin Genelkurmay Başkanı gibi davranmaktadır.

AKP-PKK anlaşması sonrasında, PKK gücünü arttırırken, eğitimli askerlerimiz bölgeden çekiliyor. Binlerce PKK'lının ülkeye istediği gibi giriş çıkış yapması sağlanıyor. Ulusal sınırlarımız kevgire dönmüş ama sınırları korumak ve savunmak asli görevi olanlar, iktidar buyruğu gereği bu ihaneti görmezden gelebiliyorlar.

Şimdi Soralım;

“Biz bütün siyasi akımlardan uzak durmaya çalışıyoruz” diyen genelkurmay başkanı; Askerliğin kısaltılıp kısaltılmayacağı, İç hizmet yasası değişikliği, profesyonel askerlik konuları öncelikle Genelkurmay karargâhında ele alınması gerekirken, AKP karargâhında karar verilmesinden rahatsızlık duymuş mudur?

Türkiye Cumhuriyetinin ulusal çıkarlarını değil, Uluslararası güç odaklarının Türkiye Acenteliğini yapan, “Laik Demokratik Cumhuriyet Karşıtlığı” Yüksek Mahkeme Kararı ile tescilli AKP’nin iktidar hesaplarının gerçekleşmesine katkı koyan, destek veren bir Genel Kurmay Başkanı; Siyasi akımları Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine sokmuş ve “Türk Silahlı Kuvvetlerini karşı devrimin muhafızı” durumuna düşürmüş olmuyor mu?

PKK’yla, terörle mücadele eden Türk askerlerinin, devresini şehit veren komutanların, “terörist katliamı(!)”yla suçlanması, yargılanması, cezalandırılmaları, Kahramanlardan “darbeci”, “katil” yaratılması, bu yolla Türk Silahlı Kuvvetlerinin itibarsızlaştırılarak tasfiye edilmesi karşısında suskunluk ülkeye ihanet değil midir?

Terör örgütü PKK'dan “Özür dilemek” yerine, yalnızca son iki ayda 710 subay 1308 astsubayın istifa etmiş olmasının nedenlerini Türk halkına açıklamanız gerekmiyor mu?

Bir Genel Kurmay Başkanının; ABD'nin BOP gereği dayattığı "profesyonel askerlik" yolunda AKP ile birlikte canhıraş çaba içinde olması, tarihe bağımsızlık savaşları ile adını yazdırmış Türk Ordusu’nun onurlu geçmişini silmek, Türk Silahlı Kuvvetlerinin “Dünü”nü yok ederek, “yarınının” da “yeniden tasarımlamak” anlamına gelmez mi?

Bu sorular göstermektedir ki, Türk Silahlı Kuvvetleri ılımlı İslamcı bir orduya dönüştürülmek, Orta Doğu coğrafyasında emperyalist güçlerin arzu ettiği şekilde sınır ötesinde kullanılmak, Kısacası RTE'nin söylemi ile “Yeni bir Türkiye, yeni bir Silahlı Kuvvetler” yaratılmak amaçlanıyor.

Türkiye'nin çevresi ateş çemberi ile kuşatılmışken, İktidar ülkemizi, sınır komşumuz olan hemen tüm ülkelerle savaşın eşiğine getirilmişken, hiçbir önlem alınmadan askerliğin düşürülmesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin en üst komutanlarına operasyonlar yapılması, PKK’yla, terörle mücadele eden, Ülke güvenliğinin dış odaklardan bağımsız olabilmesi için proje üreten Subayların, zindanlara atılması, bu yaşananlara isyan eden komutanların görevlerinden istifa etmeleri/ettirilmeri Türkiye’nin yarınlarının ciddi tehdit altına sokulduğunun göstergeleridir.

Tüm bu nedenlerle, Genel Kurmay Başkanı Org. Necdet ÖZEL’İN onurlu bir davranış göstererek istifa etmesi kanımızca bu ülke ve ulusa yapabileceği en anlamlı hizmet olacaktır.

Mahmut ÖZYÜREK, 5 Kasım 2013
Ulusal Eğitim Derneği
Isparta Şube Başkanı
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Mahmut ÖZYÜREK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x