Dindar olan ve Atatürkçü olan kişiler de CHP'ye oy verir,veriyorlar.
Annem ve babam benim için en yazkın örnekleridir bunun.
Çetin Taş yazdı:Yok canım,ben öyle bir şey dememBenim sülalem de oldukça dindar insanlar var ve sülalem genel olarak CHP'ye oy verir.Sülalem de az boz değildir he
Bayağı kalabalıktır,bir tarafım Tatar,diğer tarafım Türkmen.Bayat Türklerindeniz.Teferruatlı söylüyorum çünkü sülalem CHP'ye oy veriyor derken kastettiğim nüfus en az 2000 oydur.
Çetin Taş yazdı:Yok canım,ben öyle bir şey dememBenim sülalem de oldukça dindar insanlar var ve sülalem genel olarak CHP'ye oy verir.Sülalem de az boz değildir he
Bayağı kalabalıktır,bir tarafım Tatar,diğer tarafım Türkmen.Bayat Türklerindeniz.Teferruatlı söylüyorum çünkü sülalem CHP'ye oy veriyor derken kastettiğim nüfus en az 2000 oydur.
Çetin Taş yazdı:Cafersadık kardeşim,o da olur bir gün inşallah,sarılırız şöyle sıkı sıkı birbirimize![]()
İşin ilginci eşimle üniversitede tanıştık ve 8 senedir evliyiz.Daha geçtiğimiz yaz öğrendim,onun annesi tarafı da Bayat Türklerinden geliyor![]()
Ama yine araştırmalarımda öğrendim ki Bayat Türkleri oldukça büyük bir boy ve Türkiyenin dört bir yanına dağılmışlar.
AKPnin mecliste olmasındansa ben de Saadet Partisini tercih ederdim.İşçi Partisine oy vereceğimi zaten söyledim.Ama BBPyi istemem,çünkü MHP ile ilgili olumsuz ne kadar hikaye varsa hemen hepsinin kökeninde bugün BBP içinde yer alan kadroların parmağı vardır.
Selamlar kardeşim.
herşey güzelde Çetin abi bu kökenizi neye göre araştırıyosunuz acaba bende çok merak ediyorum nasıl bulacam,veya kökenim neresi,hangi boydanım....
Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk