Seçimlerde oy atacağınız partiyi belirlediniz mi?

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Partinizi Belirlediniz mi?

Evet
15
100%
Hayır
0
Oy yok

Toplam Oy : 15

İletigönderen Çetin Taş » Cum Haz 15, 2007 23:20

Yok canım,ben öyle bir şey demem :wink: Benim sülalem de oldukça dindar insanlar var ve sülalem genel olarak CHP'ye oy verir.Sülalem de az boz değildir he :lol: Bayağı kalabalıktır,bir tarafım Tatar,diğer tarafım Türkmen.Bayat Türklerindeniz.Teferruatlı söylüyorum çünkü sülalem CHP'ye oy veriyor derken kastettiğim nüfus en az 2000 oydur.
Dindar olan ve Atatürkçü olan kişiler de CHP'ye oy verir,veriyorlar.
Annem ve babam benim için en yazkın örnekleridir bunun.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen SOKRATES » Cum Haz 15, 2007 23:25

Çetin Taş yazdı:Yok canım,ben öyle bir şey demem :wink: Benim sülalem de oldukça dindar insanlar var ve sülalem genel olarak CHP'ye oy verir.Sülalem de az boz değildir he :lol: Bayağı kalabalıktır,bir tarafım Tatar,diğer tarafım Türkmen.Bayat Türklerindeniz.Teferruatlı söylüyorum çünkü sülalem CHP'ye oy veriyor derken kastettiğim nüfus en az 2000 oydur.

Elbette ki Chp farklıdır ve ona oy verenler farklıdır.
Chp'nin politika tarzını eleştirdim sadece, ama bazıları Chp'ye oy verenleri de rencide ediyor ki;ben buna karşıyım.
Sonuçta siyasette herkes bir olayı veya olguyu farklı farklı anlayabilir.

Bir de bir sorum olacak eğer kızmazsan,
İP'e oy vereceksin ama İP'in barajı aşamayacağı kesin.Oy boşa gitmiyor mu?
Bundan da AKP kazançlı çıkmıyor mu?
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Çetin Taş » Cum Haz 15, 2007 23:40

Sokrates kardeşim,sorun güzel soru.Aşkolsun,neden kızayım?Sağolasın.
Ben son 2 haftaya kadar kararsızdım,son 3 seçimdir hep İP'e oy vermiştim ve bu kez CHP'ye verebileceğimi düşünüyordum.Ama son dönemde ki şehit cenazelerinden sonra bu cenazelerin doğrudan sorumlusu olduğunu düşündüğüm ABD ve AB'ye,dolaylı sorumlusu olduğunu düşündüğüm AKP şahsında temsil edilen yobazlığa,tetik tutan el olan şerefsiz PKK Kürtçü faşizmine aynı anda HAYIR diyen parti İP olduğu için yine İP'e oy vermeye karar verdim.Üstelik benim inancıma göre her durumda CHP 1. parti olacak ve umarım MHP'de 2. parti olur.AKP her durumda iktidardan gidecek.Netice olarak İP'in de 3-4% ve hatta mümkünse 5% oy almasının önümüzdeki dönem için yararlı olacağına inanıyorum.Yani İP'in ve Doğu Perinçek'in yıllardır yaptıklarının karşılığını alamadığına inanıyorum,onların da biraz olsun güçlenmesi gerektiğini ve hem CHP ve hem de diğer milliyetçi-vatansever insanlar için alternatif bir parti olması gerektiğini düşünüyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen SOKRATES » Cum Haz 15, 2007 23:48

Çetin Taş, Düşündüklerinde elbet doğru olan şeyler var ama hani ben senin yerinde olsam bu seçimin önemine binaen daha güçlü bir partiye oy verirdim.
Ama senin fikrine de saygı duyuyorum.
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletigönderen Tsigalko » Cmt Haz 16, 2007 0:46

Ben bu yıl ilk oyumu atacağım.
Her ne kadar geçmişini tavsip etmesemde bugüne bakarakdan ben MHP diyorum.
Gönülden mi veriyorum hayır.
Çünkü AKP'ye karşı en fazla oy potansiyeli olan iki partiden birisi olma kaydıyla.
Kötünün en iyisi heralde şu anda MHP.
Böyle bir durum olmasaydı HYP ya da BTP'ye verirdim...
Vatana Millete inş. bu yıl çok hayırlı geçecek.
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Cmt Haz 16, 2007 6:38

hiç birinine vermiyicem.Ne yazık ki beni orada temsil edecek kimse yok.Belki ilerde aday olursam kendime oy veririm.
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen yakup_cemil » Pzr Haz 17, 2007 20:53

ben oy kuLLanamıyorum ne yazık ki...

hani derLer ya bu memLekette herkes işini yapsa herşey oLur diye

aynen öyLe bir durum

kahroLası muhtar işini yapsa ben de oy kuLLanacaktım ya neyse....

bence bu seçim seçmenLerin isimLerden çok partiye oy vereceği bir seçim oLacak

ve öyLe olması gerekir...

zaten partiLere baktığımızda ideaList oLan ve bizi bu zuLümden kurtaracak

iki parti var... MiLLiyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet HaLk Partisi

zaten bekLenen de bu iki partini koaLisyon kurması !!

açıkçası tek çözüm yoLu da bu.

tek korkum şu anda eLeştirdiğimiz insanLarın tekrar başımıza getiriLmesi.
Resim

уαкυρ_¢ємιℓ® --»» (αℓтıη νυяυş уαρтıм нαуαℓℓєяιмє)--»» (вєкℓє νє göя)
Kullanıcı küçük betizi
yakup_cemil
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen creative » Pzr Haz 17, 2007 21:57

tabiki belli
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Veled » Pzr Haz 17, 2007 22:25

gelecek yıl oy kullanmaya başlayacağım ama eğer bu seçimlerde oy kullanacak olsaydım kesinlikle chp'ye atardım esasında partinin başında deniz baykal olması kafamı karıştırırdı belki mhp de olabilir ancak o partinin başında cumhuriyet halk partisine atamızın partisine uygun biri olsaydı yakışır biri olsaydı hiç düşünmez chp için herşeyi yapardım 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen MeRaL » Pzt Haz 18, 2007 10:42

oyum mhp nin
üzgün adım İLeri marŞ .
Kullanıcı küçük betizi
MeRaL
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 754

İletigönderen Veled » Pzt Haz 18, 2007 10:58

arkadaşlar bende mhp'ye atardım zaten ailem de herkes chp'ye atıyordu bugüne dek şimdi hepsi mhp'ye atacaklar birden durum değişti açıkçası oyum mhp'ye olurdu
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen cafersadık » Pzt Haz 18, 2007 12:01

Çetin Taş yazdı:Yok canım,ben öyle bir şey demem :wink: Benim sülalem de oldukça dindar insanlar var ve sülalem genel olarak CHP'ye oy verir.Sülalem de az boz değildir he :lol: Bayağı kalabalıktır,bir tarafım Tatar,diğer tarafım Türkmen.Bayat Türklerindeniz.Teferruatlı söylüyorum çünkü sülalem CHP'ye oy veriyor derken kastettiğim nüfus en az 2000 oydur.

vay be kardeşim,yanında olaydımda sana şöle bi sarılaydım.Ben denizde Oğuzların Bayat kolundanım.anne tarafımdan,tc kimlik noları ile uzun ve kesin bir araştırma sonunda öğrendim bunu.

hangi partiye oy vereceğimi sölemiyim ama meclise girmesi gerektiğini düşündüğüm ve öle arzuladığım 3 partiyi yazım:BBP-İP-SAADET
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye

İletiler: 198

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Haz 18, 2007 19:47

Cafersadık kardeşim,o da olur bir gün inşallah,sarılırız şöyle sıkı sıkı birbirimize :wink:
İşin ilginci eşimle üniversitede tanıştık ve 8 senedir evliyiz.Daha geçtiğimiz yaz öğrendim,onun annesi tarafı da Bayat Türkleri'nden geliyor :r
Ama yine araştırmalarımda öğrendim ki Bayat Türkleri oldukça büyük bir boy ve Türkiye'nin dört bir yanına dağılmışlar.
AKP'nin mecliste olmasındansa ben de Saadet Partisi'ni tercih ederdim.İşçi Partisi'ne oy vereceğimi zaten söyledim.Ama BBP'yi istemem,çünkü MHP ile ilgili olumsuz ne kadar hikaye varsa hemen hepsinin kökeninde bugün BBP içinde yer alan kadroların parmağı vardır.
Selamlar kardeşim.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen AlpereN » Pzt Haz 18, 2007 19:50

Çetin Taş yazdı:Cafersadık kardeşim,o da olur bir gün inşallah,sarılırız şöyle sıkı sıkı birbirimize :wink:
İşin ilginci eşimle üniversitede tanıştık ve 8 senedir evliyiz.Daha geçtiğimiz yaz öğrendim,onun annesi tarafı da Bayat Türklerinden geliyor :r
Ama yine araştırmalarımda öğrendim ki Bayat Türkleri oldukça büyük bir boy ve Türkiyenin dört bir yanına dağılmışlar.
AKPnin mecliste olmasındansa ben de Saadet Partisini tercih ederdim.İşçi Partisine oy vereceğimi zaten söyledim.Ama BBPyi istemem,çünkü MHP ile ilgili olumsuz ne kadar hikaye varsa hemen hepsinin kökeninde bugün BBP içinde yer alan kadroların parmağı vardır.
Selamlar kardeşim.

herşey güzelde Çetin abi bu kökenizi neye göre araştırıyosunuz acaba bende çok merak ediyorum nasıl bulacam,veya kökenim neresi,hangi boydanım....
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen MedceziR » Pzt Haz 18, 2007 19:54

herşey güzelde Çetin abi bu kökenizi neye göre araştırıyosunuz acaba bende çok merak ediyorum nasıl bulacam,veya kökenim neresi,hangi boydanım....

Tam ben soracaktım benden önce davranmışsın..
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk