Şehitlerimizin Sorumlusu Hükümet'tir, Yargılayın! / Erdal SARIZEYBEK

Emekli Jandarma Albay - Yazar

Şehitlerimizin Sorumlusu Hükümet'tir, Yargılayın! / Erdal SARIZEYBEK

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Tem 15, 2011 13:46

Şehitlerimizin Sorumlusu Hükümet'tir, Yargılayın!

13 şehit haberi aldık, öfke ve acı içinde masanın başına oturduk ve sizlere bu trajediyi anlatmak istedik....

Bu bir trajedidir, hem de çok ağır bir trajedi, katlanması artık mümkün olmayan bir trajedi…

Trajedidir çünkü evlatlarımızı şehit eden silahın, merminin, bombanın parası nereden geliyor?
İsviçre’den! Hükümet bunu biliyor mu? Evet. Peki, elimizde kanıt var mı? Elbet var, açın bakın Yüce Meclis tutanaklarına, Devlet Bakanı Cemil Çiçek PKK’nın kasasının İsviçre’de olduğunu biliyor. Peki, ne yaptılar, önlediler mi bu kara para akışını? Hayır. Hukuk dilinde bunun adı nedir? PKK terör örgütüne göz yummaktır, bu ağır bir suçtur… Çünkü siz İsviçre’deki paranın silah cephane olup bizi şehit ettiğini biliyor da engel olmuyorsanız, bizim katilimiz sizsiniz demektir, olay bu kadar açık ve basittir!

13 şehit haberi çok ağır bir trajedidir çünkü evlatlarımızı şehit eden teröristler nereden geliyor? Irak’tan, Barzani bölgesinden, Hakurk’tan, Zap’tan, Avaşin ve Basyan’dan. Nerde bu kamplar? Hemen Şemdinli’nin güneyinde, teröristler hala orada bir kısmıyla. Peki, Türk Ordusu bu alanlara harekât yapabiliyor mu? Hayır. Çünkü hükümet izin vermiyor, Barzani istemiyor, ABD istemiyor. Yani Hükümet izin vermediği için biz şehit oluyoruz öyle mi! Bu suçtur suç, hem de çok ağır bir suçtur! PKK’yı besleyen Barzani’yi tanıyamazsınız, koluna girip de Burası Muş’tur” türküsü söyleyemezsiniz, Barzani ile anlaşma yapamazsanız, yapıyorsanız eğer PKK’ya destek oluyorsunuz demektir, bu da suçtur!

Nasıl yaşayacağız bu acıyla, göz göre göre şehit edildiğimiz bu trajediyle çünkü bu hainlerin sözde lideri kim? Abdullah Öcalan. Nerde bu bebek katili? İmralı’da. Ne yapıyor orada? Bu hain katil örgütü idare ediyor, evet, doğru, yattığı yerden, lüks içinde, konfor içinde, bir eli yağda bir eli balda katilleri yönetiyor. Kim izin veriyor buna? Daha yeni “ALLAH’IN GAZABI ÜZERİNİZE OLSUN” dediğimiz Sadullah Ergin, yani Adalet Bakanı. Ama bakan da olsanız örgüt başına örgütü yönetmesi için gerekli kolaylığı sağlayamazsınız, bunlar suçtur, geçin hukuku, adaleti, aklı mantığı, bunlar suçtur suç, ağır bir suç!

Yeter artık bu çektiklerimiz, bu acıları bize yaşatmaya hakkınız yok, hükümet de olsanız yok, Cumhurbaşkanı olsanız da yok, çünkü terör örgütü ile pazarlık ediyorsunuz siz ey Hükümet, duydunuz mu sesimi, terörle pazarlık olmaz, teröre göz yummak olmaz, terörle anlaşma olmaz, bunlar suçtur suç! Teröre güç kazandırıyorsunuz, Habur’da gelen katilleri davulla zurnayla karşılatıyorsunuz, halk desteği veriyorsunuz, PKK güç kazanıyor ve biz şehit oluyoruz, bu durumda katilimiz sizsiniz!

Kıymetli kardeşlerim, yeter artık, ses verin, varlığınız çıksın ortaya!

Bu hükümet bizi yok sayıyor! Bu hükümet PKK ile pazarlık yapıyor, anlaşma yapıyor, terörle işbirliği yapıyor, bunlar anayasal suçtur, bunlar Türk Ceza Kanunu’na göre suçtur, bunlar Terörle Mücadele Kanunu’na göre suçtur!

Bu hükümet Mehmetçiği yok sayıyor, Mehmetçik terörist diye hapse atılıyor, teröristler ise ihbarcı oluyor, bu nasıl iştir! Bunlar evlatlarımızı ateşe atıyor! Bunlar PKK’ya destek oluyor! Bunlar küresel güçlerle Türk Milleti’ne karşı tavır alıyor, bu yüzden Diyarbakır’da biz şehit oluyoruz, başka sebebi yok bunun!

Ey Cumhuriyet Savcıları! Ey Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı! Çıkın ortaya, çıkın ortaya ve şehitlerimizin hesabını sorun! Kanunları uygulayın! Vazifenizi yapın vazifenizi!

Eğer ki siz adaleti tecelli ettirtmezseniz, eğer ki siz, bize başka hükümete başka kanun uygularsanız, eğer ki siz, şehitlerimizin katili olarak bu hükümeti yargılamazsanız, Türk Milleti ve Türk Ordusu’nun vicdanı artık bu ihanete dayanamayacaktır!



Erdal SARIZEYBEK, 14 Temmuz 2011
erdalsarizeybek@gmail.com
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Erdal SARIZEYBEK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x