''SEN bana SEN de, SİZ de diyemezsin''

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Haz 08, 2009 13:36

"Edepsiz" tartışmasının ardından şimdi de "Sen" tartışması başladı.

Partisine, "AKP" diyeni edepsizlikle suçlayan Başbakan Tayyip Erdoğan, şimdi de kendisine "Sen" ya da "Siz" diye hitap edilmesine kızdı.

Erdoğan, partisinin Kayseri İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın edep dersi vermeye kalkıştığını belirterek, "Ben sana ’Sayın’ diyorum. Sen de bana "Sen" ya da ’Siz’ diyemezsin" dedi. Erdoğan şöyle konuştu: "Bizim temizliğimize leke sürmeye gayret eden Sayın Baykal, bana dün edep dersi vermeye kalkıyorsun. Önce bu ülkede bir partinin genel başkanına sen veya siz ifadelerini kullanmanın ne anlama geldiğini öğren. Bak ben sana ’Sayın’ diyorum, ’sen’ demiyorum." Erdoğan, "Muhafazakár partiler öne çıktıkça, ekonomik büyümeye daha çok vurgu yapılmak suretiyle laikliğin gündemden düşürüldüğü görülmektedir" diyen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’ya Kayseri’den yanıt verdi. Erdoğan, "Biz ekonomiyi dert ederken diğer değerleri demokrasiyi, laikliği, sosyal devleti bir tarafa atmıyoruz. Hepsi at başıdır" dedi. Erdoğan, özetle şunları söyledi:

Deniz Feneri’nde rahatız

Bizim öyle Deniz Feneri’yle şunla bunla alıp veremediğimiz yok. Biz o konuda rahatız. Bizim partimizin kasasına giren para da ve çıkan para da defterimizde sürekli yazılıdır. Partimizi kurduğumuz günden itibaren. Buraya leke süremezsiniz.

Necip Fazıl ruhunu biliriz

İşi öyle bir hamasetle anlatıyorlar ki; ’Sultan Abdülhamit kalksa ne der? Necip Fazıl ayağa kalksa ne der’. Sen Sultan Abdülhamit’in ruhuyla ne zaman hareket ettin ki şimdi hareket edesin? Sen Necip Fazıl’ın ruhuyla ne zaman hareket ettin ki şimdi hareket edesin? Onları bize anlatma biz onları senden çok iyi biliriz.

Anladıkları döner bıçağı

Milletimizin hassasiyetlerini istismar ederek, kuru hamasetle, öfkeyle, hırsla, hırçınlıkla hareket ettiler. Hatta meclis kürsüsünün önünü işgal edecek kadar işi ileriye götürdüler. Bunlarda demokrasi falan diye bir şey yok. Demokrasi kültürü diye bir şey yok. Bunların tek anladıkları şey döner bıçağı, yumruk, silah. Başka bir şeyden anlamazlar. Geçmiş de bunun en güzel örneği.

Haber3
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen maydonos » Pzt Haz 08, 2009 16:27

bu rte insanlari oyalamayi ne guzel becerdi. gundeme bak eskiden bir tabir vardi. kadinlar hamami tbbm kadinlar hamami gibi. tellak tayyip iyi kese yapar :kikirik: millette hemen atlar..iki lafta ben digeri bende varim. gercekten komikler..
bit pazarinda bit yavrulari..simdide sen siz ben :kikirik: bos kupe ossurmak..ne de olsa milletin beynini aldilar :kikirik: yellenmeye devam..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen İrfan Tuna » Pzt Haz 08, 2009 16:39

TALİH KUŞU

BANA ’’SEN’’ DEME, ’’SİZ’’ DEME.
BAK ŞİKÂYET EDERİM SENİ ABDULHAMİT DEDEME.

ÜLKEYİ PAZARLAMAK İÇİN TAKTIM GECEMİ GÜNDÜZÜME.
BABALAR GİBİ SATTIKÇA HUZUR DOLUYOR İÇİME.

‘’BU ADAMI DELİĞE SÜPÜRMEYİN KULLANIN’’ DEMİŞTİ DANIŞMANIM.
O’NA MADALYA TAKMADIĞIM İÇİN VALLAHİ ÇOK PİŞMANIM.

BUGÜNE BUGÜN BOP’TA EŞBAŞKANIM.
AMERİKA’YA YAN GÖZLE BAKANA DÜŞMANIM.

AMERİKANCININ SU KATILMAMIŞIDIR NECİP FAZIL.
HAYDİ, SEN DE AMERİKANCI OL GEL BU RUHA TAKIL.

HER DEVLETİN BAŞINA KONMAZ BENİM GİBİ TALİH KUŞU.
İNANMAZSAN ARA SOR BUŞOĞLUBUŞU.

İrfan Tuna
8 Haziran 2009
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

İletigönderen yigitler » Pzt Haz 08, 2009 19:14

Yeter artik yani, sen kimsin ki? Ben saymadigim kisilere asla 'sayin' demem. Komik durumuna dustun artik....
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Yargan Kam » Pzt Haz 08, 2009 19:33

Bakınız yakında göreceksiniz ki, kızdığı şeylerden bir tanesi şu olacak sayın boşbakanın;

''Sayın edepsizler adımı RTE yazıyor!? Recep Tayyip Erdoğan benim adım,nüfus idaresinde böyle yazdırdık. Doğru yazsınlar adımı!!!''.

Demedin demeyin :kikirik:
...Umut Samimiyettir...

Resim ''Üze Tenri Basmasar, Asra Yir Telinmeser''
''Yukarıda Gökyüzü Çökmedikçe, Aşağıda Yer Delinmedikçe''

...Cumhuriyet Fazilettir.
Kullanıcı küçük betizi
Yargan Kam
Üye
Üye

İletiler: 199

İletigönderen efodi » Pzt Haz 08, 2009 22:50

valla sayın arkadaşlar. bu akşam itibari ile özene bözene yaptığım her parçasına özel ilgi gösterdiğim bisikletimi çaldı hırsızlar. o yüzden çok üzgünüm. adam apartmanımızın bodrumuna girmiş kilidi kırmış öyle almış bisikleti. arkadaşlar bu olayda şöyle düşündüm kendi kendime. lan bisiklet sonuçta. ama insan üzülüyor. ben eğer bi bisiklete bu kadar üzülüyorsam, canından olanların yakınlarının üzüntüsünü anlamaya çalıştım. anlayamadım... bu memlekette kendilerine, ancak ve ancak amerikan uşağı diyebileceğimiz, sayın olduklarını iddia eden sayın politikacılar dolu. sen sana göre sayın sın bana göre uşaksın. katliamlarda insanlar ölüyor. cinnet geçirip ailesini öldüren, kız meselesi yüzünden hayvanlaşan ve önüne geleni vuranlar, namus cinayeti işleyenler, ahlaki yozlaşmadan satanist olup kafa kesenler, çocuğunu öldüren anneler, vatani görevlerini yaparken, amerikan -ab destekli, beyaz sarayın kapısının önündeki it, pkk nın kalleş saldırılarında ölen ve şehit dediğimiz ama neden şehit olduğunu bir türlü anlayamadığımız 20 yaşında gençlerimiz, kapkaççılar ,hırsızlar ....... memleketimiz de hal böyleyken, çözüm bulunması gereken şeylere elini uzatmayan bu amerikan-ab uşakları, kürt açılımı diyerek üç beş tane ırkçı amerikan köpeğinin isteklerini yerine getirmeye çalışıyor. sorun ekonomiktir. kürtte türkte bu ülkede eşittir. hepimiz sıkıntıları, sevinçleri,hüzünleri bir arada yaşarken, açılım demek ne demek? hangimiz bir kebapçıya girince ustasının kürt olduğuna bakıyoruz, veya hiç okullarda kürt hocalardan ders almadınızmı ya da kürtlerin çoçukları askerde şehit olmuyormu? artık amerikanın attığı kemiklerle beslenen salyası nı ağzında tutamayan root köpeği gibi akıta akıta üstüne vazifeymiş gibi kürt vatandaşlarının hakkını savunduğunu söyleyen, sokak itlerine taviz vermeyelim. ümmet değil, millet olduğumuzu hatırlayalım. Mustafa Kemalin hepimize verdiği bağımsızlığımızı emperyalizme peşkeş çekmeye kalkan hainlere karşı gücümüzü gösterelim. saygılarımla
Kullanıcı küçük betizi
efodi
Üye
Üye

İletiler: 46

İletigönderen ganimet » Sal Haz 09, 2009 10:17

hayır bişey olduğunu anlasak. haa bunun için böyle diyor diyeceğiz...

ekonomiyi düzelttim ben diyemez.
terörü bitirdim diyemez.
yolsuzluğu bitirdim diyemez.
işsizliği bitirdim diyemez.

ne için hava atıyor düşünüyoruz...bi çakısı var cebinde koskoca baskabakan olmuş millete karşı kabadayılık taslıyor birde çakısıyla rezil oluyor...

bişey yapmalı
Kullanıcı küçük betizi
ganimet
Üye
Üye

İletiler: 8

Re: ''SEN bana SEN de, SİZ de diyemezsin''

İletigönderen KS312 » Sal Haz 09, 2009 12:15

zafercem yazdı:"Bizim temizliğimize leke sürmeye gayret eden Sayın Baykal, bana dün edep dersi vermeye kalkıyorsun. Önce bu ülkede bir partinin genel başkanına sen veya siz ifadelerini kullanmanın ne anlama geldiğini öğren. Bak ben sana ’Sayın’ diyorum, ’sen’ demiyorum."

yani öcalan'da tayyip'in gözünde bir partinin genel baskani
Kullanıcı küçük betizi
KS312
Üye
Üye

İletiler: 6

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x