Şerif Mardin - CIA - Marine Club / Mustafa YILDIRIM

Çözücü: Mustafa YILDIRIM

Şerif Mardin - CIA - Marine Club / Mustafa YILDIRIM

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Eyl 12, 2017 16:00

Şerif Mardin - CIA - Marine Club

Bilindiği gibi, yıllardır “resmi tarih” nitelemeleriyle Türkiye’de her şeyin gizlendiği, her şeyin yalan olduğu kanısı uyandırıldı.

Yalan-dolan kampanyacıları, Türkiye’den şeffaflık, hatta tarikatçılara-azınlık milliyetçilerine özgürlük isteyen Amerika-Avrupa-Arabistan- Ayetullahlar İran'ı ve ötekilerin, Türkiye’nin binde biri kadar şeffaf olmadığını elbette biliyorlar; ama maksat Türk devletini yıkmak!

“Zehirli sonuçlar” yaratacak bazı kapalı toplantılara katılan ‘ilim’ ve bilim adamlarından ana vatanlarına karşı çok ama çok az da olsa sorumluluk duyarak bildiklerini açıklamadan dünyadan ayrılıp gidiyorlar.

Ölen Şerif Mardin'in arkasından konuşalım ki nabza göre şerbet verme telaşıyla ölene övgü düzenlerin bazıları uyansınlar!

DENİZ KULÜBÜ’NÜN AMERİKANO-TURKO KONUKLARI

Merve Safa abu-Şanab Kavakçı’nın meclise yürümesinden yalnızca on beş gün önce ilginç grup, 9 Nisan 1999'da, Washington'daki Marine Club’da (Deniz Kulübü) toplandı.

Etkin kişilerin katıldığı yemekli-viskili toplantıya katılanlar sonradan çok ünlendiler:

Henri J. Barkey: ABD Dışişleri adına toplantıyı düzenledi. O zamanlar ABD Diplomatları Araştırma ve İstihbarat Bölümü sorumlusuydu. Dışişleri CIA irtibat elemanı dul Elen Laipson'un arkadaşı, sonradan kocası oldu. CIA'nın "Ilımlı İslam" operatörü Graham Fuller'le birlikte Kürtlerle ilişkiler kurdular, paneller düzenlediler, ortak kitap yayınladılar.

Barkey, Barzanilerle birlikte çalıştı, onlar için toplantılar düzenledi. George Bush Jr. Başkan olunca CIA merkezinde görevlendirildi.

Alan Makowsky: Fethullahçıların polislerini, bazı subayları, Türkiye Cumhuriyeti başbakanlarını, bakanlarını, belediye reislerini konuk eden, ABD-İsrail örgütü WINEP (Washington Yakındoğu Politika Enstitüsü) Türkiye Şefi.

Morton Abramowitz: ABD Ankara eski Büyükelçisi, Fethullah Gülen'în, Türkiye Cumhuriyeti’nin kökünü sökecek yeni İslamcıların önünü açan Ilımlı İslam operatörü.

Kemal Kirişçi: Boğaziçi Üniversitesi’nden TESEV ve USIP projecisi. (Ayrıntılar ve paralı ilişkiler için bkz. Sivil Örümceğin Ağında ve Ortağın Çocukları)

Ahmet Evin: Sabancı Üniversitesi’nde dekan. (Bu üniversitedeki ABD destek merkezi-istasyon için bkz. Ortağın Çocukları).

Sabri Sayarı: Boğaziçi ve Amerika arasında gidip gelenlerden RAND’ın eski danışmanı. (Sayarı ve CIA raporları için bkz. Sivil Örümceğin Ağında)

Hakan Yavuz: Nurcular üstüne derin araştırmalar yapmış, 1999'a göre, 14 yıldır Amerika’yı yurt edinen Utah Üniversitesi öğreticisi.

ABD DESTEKLİ ŞERİF MARDİN

CIA elemanı Barkey'in başkanlığındaki toplantının şeref konuğuydu Şerif Mardin.

Prof. Şerif Mardin, Cemal Kutay’ın yapılmayan görüşmeler ve olmayan belgeler üstüne yazdıklarını esas aldı ve “Bediüzzaman Saidi Nursi” adıyla Amerika'da okunmak üzere İngilizce kitabını yayınladı. Sözde bilimsel yapıtı yaratan Mardin Bilderberg üyesiydi.

Şerif Mardin, Nurculara-Fethullahçılara yaranmak için yazdığı kitapla Saidi Kürdi-Nursi'yi eşsiz bilim adamı kimliğine kavuşturdu, Ona tüm felsefi, fenni, teknik kitapları okutturdu.... (Gerisi için bkz. Meczup Yaratmak -Saidi Kürdi-Nursi ve Yanıltma Ustaları)

Şerif Mardin daha ünlenmemişti. Türkiye Bilimler Akademisi'ne üye olmak istedi. Erdal İnönü önermişti. Prof Ayhan Çavdar başkanlığındaki akademi onu yetersiz bularak kabul etmedi. Vay sen misin etmeyen! ABD Büyükelçiliği Prof. Ayhan Çavdar'a tehditler savurdu. Çavdar ailesi çok sıkıntılar çektiler.

2002'den sonra Akademi yeni İslamcı liberallerin ağına düşünce kurucu başkan Prof. Ayhan Çavdar akademiden ayrıldı.

Slogan milliyetçileri ve Eşek Adası!

"Milliyetçi" kardeşler övdüğünüz adamı tanımadan halkı yanıltmıyor musunuz?

Her önünüze geleni kendiniz gibi sana sana nereye yürüyorsunuz?

Sırf koca koca kitaplar yazdılar diye her önünüze geleni yüceltme huyunuz değişecek mi?

Şerif Mardin için "saygıdeğer bilim adamı" diyorsanız, azınlık milliyetçilerine yarenliğiniz de saygıdeğerdir!

9 EYLÜL

Bugün Atina devleti çapulcularının Akdeniz'e döküldükleri gün. Elde bayrak yürüyor Türkler... Eşek Adası'nda da Atina devletinin askerleri, Bizans bayrağı çekmiş; keyif ediyorlar! Türklere her gün bayram mı?!

Çökelez, 9 Eylül 2017

e.b (ek bilgi)

Prof. Dr. Ayhan Çavdar'ın TÜBA'dan ayrılma mektubu için bkz.

Mustafa YILDIRIM, 11 Eylül 2017
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Mustafa YILDIRIM

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x