Son Sultan...

Son Sultan...

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Şub 06, 2009 16:09

“Davos Sultanı” Yavuz’a alkışlar kesilmedi... Kimileri “Ortadoğu’nun yeni Nâsır’ı” deseler de o kendisinin “Kasımpaşalı Tayyip” olarak görülmesinden yana...

Yazılanlara çizilenlere bakıyorum aman Tanrım!

Analar neler doğururmuş “dünya âlem” görsün!

Bizim dinci ve tarikatçı yalakalar, Soros’un Çocukları “liboş tayfa” birbirleriyle öyle bir yarışa girdiler sormayın. Veliefendi Hipodromu’ndayım sanki. Yarışseverlerin çığlıklarını duyar gibi oluyorum:

“Haydi bastır; kim tutar seni!”

Arap atlarıyla İngiliz atları “Başbakanlık Kupası” yarışında sanki... Kimin birinci olduğu belli değil... Fotofiniş bile işe yaramadı.

Turgut Özal’a ikinci devrimci Atatürk denildiği yılları anımsarım...

Bülent Ecevit’e “Kıbrıs Fatihi Karaoğlan” denilen yılları..

Tayyip Bey’e ise “Sultan Yavuz, Atatürk, İsmet Paşa” deniliyor...

Şevket Süreyya Aydemir’in “Birinci Adam”ının ardından “İkinci Adam”ı yayımlanmıştı. O yıllar gençtik ve üstelik devrimciydik. Kırdan başlayacak bir halk hareketiyle kentleri kuşatıp devrim yapacaktık.

Olmadı; başaramadık!

İşkencelerden geçtik, yıllarca hapis yattık!

Tayyip Bey, altı ay mı ne yattı, kahraman olarak hapisten çıktı, iktidar oldu, dincilere, Fethullahçılara gün doğdu...

Davos’ta bir gürledi “Sultan Yavuz, Atatürk, İsmet Paşa” oldu...

Bir yandaş diyor ki:

“Lozan’da İsmet Paşa neyse, Davos’ta Başbakanımız Erdoğan oydu.”

Breh breh!

Böyle bir yalakalığı yapmak her babayiğidin harcı değildir!

Benim yurdumun insanı bir âlemdir.

Tayyip Bey, İsrail Cumhurbaşkanı’na “Sen katilsin” dedi ya, halkım en çok buna sevinmiş, yerinde duramaz olmuş, sabaha karşı Atatürk Havalimanı’nı doldurmuştu.

“Milli Görüş Bahçesi”nin zakkum çiçekleri Sıvas katliamını nasıl unutuverdiler, İsrail Gazze’de çoluk çocuk demeden misket bombalarını atınca.

Filistin’in kara gözlü, kara kaşlı çocukları öldürüldü... Kadınlar, erkekler, gençler, yaşlılar kurşuna dizildi...

İyi de şu Sıvas katliamında yakılarak öldürülenlere alkış tutan dinciler kimlerdi?

Aziz Nesin’in Madımak Oteli’nin üçüncü katından itfaiye merdivenlerinden indirilişini anımsadınız mı?

Ya Gazi Mahallesi’nde kahvehaneyi tarayıp 22 insanımızı öldürenler kimlerdi?

Güngören’de PKK bombalarıyla kaç kişi ölmüştü bileniniz var mı?

Kuzey Irak’ta askerlerimizin başına çuval geçirenlere karşı neden kükremedi “Sultan Yavuz”umuz?

Şu Hrant Dink cinayetini, Ergenekon’un üzerine yıkıp, Rahip Santoro’nun katilini “15 yaşında çocuk” deyip önemsememek neyin nesidir acep?

Malatya Zirve Yayınevi katliamı! Kanlı Danıştay baskını!

Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı, Çetin Emeç, Musa Anter, Mehmet Sincar vb. cinayetleri!

Birisi çıksa ve şöyle dese:

“Öyle uzun boylu uğraşmanıza gerek yok sultanım... Avundukoğlu başkanlığında hazırlanan TBMM Faili Meçhul Cinayetleri Araştırma Komisyonu Raporu, Susurluk Raporu, Uğur Mumcu Cinayeti Raporu ortada, bir baksan her şey ortada apaçık... Haydi yap gereğini!”

Ben hâlâ merakla bekliyorum “Zir Vadisi”nde toprak altından çıkan pırıl pırıl el bombalarının, gıcır gıcır mermilerin kimler tarafından gömüldüğünün açıklanmasını.

Kimler koymuştu, bulundu mu?

Antisemitizm dalga dalga yayılıyor Türkiye’de...

Yahudi kökenli Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarımız, kardeşlerimiz kaygılı!

Haydi biraz olsun rahatlat onları Sultan Yavuz Tayyip’im!

Benim sesime kulak vermezsin biliyorum!

Ama olsun, bir yurttaş olarak görevimi yapayım!

Sultan Yavuz Tayyip’im!

Irak’ta yaşayan Yezidiler, ABD Başkanı Barack Obama’ya mektup yazıp şöyle demişler:

“Osmanlı 1916’da bir milyon Yezidiyi öldürdü!”

Bu gidişle arkası gelir Sultan Yavuz Tayyip’im!

Gelir “son kahramanım” gelir.

Hikmet Çetinkaya

http://www.gercekgundem.com/?c=58120
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x