TARAF, siz kimin askerisiniz...?!

Genel & Güncel Konular

TARAF, siz kimin askerisiniz...?!

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Nis 04, 2009 0:49

TARAF'ın hayran olduğu parmak..!

Hepimiz Mustafa Kemâl'in askerleriyiz, peki TARAF kimin askeri...?!

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Cmt Nis 04, 2009 1:15

Tarafgirlere verilecek güzel bir ceza buldum: Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Alanı'nın ortasındaki yuvarlakta, don-fanila katır üstüne ters binmiş şekilde (aslında katır onların üstüne binse yeridir) ve kellelerinin tepesinde Obama yazan küllâhlarla işaret parmakları havada, dönüp dönüp dursunlar.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Nis 04, 2009 1:27

Bir Fenerbahçeli olarak tabii ki Mustafa Kemal'in askerleriyiz, bundan büyük bir şeref duyarız. Bu Tarafçılar bu cesareti nerden alıyorlarda Fenerbahçe üzerinden Mustafa Kemal Atatürk'e laf ediyorlar. Eceli gelen köpek ... duvarına işermiş. Çok kaşındılar çok.

Aslında Tarafçıları boğa heykelinin boynuzlarına oturtmak gerekir ya da Kurbağalı dereye atmak gerekir. :)
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Ram » Cmt Nis 04, 2009 1:40

Aslında Tarafçıları boğa heykelinin boynuzlarına oturtmak gerekir ya da Kurbağalı dereye atmak gerekir. :)

Zafercem seni kınıyorum. Bu ne biçim faşistçe bir davranış¿? Boğa heykelinin boynuzlarını kirletme ya da Kurbağalı deredeki kurbağaların yaşam alanını zehirleme fikrini kınıyorum. Bence sen de benim Kadıköy'ün çimlerini kirletme fikrimi kına.

Şimdi soruyorum: Bir varil nükleer atık mı, Ahmet Altan mı¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen bezgin » Cmt Nis 04, 2009 3:28

Beyler, bayanlar, lütfen dikkat!!!!

Iktidar ve feto yaklasmakta olan Fenerbahce baskanlik secimini baski altina almaya calisiyor. Bunun icin de davanin savcikina acik talimatlari var.

Yalnizca Fenerbahce'ye degil, bütün spor kulüplerimize sahip cikalim!

Evet, biz, Mustafa Kemal'in askerleriyiz. :turkiye:

Peki siz kimin askerisiniz? :idea: :papaz:
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 04, 2009 8:23

Helal olsun böyle delikanlı ve bilinçli spor yazarları da var demek ki!Önerisi şahane!Umarım Fenerbahçe Yönetimi bu öneriyi dinler.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen antalyalim » Cmt Nis 04, 2009 11:38

bezgin yazdı:
Peki siz kimin askerisiniz? :idea: :papaz:

Bunlar karinca askerler :zopa:
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen tuncerce » Cmt Nis 04, 2009 12:13

oluyor oluyor arkadaslar...parmak yalamaya aliskin gazeteciler bir parmaga bakar durur...onlarin taraflari batsin.baslarina bir siyah adam geldi diye mütevazilestimi bu ülke yani..dünyanin heryerinde basbakanlari sectiren bu avsi ülke acaba kendi icinde yanildimi..elbetteki hayir..oraya hazirlandi ve yerlestirildi.disi ne olursa olsun ici ayni bunlarin...
Kullanıcı küçük betizi
tuncerce
Üye
Üye

İletiler: 13

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x