Taraf yazarından Osman Pamukoğlu'na ''Bölücü'' benzetmesi

Genel & Güncel Konular

Taraf yazarından Osman Pamukoğlu'na ''Bölücü'' benzetmesi

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Eyl 03, 2009 2:06

Osman Pamukoğlu'na ''Bölücü'' benzetmesi

Taraf'ın sert üslubuyla dikkat çeken yazarından Osman Pamukoğlu'na şoke eden suçlama...

Türk Silahlı Kuvvetleri'ni hedef alan haberleri yüzünden çok tartışılan Taraf Gazetesi'nden "Ben askerime PKK'lı leşi toplatmam" sözleriyle bir dönem gündeme damgasını vuran emekli general Osman Pamukoğlu'na ağır eleştiri.

Hak ve Özgürlük Partisi'ni kurarak siyasete giren emekli general Osman Pamukoğlu'nu eleştiren Taraf yazarı Rasim Kütahyalı bugünkü yazısında öyle ifadeler kullandı ki..

Ozan, Hak ve Eşitlik Partisi lideri Pamukoğlu için "Türk bölücübaşı" eleştirisi yaptı.

Rasim Ozan ulusalcı kesimi örgütleyebilecek liderin emekli tümgeneral Osman Pamukoğlu olduğunu belirtirken, "Bu kitleyi örgütleyecek bölücü Türk lider" tanımını kullandı.

"Hak ve Eşitlik Partisi bölücü/ayrılıkçı Türkçü bir mahiyet arzediyor" diyen Ozan, Osman Pamukoğlu'nun söylemlerinin bölücülük içerdiğini savundu.

Rasim Ozan bir de Osman Pamukoğlu'na köşesinden şöyle seslendi:

Bak Osman Pamukoğlu... Ne kadar farkındasınız bilmiyorum ama bu konuşmalarınızın hepsi bu toplumu bileşenlerine ayıracak, bu vatanı bölecek,bir iç savaşı tetikleyecek kana susamış söylemlerdir... Bu vatanın tamamının “Kan Uykusu” ile mi uyumasını mı istiyorsun sen? Ne demek, hangi bölgeden kimin ne kadar şehit olduğunu hesap etmek? Bunun haritasını çıkarıp,şehir şehir dolaşarak insanları kışkırtmak? Ne demek Çanakkale şehitlerini etnik gruplara göre bölüp, bunun üzerinden siyasal propaganda yapmak? Siz çıldırdınız mı? Aklınızı mı kaçırdınız? Bu hassas süreçte binlerce Türk gencinin de sizin gibi çıldırmasını ve “Kürtler zaten bizle savaşmadı,bu vatanın sahibi biziz” diyerek Kürtlere saldırmasını mı istiyorsunuz? Bu saçmasapan faşizan bölücü propagandaların ardından “Kürtler yine de bizim kardeşimizdir” denmesinin bir anlamı mı kalır?

Bu yaptıkların vatana ihanet değil midir? Kendine gel... Bölücülük yapma Osman Paşa..."

Şimdi gözler Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'nun vereceği yanıtta.

Kürt açılımı konusunda hararetli tartışmaların yaşandığı gündeme şimdi de Taraf - Pamukoğlu kavgası başlayacağa benziyor...

Haber3
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

Re: Leş kargasından Osman Pamukoğlu'na ''Bölücü'' benzetmesi

İletigönderen bezgin » Prş Eyl 03, 2009 2:28

Taraf ve sömürgeciler gercekten les kargasi. Mezarlarimizi yagmalamaktan vazgecmeyen adi capulcular.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen maydonos » Prş Eyl 03, 2009 4:32

Cok guzel havlayan kopek isirmazmis. :kikirik:

Cakma gazeteci; Pamukoglu artik pasa degil siyasi bir partinin lideri.

Bu kadar cahiller, bu gazeteyi okuyanlarin akil sagligindan suphe ediyorum.Kurtler demokratik acilim yapiyor biz kurduz diye; biz kendimizin milletimizin adini soyleyince irkci bolucu oluyoruz oyle mi? Sizi gidi Semsi pasa pasajinda seyi buzusesiceler. :mrgreen:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen ulusalcı » Prş Eyl 03, 2009 4:40

Oyum sadece, ama sadece Osman Pamukoğlu'na.
Yola devam Başkan!!!
Kullanıcı küçük betizi
ulusalcı
Üye
Üye

İletiler: 93

İletigönderen Mete01 » Prş Eyl 03, 2009 8:22

Metnin icinde bulundugu gazetenin ciddiye alinmayacak bir gazete oldugu malum. Ayrica Osman Pamukoglu`nun ve Türk milletinin derdi PKK dir. Yani Kürtler degil. Kürtlerin bizden oldugunu, Türk vatandasi oldugunu, PKK nin ise Kürtlerle karistirilmamasi gerektigini Sayin Pamukoglu herzaman söylemistir. Yazarin yazdigi sadece kendi yorumudur. Kafalari karistirma ve bu milletin güvendigi insanlara güveni azaltma gayretinin basarisiz bir örnegidir.
Saygilar
Kullanıcı küçük betizi
Mete01
Üye
Üye

İletiler: 11

Re: Taraf yazarından Osman Pamukoğlu'na ''Bölücü'' benzetmesi

İletigönderen yigitler » Prş Eyl 03, 2009 19:29

Bu millet dusmani gazete'nin kopek b..u kadar kiymeti yok. Hele o Rasim Ozan Kutahyali denilen saklaban, tekrar bir guzel dayak yemeyi de hak etti! Hatirlarsiniz, bir kac ay once bu velet yandas bir kanalda TV progamina konuk olarak geldi, Muhsin Yazicioglu'nun olumunden bir iki hafta sonra galiba, bagirdi cagirdi ve aklina ilk geleni soyledi tekrar programa davet edilsin diye ama bina'dan ciktiktan sonra saldiriya ugramis ve essek su'dan gelinceye kadar dayak yemisti. Ulan salak, yazmayi gercek gazetecilere brak, senin yazilarina millet k.ciyla guluyor artik.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Türk-Kan » Prş Eyl 03, 2009 21:28

Hoşt!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen avrasya » Cum Eyl 04, 2009 15:28

Kütahyalı Rasim ,bölünmeyi isteyenler sadece kürtler değil deyip , bölücülüğe meşruiyet kazandırmaya çalışıyor.
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Eyl 15, 2009 13:32

Pamukoğlu'ndan şok sözler!

Kendisini ‘Türk Bölücübaşı olarak nitelendiren Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert yanıt verdi.

Balçiçek Pamir ile Söz Sende programına konuk olan Osman Pamukoğlu, kendisini ‘Türk Bölücübaşı’ olarak nitelendiren gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı’ya "Teşkilat ilgileniyor" dedi.

Çanakkale Savaşı’nda Kürtlerin yer almadığını da iddia eden Pamukoğlu’nun tartışma yaratacak açıklamaları şöyle:

-Çanakkale’de Türk kürt beraber savaştık cümlesine büyük bir tepki verdiniz. Yanlış mı anlaşıldınız yoksa sözlerinizin arkasında mısınız?

Hayır sözlerimin arkasındayım. Çanakkale’yi Osmanlı yapmış, Cumhuriyetle ilgisi nedir? 1. Dünya savaşında Kürdistan, Ermenistan diye karşımıza çıktılar bunlar. Bunların bütünü köpeksiz köyde çomaksız oynayarak milleti tahrik ediyorlar.

Bu yorum bölücü değil mi sizce?

Niye bölücü olsun? Asıl onlar bölmeye çalışıyor. Sen benim bayrağımı gösterme sen Eruh’ta çık Dağlıca’yı ak tütünü basan tiyatro oynatsın. Onlar bunları yapsın, ben bölücü müyüm?

Onlar bunlar diye bahsetmek bile ayrımcılık değil mi?

Değil. Herkes haddini bilecek. Çerkezler Abazlar, Lazlar, Pomaklar, gürcüler niye bir şey demiyor da bunlar sürekli konuşuyor. Güya Cumhuriyet’in iki kurucusu varmış.

Anlayamadığım şu, Çanakkale’de Kürtler savaşmış olsa ne olur? Yani niye rahatsız oluyorsunuz bundan?

İnsanın üzerinde baskı kuruyorlar. Ne iki kurucusu? Nüfusunuz neydi, kaçtı? Çanakkale’de Osmanlı subayı, Osmanlı askeri çatıştı.

Elinizde bir haritayla kim nerede şehit oldu diye anlatıyormuşsunuz.

Genelkurmay harp tarihi bu. Türk tarihi, bütün illerde şehit olanlar. Bundan da alınanlar var. Bir müptezel, sahtekar Osman paşa haritayla geziyormuş diye yazmış.

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı’dan mı bahsediyorsunuz?

Gazeteciyse gazeteciliğini bilecek. Adam gibi adam olsun. Dürüst olsun.

Kendisi burada olmadığı için konuşmayalım hakkında.

Niye o konuşuyor, yazıyor ama!

Evet ama ben bu programda izin vermiyorum böyle şeylere. Sizi epey kızdırmış anlaşılan.

Neyse, ben kızmadım zaten örgüt ilgileniyor.

Ne demek o?

İlgileniyorlar.

Ne demek anlamadım ilgilenmek?

Mesaj çekiyorlar, protesto ediyorlar, ilgileniyorlar yani!

Gerçek Gündem

'Osman Paşa akıllı olsun'

Kütahyalı kendisine "Müptezel sahtekar" diyen Osman Pamukoğlu'na yanıt verdi.

Taraf Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, dün akşam Balçiçek Pamir'le Söz Sende programına konuk olan ve kendisinden “Müptezel sahtekar” diye hitap eden ve “Onunla örgüt ilgileniyor” diyen emekli general Osman Pamukoğlu’na aynı sertlikte yanıt verdi..

Kütahyalı'nın açıklaması şöyle:

“Bu tür laflar da bu tür zihniyetler de benim için sinek vızıltısıdır.Elinde haritayla Ümit Zileli’nin ART’deki programında utanmadan sıkılmadan “Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda Kürtler bizimle savaşmadı” diyen, elinde saçmsapan bir haritayı sallayan bu adamın yaptığı milletin arasına nifak sokmaktır, bu vatanı bölmeye çalışmaktır. Bu ülkeyi iç savaşa götürür bu sözler...

“Gerekirse kanla ayrılırız” diyen Kürtçü faşistlere de bu utanmaz sözleri söyleyen Türkçü faşistlere de ülkemizi böldürtmeyiz! Ben sonuna kadar bu faşizmle mücadele ederim! Böyle ahlaksız tehditler bana sökmez! Her koşulda bu adamların faşizmini teşhir ederim ben. Örgüt dediği yerlerden bana “Kafanı gövdenden ayırırız” diye tehditler geliyor! İşte bu kafalar Hrant Dink’i de Uğur Mumcu’yu da katlettirenlerdir! Bunlarda medeniyet ve insanlık yoktur, kalemle ve sözle her türlü cevabı versinler, ama böyle edepsizlik yaparlarsa hukuk ve polis gereğini yapar!Cezalarını çekerler! Osman Paşa akıllı ve edepli olsun. Bölücülük yapmasın, milletin arasına nifak sokmasın. Kürt yurttaşlarımızdan da özür dilesin.”

Gerçek Gündem
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen bozkurtlar diyari » Sal Eyl 15, 2009 13:55

Ben senin tarafini bilmem ne yaparim! Ulan serefsiz ermeni bozmalari adam olun adam.
Gecenlerde zaten bozmanin birisi TSK'ya caktirmadan ciliz köpek gibi saldirdi.
Verin bana su TÜRKIYE'yi 24 saatligine ne akp kalir nede bozmalar.O kadar !!!Her yer dümdüz olur ve herkes TÜRK olur.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen serhangenc » Sal Eyl 15, 2009 14:05

bu herif birilerinin kendisini ciddiye falan aldığını falan sanıyor galiba..
okudum yazdıklarını ve sadece güldüm..
okuduktan sonra benim gibi gülen binlerce insan geldi aklıma..
Kullanıcı küçük betizi
serhangenc
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen MansurSah » Sal Eyl 15, 2009 15:00

Rasim'e zaten söylenecek söz yok, onun ne olduğu belli.

Ama Osman Paşa'nın "örgüt ilgileniyor / ilgileniyorlar" gibi sözlerini hiç uygun, hele hiç zarif bulmadım.

Öte yandan, konu belki de ilk ve genel olarak, bizzat bu haritalarla ve rakamlarla TürkSolu'nda gündeme gelmiştir, bayağı önce ve henüz geçen sayılarda, defaatle üzerinde durulmuştur. Osman Paşa'nın basın yayında bu konuyu dile getirirken, TürkSolu'na bir atıfta bulunmasını, en azından "bakın şu derginin şu sayısında da belirtiliyor" demesini beklerdim.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen mes » Sal Eyl 15, 2009 17:51

Bir parça NAMUS, ŞEREF ve HAYSİYET duygusu olan - Çocuk Katili - GEBEŞ cani Apo savunucusu DTP’lilere sormak istiyoruz. Aşağıda listesini sunduğumuz - elin gavuruyla işbirlikçi - yediği çanağa tüküren, 38 isyanı kimler çıkartmıştı ve bu isyanları başlatırken amaçları bu ülkeyi birlikte kurtarmak, bu devleti birlikte kurmak mıydı?

Babanzade Abdurrahman Paşa isyanı (1806- Musul)

Babanzade Ahmet Paşa isyanı (1812 – Musul)

Zaza isyanı (1820)

Yezidi isyanı (1830- Hakkari)

Şerefhan isyanı (1831- Bitlis)

Bedirhan isyanı (1835- Botan)

Garzan isyanı (1839- Diyarbakır)

Ubeydullah İsyanı (1881- Hakkari)

Bedirhan Osman Paşa ve kardeşi Hüseyin Paşa isyanı (1872-Mardin-Cizre)

Bedirhan Emin Ali isyanı (1889- Erzincan)

Bedirhaniler ve Halil Rema isyanı (1912-Mardin)

Şeyh Selim Şehabettin ve Ali isyanı (1912- Bitlis)

Koşgari isyanı (1920- Koşgiri)

Nasturi isyanı (1924- Hakkâri)

Jilyan isyanı (1926- Siirt)

Şeyh Sait isyanı (1925- Bingöl-Muş-Diyarbakır)

Seit Taha ve Seit Abdullah isyanı (1925-Şemdinli)

Reşkotan ve Reman isyanı (1925- Diyarbakır)

Eruhlu Yakup Ağa ve oğulları (1926-Pervani)

Güyan isyanı (1926-Siirt)

Haco isyanı (1926- Nusaybin)

I. Ağrı isyanı (1926)

Koçuşağı isyanı (1926- Silvan)

Hakkâri-Beytüşşebab isyanı (1926)

Mutki isyanı (1927- Bitlis)

II. Ağrı isyanı

Biçar harekâtı (1927- Silvan)

Zilanlı Resul Ağa isyanı (1929- Eruh)

Zeylan isyanı (1930- Van)

Tutaklı Ali Can isyanı (1930- Tutak-Bulanık-Hınıs)

Oramar isyanı (1930- Van)

III. Ağrı harekâtı (1930)

Buban aşireti isyanı (1934- Bitlis)

Abdurrahman isyanı (1935-Siirt)

Abdulkuddüs isyanı (1935-Siirt)

Sason isyanı (1935-Siirt)

Dersim isyanı (1937-Tunceli)

PKK terörü (1984- Devam ediyor)

İki kez tekrardan sonra kendi yalanına inanan birkaç DANGALAK kalemşörlerin bozuk plak gibi tekrarlanan iddiası: Güya Türkler - binlerce yıl evlilikler, dil ve din gibi kutsal değerleri paylaştığımız Kürt kardeşleri için HAŞA birşey yapmamış ???

İyi güzelde, aklı başında herkesin sorması gerek ASIL soru 'devamlı yaygaracı Kürtler bu ülke için ne yapmış ?'

KAYNAK:Ülkemizi HAŞA - cani, gavurla işbirlikçi kalleş Kürtçüler'le birlikte -Kurtarmadık.....
Google yaz tamamını oku.
Kullanıcı küçük betizi
mes
Üye
Üye

İletiler: 37

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x