Tescillendi: Seçmenler koyun!

Genel & Güncel Konular

Tescillendi: Seçmenler koyun!

İletigönderen Türk-Kan » Cum Oca 30, 2009 12:02

Bu koyunlar da seçmen!

Ahırın bulunduğu adreste 13 seçmen ortaya çıktı.

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Eşen beldesinde, belediyeye ait tuvalet ile ahırın bulunduğu adreste, toplam 13 seçmenin yazılı olduğu iddia edildi.

MHP Fethiye İlçe Başkanı Tufan Evrenasoğlu ile MHP Eşen Belediye Başkan adayı Musa Yapıcı, İlçe Seçim Kurulu’na durumu bildireceklerini, Cumhuriyet savcılığına da suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Eşen Belediyesi’ne ait tuvalette 9 kişinin seçmen olarak gösterildiğini, 1 ahırda da 4 kişinin seçmen listesinde yer aldığını ileri süren Musa Yapıcı, “Ahırın kapısını açtığımızda, 4 koyun görünüyor” dedi.

‘Koyunların oyuna karışmam’

Ahırların sahipleriyle konuştuklarını kaydeden Yapıcı, “Hayvanın sahibine ‘Burada 4 seçmen görünüyor’ dediğimiz zaman bize, ‘Seçmen olarak yazdılarsa, ben koyunların oyuna karışamam. Koyunlar oylarını istediği yere verirler’ diyerek gülüyor. Biz bunların tespitlerini yaptık. Konuyu yargıya taşıyacağız” diye konuştu.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen maydonos » Cum Oca 30, 2009 15:09

Turkkan akp akilli olsa yada henuz o safhaya gelemedi bu guruha diyorum sunu soyleseler ...pardon uzayli bunlar siz akp ye oy vermeyenler goremez... akp ye oy verenler gorebiliyor..inan bu gunleride gorecekmiyiz bilemiyorum ama az kaldi diye bir baslik vardi iste buna az kaldi.babam buna ayyibe hep teccal tayip demisti ne hakliymis..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen turcomann » Cum Oca 30, 2009 20:48

Bunlar yine normal koyun, Allah oyle yaratmis. Bir de insan-koyun karisimi secmenler var, esas onlar problem!
Kullanıcı küçük betizi
turcomann
Üye
Üye

İletiler: 40

İletigönderen liberalyasam » Cum Oca 30, 2009 22:54

Dünyayı ve çağı algılayamayan saplantılı örümcek olmalarından koyun olmaları iyidir...
Kullanıcı küçük betizi
liberalyasam
Üye
Üye

İletiler: 6

İletigönderen Türk-Kan » Cum Oca 30, 2009 22:56

Dünyayı ve çağı algılayamayan saplantılı örümcek olmalarından koyun olmaları iyidir...

Ne de olsa koyun iyi güdülür. Bir de sivil örümcekler vardir, heryere ag örmeye calisan ama o baska bir mevzu.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Oca 30, 2009 23:13

Türk-Kan yazdı:

Ne de olsa koyun iyi güdülür. Bir de sivil örümcekler vardir, heryere ag örmeye calisan ama o baska bir mevzu.

Hatta o örümceklerin sabah akşam iki gözü iki çeşme ağlayan bir lideri var. Ben buldum :D
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Efe » Cmt Oca 31, 2009 0:03

Cem Uzan Kurban Bayramında koyun kesilmeyecek diye vaat verebilir artık :)

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 7 konuk

x