Türk Gençliğini Erasmus'la Devşiremeyeceksiniz! / Banu AVAR

Banu AVAR haftalık yazıları ile yaşanan gelişmelere, gündeme ışık tutuyor.

Türk Gençliğini Erasmus'la Devşiremeyeceksiniz! / Banu AVAR

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Şub 11, 2014 13:12

Türk Gençliğini Erasmus'la Devşiremeyeceksiniz!

Türkiye ULUSAL Ajansı!

‘Bakın içinde ULUSAL geçiyor, iyi bir şey olmalı…’

Ne yapıyor bu Ajans? AB Bakanlığı bünyesinde Türk milletini Avrupa’nın kapısına kelepçelemek için uğraşıyor… Ama adı ULUSAL!

İşte tüm şekere bulanmış zehirler bize böyle verilirler...

Çok iyi bir örnek doğrusu! Cihan dura hocamız, ‘Zehir teneke kupada değil altın kupada sunulur’ demişti. Türkiye ULUSAL Ajansı da ERASMUS programıyla Türkiye’nin genç beyinlerini hedef almış bir program… Bu program adını ünlü filozof ve Türk düşmanlığı ile tarihe geçmiş sözleriyle ünlü ERASMUS’dan alıyor!

Avrupa’da ‘eğitim’ ve ‘değişim’ fırsatları sunuyormuş! 10 yılda Türkiye’den 370 bin genç beyni iğdiş ettikleri yetmemiş olacak ki, şimdi Acun Ilıcalı, Zeynel Lüle, İskender Pala’nın ve küresel şirket Türkiye CEO’larının rol alacağı tanıtım filmleri ortalığa çıkacak.

AB bakanlığı, Avrupalı küresel çetelerin Türkiye şubesi… “2014-2020 yılları arasında Erasmus+ adı altında uygulanmaya devam edeceğini” müjdeliyor. Gençleri işsizlik denizinde boğulan Türkiye’nin, 102 bin projeyle Erasmus’dan yardım dilendiği açıklanıyor ve 25 bin projeye ‘destek’ verildiği belirtiliyor. Bu işler için Türkiye 1 milyar Euro ‘kaynak’ kullanacakmış... Genç beyinlerin devşirilmesi için biçilen paha bu: 1 milyar Euro!

Neden? diye soran, Emin Değer’in “Oltadaki Balık Türkiye” adlı kitabını incelemeli!

Birileri hâlâ Batılıların Türklerin kara kaşı kara gözü için taze beyinlere ‘eğitmenlik’ yaptığını, Amerikalı Fulbright devşirme ekiplerinin Türk okullarında ‘iyilik meleği’ oldukları için İngilizce öğrettiklerini düşünüyorsa, ABD - Türkiye anlaşmalarının en önemle dayatılan maddesinin EĞİTİM olduğunu hatırlatalım onlara. 60 küsur yıldır Türkiye’yi TÜRKSÜZLEŞTİRMEYE çalışmaktalar! Ve bir ölçüde başardılar.

EĞİTİM ve MEDYA KONTROLÜ, 1947’de Amerika’nın ekonomik anlaşmalar sürecinde Türkiye’ye dayattığı iki başlıktı. Bu kontrol ile, Türkleri kimliksizleştirme, kültürsüzleştirme ve hatta dinsizleştirme planlanmıştı. Ve bu GİZLİ bir plan değildi.. Açıklamışlardı!

“Batılı sosyal bilimciler ve istihbarat kuruluşları, uzun zamandır Türkiye üzerine yoğunlaşmışlardır. Türkiye, BATILI KALIPTA 'Geliştirme' teknikleri sınanacak canlı bir laboratuvardır!”

(Christopher Simpson: Üniversiteler, Amerikan İmparatorluğu ve Soğuk savaş Döneminde Para ve Siyaset- Oltada balık Türkiye - Emin Değer)

Ve bir açıklama daha!

1965 yılı. Richard PODOL, AID (Uluslararası Kalkındırma Örgütü) uzmanı... Amirlerine yolladığı Türkiye raporunda bakın neler diyor:

“Yirmi yıldan fazla bir zamandır Türkiye’de faaliyette bulunan Amerikan yardım programı, bir zamandan beri meyvelerini vermeye başlamıştır. Önemli mevkilerde Amerikan eğitimi görmüş bir Türk’ün bulunmadığı bir Bakanlık ya da bir İktisadî Kamu Kuruluşu hemen hemen kalmamıştır. Bu kimseler halen bulundukları örgütte ‘ilerici güç’ niteliğini taşımaktadır. Genel müdür ve müsteşarlık mevkilerinden daha büyük görevlere kısa zamanda geçmeleri beklenir. AID’in bütün gayretleri bu gruba yöneltilmelidir.

Geniş ölçüde Türk idarecilerini indoktrine (devşirmek) etmek gerekir. Burada özellikle orta kademe yöneticiler üzerinde durmak yerindedir. Amaç, bunlara yeni davranışlar kazandırmaktır. Bu grubun yakın gelecekte yüksek sorumluluklar mevkilerine geçecekleri düşünülürse, bütün gayretlerin bu kimseler üzerinde toplanması mantık açısından doğrudur.”

Üniversiteler, ilköğretim ve hatta anaokulları bugün Sivil Örümceğin ağındadır!

Buna karşı duranlar en sert biçimde cezalandırılmaktadır. Sivil Örümcek Ağları örenleri açıkladığımız için Toplum Gönüllüleri Vakfı gibi kuruluşlar hakkımızda büyük meblağlarda davalar açmışlardır!

Türk Gençliği bu oyunu er ya da geç bozacaktır! Bu hamaset değildir...

Devşiremedikleri gençlik gözümüzün önünde çığ gibi büyüyor!

Banu AVAR, 10 Şubat 2014
banuavar@superonline.com

Resim
http://www.milliiradebildirisi.org
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Banu AVAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x