Türkçülük mü? Amerikancılık mı?

Re: Türkçülük mü? Amerikancılık mı?

İletigönderen İlteriş » Cum Kas 06, 2009 18:42

Türk-Kan yazdı:Hamdolsun! ABD, ezilen Kürt halkina sagladigi silah, cephane destegi ile Kürtlerin bagimsizlik mücadelesini destekliyor.

Burada Turk Milleti'nin cikarlari alehine faaliyet yuruten Emperyalizmin karsisindayiz. Onlar Bagimsiz Kurdistan kurmaya calisirlar, ve biz de onlarla catisiriz. Cunku bu Turkiye'nin Ulusal cikarlarina aykiri bir durumdur.

Olaylara sadece Turk Milleti'nin cikarlari acisindan bakiyorum. Yani ne Cin, Ne Rusya babamin oglu degildir. Onlari ilgilendiren emperyalist faaliyetlerle onlar ugrassinlar. Ben emperyalist secmiyorum, burada da birbirlerini yemelerini izlemekten yana tavrimi koyarim.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Türk-Kan » Cum Kas 06, 2009 18:55

GöktürkMehmet yazdı:
Türk-Kan yazdı:Hamdolsun! ABD, ezilen Kürt halkina sagladigi silah, cephane destegi ile Kürtlerin bagimsizlik mücadelesini destekliyor.

Burada Turk Milleti'nin cikarlari alehine faaliyet yuruten Emperyalizmin karsisindayiz. Onlar Bagimsiz Kurdistan kurmaya calisirlar, ve biz de onlarla catisiriz. Cunku bu Turkiye'nin Ulusal cikarlarina aykiri bir durumdur.

Olaylara sadece Turk Milleti'nin cikarlari acisindan bakiyorum. Yani ne Cin, Ne Rusya babamin oglu degildir. Onlari ilgilendiren emperyalist faaliyetlerle onlar ugrassinlar. Ben emperyalist secmiyorum, burada da birbirlerini yemelerini izlemekten yana tavrimi koyarim.

Yok, bizim babamizin oglu, anamizin kizi! ABD'nin Türk halklarini kiskirtmasini, silah destegi saglamasini alkislayalim, Kürtleri destekleyince karsi cikalim, catisalim. Bize dokunmayan yilan bin yasasin, öyle mi?

Sanirsin ki ABD Avrasya halklarina "demokrasi, bagimsizlik" götürme sevdasinda, yoksa o bölgenin enerji yatagi oldugundan Orta Asya'ya hükmetme istegi filan yoktur. Kirgizistan'da uyguladiklari, lâkin ters tepen turuncu devrim de sirf bu demokrasi havariliginden kaynaklanmaktadir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen bezgin » Cum Kas 06, 2009 19:06

Saglikli bir tartisma icin su tespiti yapabilir misin GöktürkMehmet:

Dünyanin herhangi bir yerinde, herhangi bir Türk Halki'na yardimi dokunmus emperyalist bir güc var midir? Varsa, ne gibi bir yardim?
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen İlteriş » Cum Kas 06, 2009 19:22

bezgin yazdı:Saglikli bir tartisma icin su tespiti yapabilir misin GöktürkMehmet:

Dünyanin herhangi bir yerinde, herhangi bir Türk Halki'na yardimi dokunmus emperyalist bir güc var midir? Varsa, ne gibi bir yardim?

Zaten bu tespiti yazilarimda yapmistim bezgin, gozunuzden kacmis olmali. Ben su veya bu emperyalist ulkenin uzun vadede Turk Milletinin yararina (Dis Turkler dahil) politika uretmeyacegini dusunuyorum.

Benim bahsettigim "Yardim" degil. Turk Milletinin isine gelebilecek Uluslararasi olaylar.

Nedense tartismayi bir turlu dediklerimiz uzerinden yapamadik! Hep demediklerimizi "demedim" demekle vakit gecirerek saglikli ve uretici bir tartisma ortamini olduruyoruz.

Neyse, ben bundan sonra sadece dediklerimle ilgili yazilanlara cevap verecegim.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen bezgin » Cum Kas 06, 2009 19:33

GöktürkMehmet yazdı:Benim bahsettigim "Yardim" degil. Turk Milletinin isine gelebilecek Uluslararasi olaylar.

En azindan Dogu Türkistan'in isine gelebilecek bir uluslararasi olay düsünemiyorum. En son Cin Hükümeti 6 Uygur'lu direnisciyi ölüm cezasina mahkum etti. Türkistan'daki durum gittikce kötülesmekte, insanlar sokaklarda infaz edilmekte.

Bütün bunlara karsin Obama 15-18 Kasim arasinda Cin'i ziyaret edecek ve büyük ihtimalle yeni isbirligi antlasmalarina imza atacak.

Olan Türk soydaslarimiza oluyor.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen İL-BARS » Cmt Kas 07, 2009 2:33

|Kuralsız| yazdı:1- Gökbayrak Dergisi Amerikan şakşakçısı Fetullahçıların değil!.. Türk Milliyetçilerinin sahip çıktığı, para verip aldığı,okuduğu,okuttuğu Doğu Türkistan Türküne yapılan zulmü gözler önüne seren bir Yayın organıdır. Ve Fetullahın borazanı Zaman Gazetesinin Türk Milliyetçilerinin bulunduğu bütün platform-dernek-kuruluşlarında okunması yasaktır.

Bu dergiyi Ankara'da dağıtan kişiler Ülkü Ocağına takılan Fetullahçılar, Aslanım. Zaten dergiye bakınca Doğu Türkistan Davası'ndan çok ümmetçi propaganda yapılıyor. Rabia Kadir grubuna bağlı bir yayın olduğu biliniyor. Rabia Kadir'in de hem maddi hem manevi Amerika tarafından devşirildiği ve desteklendiği artık ayen beyan ortadadır. Var mı o dergide Amerika'ya karşı en ufak bir eleştiri, saldırı; sen ondan haber ver.

Doğu Türkistan Bayrağı'nın kanunen yasaklanmasına Mhp'nin ya da Ülkücülerin sesi çıktı mı ? Bir taneniz itiraz edebildiniz mi? Çin Devlet Başkanı'na madalya takan üçlü koalisyonda siz yok muydunuz? Sırf bu rezalet yüzünden Türkiye'de yaşayan Doğu Türkistanlı Soydaşlarımız, BBP'ye oy verdiler ! Yani onları Amerikancı BBP'nin eline siz teslim ettiniz.

|Kuralsız| yazdı:2- Ülkücüler;
* Kerkük'te Amerika destekli Türkmen Katliamına karşı
* Çeçenisan'da Ruslara karşı
* Azerbaycan'da Soykırımcı Ermenilere karşı savaşırken
* Bosna'da, Karabağ'da şehit düşürken

Sen bunların Amerikan destekli olduğunu söyleyebiliyorsun..

Kerkük'teki katliam hala devam ediyor. Ama ne Mhp'den ne Ülkücülerden doğru düzgün bir tane tepki yok(istisnalar kaideyi bozmaz). Aksine Kuzey Irak'ta Türkmen kanı döken eşkiyalarla kankalık yapıyorlar. Paranın gözü kör olsun !

http://www.tumgazeteler.com/?a=1340538
http://www.stargazete.com/politika/ulku ... -67215.htm
http://arsiv.sol.org.tr/index.php?yazino=9622

Çeçenleri, Rusya'ya karşı en başta Amerika destekledi. Aynı şekilde Bosna'daki Savaşı ve Yugoslavya'nın parçalanmasını da Batılı güçler ayarladı. Benim bildiğim Bosna Savaşı'na katılan gönüllüler arasında Ülkücü yok. Sadece Alia İzzetbegoviç'e, Tansu Çiller'in yardım mesajını götürmek için Türkiye'den özel görevle giden bir heyet içersinde de Ülkücü kökenli olan tek bir kişi vardı. Ki o tarihte kendisi DYP partisine üyeydi.

Eklediğin röportajda Ülkücülerin Karabağ'da kayıp vermediği yazılı, yani şehit olmamışlar.

"- Savaşta ölen Türk oldu mu?

- Türkiye'den gelenler arasında şehit düşen olmadı. Ancak yaralananlar oldu. "

Ayrıca Çeçenler ve Boşnaklar, Türk değiller. Onlar için savaşmak Türk Dünyası için savaşmak anlamına gelmiyor.

|Kuralsız| yazdı:Klavye başından Çamur atmak sizler için en büyük marifet tabi..

Kimseye çamur attığım yok. Yazdıklarım bilinen kamuoyuna malolmuş haberlerdir.

|Kuralsız| yazdı:Sen Türk Dünyası için Şehit olanları Amerikancı yapamazsın..

Böyle bir şey yaptığım yok. Ajitasyonu bırak.

|Kuralsız| yazdı:Sen Türklük için Türk Dünyası için ne yaptın ki Türkçülüğün tarifini yapıyorsun..

En basitini söyleyeyim. Sizin Koalisyon Hükümeti yasaklarken, hiçbir Ülkücü bu haksızlığa itiraz etmezken daha doğrusu edemezken, Ben ucunda hapis cezası olsa bile Doğu Türkistan bayrağını gururla asıyordum. Yetmez mi !

Türkçülüğün tarifini zaten Yüce Atatürk, Ziya Gökalp, Mahmut Esat Bozkurt, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, Atsız Beğ ve daha niceleri zamanında yapmışlar. Bunu saptıranında kim ve kimler olduğu bellidir ! Atatürk Düşmanı olan Arvasi sizin Türk-İslam Ülküsü Fikrinin sahibi olan kişi değil mi ?

|Kuralsız| yazdı:Yeni değil eski bir gelenek Sokak ağzı 'internet şovalyeliği'..[/b]
[/quote]

En azından Sanalda olsa Şövalyeliğimiz var. Siz ise hala palavralar üstünden etiket yapıyorsunuz. 1'e 1000 katmaktan vazgeçmeyeceksiniz.
Kullanıcı küçük betizi
İL-BARS
Üye
Üye

İletiler: 135

İletigönderen İlteriş » Cmt Kas 07, 2009 6:08

bezgin yazdı:
GöktürkMehmet yazdı:Benim bahsettigim "Yardim" degil. Turk Milletinin isine gelebilecek Uluslararasi olaylar.

En azindan Dogu Türkistan'in isine gelebilecek bir uluslararasi olay düsünemiyorum. En son Cin Hükümeti 6 Uygur'lu direnisciyi ölüm cezasina mahkum etti. Türkistan'daki durum gittikce kötülesmekte, insanlar sokaklarda infaz edilmekte.

Dogu Turkistan, bu olayla dunya gundemine gelmeden once zaten bir soykirim yasiyordu bezgin. Bunu yillara yayilan demografik nufus oranlarindaki inanilmaz degisimler acikca gosteriyor.

Su an durum kotulesmekte mi emin degiliz bezgin. Oradan celiskili haberler geliyor.

Uygurlara yapilan insanlik disi muamelelerin, dunya capinda protesto edilmesi Cin'i duraksamaya zorlamis gorunuyor.

Eger ki abartili gibi gorunen Cin'in uygulamalarina iliskin haberlerin %1'i bile dogruysa, ben BIR INSAN OLARAK, Uygurlarin ayaklanmalarini canlarini kurtarabilecekleri tek yol ve yontem olarak kabul edebilirim.

Son cikan olaylar sebebiyle dunyanin gozu o bolgeye cevrildi ve Cin, bunun uzerine (belki de kisa sureli olarak) KIYIM politikasinda duraksadi.

Cin icin en buyuk kabuslardan biri, dis dunyada "Katliamci" olarak taninmaktir. 1 Milyar nufusunu ihracat ile besleyen Cin, dis dunyadan "insan haklari ihlalleri nedeniyle BOYKOT" yerse, ekonomik cokuntuye girer ve bu zincirleme etkilere yol acar. Bu nedenle, bolgeden gelen linc ve sokak ortasi cinayetlerinin goruntuleri damarinda Turk kani akan herkesi etkileyip sokaga doktugu zamanlarda, yani avrupa'da Amerika'da Turk vatandaslari ve hatta Turklukle Muslumanlikla alakasi olmayip, INSAN olduklari icin bu goruntulerden rahatsiz olan insanlarin tepkileri Cin'i urkutmustur ve bu duraksatma kim bilir oradaki kac Uygur'un hayatini kurtarmistir.

Ve, Cin'in algilamamizi istedigi gibi olaylari algilamak, ilerki donemlerde kim bilir kac Uygur'un "dunyanin haberi olmadan katledilmesine" neden olacaktir.

ABD ile Cin'in iliskilerinin girift ve karsilikli derin iliskiler temelinde oldugunu zaten bu olaylar olmadan once de savunuyordum, simdi de o fikirdeyim. Bu fikir durduk yerde olusmadi. Guantanamo'da Cin istegiyle 20 Uygur'un aylardir iskence gordugunu ve onlarin Cin ve Amerikan ajanlarinca "Ortaklasa" sorgulandiklarini biliyorum.

"Turk acisindan bakmak" iste bizi bu yanlistan koruyacakti, ama yapamadik!

Bu Uygurlar aptal mi ki, olmeyecek bir durumda idiyseler, ABD'nin gaza getirmesiyle, Cin tarafindan oldurulecek bir duruma kendilerini dusursunler bezgin?

Ama olay o degil iste!
Benim capraz okumalarim ve kendi capimda arastirmalarim neticesinde de gordugum sudurl

Oluyorlardi;
Buyuk bir zulum goruyorlardi,
Hatta namuslarina (kadinlarina) el uzatiyorlardi!
Sonunda olumde olsa kaybedecekleri hicbirseyi sereflerinden daha buyuk ve onemli gormediler!
Ve bir yerde patladilar!

Bunda ABD'nin etkisi vardir ama kesinlikle butun Uygur toplumunun isyan icin cok daha buyuk sebepleri vardi. Olumlerden olum begenmek zorunda kalan insanlari suclayamiyorum.

Benim sitedeki arkadaslarla bu konuda anlasamamamin tek nedeni de bu. Cok fazla kendimi onlarin yerine koyarak dusunuyorum.

Butun bunlarin yanisira "Benim oradaki olaylarla ilgili aldatilmis olabilecegim ihtimalini" sakli tutuyorum.

Ama gelen goruntuler yuregimi o kadar yakti ki, Soydaslarimin katledilmeleri gibi bir durumu hoyratca gozardi etme ihtimalini bile kendime yakistiramiyorum.

Yapilacak en oncelikli is, Cin ile Turk(Milli Hukumeti'nin) oturup konusmasidir. Elbette bagimsiz ve Kemalist politikalari yuruten bir Turkiye, Dunya'daki ve ozellikle Orta Asya'daki agirligi nedeniyle, Cin'e politika dikte ettirebilecek durumda olacaktir. Dis Turklerin bagimsizligi oyle ABD istedi, Fransa istedi diye olmaz.

1. O Turk toplulugu aci cekiyorsa, zalimlerce yonetiliyorsa olur,
2. Turkiye bu Turk toplulugunun acilarina seyirci kalmaz, maddi, manevi destek verirse olur.

Benim esas politika onerim budur zaten.

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen namık » Cmt Kas 07, 2009 11:42

İL-BARS yazdı: Türkçülüğün tarifini zaten Yüce Atatürk, Ziya Gökalp, Mahmut Esat Bozkurt, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, Atsız Beğ ve daha niceleri zamanında yapmışlar. Bunu saptıranında kim ve kimler olduğu bellidir ! Atatürk Düşmanı olan Arvasi sizin Türk-İslam Ülküsü Fikrinin sahibi olan kişi değil mi ?

Kendisi Arap olan ve nakşibendi tarikatından arvasiye ye göre ülkücü tanımı:
"Kendini Allah ve Resulü'nün davasına adamış, sırf Allah rızası için canını, malını ve mevkiini, din ve devleti, müllk ve milleti için fedaya hazır, şanlı, mukaddes, ay yıldızlı bayrağın gölgesinde döğüşen, nefsini düşünmeyen ve ülküsüne fani olmuş yiğitlerdir. ...Onlar büyük ve şanlı tarihimizin doğurduğu, Allah ve Resulü'nün hizmetine sunulmuş ve küfrün bütün oyunlarını bozan, cesaretini kıran, yolunu kesen kadrolardır. Bunlar Mümin'lere karşı alçak gönüllü, kafirlere karşı onurlu ve zorlu, Allah yolunda savaşanları kınayanların kınamasına aldırmayan yiğitlerdir. Bu nesil Allah’ın İslam alemine ihsanıdır."

Görüldüğü gibi tanımda bir tek Türklük ifadesi yokken bol bol radikal islam yüceltilmektedir.
Başka söze gerek var mı ayrıca türban eyleminde kapınıza çelenk koyan Askerlere tekbirlerle saldırdığınızı halen unutmadım.
http://www.youtube.com/watch?v=r9peuhTm_-o
Kullanıcı küçük betizi
namık
Üye
Üye

İletiler: 11

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Kas 08, 2009 12:10

İL-BARS yazdı: Var mı o dergide Amerika'ya karşı en ufak bir eleştiri, saldırı; sen ondan haber ver.

Doğu Türkistan Amerika'nın değil Çin'in işgali altında!.. Tabiki eleştirilen taraf Çin olacaktır.Bu kadar saçma bi soru olamaz..

Yani onları Amerikancı BBP'nin eline siz teslim ettiniz.

Ben burda hiç bir siyasi partiyi temsil etmiyorum.Bu yüzden benden ''Siz'' diye bahsederek herhangi bir siyasi partinin savunuculuğunu yapıyormuşum izlenimi yaratmaya çalışma!!..

İL-BARS yazdı:Kerkük'teki katliam hala devam ediyor. Ama ne Mhp'den ne Ülkücülerden doğru düzgün bir tane tepki yok(istisnalar kaideyi bozmaz). Aksine Kuzey Irak'ta Türkmen kanı döken eşkiyalarla kankalık yapıyorlar. Paranın gözü kör olsun !

Para ve mevki için davasını satanlar her oluşumda olmuştur.
Bahsi geçen şahısların benim anlattıklarımla uzaktan-yakından ilgisi yoktur.
Mesela Mümtazer Türköne denen Kansızın da Ülkücü olduğu iddia ediliyor değil mi? Onu yazmayı unutmuşsun!Sana çamur için malzeme çıktı onu da ekle yorumuna :)

Çeçenleri, Rusya'ya karşı en başta Amerika destekledi. Aynı şekilde Bosna'daki Savaşı ve Yugoslavya'nın parçalanmasını da Batılı güçler ayarladı.

Amerika da destekliyormuş diye bu zulme sessiz mi kalmak gerekirdi senin tabirinle?!..

Benim bildiğim Bosna Savaşı'na katılan gönüllüler arasında Ülkücü yok.

Konuyu senin bildiklerin üzerinden yürütemeyiz!..

Eklediğin röportajda Ülkücülerin Karabağ'da kayıp vermediği yazılı, yani şehit olmamışlar.

Şehit olmamaları da bi çelişki tabi senin için!. Gerçi Şehit olsalar dahi bi kıymeti olmamalı senin gibilerin gözünde.. Ona da bir yafta uydururdunuz..

Onlar; sizin gibi ''Şovalyeler'' sanal dünyada üzerine yorum yapsın, çamur atsın ya da birileri tarafından Kahraman ilan edilelim diye Savaşmadılar, Şehit olmadılar. İçin rahat olsun..

Ayrıca Çeçenler ve Boşnaklar, Türk değiller. Onlar için savaşmak Türk Dünyası için savaşmak anlamına gelmiyor.

Hristiyan Dünyası için savaştılar(!) :papaz: Malum Amerikalılar da destekliyor..

İL-BARS yazdı:Böyle bir şey yaptığım yok. Ajitasyonu bırak.

Yazdıklarından başka bir sonuç çıkarmak mümkün mü?!

İL-BARS yazdı:En azından Sanalda olsa Şövalyeliğimiz var.

O ''Şovalyeliğini'' başka ortamlarda yap.
Benimle ''Aslanım-lı Kaplanım-lı'' konuşup Artislik yapma ;)

Benim anlattığım Ülkücülük Türk Dünyası'nın Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in Ülkücülüğüdür.Sakın bana sırf arkam olsun diye Ocaklara takılan ''Serseri'', ''Asalak'', neye hizmet ettiğini bilmeyen bir avuç ayak takımını örnek göstermeyin.Onları tasvip etmediğimi belirteyim.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen İL-BARS » Pzr Kas 08, 2009 20:22

|Kuralsız| yazdı:Doğu Türkistan Amerika'nın değil Çin'in işgali altında!.. Tabiki eleştirilen taraf Çin olacaktır.Bu kadar saçma bi soru olamaz..

Doğu Türkistan davası'nı kendi çıkarları için kullanan, özünden saptıran ve Çin kadar emperyalist ve bu hususta suçlu olan Amerika eleştirilemez. Doğu Türkistan'da işgal ve vahşet yıllardır sürüyor, bu katliamlardan çok Tibetli Dalay Lama'yı ve onun hareketine destek olan Amerika eleştirilmiyorsa, işin içinde iş var demektir. Gavurun ekmeğini yiyen Gavurun kılıcını sallar.

|Kuralsız| yazdı:Ben burda hiç bir siyasi partiyi temsil etmiyorum.Bu yüzden benden ''Siz'' diye bahsederek herhangi bir siyasi partinin savunuculuğunu yapıyormuşum izlenimi yaratmaya çalışma!!..

Siyasi partiyi savunmuyorum demişsin. Mhp'ye, Ülkücülere laf ettirmiyorsun. Sonra da üste çıkmaya kalkıyorsun.

|Kuralsız| yazdı:Para ve mevki için davasını satanlar her oluşumda olmuştur.
Bahsi geçen şahısların benim anlattıklarımla uzaktan-yakından ilgisi yoktur.
Mesela Mümtazer Türköne denen Kansızın da Ülkücü olduğu iddia ediliyor değil mi? Onu yazmayı unutmuşsun!Sana çamur için malzeme çıktı onu da ekle yorumuna :)

O zaman davasını satanlara niye sahip çıkıyorsun? Verdiğim bağlantıdaki arkadaşlar, şu an laf ettirmediğin harekette itibar gören şahıslardır.

Eklemem gereken çok şey var da, gereksiz yere uzatmaya gerek yok. Herkesin tarafı ve fikirleri belli !

|Kuralsız| yazdı:Amerika da destekliyormuş diye bu zulme sessiz mi kalmak gerekirdi senin tabirinle?!..

Böyle bir yorumda bulunmadım, böyle de düşünmüyorum. Sen nereden çıkardın? İskambil falına mı baktın?

|Kuralsız| yazdı:Konuyu senin bildiklerin üzerinden yürütemeyiz!..

Kahvehane Tevatürleri üzerinden yürütmeye devam ederiz o zaman...Sorun değil.

|Kuralsız| yazdı: Şehit olmamaları da bi çelişki tabi senin için!. Gerçi Şehit olsalar dahi bi kıymeti olmamalı senin gibilerin gözünde.. Ona da bir yafta uydururdunuz..

Onlar; sizin gibi ''Şovalyeler'' sanal dünyada üzerine yorum yapsın, çamur atsın ya da birileri tarafından Kahraman ilan edilelim diye Savaşmadılar, Şehit olmadılar. İçin rahat olsun..

Rahat olduğu için net konuşuyorum. En azından Etiket Davası'na çevirmiyorum.

|Kuralsız| yazdı:Hristiyan Dünyası için savaştılar(!) :papaz: Malum Amerikalılar da destekliyor..

Hatırlarsan El Kaide'de İslam için çarpıştığını iddia ediyordu. :mrgreen:

|Kuralsız| yazdı:Yazdıklarından başka bir sonuç çıkarmak mümkün mü?!

Nasıl istiyorsan öyle düşün.

|Kuralsız| yazdı:O ''Şovalyeliğini'' başka ortamlarda yap.
Benimle ''Aslanım-lı Kaplanım-lı'' konuşup Artislik yapma ;)

Hakaret küfür vs. yoksa istediğim şekilde konuşurum. Sen kendi işine bak. Anlamadığın işlere de salça olma !

|Kuralsız| yazdı:Benim anlattığım Ülkücülük Türk Dünyası'nın Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in Ülkücülüğüdür.

Türk Dünyasının ve Türk Milleti'nin Son Başbuğ'u Atatürk'tür.

|Kuralsız| yazdı:Sakın bana sırf arkam olsun diye Ocaklara takılan ''Serseri'', ''Asalak'', neye hizmet ettiğini bilmeyen bir avuç ayak takımını örnek göstermeyin.Onları tasvip etmediğimi belirteyim.

Nihayet doğru bir şey söyledin.
En son İL-BARS tarafından Pzt Kas 09, 2009 11:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
İL-BARS
Üye
Üye

İletiler: 135

İletigönderen İlteriş » Pzr Kas 08, 2009 21:40

İL-BARS'tan Kuralsiz'a yazdı: Sen böyle kolay dolduruşa gelebildiğine göre Türköne adlı şahsı da Eski Ülkücü ve Mhp'li diye cansiperane savunursun.

Tartismanizda her ikinize de katildigim noktalar var. Ancak sen burada belden asagi vuruyorsun. Degil Kuralsiz, bu sitede Milli durusu olan hickimsenin bu serefsizi savunacagini sanmiyorum. "Sen su serefsizi de savunursun herhalde" gibi ifadeler cok ucuz ve kolayci ifadelerdir.

Tartisma karsilikli birseyler ogrenmek icin yapilir. Yoksa "Laf sokmak" "Alt etmis olmak" icin "carpitmalar" ve 'belden asagi vurmalar" ile yapilan tartisma hicbir yere varmaz.

Simdi burada birisi sana; "Sen Apo'yu da savunursun" diye alakasiz bir ithamda bulunsa, o zaman da karsi cikar ve yaninda olurum.

Sadece tartisma standardimiz yuksek olsun, daha bilgilendirici olsun diye bu fikrimi belirtmek geregi duydum.

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen |Kuralsız| » Pzt Kas 09, 2009 13:54

GöktürkMehmet, kendini yorma.Vatandaşın kapasitesi beynine 'kazınanlardan' başka bişey kabul etmiyo.Her türlü çirkeflik de ona göre bi sanat..

En nefret ettiğim şey, benim söylediklerimin aksine yorum yapılmasıdır.Çarpıtılmasıdır.
Millet ne kadar çok seviyomuş kıvırmayı..

İL-BARS, Yazıyosan bişey hakkında ''Adabınla'' yaz.Hakaretin küfrün manasını senden öğrenecek değiliz.. Benle aşık atmaya kalkma.Senin gibileri çok gördük ve de göreceğiz şüphem yok..
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen MansurSah » Pzt Kas 09, 2009 14:55

|Kuralsız| yazdı:..

Ne iddiası hocam, el-insaf. Tamam son yıllardaki dönekliği ve fethullahçılığı ortada (ona kimse şu anda ülkücü demiyor), ama böyle olana dek, Mümtazer, bal gibi de ülkücüydü. Siz muhtemelen benden daha iyi tanırsınız; "Muhsin Başkanımla ne güzel solcu döverdik" diye bile yazmıştır, Abdullah Çatlı'nın kankasıdır..

Buna karşın, sonradan döndüğü ve dönekliği aşikar olduğu için, Mümtazer kişisi ile, ülkücü harekete genel bir olumsuz söz söylemenin, pek insaflı olmayacağını düşünüyorum. (İl-Bars dahil kimse de söylememiş zaten; dolayısıyla "sen şimdi o iddiaya dayanıp çamur atabilirsin" gibi bir söz, kanımca biraz havada kalmış.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen jakoben » Pzt Kas 09, 2009 16:55

Amerika'nın Çin'deki Uygurları ve İran'daki Türkmenleri kullanmak istediği açıktır.Tıpkı Türkiye'de Kürt Vatandaşalarımızı T.C'ne karşı kullandığı gibi.Uygurların mücadelesine yardım etmek isteyen Turancı ve Türkçü dostlarıma söylemek istediğim eğer Çin'e karşı bir mücadele verilecekse bu noktada o zaman milli bir direniş yapmaları gerekir.Yani emperyalizmle kol kola girerek değil.Onlarla kol kola girip milli bağımsızlığını kazanan veya kutsal amaçlarına mazhar olan var mı?Hayır yoktur.Düz Aristo mantığıyla Düşmanımın düşmanı dostumdur şeklinde hareket etmek çok vahim yanılgılara götürür insanları.Nitekim dost kabul ettiğiniz ülke ABD ve faşist AB ise o zaman büyük bir çukur içinde olduğunuzu anlamalısınız.Tabi bunu daha iyi anlamak için ABD'nin dünya hakimiyeti için planları iyi bilmek gerekir.Geçmiş dönemde ülkemizde de birileri 6.filoyu ve Amerikan emperyalizmini protesto ederken,sağcı zihniyette olan komünizm düşmanları da aynı düz mantıkla hareket ederek bu gençleri düşman kabul ettiler.Şimdi geldiğimiz noktaya iyi baksınlar.....
Kullanıcı küçük betizi
jakoben
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen Ram » Pzt Kas 09, 2009 19:25

Mümtaz gibilerin, Altan gibilerin dönek olduğunu düşünmüyorum. Bu gibilerin, sağı da solu da bellidir, aynıdır; güce hizmet ederler. Değişmeyen güç aynıdır. Bunların yalakalık ettikleri, peşinden gittikleri bugün Türk siyâsetinden silinmişken, bunların esâmeleri okunmazken(değeri yokken ve adları anılmazken) bunlar neden silinmedi de daha da hırlamaya başladı¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Önceki

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x