Türkiye için savaş senaryosu

Tartışma Alanı

Türkiye için savaş senaryosu

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Şub 12, 2009 19:26

Eski Sovyet ajanı: Türkiye ve Ukrayna 10 yıl sonra Kırım için savaşacak.

UKRAYNA'da bazı milliyetçi kesimlerin "Türkiye ve Ukrayna'nın Kırım için savaşacağı" iddialarına yenisi eklendi. Eski Sovyet istihbarat görevlisi İgor Berkut, 10-12 yıl içinde Ukrayna ve Türkiye arasında savaş çıkmasının kaçınılmaz olduğunu iddia etti.

Rus Rosbalt ajansının bildirdiğine göre, eski Sovyet ajanı, Büyük Ukrayna Partisi lideri İgor Berkut, Ukrayna'da kısa vadedeki olası senaryoları anlattığı `Kardeş' (Brat) adlı kitabını tanıttığı basın toplantısında, "Ukrayna'nın Kırım üzerinde hak iddia eden Türkiye ile savaşmasının kaçınılmaz olduğunu" öne sürdü. "Türkiye'nin Kırım'ı yeniden topraklarına katmak istediğini" iddia eden Berkut, "İki ülke 10-12 yıl içinde savaşa tutuşacak. Hem Türkler, hem Ruslar, hem de Avrupalılar bunu biliyor, Ukraynalılar da anlayacaklar. Ukrayna'nın güçsüz düşmesi halinde, Türkiye'nin Kırım'ı ilhak etmesi kaçınılmaz" diye konuştu.

Ukraynalı siyasetçi, 2017 yılına gelindiğinde Müslümanlar'ın Kırım nüfusunun 3'te 1'ini oluşturacağını öne sürerken, şöyle dedi:

"Rusya'yı Çeçenistan konusunda suçlarken, birkaç yıl içinde Kırım'da bizi ikinci bir Çeçenistan'ın beklediğini düşünmemiz gerekiyordu. Türkiye, daima, Kırım'ı Osmanlı İmparatorluğu'nun bir parçası olarak görmeye devam edecek."

Sonat KEREM/ KİEV, (DHA)

VATAN
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Çetin Taş » Prş Şub 12, 2009 19:35

Bu türden haberler geyiktir arkadaşlar.Ne Kırım'ı?Kendi topraklarımızın hakkını savunmayan bir hükümet yönetiyor bizi!Hangi Kırım'ı isteyecek?Hangi Türk akkını savunacak?

Gülün arkadaşlar bu türden haberlere.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen kharaball » Prş Şub 12, 2009 22:40

artık dayanamayıp yaziim dedim haberi okuyunca....yukarıdaki haberi nereye koymamız gerekiyor?

büyük resme kaç kişi bakıyor? kaç kişi oynanan oyunun gerçekten farkında ?

ukalalık etmek istemiyorum ama sanırım çok çok azımız resmin tamamını görebiliyor..kalanlarımız ise puzzle ın birer parçasını çözebiliyoruz..

özal dediki 21.yy türk asrı olacak..
biil amcada misafirliğe geldiğinde tekrar etti..' 21 asır tr asrı olacak ' !...
bop eşbaşkanıyız diyor birisi sürekli..
cezayirli satınalınmış kalemler defalarca 10 senedir osmanlıyı istiyoruz dediler....
geçenlerde lübnanlı satılmışlardanda aynı lafı duyduk...
büyük davos kumpası sizce başka bişeymiydi...israil resmen şu mesajı verdi islam dünyasına ' aradığınız babayiğit burda' ! ...
fethullah okullarının özellikle dünyanın heryerinde açılması..şeytani sermayelerce desteklenmesi...
şimdi ruslardanda bi dangalak çıktı...kırım müslümanlarının abisi türkiyedir.. diyor..

şimdi aklıma gelmeyen düzinelerce örnekler var. EFENDİM BUNLARIN MANASI ŞUDUR..BİRİLERİ HEM BİZE NE OLACAĞIMIZI EMPOZE EDİYOR..HEMDE İSLAM COĞRAFYASINA KİME BİAT EDECEKLERİNİ EMPOZE EDİYOR....NASILKİ HOLLANDA- İSPANYA- BİRAZ ALMANYA- İNGİLTERE- ABD,RUSYA YI SÜPER GÜÇ YAPTILAR BİRİLERİ...ŞİMDİ SIRAYI BİZE VERİYORLAR...ABD Yİ AMERİKALILAR YÖNETMEDİĞİ GİBİ 'TÜRK İSLAM BİRLİĞİNİ' KURARAKTAN KENDİLERİ AT KOŞTURACAKLAR..mevcut kadrolar bellidir zaten...fethullah-erdoğan cı yapılanma..he bunu yaparkende islam dininin içini bize boşalttıracaklar...milliyetçiliği bize boğduracaklar...sonra bir buçuk milyarlık koyun sürüsü emirlerine amadedir.. UYUYUN BAKALIM ALLAH RIZASINA İŞ YAPTIKLARINI SANANLAR.. AKLINI KİRAYA VERENLER..

ARKADAŞLAR ŞEYTANİ SERMAYENİN GÜDÜMÜNDE 'BÜYÜK TÜRK İSLAM BİRLİĞİ' KURULUYOR..
FETHULLAHÇILAR 15-20 SENE SONRA DEMESİNLER, BAKIN BÜYÜK DEVLET KURDUK DİYE...SİZİN HESABINIZ VARSA ALLAHINDA HESABI VAR..
Kullanıcı küçük betizi
kharaball
Üye
Üye

İletiler: 19

Devlet ve Siyaset

İletigönderen jamesB07 » Cmt Şub 14, 2009 16:13

Boyle;ayarli basin yayinin ortaya attigi gulunc ve desteksiz bilgilere ben, g..tum'le gulecegim ama,insanin g...tu bile bu guldu
rulere isyan ediyor,gulmek istemiyor! Turkk Cumhuriyeti kurtulus savasinda kazandigi Turk Ulusal sinirlarindan baska bir yeri
istemiyor.Bize kendi sinirlarimiz icinde huzur ve baris'tan baskasi yaramaz! Turk kardeslerim! bu yalan bilgilere inanmayin.
"dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" diye bir deyim vardir! "Yurtta baris dunyada baris" demis Ataturk.-TANHU-
Kullanıcı küçük betizi
jamesB07
Üye
Üye

İletiler: 153

İletigönderen eros714 » Cmt Şub 14, 2009 18:58

10 yıl sonrasını yani 2019'u düşünmek isteyenlere bir öneri: Ferhan Şensoy'un Tiyatro oyunu "2019" Ses tiyatrosunda. Ses Tiyatrosuda nerde derseniz:

Adres: İstiklal Cad. No:62/90 // Beyoğlu - İSTANBUL
Telefon: (212) 2511865 - 2511866

Bu oyuna ben gittim çok beğendim size de tavsiye ederim. 10 yıl sonra ne hale geliyoruz izleyin :D bence..
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletiler: 121

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x