Üstteki Üyeye İftira Atma

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen |Cansu| » Pzt Tem 09, 2007 18:31

cansu cansu dere olduğun söyleniyor doğrumu kıs

ıyyyy Allah korusun

fanatik sen aslında 80 yaşında bir nineymişin doğrumu acaba :roll: :twisted:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen f@n@t!k » Sal Tem 10, 2007 14:09

:mrgreen: yok beee o kadar değilim çok iftiracı bu millet :kikirik: :kikirik:

Ajdar hayranıymışsın :mrgreen: :kikirik: fan klübü kurmuşsun sevenleri olarak. Hatta alişanı tehdit etmişsiniz. ajdarı dövdüğü için :twisted: :kikirik: :kikirik:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
f@n@t!k
Üye
Üye

İletiler: 701

İletigönderen |Kuralsız| » Sal Tem 10, 2007 14:38

f@n@t!k, ya çok kötü iftira atıyomuşsun sana iftira atamıyomuş kimse :mrgreen: :twisted:
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen |Cansu| » Sal Tem 10, 2007 18:12

efsana 38 yolda gördüğün herkese laf atıp dayak yiyomuşun die duydumm :twisted:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen dertsiz » Çrş Tem 11, 2007 16:01

Cansu, dün gece Bayhan ile bir bardan çıkarken görmüşler seni. Doğru mu?
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen |Cansu| » Çrş Tem 11, 2007 16:28

dertsiz iftira kulliyen yalan :mrgreen:

dertsiz okuldAN KAÇIYOMUŞUIN ayıp ayıp :evil:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen dertsiz » Prş Tem 12, 2007 16:02

ne yapiimç kırmızı naciyenin dersi vardı ben de mecburen kaçtım.

===

cansu, dün seninle ilgili birşey duydum, şok oldum. Sen Tayyipin oğluna kuma gidiyormuşsun. Hiç yakıştıramadım sana. Başka birini bulamadın mı? Piyasada o kadar delikanlı var. Hem de kuma.... :evil:
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 16:20

dertsiz, akp den milletvekili adayı olmuşsun yeni öğrendim :mrgreen: yazık bir neferimizi daha kaybettik :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen dertsiz » Cum Tem 13, 2007 1:36

Semih R.Cabalar yazdı:dertsiz, akp den milletvekili adayı olmuşsun yeni öğrendim :mrgreen: yazık bir neferimizi daha kaybettik :D
aman tövbe de.

=====

Semih , duyunca çok üzüldüm, yapmaz öyle şey dedim ama bir de sana sorayım dedim.

İmralıdaki bebek katilinin hemoroid ameliyatında narkoz kullanmamişsın. yazık be kardeşim, bu kadarı da fazla.....

offtopic>>>
ne vardı yani, keşke neşter de kullanmasaydın.Kerpetenle çekiverseydinç
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Sal Tem 17, 2007 17:33

dertsiz, :kikirik: :mrgreen:

seni dün edirne ak parti mitinginde görmüşler tayyibin arkasına sinsice sokulmuşsun ki korumalar fark etmiş sonra seni tutuklamışlar bir ton sopa :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen |Cansu| » Sal Tem 17, 2007 18:05

cansu, dün seninle ilgili birşey duydum, şok oldum. Sen Tayyipin oğluna kuma gidiyormuşsun. Hiç yakıştıramadım sana. Başka birini bulamadın mı? Piyasada o kadar delikanlı var. Hem de kuma....
Hızlı Düzenle

:shock: :shock: ya bu millet ne kadar iftiracı ben kuma gitmiyomm :mrgreen: nyse espiri yapacaktım ama espirisi bile kötü :roll:

semihhh bizim krala lalar sölüyomusun bak duymasın sonra kötü olur senn için :twisted:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Sal Tem 17, 2007 18:07

cansu, :mrgreen: :kikirik: ne diyormuşum krala yahu 8)

cansu abla sen fenerli olmuşsun beşiktaştan vazgeçerek :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen dertsiz » Sal Tem 17, 2007 18:20

Semih R.Cabalar yazdı:dertsiz, :kikirik: :mrgreen:

seni dün edirne ak parti mitinginde görmüşler tayyibin arkasına sinsice sokulmuşsun ki korumalar fark etmiş sonra seni tutuklamışlar bir ton sopa :kikirik:

yahu, akilli ol diyorum, dinlemiyor. O kadar söyledim. zaman kötü dedim. anlamayinca, ne yapiim.

korumalar bana saldirdiginda, sen firsattan istifade, ceplerini yoklamissin. yankesiciligi nerde ögrendin?
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen f@n@t!k » Prş Tem 19, 2007 15:24

Hatta hızını kesememişsin dertsiz kardeş polisleri bile çarpmışsin hihahhohohohoh :mrgreen: :kikirik: :kikirik: :kikirik:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
f@n@t!k
Üye
Üye

İletiler: 701

İletigönderen |Cansu| » Prş Tem 19, 2007 15:38

f@n@tik herkese sevgiyle yaklaşıp sonra canlarından bezdiriyomusunnnn :twisted:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk