Üstteki Üyeye İftira Atma

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Tem 20, 2007 14:13

Semih R.Cabalar yazdı:Efsane_38, askerden kaçacağını dydum abi :kikirik:

Allah korusun :)

cansu, sokaklarda kağıt-karton toplayıp satıyomuşsun , yatların katların varmış o kadar zengin olmuşun , hatta petkimin gizli ortağı da senmişsin diyolar :twisted: :ms:
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen |Cansu| » Cum Tem 20, 2007 14:36

cansu, sokaklarda kağıt-karton toplayıp satıyomuşsun , yatların katların varmış o kadar zengin olmuşun , hatta petkimin gizli ortağı da senmişsin diyolar

böle iftiraya can kurbannn evet evet :kikirik: :kikirik:

efsana kızlrıda eskere istiyomusun onlarda sürünsün diyomuşun ne işşş :twisted: :twisted:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Tem 20, 2007 14:55

cansu, aslında öyle olması lazım , evde oturup oya örmeyle olmuyo bu işler :twisted: :mrgreen:

Müslümden bi parça atıp alıyomuşun eline jileti :twisted: canına yazık kendine acımıyosan erkeklere acı seni öyle görünce kızlara da bakamıyorlar :twisted: :mrgreen: :kikirik:
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Cum Tem 20, 2007 14:59

Müslümden bi parça atıp alıyomuşun eline jileti canına yazık kendine acımıyosan erkeklere acı seni öyle görünce kızlara da bakamıyorlar

:kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: onun için tırnağımı bile kesmem ne yani kızların kaderi bana mı bağlı banane bakmasınlarr :kikirik: :kikirik: :kikirik:

peki hem kızlrı askere isteyip neden sonra yaşını küçültüyosun askere gitmak istemiyomusun söle bakiyimm :twisted: :twisted:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Tem 20, 2007 15:04

cansu, bak bu okkalı bi iftira oldu :twisted: Bugün çağırsalar bugün giderim 8)

At arabasının üstünde laptopla yazıyosun heee bol mu geldi para :twisted: :mrgreen: Sen karton toplamaya devam et... :alkolik:

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Cum Tem 20, 2007 15:08

At arabasının üstünde laptopla yazıyosun heee bol mu geldi para Sen karton toplamaya devam

toplarım varsa yolla bana :twisted:

sende bülent ersoya evlenme teklifi etmişin :kikirik: :kikirik: bence çok gençsin vazgeç bu sevdadann :mrgreen:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen dertsiz » Pzr Tem 22, 2007 13:35

cansu yazdı:
sen beni bırakda geçen yaptığın hırsızlığı anlat bakalım :twisted:

bikere o hirsizlik degil. görmeden alinan sey hirsizlik olmaz.

hem sen baskalarina iftira atip durma. kendi suclarin bir bir ortaya ciktikca, forumun geri kalan bütün üyelerine iftira atmaya basladin.

ne kadar ayip.

burnuna estetik yaptirtmak icin bankadan kredi cekmissin ve simdi de geri ödemiyorumussun.

ne kadar ayip.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen Ram » Pzr Tem 22, 2007 13:41

dertsiz, hayatın boyunca Marx'ın doğrularından şaşmamışsın. Salim Muhammed Nuri'de sen mişsin.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen dertsiz » Pzr Tem 22, 2007 13:52

Ram yazdı:dertsiz, hayatın boyunca Marx'ın doğrularından şaşmamışsın. Salim Muhammed Nuri'de sen mişsin.

sevgili ram

her sirri aciklamak dogru olmaz. Marxin das kapital kitabini engelse dikte ettiren zaten benim dedemmis. e baktim evde de orjinal manusktripti var.

ne yapcan?

seninle ilgil son gelen bilgileri yazmak istemiyorum. simdi yazarsam, tayyipin gizli kasasi oldugunu falan anlatmam icap edecek sonra herkes duyacak.

ben söylemiyeyim en iyisi.ben dedikodu yapmayi sevmemi
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Pzt Tem 23, 2007 9:29

burnuna estetik yaptirtmak icin bankadan kredi cekmissin ve simdi de geri ödemiyorumussun.

ne kadar ayip.

yaa hiç sorma :roll: öle diyeceğine borç verde ödeyimm :twisted: :twisted:

sende 4 keremi yanlış hatırlamıyosam 5 keremi evlenmişin yani iftira atmayı hiçsevmem aaa ayıp değilmi bu yaptığınnn :twisted: :twisted:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Pzt Tem 23, 2007 9:34

cansu, abla patronları asılsız telefonların ile işletiyorsun ayIPPP :twisted: :islik:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen |Cansu| » Pzt Tem 23, 2007 9:37

cansu, abla patronları asılsız telefonların ile işletiyorsun ayIPPP

:| :| :| ya gizli yapıyodum sen nerden duydun :twisted: :twisted:

sende sırf evde hayvan beslemk için eve kimseyi almıyomuşunn :mrgreen: :twisted:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Pzt Tem 23, 2007 9:41

cansu, ben mi ev/ofis arkadaşlarımın yol geçen hanı olmuş
bi kere sen kendine bak sirketi çökertmek için ajan olarak yerleştirilmisin :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen dertsiz » Pzt Tem 23, 2007 10:16

cansu yazdı:
sende 4 keremi yanlış hatırlamıyosam 5 keremi evlenmişin yani iftira atmayı hiçsevmem aaa ayıp değilmi bu yaptığınnn :twisted: :twisted:

yoo, ne alaka, sadece 3 defa evlendim.

ama seninle ilgili birsey duydum ve sasirdim, erkeklere varda bize yok mu demissin ve 3 adamla nikah kiymissin. 7 kocaya kadar yolu var diyormussun. nasil besleyecen o kadar adami?
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen MedceziR » Pzt Tem 23, 2007 10:23

dertsiz, duyduğuma göre sen bu forumun en dertlisiymişsin :roll: :mrgreen:
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk