Üstteki Üyeye İftira Atma

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen |Kuralsız| » Prş Tem 19, 2007 15:46

f@n@t!k, bebekleri çok seviyomuşun , sokakta gördümü dayanamayıp kaçırıyomuşsun , kaç tane bebeği anasız bıraktın söyle bakiim :twisted: :mrgreen: :kikirik:
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 18:24

Efsane_38, askerden kaçacağını dydum abi :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen dertsiz » Prş Tem 19, 2007 20:18

f@n@t!k yazdı:Hatta hızını kesememişsin dertsiz kardeş polisleri bile çarpmışsin hihahhohohohoh :mrgreen: :kikirik: :kikirik: :kikirik:

valla bir baktım hasta önümde, çarık sağlam, içinde kene dolu olduğu tül gibi meydanda. sağ böbreği kesip tekerlek üstü yaptım. tam cukkalamiştım, tayyipin saati gözüme geldi. bi tokalaşalım istedim, korumalar yanlış yaptılar. bende korumaları hafiflettim biraz.

neyse, geleleim sana. fanatik sen saadeti paket yapıp, götürmüşşün, doğru mu?
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen |Cansu| » Cum Tem 20, 2007 10:16

Dertsiz dolandırcılık suçundan arandığını duydum doğrumuu :roll: :roll:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Gilda » Cum Tem 20, 2007 10:29

:mrgreen: Cansu kisss senin gizli askin kim bakiym ?
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen |Cansu| » Cum Tem 20, 2007 10:38

Cansu kisss senin gizli askin kim bakiym

:roll: :roll: aşkmı o nedemek benim sözlüğümde öle bi kelime yokta :mrgreen:

Gildaeren şekerlemelerle sokaktakileri kandırıyomusunnn :twisted: yazık değilmii
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen dertsiz » Cum Tem 20, 2007 11:09

cansu yazdı:Dertsiz dolandırcılık suçundan arandığını duydum doğrumuu :roll: :roll:

nerdeeee:(

memlekette o kadar iyi dolandiricilar varki, ben daha ilk isimde yakayi ele verdim. dolandormak istedigim adam kendisi zaten dolandiriciymis.

cansu senin icin yemek yerken agzini cok saplatiyor diyorlar, dogrumu?

gilda dün dayak yemissin gözünü morartmislar. sebebini de söylediler ama ben dedikoduyu sevmem.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Cum Tem 20, 2007 11:29

Dertsiz sallıyolar ya asla öle bişey yapmam :mrgreen:

ya sende geçen diş macunu yerken görmüşler aa çok şaşırdımmm :mrgreen: çokmu acıktınn :roll:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen dertsiz » Cum Tem 20, 2007 12:01

cansu yazdı:

ya sende geçen diş macunu yerken görmüşler aa çok şaşırdımmm :mrgreen: çokmu acıktınn :roll:

ne yapiim, uykudan uyanmisim. masanin üzerinde ülkerin schokokremi zannettim yanlislikla.

cansu, sen sabahleyin yüzünü falan yikamadan cikiyormussun sokaga ve iki haftada bir defa ancak du$ yapiyormussun.

olmaz, yapmaz öyle biursey dedim ama anlatan yemin üstüne yemin etti. hatta belediye otobüsüne binince, birden otobüs bosaliyormus.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Cum Tem 20, 2007 12:07

cansu, sen sabahleyin yüzünü falan yikamadan cikiyormussun sokaga ve iki haftada bir defa ancak du$ yapiyormussun.

olmaz, yapmaz öyle biursey dedim ama anlatan yemin üstüne yemin etti. hatta belediye otobüsüne binince, birden otobüs bosaliyormus

işte bak yalan olduğu nerden belli asla belediye otobüsüne bineme dolmuşlar burda daha güvenli :mrgreen: yüzümüde ne yıkayacam ya eskiyecek yıka yıka :kikirik: :kikirik:

Dertsiz geçenlerde bi kıza teklif etmişin oda abisine demiş bide dayak yemişinnn çok üzüldüm geçmiş olsunn da yapma böle şeyler ayıp ayıpp günahh :olmaz: :imam:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Cum Tem 20, 2007 12:22

cansu, bizim kvd forumu çökertmek için rakip siteden bize yerleştirilen bir ajan olduğuınu öğrendim :mrgreen: bak genel modluğa kadar yükseldin amaç siteyi çökertmek demi seni ajan seni :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen dertsiz » Cum Tem 20, 2007 12:26

cansu yazdı:
Dertsiz geçenlerde bi kıza teklif etmişin oda abisine demiş bide dayak yemişinnn çok üzüldüm geçmiş olsunn da yapma böle şeyler ayıp ayıpp günahh :olmaz: :imam:

eyvah , sende mi duydun o durumu?

ne yapiim, o bana bakti, ben ona baktim , bakistik. e bisey demiyecen mi dedi, bende arkadaslik teklif ettim. abisi de beni dövdü.

sen beni birak, sana hicbir erkek arkadaslik teklif etmiyormus. ne o öyle, suratinda erkek sakali gibi tüyler olusmus. onlari vaktinde ya oksijenle sarartaydin yada cimbizla alaydin be akilli...sen tutmus jiletle tras etmissin.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Cum Tem 20, 2007 12:40

cansu, bizim kvd forumu çökertmek için rakip siteden bize yerleştirilen bir ajan olduğuınu öğrendim bak genel modluğa kadar yükseldin amaç siteyi çökertmek demi seni ajan seni

aman be hemende duyuldu bak bak görüyomusunn :twisted: :twisted:

sen beni birak, sana hicbir erkek arkadaslik teklif etmiyormus. ne o öyle, suratinda erkek sakali gibi tüyler olusmus. onlari vaktinde ya oksijenle sarartaydin yada cimbizla alaydin be akilli...sen tutmus jiletle tras etmissin

ya ne yapalım 8 tane erkeğin içinde büyüdük :mrgreen: (fazlamı attım)onlar tıraş olunca bende merak etttim :kikirik: :kikirik: oluyum dedim :kikirik: :kikirik: :kikirik:

sen beni bırakda geçen yaptığın hırsızlığı anlat bakalım :twisted:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Cum Tem 20, 2007 13:08

cansu, atacak iftira kalmadı be abla :mrgreen: :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen |Cansu| » Cum Tem 20, 2007 13:31

atın atın buldunuz garibi atın bakalım :twisted: :twisted: :kikirik: :kikirik: :kikirik:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk