Yayınlara cevap yazmayın

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

İletigönderen bezgin » Cum Mar 06, 2009 21:17

MustafaKemalFedaisi yazdı:Bence Servet hakli kendi ülkenize dönün.

Bölünme süreleri 23 saat, geri kalan bir saati aktif olarak geciriyorlar. :kikirik:
Bir de taninmamak icin Mustafa Kemal'in yüce isminin arkasina siginmazlar mi? Tav oluyorum, hayran kaliyorum, bu "Hizmet" laboratuarlarinda üretilen tek hücreli canlilara.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen ServetinFedaisi » Cum Mar 06, 2009 21:17

Türk-Kan yazdı:Takma adini biraz sonra ServetinFedaisi olarak degistirecegim icin, simdiden alis yeni kullanici ismine ServetinFedaisi :) Sen Avusturya'nin neresindensin, de bi hele de? Belki ülkeme dönerken sana da ugrarim, selamini götürürüm.

Gel arkadas birlikte dönelim Ülkeye;-)
Kullanıcı küçük betizi
ServetinFedaisi
Üye
Üye

İletiler: 18

İletigönderen ServetinFedaisi » Cum Mar 06, 2009 21:19

bezgin yazdı:
MustafaKemalFedaisi yazdı:Bence Servet hakli kendi ülkenize dönün.

Bölünme süreleri 23 saat, geri kalan bir saati aktif olarak geciriyorlar. :kikirik:
Bir de taninmamak icin Mustafa Kemal'in yüce isminin arkasina siginmazlar mi? Tav oluyorum, hayran kaliyorum, bu "Hizmet" laboratuarlarinda üretilen tek hücreli canlilara.

Atatürke hayranim bunun icin tek hücreli canli olmaya raziyim.
Kullanıcı küçük betizi
ServetinFedaisi
Üye
Üye

İletigönderen bezgin » Cum Mar 06, 2009 21:19

Valla Türk-kan sen yine sabirli davraniyorsun. Ben olsam takma adini "Tek Hücreli Serefsiz" olarak degistirirdim bunun.

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen maydonos » Cum Mar 06, 2009 21:20

oooo cok korktum adamin fedaisi bile var. :kikirik:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen ServetinFedaisi » Cum Mar 06, 2009 21:22

maydonos yazdı:oooo cok korktum adamin fedaisi bile var. :kikirik:

Ben sadece Ulu önder Mustafa Kemal Atatürkün fedaisiyim. Rumuzum Türkkan tarafindan degistirildi.
Kullanıcı küçük betizi
ServetinFedaisi
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 06, 2009 21:25

bezgin, anket yapalim. Secenekleri alayim :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen bezgin » Cum Mar 06, 2009 21:25

ServetinFedaisi yazdı:Atatürke hayranim bunun icin tek hücreli canli olmaya raziyim.

Ortak özellikleri genlerine yerlestirilen bir amino asit sayesinde bir iletiyle iki yönlü cagrisim yaratabilmektedirler. Yaraticilari olan Fetostayn "takiye amino-asidi" adi verilen bu molekül ile siayey "Satilmis Insan" ödülünü almisti.

Türk-Kan yazdı:bezgin, anket yapalim. Secenekleri alayim :)

Ben hala "Tek Hücreli Serefsiz" diyorum. Tabi arkadaslarin tercihine de saygiliyim.

Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen ServetinFedaisi » Cum Mar 06, 2009 21:28

bezgin yazdı:
ServetinFedaisi yazdı:Atatürke hayranim bunun icin tek hücreli canli olmaya raziyim.

Ortak özellikleri genlerine yerlestirilen bir amino asit sayesinde bir iletiyle iki yönlü cagrisim yaratabilmektedirler. Yaraticilari olan Fetostayn "takiye amino-asidi" adi verilen bu molekül ile siayey "Satilmis Insan" ödülünü almisti.

Benim yaraticim Tanri TEK ÖLÜMSÜZ LIDERIM Atatürktür bunu böyle biliniz.
Kullanıcı küçük betizi
ServetinFedaisi
Üye
Üye

İletigönderen ServetinFedaisi » Cum Mar 06, 2009 21:32

Türk-Kan yazdı:bezgin, anket yapalim. Secenekleri alayim :)

Türkiyeye dönün ve bir Siyasi Parti kurunuz bu internet ortaminda heba oluyorsunuz.
Kullanıcı küçük betizi
ServetinFedaisi
Üye
Üye

İletigönderen Parola Vatan » Cum Mar 06, 2009 21:32

Benim tavsiye edeceğim isim "ikibuçukfetoşcu"
Kullanıcı küçük betizi
Parola Vatan
Üye
Üye

İletiler: 157

İletigönderen ServetinFedaisi » Cum Mar 06, 2009 21:39

parola_vatan yazdı:Benim tavsiye edeceğim isim "ikibuçukfetoşcu"

Apo gibi Fethullah Gülende bir piyondur. Asil mesele bu piyonlari oynatanlarda;-)
Kullanıcı küçük betizi
ServetinFedaisi
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 06, 2009 21:41

ServetinFedaisi, biz ona genellikle Imrali'daki IT deriz.

Ne o, oy mu vericen bana fedai? :kikirik:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Cum Mar 06, 2009 21:46

ServetinFedaisi yazdı:
Türk-Kan yazdı:Servet, ben düsündüm, tasindim. Sen haklisin. Biz öylesine devlet düsmaniyiz ki, Sabikali AKP hakkinda, Cumhuriyet Savcilarina ve YSK'ya acik suc duyurusunda bulunmaktan dahi cekinmiyoruz http://www.guncelmeydan.com/forum/sabikali-akp-hakkinda-cumhuriyet-savcilarina-ve-yskya-suc-duyurusu-vt19279.html. Vakti oldugunda bi el atsin Osmanim'in ÖZ'ü 8)

Bence Servet hakli kendi ülkenize dönün.

Meramın nedir¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen ServetinFedaisi » Cum Mar 06, 2009 21:46

Türk-Kan yazdı:ServetinFedaisi, biz ona genellikle Imrali'daki IT deriz.

Ne o, oy mu vericen bana fedai? :kikirik:

Avusturyadan veremem oyumu AMA beraber Ülkeye dönersek o zaman düsünürüz;-)
Kullanıcı küçük betizi
ServetinFedaisi
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x