gönderen Çetin Taş » Cum Mar 06, 2009 19:54
Servet Bostancı,koçum benim yaaaa!!!Ulan aylardır içimi kemiren gerçekleri sen söylemişsin,helal olsun sana!!!
Tabi ya Türkkan(Ram'ın nerede olduğunu ben hala bilmiyorum,o da mı yurtdışında yani?)yurtdışında,adli bir sorun çıktığında Türkiye'de olanlar içeriye tıkılacak(tıkılacağız)!Onlara hiç bir şey olmayacak!!!
Vatandaşım sen iyi misin?Bu insanlar hiç mi Türkiye'ye gelmeyecek(Ram bak senin de kabahatin var,bu kadar gizemli olma be birader,itiraf et bize Okan Bayülgen olduğunu da herkes rahatlasın)?Hadi diyelim ki gelmeyecekler,hiç mi yakınları yok bu ülkede?
Üstelik şu sayfalarda devlete,millete küfreden,hakaret eden bir tane Allah'ın kulu var mı?Ama tabi ki hükümetin,Tayyip Erdoğan'ın,AKP'nin,AKPlilerin yaptıklarını beğenmeyen çok sayıda üyemiz ve onların yazdığı çok sayıda yorum var.
Sen bir kere gerçek bir insansan,çizgi roman kahramanı ya da Ağlakzade'nin kelebeği değilsen şu mesaj sayın 1 olarak kalmasın.Yaz bakalım derdini,kimsin,neyin nesisin?İş misin,sipariş misin?İn misin,cin misin?
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.