Yayınlara cevap yazmayın

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

İletigönderen avrasya » Prş Mar 05, 2009 21:30

Padişahın Bostancıbaşısı Serveti Bostan , devletlu padişahı "son Osmanlının I.cisi " ve ABD ikametli şeyhülislamı dürrizade hocaefendilerinin eleştirilmesine dayanamış..

:mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen avrasya » Prş Mar 05, 2009 21:32

Dandini dandini dastana , danalar girdi bostana

Kov Bostancı danayı, yemesin lahanayı

:mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Mar 05, 2009 21:39

maydonos yazdı:Zafercem, o sahsin devlet dedigi akp ve zihniyeti..

Onu biliyorum, benim kastettiğim genel anlamdaydı. Onların devleti sevdikleri falan yok. Daha önce devleti sevmiyorlardı, iktidar olunca devlet sevgileri akıllarına geldi.:!: İktidar olduklarından kendilerini devlet sanıyorlar. Halbuki hükümet devlet kurumlarından sadece biri. AKP olsada olmasada bu değişmez. Bunu kabul etmiyorlar ama öğrenecekler.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

Re: Yayınlara cevap yazmayın

İletigönderen Gökhan DEDE » Cum Mar 06, 2009 1:24

servet-bostancı yazdı:güncel meydan formunda yayınlanan programlara cevap yazmayın.
bu forumun sahiplerinin tamamı yurtdışındadır. oluşacak bir adli durumda
foruma katılımcı olanlar suçlanacaktır. asıl elebaşları yurtdışında keyif çatacaklardır.
uyanın forum ahalisi!!! 3 - 5 tane fanatik uğruna devlete düşman olmayın.
iyi düşünün doğru karar verin. bunlar devlet düşmanı fanatikler.
Türk-Kan' a sorun almanyada yaşıyor.

Hadi canım, hadi bakayım başka kapıya. Seni bu sitede beslemezler...
Seçenler ile seçilenlerin ortak ihaneti içindeyiz.
İyilerin, kötüler kadar cesur olmadığı bir toplumun sonundan şüphe edilir.
Gökhan Hasret DEDE
Kullanıcı küçük betizi
Gökhan DEDE
Üye
Üye

İletiler: 101

İletigönderen MansurSah » Cum Mar 06, 2009 3:48

Vallahi benim aklıma gelmişti! :D

Samanyolu-Zaman-Sabah-Taraf'taki haberlere yapılan insanlık dışı yorumları yazanlara, "vakti geldiğinde" ne yapabiliriz diye düşünüyordum ki, hah bak, devlet-millet düşmanlığı diye dava açılabilir mesela :)
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen jejo » Cum Mar 06, 2009 4:21

bir deli kuyuya tas atmis...
Kimin odul ve cezaları daha açık belirtilmisse, zafer onun olacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
jejo
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 50

İletigönderen bezgin » Cum Mar 06, 2009 5:19

Zekeriya'ya benden selam söyle, dosyasi kabarik haberi olsun. Kendisini ve akil hocalarini desifre etmeye devam edecegiz. Biz devlet düsmanlarinin kim oldugunu iyi biliyoruz. Üst kademeler Yüce Divan'da, Zekeriya gibi öz piyonlar adi suclarda yargilanacak.

Söyle ona, bildiklerini anlatirsa 3 ila 5 yil arasi hapisle kurtarabilir. Ama ayrintili bir liste istiyoruz ondan. Amerika'daki ve Almanya'daki uzantilarina kadar, savas ve silah sirketlerine kadar tertibi hazirlayip, yürütenlerin tam bir listesini versin.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

Ustten devam...

İletigönderen Yusuf Batum » Cum Mar 06, 2009 10:37

Parola Vatan: servet-bostancı Sen kimsin?

Kim olacak, Bostanci ' da mukim, serveti hayli kaim biri. :)

Baris ile,

Yusuf
Veni Vidi NoN Vici / Poet Valent, Poem Manent

Eskali Cizilmis Tutku: Memleket!

Avrupa'dan kaz gelmez, tavuklarinizi ziyan etmeyin...
Kullanıcı küçük betizi
Yusuf Batum
Üye
Üye

İletiler: 192

İletigönderen xytunaboyluxy » Cum Mar 06, 2009 11:13

Devlet düşmanlığından bahsetmiş arkadaşımız.Aslında bu Akp hükümeti ve yanında olan lar devlet düşmanlığı yapıyorlar.K.K.T.C yi pazarlamaları(AB yasaları çerçevesinde) ,geçen gün Kanal 24 çıktı başbakanımız tayyip bey Tarım, sanayide ,ticarette Türk halkını muhasır medeniyetler seviyesine çıkardık gibi palavralar savurdu.Acaba kendi yakınlarında mı ? bahsediyor başımızdaki vatan haini tayyip. Arkadaşımız kmonuşsun . ne olduğunu görelim. Aslında yetmez bir kaç site kurmak .Almanya'da Güncel Meydana benzer bir kaç tane host satın alıp, ekip kurarak daha fazla alana yayılabilirler.Bir kaç site ile olmaz.
Kullanıcı küçük betizi
xytunaboyluxy
Uzaklaştırıldı

İletiler: 101

devlet düsmani?

İletigönderen alamancı » Cum Mar 06, 2009 11:15

servet-bostanci, eger AKP'yle çikar iliskisi içindeysen sunlari önce iyi bir düsün: ABD güdümlü ilimli islam projesinin esbaskanlari kimdir? Tayyip ve Abdullah efendiler. Ergenekon koordinatörü Fethullah efendi nerede yasiyor? ABD'de. Fethullah efendi kimlerle al takke ver külah? CIA, AKP, amerikali yamyamlar ve sahinler. Türkiye'nin laik anayasasini kimler degistirmek, Türkiye'yi bir orta dogu ülkesine dönüstürmek istiyor? Amerikan güdümlü satilmis AKP zihniyeti. Kimler hirsizlikta ve yolsuzlukta birinci? AKP ve yandaslari. Kim sosyal devleti çökertip yerine sadaka devletini getirmek istiyor? AKP zihniyeti. Kimler gerici karsi devrim için askere karsi ABD'yle anlasmis? AKP hükümeti. Erdogan'in 2 milyar dolari asan sahsi serveti nerede yatiyor? Isviçre bankalarinda. AKP hükümeti Türkiye'ye karsi Türk tarihinin gördügü en büyük ihanetlerden birini gerçeklestiriyor. Ya Türkiye parçalanip gidecek, ya da birgün bu satilmis dinci-düzenbaz AKP'liler bütün bunlarin hesabini yüce divanda çatir çatir verecekler.
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

İletigönderen Çetin Taş » Cum Mar 06, 2009 19:54

Servet Bostancı,koçum benim yaaaa!!!Ulan aylardır içimi kemiren gerçekleri sen söylemişsin,helal olsun sana!!!
Tabi ya Türkkan(Ram'ın nerede olduğunu ben hala bilmiyorum,o da mı yurtdışında yani?)yurtdışında,adli bir sorun çıktığında Türkiye'de olanlar içeriye tıkılacak(tıkılacağız)!Onlara hiç bir şey olmayacak!!!

Vatandaşım sen iyi misin?Bu insanlar hiç mi Türkiye'ye gelmeyecek(Ram bak senin de kabahatin var,bu kadar gizemli olma be birader,itiraf et bize Okan Bayülgen olduğunu da herkes rahatlasın)?Hadi diyelim ki gelmeyecekler,hiç mi yakınları yok bu ülkede?

Üstelik şu sayfalarda devlete,millete küfreden,hakaret eden bir tane Allah'ın kulu var mı?Ama tabi ki hükümetin,Tayyip Erdoğan'ın,AKP'nin,AKPlilerin yaptıklarını beğenmeyen çok sayıda üyemiz ve onların yazdığı çok sayıda yorum var.

Sen bir kere gerçek bir insansan,çizgi roman kahramanı ya da Ağlakzade'nin kelebeği değilsen şu mesaj sayın 1 olarak kalmasın.Yaz bakalım derdini,kimsin,neyin nesisin?İş misin,sipariş misin?İn misin,cin misin?
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen maydonos » Cum Mar 06, 2009 20:58

Bence Ram, :kikirik: Levent Kirca. :kikirik:

Onemli not:Umit ederim aforoz edilmem.. :mrgreen:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 06, 2009 21:06

Servet, ben düsündüm, tasindim. Sen haklisin. Biz öylesine devlet düsmaniyiz ki, Sabikali AKP hakkinda, Cumhuriyet Savcilarina ve YSK'ya acik suc duyurusunda bulunmaktan dahi cekinmiyoruz http://www.guncelmeydan.com/forum/sabikali-akp-hakkinda-cumhuriyet-savcilarina-ve-yskya-suc-duyurusu-vt19279.html. Vakti oldugunda bi el atsin Osmanim'in ÖZ'ü 8)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen ServetinFedaisi » Cum Mar 06, 2009 21:10

Türk-Kan yazdı:Servet, ben düsündüm, tasindim. Sen haklisin. Biz öylesine devlet düsmaniyiz ki, Sabikali AKP hakkinda, Cumhuriyet Savcilarina ve YSK'ya acik suc duyurusunda bulunmaktan dahi cekinmiyoruz http://www.guncelmeydan.com/forum/sabikali-akp-hakkinda-cumhuriyet-savcilarina-ve-yskya-suc-duyurusu-vt19279.html. Vakti oldugunda bi el atsin Osmanim'in ÖZ'ü 8)

Bence Servet hakli kendi ülkenize dönün.
Kullanıcı küçük betizi
ServetinFedaisi
Üye
Üye

İletiler: 18

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 06, 2009 21:16

Takma adini biraz sonra ServetinFedaisi olarak degistirecegim icin, simdiden alis yeni kullanici ismine ServetinFedaisi :) Sen Avusturya'nin neresindensin, de bi hele de? Belki ülkeme dönerken sana da ugrarim, selamini götürürüm.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x