Yayınlara cevap yazmayın

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

İletigönderen mukanorkan » Cum Mar 06, 2009 21:46

Aman Allahım nelerle uğraşıyoruz
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen maydonos » Cum Mar 06, 2009 21:49

sen mi :?: :kikirik:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen ServetinFedaisi » Cum Mar 06, 2009 21:50

mukanorkan yazdı:Aman Allahım nelerle uğraşıyoruz

Ben sadece degisik bazi Fikirlere saygili olalim diye düsünuyorum sonucta Ulu Önder Atatürk bir düsünce özgürlük getirmis. Saldirganlik bize birsey getirmez. Saygilar
Kullanıcı küçük betizi
ServetinFedaisi
Üye
Üye

İletiler: 18

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 06, 2009 21:53

Havalar isiniyor mu ne? Demokrasi, cok seslilik havarisi börtü böcük dolusmus buraya bugün :lol:

Fedai, Fetos'u da almadan hayatta olmaz, hocaefendimizi de alalim ücümüz dönelim. Hem hocaefendi sever üclemeyi :papaz:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Cum Mar 06, 2009 21:55

ServetinFedaisi yazdı:
mukanorkan yazdı:Aman Allahım nelerle uğraşıyoruz

Ben sadece degisik bazi Fikirlere saygili olalim diye düsünuyorum sonucta Ulu Önder Atatürk bir düsünce özgürlük getirmis. Saldirganlik bize birsey getirmez. Saygilar

Saygı gösterilmeyecek bir görüş sunmazsan, saygı göstermememiz için bir neden yoktur.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen maydonos » Cum Mar 06, 2009 21:58

Arkadas iyi yol bulmus rte gibi sikisinca Ataturk'e siginiyor. :kikirik: Bu numaralari yemezler sehvetli fedai arkadas. :kikirik:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen ServetinFedaisi » Cum Mar 06, 2009 22:01

Türk-Kan yazdı:Havalar isiniyor mu ne? Demokrasi, cok seslilik havarisi börtü böcük dolusmus buraya bugün :lol:

Fedai, Fetos'u da almadan hayatta olmaz, hocaefendimizi de alalim ücümüz dönelim. Hem hocaefendi sever üclemeyi :papaz:

Ben F.Gülenden 1 kelime bile bahsetmeden beni F.Gülenci yaptiniz BU NASIL BIR ÖNYARGIDIR?:-)
Kullanıcı küçük betizi
ServetinFedaisi
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Mar 06, 2009 22:04

ServetinFedaisi yazdı:Ben sadece degisik bazi Fikirlere saygili olalim diye düsünuyorum sonucta Ulu Önder Atatürk bir düsünce özgürlük getirmis. Saldirganlik bize birsey getirmez. Saygilar

Aman Allahım uğraştığımız kişilere bak. Delinin biri kuyuya bir taş atmış biz de çıkarmaya çalışıyoruz. Bu saldırgan üslubu bırak yorumcularla daha nazik bir tartışmaya gir. Sıkıştığında Atatürk'ün arkasına saklanma. Farkındaysan forumu kirletiyorsun. Site yöneticilerinden bu tartışmanın burada sonlandırılmasını talep ediyorum. Dostum kahraman olmaya çalışma. Kelebeklerin ömrü sadece 1 günlük olur. Sen şansını fazla zorluyorsun.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 06, 2009 22:08

ServetinFedaisi, destur demeden girdigin baslik ve gönderdigin ileti ortada. Salaga yatmanin da bir siniri vardir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen maydonos » Cum Mar 06, 2009 22:08

Zafercem yillardir ugrasiyoruz.Bir gomlek ustun yada dusuk farketmiyor.Bende ilk onceleri senin gibi idim ama zamanla degistim.Sende dene iyi geliyor. :)
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen mukanorkan » Cum Mar 06, 2009 22:10

Kitlendik
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen İlteriş » Cum Mar 06, 2009 22:16

Biri su arkadaslara isimizden gucumuzden dolayi yurtdisinda oldugumuzu, keyfimizden durmadigimizi, isimiz bitince zaten donecegimizi ve bulundugumuz ulkede siya vb kuruluslar tarafindan beslenmedigimizi, ciftliklerimiz olmadigini anlatabilir mi?
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen ServetinFedaisi » Cum Mar 06, 2009 22:17

Türk-Kan yazdı:ServetinFedaisi, destur demeden girdigin baslik ve gönderdigin ileti ortada. Salaga yatmanin da bir siniri vardir.

Türk-Kan devleti elestiriyor ama Türkiyede bile yasamiyor diye soruluyorsa BU simdi Fethullahci veya Akpli mi olmayi gerektiriyor.

Bana sorulsa hicte saldirmazdim sorana.

Sizin düsündünüz gibi ben ne Fethullahciyim nede Akpli Türkiyede ne dogdum nede büyüdüm icin Türkiyede yasamak bana zor gelir. Ama yinede bazen Türkiyede yasamayi düsünmuyor degilim;-)
Kullanıcı küçük betizi
ServetinFedaisi
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Cum Mar 06, 2009 22:19

mukoran o laf sana degil sehvetli fedaiyeydi.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Mar 06, 2009 22:21

maydonos yazdı:Zafercem yillardir ugrasiyoruz.Bir gomlek ustun yada dusuk farketmiyor.Bende ilk onceleri senin gibi idim ama zamanla degistim.Sende dene iyi geliyor. :)

Sağol ben böyle iyiyim, beğenmezsem fişi çekerim olur biter. Siz de bunu deneyin çok kolay olduğunu göreceksiniz. :wink:
Bu güne kadar ilkelerimle yaşadım, ne idüğü belirsiz kişiler için kendi düşüncelerimden taviz vermem. O arkadaşa da yol vermek gerek.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x