Yeni bir Kurtuluş Savaşı!

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzr Şub 14, 2010 15:43

TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin görevi nedir?

Elbette ki, her türlü düşmana karşı yurdu savunmak?

Peki, maneviyatı sarsılan, morali bozulan bir ordu bu görevi nasıl yapar, nasıl savaşır, yurdu nasıl korur?

Zaman zaman Güneydoğu’da görev yapan subaylarımızdan mektuplar alıyorum. İfadelerinde bir bıkkınlık seziliyor. Bulundukları zor şartları anlatırken, fazla şikâyet etmiyorlar ama ülkede yaşanan olayların morallerini etkilediğini de saklamıyorlar.

Halk arasında ayrılık tohumları ekip, insanlarımızı birbirine düşürmeye çalışanlar Türkiye’nin bütünlüğünü dinamitliyor!

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu şu dönemde, yapay gündemlerle ortalığı bulandırmak isteyenlere fırsat vermemek gerekiyor.

¡ ¡ ¡

Finlandiya 1917 yılında bağımsızlığını kazandığında çok fakir ve geri bir kuzey ülkesiydi. Ünlü filozof Profesör Snelman ve arkadaşları Fin halkına sürekli eğitim verdi. Finlandiya bugünkü refah düzeyine onların bu çalışmaları sayesinde ulaştı.

Prof. Snelman’ın verdiği şu örnek, Türkiye’de de tüm kulaklara küpe olmalıdır:

“Küçük kenevir liflerini alıp ince iplikler örerler. Sonra bu ipliklerden birkaç tanesini birlikte büküp kalın ipler yaparlar. Birkaç kalın ipi büküp halat haline getirirler. Ve bu halatlar kocaman okyanus gemilerini rıhtımlara bağlayacak kadar sağlam olur. Biz de dağınık iyi niyetlerimizi bir araya getirip birleşmek zorundayız. Bu şekilde halkımızın aydınlanmasını sağlayabiliriz.”

¡ ¡ ¡

Tüm dünya toplumları güçlük ve yoksulluk dolu dönemlerden geçmiş, ancak iyi eğitimin, birlik ve beraberliğin önemini kavrayan uluslar fukaralıktan kurtulmuş, ekonomik, politik ve kültürel bakımlardan gelişerek dünyada sözü geçen devletleri yaratmışlardır.

Biz ise ne yapıyoruz? Atatürk gibi muhteşem bir devlet adamının bize emanet ettiği bu ülkeyi güçsüzleştirmek için birbirimizi yiyip duruyor, toplumu karşıt düşünceler yumağına çeviriyoruz.

Toplum olarak bu gidişe “Dur” diyemezsek, 90 yıl önceki gibi “Bir Kurtuluş Savaşı” daha yapmak zorunda kalacağız. Kalacağız ama yeni bir Mustafa Kemal nereden bulacağız?

¡ ¡ ¡

Kâmran İnan, Türk siyasetinde yeterince değerlendirilememiş bir siyaset adamıdır.

İnan, Güneydoğu kökenli olmasına rağmen, bu ülkeyi seven ve yıllardır Laik Cumhuriyet uğrunda mücadeleler veren önemli bir siyasetçidir. Onun, Atatürk konulu bir toplantıya gönderdiği mektubunun bir bölümü şöyledir: “Cumhuriyetin değerleri erozyona uğramakta, vatanın bölünmez bütünlüğü tartışılmakta, toplum ‘Bizden olanlar, olmayanlar’ şeklinde cephelere ayrılmakta, kardeş kavgasını körükleyen iç ve dış faaliyetler yayılmakta, terörizm belası şehirlere inmekte, millî servet yabancılara peşkeş çekilmektedir.

Bu gidişin, cumhuriyetimizi nereye götürdüğünü gören tecrübe sahibi kimselerin oluşturduğu fikir grupları, sivil kuruluşlar, birbirinden kopuk ve dağınık bir şekilde çalıştıklarından yeterince etkili olamamaktadır.

Bu grupları bir araya getirecek, Türkiye genelinde demokratik mücadele verecek yeni bir oluşuma kesin şekilde ihtiyaç vardır. Görüş ayrılıklarını aşıp, hep birlikte Millî İktidar Hareketi’ni başlatmamız gerekiyor.”

Kâmran Bey’in temennisi güzel ama kim, nasıl başlatacak bu hareketi?

Rahmi TURAN /14 Şubat 2010
Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/13784020.asp?yazarid=228&gid=61
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

Re: Yeni bir Kurtuluş Savaşı!

İletigönderen Deli Haydar » Pzr Şub 14, 2010 22:07

bozkurtlar diyari yazdı:İnan, Güneydoğu kökenli olmasına rağmen, bu ülkeyi seven ve yıllardır Laik Cumhuriyet uğrunda mücadeleler veren önemli bir siyasetçidir.

Rahmi Turan Bey'in bu sapkın saptaması, bölücülüğün dik alası olmuş. Yeni bir Kurtuluş Savaşı'ndan söz eden bir kişinin öncelikle bu tür hastalıklı düşüncelerden kurtulması gerektiğini düşünüyorum.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletiler: 714

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzt Şub 15, 2010 13:47

Haydar Bey yazdı:
bozkurtlar diyari yazdı:İnan, Güneydoğu kökenli olmasına rağmen, bu ülkeyi seven ve yıllardır Laik Cumhuriyet uğrunda mücadeleler veren önemli bir siyasetçidir.

Rahmi Turan Bey'in bu sapkın saptaması, bölücülüğün dik alası olmuş. Yeni bir Kurtuluş Savaşı'ndan söz eden bir kişinin öncelikle bu tür hastalıklı düşüncelerden kurtulması gerektiğini düşünüyorum.

Günümüzde pkk'nin siyasi kanati olan partiler ve siyasetciler yokmus gibi anlamissin sen olayi.
Evet devleti icin calisan dogu kökenli Kürt vatandaslarimizda var.Devletini batirmaya calisan
Batili olan Türk'de var.Rahmi TURAN bizim milletin anlayacagi gibi yorumlamis.
Bence burada ayrim yok.Mesela ben Türk'üm yillarca devletimizi soyan sözde ismi Türk olanlardan nefret ediyorum.Bu bir yorum ayrimcilik degil.

Yillarca Kürt vatandaslarimiz bizlere Kürt olduklarini isbatlamaya calistilar.
Elbetteki Kürt'sünüz yaliniz dogru elestirilerede bir Kürt olarak katilmiyorlar.
Mesela Hirsiz Tayip dedigimizde Kürt olan vatandastan ses cikmiyor ve bu yoruma
katiliyor.
Katil apo dedigimizde nedense buna katilmiyorlar.O bizim atamizdir diyorlar.
Evet Kamuran INAN beyfendi bence bir devlet adamidir kökeni ne olursa olsun
yeterki bulundugu topragi gönülden sevsin bu bana yeter.

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletigönderen Deli Haydar » Pzt Şub 15, 2010 15:54

Bence siz benim ne anladığımı yanlış anlamışsınız. Belirttiğinizin tersine, Rahmi Turan ulusun anlayacağı biçimde değil, kendi bildiği biçimde yorumlamış durumu. "Güneydoğu kökenli olmasına rağmen" demek de ne demektir! Bundan büyük bölücülük mü olur!

Sorunu doğru tanımlayabilmek için önce Abdullah Öcalan'a "atamız" diyenlere "atanız kimmiş, neciymiş, kim için çalışırmış" diye sormak gerek. Rahmi Bey bu uğursuz saptaması ile, "Güneydoğu Kürt'tür; Kürt de bu ülkeyi sevmez" düşüncesine hizmet etmiştir kanımca. Ayrıca Kürt kimdir, nereden gelir, nereye gider oturup konuşmak gerekir.

Gazi'nin söylediği gibi, kuzeybatısı-güneydoğusu ile Anadolu en aşağı 7 bin yıllık Türk beşiğidir ve Türk bir ulusun değil, insanlığın adıdır. Sayın Turan'a karşın bu gerçeği halka anımsattığımız gün, zaten tüm sorun ortadan kalkacaktır. Bugün yeniden bir Kurtuluş Savaşı'ndan söz edenin de, bu bilinci iliklerine kadar işlemiş olması gerekir.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzt Şub 15, 2010 17:36

Haydar Bey yazdı:Bence siz benim ne anladığımı yanlış anlamışsınız. Belirttiğinizin tersine, Rahmi Turan ulusun anlayacağı biçimde değil, kendi bildiği biçimde yorumlamış durumu. "Güneydoğu kökenli olmasına rağmen" demek de ne demektir! Bundan büyük bölücülük mü olur!

Sorunu doğru tanımlayabilmek için önce Abdullah Öcalan'a "atamız" diyenlere "atanız kimmiş, neciymiş, kim için çalışırmış" diye sormak gerek. Rahmi Bey bu uğursuz saptaması ile, "Güneydoğu Kürt'tür; Kürt de bu ülkeyi sevmez" düşüncesine hizmet etmiştir kanımca. Ayrıca Kürt kimdir, nereden gelir, nereye gider oturup konuşmak gerekir.

Gazi'nin söylediği gibi, kuzeybatısı-güneydoğusu ile Anadolu en aşağı 7 bin yıllık Türk beşiğidir ve Türk bir ulusun değil, insanlığın adıdır. Sayın Turan'a karşın bu gerçeği halka anımsattığımız gün, zaten tüm sorun ortadan kalkacaktır. Bugün yeniden bir Kurtuluş Savaşı'ndan söz edenin de, bu bilinci iliklerine kadar işlemiş olması gerekir.

Güzel arkadasim su son 7 yila bi bakarmisin verdigimiz sehitlerin sayisina nerede verildi bu
SEHITLER doguda.Habur olayini bizler nerede yasadik gene doguda.Ne yani hemi beni
mahkum edeceksin uluslar arasi mahkemelerde ismimi (kürt ismini) koyamiyorum,sehrimin adi kürt'ce degil diye sonrada sen kürt'sün dedigimizde birde bizmi bölücü oluyoruz.Ayip yav ayip
Sen bana durmadan dilimi kabul et, ismimi kabul et, pacavra bayragimi kabul et diyeceksin sonrada kürt dedigimizde
birde bölücü durumuna düsecegiz.
Devletine ve Türk bayragina saygi duyanlari tenzi ederim ama büyük bir bölümü malesef
bölücüdür ve teröristlere yataklik yapanlardir.
Rahmi TURAN bence haklidir.
Kürtlerin büyük bölümü bu olaylari kasidilar sonuclarinada katlanmak zorundadirlar.
Kimse kusura bakmasin sen yak yik bölücü olma hak arayici ol.
Ben ise sadece kürt dedigimde bölücü olayim yok öyle bir sey.

Salak durumuna düsmeye hic ama hic niyetim yok !!!!
En son bozkurtlar diyari tarafından Pzt Şub 15, 2010 18:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kez düzenlendi.

Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Şub 15, 2010 17:48

En iyimser bakışla "talihsiz" bir cümle ya da bilgisizlik. Yazara hediye edelim: diyarbakirli-turkmen-isyan-etti-t23152.html

Ayrıca günaydın. GM, II. Millî Mücadele'yi 3 yıl önce başlattı: 2-milli-mucadele-t8437.html
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Deli Haydar » Pzt Şub 15, 2010 18:28

Sayın Bozkurtlar Diyarı,

1. Rahmi Turan Kürt değil "Güneydoğu kökenli" tanımını kullanmıştır. Dolayısıyla Kürtlük, Güneydoğu kökenliliğin doğal sonucu olarak algılanmaktadır. Zaten Karadeniz Laz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kürt'tür, değil mi! Daha sözde bölüyorlar bizi, hiç çaba harcamadan... Önceki iletimde konuyla ilgili Gazi Kemal Atatürk'ün sözüyle size yanıt verdim. Şimdi size soruyorum: Diyarbakır, Adıyaman, Van ya da Hakkari gibi nicesi Kürt ili midir? Ve tabii, Kürt kimdir, nereden gelir, nereye gider?

2. Siz de mi Türkiye'de çıkan ayaklanmaların ya da terör örgütlerinin baskıya maruz bırakılan etnik vatandaşlarımızca çıkarıldığını düşünenlerdensiniz? Sizce Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Gazi Kemal Atatürk'ün naciz vücudunun toprak edilişinin ardından, yani uzun bir süredir gerçekten Türkiye Cumhuriyeti Devleti midir?

3. "Devleti ve Türk bayragina saygi duyanlari tenzi ederim ama büyük bir bölümü malesef bölücüdür ve teröristlere yataklik yapanlardir" ve "Kürtlerin büyük bölümü bu olaylari kasidilar sonuclarinada katlanmak zorundadirlar" tümcelerinizde belirttiğiniz bölümün büyüklüğü ne kadardır? Böyle bir orana nereden ve nasıl ulaştınız?

Sözü en iyisi yine Gazi ile bağlayalım:

Bugünkü Türk ulusu siyasal ve toplumsal kuruluşu içinde kendilerine Kürtlük düşüncesi, Çerkeslik düşüncesi, dahası Lazlık ya da Boşnaklık düşüncesi propagandası yapılmak istenmiş yurttaş ve ulusdaşlarımız vardır. Ama geçmişin baskı dönemlerinin ürünü olan bu yanlış adlandırmalar, birkaç düşman maşası gerici beyinsizden başka hiçbir ulus bireyi üzerinde üzüntüden başka bir etki yapamamıştır. Çünkü, bu ulus bireyleri de genel Türk topluluğu gibi aynı ortak geçmişe, tarihe, ahlâka ve haklara sahip bulunuyorlar.*

*http://strateji.cukurova.edu.tr/ULUSLARARASI/ozankaya_02.pdf
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzt Şub 15, 2010 18:55

Haydar Bey
Verdigin seviyeli cevablar icin tesekkür ederim.
Yaliniz, Görsel basindan ve yazili basindan edindigimiz haberlere bakarsak
en salak bir insanin bile anlayacagi cinsten degilmi?
Su habur olayinda yasanan olaylari ince ince izledim.
Coluk cocuk kadinlar,yaslilar,teröristlerle kol kola girmedilermi?
apo'nun posterleri acilip o pacavra bayraklari sallamadilarmi?
O da yetmiyormus gibi devlet icinde devlet isteriz demedilermi ?
Bak arkadas Rahmi TURAN sadece dogu kökenli dedi diyince bazilarin canlari nasil aciyorsa
yillarca bizim canimiz yanmiyor ölüyorlar.T.C sadece kürtler yasamiyor neden digerleri daglara cikip hak aramadilar kisacasi birilerinin masasi olmadilar.
Ben Kürt'lere karsi ön yargili degilim ama etki tepkiyi dogurur.
Eger kafa tasci bir millet olsaydik Özal Cumhur baskani olamazdi.
Kürt vatandaslarimiz oyuna geliyorlar ben sadece bunu belirtmek istiyorum.
Bence Dogu kökenli cümlesinde bölücülük göremiyorum.
Asil bölücüler is basindayken, Rahmi TURAN'a bölücülük yapiyor demek haksizlik olmuyormu?

Onlar benim gercek kardesim olsaydilar,kardes kardesin yoluna mayin koyup öldürmezdi.

Bence en agirida bu iste !!!

Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletigönderen Deli Haydar » Pzt Şub 15, 2010 19:10

Sayın Bozkurtlar Diyarı,

Size yönelttiğim sorular aracılığı ile zaten düşüncelerimi belirtmiş oldum. Benim takıldığım nokta, yeni bir Kurtuluş Savaşı'ndan söz eden Rahmi Turan Bey'in, Kamran İnan için kullandığı yukarıdaki tanımlamadır.

Size de naçizane önerim -Babıali'yi iyi bilenlerden dinlediğim kadarı ile- asparagasın duayeni olarak bilinen Rahmi Turan Bey'e çok da fazla güvenmemenizdir.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Şub 15, 2010 19:13

bozkurtlar diyari yazdı:Kürt vatandaslarimiz oyuna geliyorlar ben sadece bunu belirtmek istiyorum.
Asil oyuna gelen siz olmayasiniz? Bu cümleniz bile Türk milletini Türk, Kürt vatandasi olarak böldügünüzü göstermiyor mu? Türkiye Cumhuriyeti vatandaslari Türktür, kültürel kimlikleri ile anilmaz vatandasliklari.

bozkurtlar diyari yazdı:Bence Dogu kökenli cümlesinde bölücülük göremiyorum.

Sanirim bir anlasmazlik var. "Güneydoğu kökenli olmasına rağmen" ne anlama geliyor? Bak dogudan geliyor, kürttür ama yine de milli duruyor demeye getiriyor? Milliligin güneydogusu, karadenizi, egesi olamaz.

bozkurtlar diyari yazdı:Asil bölücüler is basindayken, Rahmi TURAN'a bölücülük yapiyor demek haksizlik olmuyormu?

Olmuyor. Icinden gectigimiz bugünlerde herkes ne konustuguna dikkat edecek.

bozkurtlar diyari yazdı:Onlar benim gercek kardesim olsaydilar,kardes kardesin yoluna mayin koyup öldürmezdi.

Bu ne simdi? Onlar, bizler, sunlar bunlar diyerek sen de bölmüyor musun? Onlar dedigin kimler? Eskiya ise, zaten itten kardes mardes olmaz. Yok, topluca kürtleri kastediyorsan, iste bu da bölücülüktür. Bu sitede böyle bir seye müsade etmeyiz, biliyorsun. Senin iyi niyetinden süphem yok.

Bizi onlar, bunlar, bizler sizler diye bölmek isteyenlerin oyununa gelmeyelim!

Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkina Türk milleti denir!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzt Şub 15, 2010 19:22

Haydar Bey yazdı:

Sayın Bozkurtlar Diyarı,

Size yönelttiğim sorular aracılığı ile zaten düşüncelerimi belirtmiş oldum. Benim takıldığım nokta, yeni bir Kurtuluş Savaşı'ndan söz eden Rahmi Turan Bey'in, Kamran İnan için kullandığı yukarıdaki tanımlamadır.

Size de naçizane önerim -Babıali'yi iyi bilenlerden dinlediğim kadarı ile- asparagasın duayeni olarak bilinen Rahmi Turan Bey'e çok da fazla güvenmemenizdir.

Haydar Bey
Kime güvenelim Özal ailesinemi yoksa dogu kökenli kendini aydin sanneden amerikan ve avrupa masalarina mi?Yada Nato masasi Hikmet CETINE'mi
Yoksa aydin gecinen bir sürü bölücü sanatcilarami.Örnek: ahmet kaya'yami.
birakinda RAHMI TURAN'da biraz gercekleri yazmis olsun.
Rahmi TURAN'i kalpten destekliyorum.

Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletigönderen İrfan Tuna » Pzt Şub 15, 2010 19:48

Alıntı yazdı:“Küçük kenevir liflerini alıp ince iplikler örerler. Sonra bu ipliklerden birkaç tanesini birlikte büküp kalın ipler yaparlar. Birkaç kalın ipi büküp halat haline getirirler. Ve bu halatlar kocaman okyanus gemilerini rıhtımlara bağlayacak kadar sağlam olur. Biz de dağınık iyi niyetlerimizi bir araya getirip birleşmek zorundayız. Bu şekilde halkımızın aydınlanmasını sağlayabiliriz.” [/url]

Bölgemiz ve ülkemiz karşısındaki en büyük tehdit ABD emperyalizmidir. Hem Avrasya'nın, hem de ülkemizin tüm antiemperyalist güçlerini birleştire birleştire, birleşe birleşe kazanacağız. Kurtuluşun formülü budur...
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzt Şub 15, 2010 19:52

Türk-Kan yazdı:
bozkurtlar diyari yazdı:Kürt vatandaslarimiz oyuna geliyorlar ben sadece bunu belirtmek istiyorum.
Asil oyuna gelen siz olmayasiniz? Bu cümleniz bile Türk milletini Türk, Kürt vatandasi olarak böldügünüzü göstermiyor mu? Türkiye Cumhuriyeti vatandaslari Türktür, kültürel kimlikleri ile anilmaz vatandasliklari.

bozkurtlar diyari yazdı:Bence Dogu kökenli cümlesinde bölücülük göremiyorum.

Sanirim bir anlasmazlik var. "Güneydoğu kökenli olmasına rağmen" ne anlama geliyor? Bak dogudan geliyor, kürttür ama yine de milli duruyor demeye getiriyor? Milliligin güneydogusu, karadenizi, egesi olamaz.

bozkurtlar diyari yazdı:Asil bölücüler is basindayken, Rahmi TURAN'a bölücülük yapiyor demek haksizlik olmuyormu?

Olmuyor. Icinden gectigimiz bugünlerde herkes ne konustuguna dikkat edecek.

bozkurtlar diyari yazdı:Onlar benim gercek kardesim olsaydilar,kardes kardesin yoluna mayin koyup öldürmezdi.

Bu ne simdi? Onlar, bizler, sunlar bunlar diyerek sen de bölmüyor musun? Onlar dedigin kimler? Eskiya ise, zaten itten kardes mardes olmaz. Yok, topluca kürtleri kastediyorsan, iste bu da bölücülüktür. Bu sitede böyle bir seye müsade etmeyiz, biliyorsun. Senin iyi niyetinden süphem yok.

Bizi onlar, bunlar, bizler sizler diye bölmek isteyenlerin oyununa gelmeyelim!

Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkina Türk milleti denir!

Sevgili TÜRK-KAN
Bu yazinla bana bundan sonra yorum yazma sadece bizim yazdiklarimizi takip et diyorsun.
Bende bundan sonra bu siteye yorum yazmayacagim.Anlasilan o ki acik kalpli olmak ve gercekleri yazmak ayrimcilik oluyorsa sucluyum ve sucumu kabul ediyorum.

Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletigönderen Deli Haydar » Pzt Şub 15, 2010 20:07

bozkurtlar diyari yazdı:
Haydar Bey yazdı:

Sayın Bozkurtlar Diyarı,

Haydar Bey
Kime güvenelim Özal ailesinemi yoksa dogu kökenli kendini aydin sanneden amerikan ve avrupa masalarina mi?Yada Nato masasi Hikmet CETINE'mi
Yoksa aydin gecinen bir sürü bölücü sanatcilarami.Örnek: ahmet kaya'yami.
birakinda RAHMI TURAN'da biraz gercekleri yazmis olsun.
Rahmi TURAN'i kalpten destekliyorum.

Bana sorarsanız; Rahmi Bey'e bu denli sarıldıkça biraz değil bariz gerçekleri yıllardır yazan, konuşan ilkeli aydınlarımıza haksızlık etmiş oluyorsunuz. Ülkenin bağımsızlığı ile ilgili konularda yıllardır yazıp konuşmaktan dillerinde tüy biten aydınlarımızın ardından, satılan gazetenin niceliğini, gazete içeriğinin niteliğine yeğleyen Rahmi Bey'e laf düşmeyeceğini düşünüyorum.

Size, kalpten inandığınızı söylediğiniz bir yazar hakkında birinci ağızdan dinlediğim durumu bildirdim: Rahmi Turan Bey'in asparagasın duayeni olduğunu ve gerçek gazeteciler arasında pek de saygın bir yeri olmadığını belirttim. Sözlerime inanırsınız ya da inanmazsınız, sizin bileceğiniz iştir.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Şub 15, 2010 20:12

bozkurtlar diyari yazdı:Sevgili TÜRK-KAN
Bu yazinla bana bundan sonra yorum yazma sadece bizim yazdiklarimizi takip et diyorsun.
Bende bundan sonra bu siteye yorum yazmayacagim.Anlasilan o ki acik kalpli olmak ve gercekleri yazmak ayrimcilik oluyorsa sucluyum ve sucumu kabul ediyorum.

Onca iyi niyetli satırlardan bu sonucu çıkarttığın için seni tebrik ediyorum bozkurtlar diyari. Başka da bir sey demiyorum.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Sonraki

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x