bozkurtlar diyari yazdı:İnan, Güneydoğu kökenli olmasına rağmen, bu ülkeyi seven ve yıllardır Laik Cumhuriyet uğrunda mücadeleler veren önemli bir siyasetçidir.
Haydar Bey yazdı:bozkurtlar diyari yazdı:İnan, Güneydoğu kökenli olmasına rağmen, bu ülkeyi seven ve yıllardır Laik Cumhuriyet uğrunda mücadeleler veren önemli bir siyasetçidir.
Rahmi Turan Bey'in bu sapkın saptaması, bölücülüğün dik alası olmuş. Yeni bir Kurtuluş Savaşı'ndan söz eden bir kişinin öncelikle bu tür hastalıklı düşüncelerden kurtulması gerektiğini düşünüyorum.
Haydar Bey yazdı:Bence siz benim ne anladığımı yanlış anlamışsınız. Belirttiğinizin tersine, Rahmi Turan ulusun anlayacağı biçimde değil, kendi bildiği biçimde yorumlamış durumu. "Güneydoğu kökenli olmasına rağmen" demek de ne demektir! Bundan büyük bölücülük mü olur!
Sorunu doğru tanımlayabilmek için önce Abdullah Öcalan'a "atamız" diyenlere "atanız kimmiş, neciymiş, kim için çalışırmış" diye sormak gerek. Rahmi Bey bu uğursuz saptaması ile, "Güneydoğu Kürt'tür; Kürt de bu ülkeyi sevmez" düşüncesine hizmet etmiştir kanımca. Ayrıca Kürt kimdir, nereden gelir, nereye gider oturup konuşmak gerekir.
Gazi'nin söylediği gibi, kuzeybatısı-güneydoğusu ile Anadolu en aşağı 7 bin yıllık Türk beşiğidir ve Türk bir ulusun değil, insanlığın adıdır. Sayın Turan'a karşın bu gerçeği halka anımsattığımız gün, zaten tüm sorun ortadan kalkacaktır. Bugün yeniden bir Kurtuluş Savaşı'ndan söz edenin de, bu bilinci iliklerine kadar işlemiş olması gerekir.
bozkurtlar diyari yazdı:İnan, Güneydoğu kökenli olmasına rağmen, bu ülkeyi seven ve yıllardır Laik Cumhuriyet uğrunda mücadeleler veren önemli bir siyasetçidir.
Asil oyuna gelen siz olmayasiniz? Bu cümleniz bile Türk milletini Türk, Kürt vatandasi olarak böldügünüzü göstermiyor mu? Türkiye Cumhuriyeti vatandaslari Türktür, kültürel kimlikleri ile anilmaz vatandasliklari.bozkurtlar diyari yazdı:Kürt vatandaslarimiz oyuna geliyorlar ben sadece bunu belirtmek istiyorum.
bozkurtlar diyari yazdı:Bence Dogu kökenli cümlesinde bölücülük göremiyorum.
bozkurtlar diyari yazdı:Asil bölücüler is basindayken, Rahmi TURAN'a bölücülük yapiyor demek haksizlik olmuyormu?
bozkurtlar diyari yazdı:Onlar benim gercek kardesim olsaydilar,kardes kardesin yoluna mayin koyup öldürmezdi.
Bence en agirida bu iste !!!
Haydar Bey yazdı:bozkurtlar diyari yazdı:İnan, Güneydoğu kökenli olmasına rağmen, bu ülkeyi seven ve yıllardır Laik Cumhuriyet uğrunda mücadeleler veren önemli bir siyasetçidir.
Sayın Bozkurtlar Diyarı,
Size yönelttiğim sorular aracılığı ile zaten düşüncelerimi belirtmiş oldum. Benim takıldığım nokta, yeni bir Kurtuluş Savaşı'ndan söz eden Rahmi Turan Bey'in, Kamran İnan için kullandığı yukarıdaki tanımlamadır.
Size de naçizane önerim -Babıali'yi iyi bilenlerden dinlediğim kadarı ile- asparagasın duayeni olarak bilinen Rahmi Turan Bey'e çok da fazla güvenmemenizdir.
Alıntı yazdı:“Küçük kenevir liflerini alıp ince iplikler örerler. Sonra bu ipliklerden birkaç tanesini birlikte büküp kalın ipler yaparlar. Birkaç kalın ipi büküp halat haline getirirler. Ve bu halatlar kocaman okyanus gemilerini rıhtımlara bağlayacak kadar sağlam olur. Biz de dağınık iyi niyetlerimizi bir araya getirip birleşmek zorundayız. Bu şekilde halkımızın aydınlanmasını sağlayabiliriz.” [/url]
Türk-Kan yazdı:Asil oyuna gelen siz olmayasiniz? Bu cümleniz bile Türk milletini Türk, Kürt vatandasi olarak böldügünüzü göstermiyor mu? Türkiye Cumhuriyeti vatandaslari Türktür, kültürel kimlikleri ile anilmaz vatandasliklari.bozkurtlar diyari yazdı:Kürt vatandaslarimiz oyuna geliyorlar ben sadece bunu belirtmek istiyorum.bozkurtlar diyari yazdı:Bence Dogu kökenli cümlesinde bölücülük göremiyorum.
Sanirim bir anlasmazlik var. "Güneydoğu kökenli olmasına rağmen" ne anlama geliyor? Bak dogudan geliyor, kürttür ama yine de milli duruyor demeye getiriyor? Milliligin güneydogusu, karadenizi, egesi olamaz.bozkurtlar diyari yazdı:Asil bölücüler is basindayken, Rahmi TURAN'a bölücülük yapiyor demek haksizlik olmuyormu?
Olmuyor. Icinden gectigimiz bugünlerde herkes ne konustuguna dikkat edecek.bozkurtlar diyari yazdı:Onlar benim gercek kardesim olsaydilar,kardes kardesin yoluna mayin koyup öldürmezdi.
Bence en agirida bu iste !!!
Bu ne simdi? Onlar, bizler, sunlar bunlar diyerek sen de bölmüyor musun? Onlar dedigin kimler? Eskiya ise, zaten itten kardes mardes olmaz. Yok, topluca kürtleri kastediyorsan, iste bu da bölücülüktür. Bu sitede böyle bir seye müsade etmeyiz, biliyorsun. Senin iyi niyetinden süphem yok.
Bizi onlar, bunlar, bizler sizler diye bölmek isteyenlerin oyununa gelmeyelim!
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkina Türk milleti denir!
bozkurtlar diyari yazdı:Haydar Bey yazdı:bozkurtlar diyari yazdı:İnan, Güneydoğu kökenli olmasına rağmen, bu ülkeyi seven ve yıllardır Laik Cumhuriyet uğrunda mücadeleler veren önemli bir siyasetçidir.
Sayın Bozkurtlar Diyarı,
Size yönelttiğim sorular aracılığı ile zaten düşüncelerimi belirtmiş oldum. Benim takıldığım nokta, yeni bir Kurtuluş Savaşı'ndan söz eden Rahmi Turan Bey'in, Kamran İnan için kullandığı yukarıdaki tanımlamadır.
Size de naçizane önerim -Babıali'yi iyi bilenlerden dinlediğim kadarı ile- asparagasın duayeni olarak bilinen Rahmi Turan Bey'e çok da fazla güvenmemenizdir.
Haydar Bey
Kime güvenelim Özal ailesinemi yoksa dogu kökenli kendini aydin sanneden amerikan ve avrupa masalarina mi?Yada Nato masasi Hikmet CETINE'mi
Yoksa aydin gecinen bir sürü bölücü sanatcilarami.Örnek: ahmet kaya'yami.
birakinda RAHMI TURAN'da biraz gercekleri yazmis olsun.
Rahmi TURAN'i kalpten destekliyorum.
bozkurtlar diyari yazdı:Sevgili TÜRK-KAN
Bu yazinla bana bundan sonra yorum yazma sadece bizim yazdiklarimizi takip et diyorsun.
Bende bundan sonra bu siteye yorum yazmayacagim.Anlasilan o ki acik kalpli olmak ve gercekleri yazmak ayrimcilik oluyorsa sucluyum ve sucumu kabul ediyorum.
Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk