11. Dalga: Mustafa ÖZBEK, Erhan GÖKSEL,Ünal İNANÇ gözaltında

Genel & Güncel Konular

İletigönderen bezgin » Prş Oca 22, 2009 15:57

Mücadelenin Amerika'ya karsi oldugunu artik bu halk anlamak zorunda. Bu bir ic savas degil, Amerika'ya karsi bir savas. Bu hakli savasta, Islami duyarliligi olanlarca cihad olarak görülmesi gereken savasta, herkesi yanimizda görmek istiyoruz. Cünkü ülkemiz su an fiilen isgal altinda.

Katil Amerika

Defol git benim yurdumdan
Amerika katil katil
Defol git benim yurdumdan
Amerika katil katil
Yıllardır bizi bitirdin
Amerika katil katil
Yıllardır bizi bitirdin
Amerika katil katil katil

Tuz diye yutturur buzu
Gafil düştük kuzu kuzu
Dünyanın en namussuzu
Amerika katil katil
Dünyanın en namussuzu
Amerika katil katil
Amerika katil katil

Devleti devlete çatar
İt gibi pusuda yatar
Devleti devlete çatar
İt gibi pusuda yatar
Kan döktürür, silah satar
Amerika katil katil
Kan döktürür, silah satar
Amerika katil katil

Japonya´yı yiyen velet
Dünyadaki tek nedamet
İki yüzlü kahpe millet
Amerika katil katil
İki yüzlü kahpe millet
Amerika katil katil
Amerika katil katil

İnsanin alçak sarısı
Küstü dünyanın yarısı
İnsanin alçak sarısı
Küstü dünyanın yarısı
Vietnam´ın pis karısı
Amerika katil katil
Vietnam´ın pis karısı
Amerika katil katil katil

Bunca milletlere yazık
Sömürülmüş bağrı ezik
Seni seven kanı bozuk
Amerika katil katil

Mahzuni der Türk milleti
Çıksın gitsin elin iti
Mahzuni der Türk milleti
Çıksın gitsin elin iti
Demedim mi bunlar kötü
Amerika katil katil
Demedim mi bunlar kötü
Amerika katil katil
Katil katil katil katil...

Aşık Mahzuni Şerif
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen AlpereN » Prş Oca 22, 2009 15:59

maydonos yazdı:ben yazarken cogu arkadas cok karamsar dusundugumu yazmislardi...emin olun bunlar turkleri toparlayip geriye kalan artiklarla bu ulkeyi yonetecekler...kafatasci bunlar...ben bir ara turkiyeyi turkler yonetmiyor dedigimde bazi arkadaslarim bana olur mu diye itiraz etmisti...gercek bu: muhacir, kurt tekeli ve karadenizli tekeli bizi yonetmistir....donem donem bir temizlik yaparak onlerine cikacak yeni ve eski jenerasyona soykirim (turklere )yapiyorlar...ben bir ricada bulunuyorum buradan dogru arastirmaci bir yazar arkadas okursa bu yazimi.. bu doguda sehit olan aileleri arastiracak ve ozellikle hangi bolgeden ve hangi aileden arastirilmali..aslinda tum darbe donemlerinde olen ve oldurulen surulenlerde...o zaman anlayacaksiniz belki ne demek istedigimi...bu sistemli bir sekilde yapiliyor diye dusunuyorum artik...

hocam haklısın bu topraklar 1923-1938 arası gerçek anlamla Türkler tarafından yönetildi.Koskoca Türk Tarihinin en Aydınlık,en onurlu yılları ne yazık ki Atamızın 15 yıllık yönetimi sürecinde olmuştur.Doğuda ölen şehitlerimizde Tarihin tekerrürü aslında, Osmanlının Türkmenlere karşı sert ve katliamcı politikası,bugün yine devam etmektedir.Kurumlar farklı,ezen farklı ama ezilen hep aynı,bu durum benim hep kanıma dokunacak, Atalarımın nasıl kesildiği,Türk diyerek nasıl hor görüldüğü benim beynimde yerini aldı.Ve bugünkü Türk vatanseverlerine yapılan suikastler,tertipler ve Türk Milletine karşı yapılan sömürü düzeni ne yazık ki Anadolu topraklarında değişmeyen birşey ama bu düzene karşı çıkan Kahramanlar tarihin onurlu sayfasında canlarını vererek yerlerini aldılar.Umarım bu şerefe bizde ulaşırız,Atalarımıza,Milletimize lâyık oluruz...
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 22, 2009 16:03

MansurSah, rica ederim. Genelde ana sayfada olmayan (önemli) basliklar gözden kacabiliyor.

"Benim en büyük düşmanım Ramazan Akyürek"

Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan VERSO araştırma şirketi sahibi Erhan Göksel "en büyük düşmanım Ramazan Akyürek" dedi.

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan araştırmacı Erhan Göksel, sağlık kontrolünden geçirildi.

Göksel, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara Adalet Sarayı'na getirildi.

Sağlık kontrolünün ardından Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürülen Göksel, adliyeden ayrılışı sırasında basın mensuplarının ''Niçin gözaltına alındınız?'' sorusuna ''Bir yıl önce Ergenekon ile ilgili verdiğim röportajı okuyun'' dedi.

Bir gazetecinin, ''Son olarak 11. dalga olmayacak demiştiniz?'' sorusuna ise ''Ben tam tersine peş peşe davalar geliyor dedim. Benim en büyük düşmanımın da Ramazan Akyürek olduğunu söyledim. Unutmayın. Okuyun biraz işinizi yapın arkadaşlar'' diye yanıt verdi.

Göksel, ''Ergenekon örgütüne üye olmakla mı suçlanıyorsunuz?'' sorusu üzerine de ''Hayır böyle suçlamıyorlar. İfademe başvurmak istiyorlar'' diye konuştu. Bir gazetecinin ''neden gözaltına alındınız?'' sorusunu ise Göksel, ''Onu tam bilmiyorum'' diye cevapladı.

Kaynak

Resim

16 ilde Ergenekon operasyonu

Ergenekon soruşturması kapsamında 16 ilde operasyon yapılıyor. Şu ana kadar operasyonlarda 40 kişi gözaltına alındı.

Ergenekon soruşturması kapsamında sabah saatlerinde başlatılan operasyonlarda 40 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınna polis ve askerlerin Özel Harekat Dairesi eski Başkanı İbrahim Şahin ile bağlantılı olduğu iddia ediliyor. Şahin de bir önceki dalgada gözaltına alınmıştı.

İşte operasyonun yapıldığı iller:

ANKARA: Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mustafa Özbek ve VERSO araştırma şirketi sahibi Erhan Göksel'in adı ile Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Mecit Hazır ve Pevrul Kavlak, Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Muharrem Aslıyüce ve Süleyman Erdinç ve Türkmeneli Derneği Başkanı Savaş Avcı olduğu kaydedildi.

ANTALYA: Bir emniyet amiri Servet Kaynak ve polis memuru Fahri Süslü

TOKAT: Özel Harekat'ta görev yapan Murat Çavdar

ISPARTA: Eğirdir'deki Dağ ve Komando Okulu'nda görevli bir albayın evi arandı. Uluborlu Jandarma Komutanı Astsubay Başçavuş Hüseyin Çoban ise aranıyor.

KAHRAMANMARAŞ: Özel Harekat Şubesi'nde görevli 3 polis

HATAY: Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli bir komiser ve iki polis memuru

ŞIRNAK: Şırnak merkezde görev yapan Üsteğmen Melih Yüksel, Cizre İlçesi'nde görevli bir astsubay ve Beytüşşebap İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan özel harekatçı bir polis memuru

IĞDIR: Özel Harekat Dairesi'nde görevli bir polis

ELAZIĞ: Özel Harekat Şube Müdürü Ayhan Atabek

İSTANBUL: Koruma Şube Müdürlüğü'nde polis memuru Kenan Temur, Jandarma Teğmen Onur Özdemir, Jandarma Teğmen Cihan Arık, gazeteci Ünal İnanç

SİVAS: Sivas'ta aralarında Cumhuriyet Üniversitesi'nde görevli öğretim görevlileri ve yerel gazetecilerin de olduğu 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Feridun Hürmüzlü, Öğretim Görevlisi Ali Tatar, İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Oğuz Demirkaya, 'Sivasmit' isimli internet sitesinin sahibi gazeci Mehmet Bakır, Harun İncesulu, Murat Bişkin, Soner Tozkoparan, Celal Akpolat ve Hüseyin İncesulu var

HAKKARİ: Hakkari merkez ve Yüksekova İlçesi'nde 2 kişi.

VAN: Başkale'de 1 özel harekatçı.

SİİRT: Bir astsubay

İZMİR: Şırnak'ta Çakırsöğüt Tugay Komutanlığı'nde görevli ve İzmir Foça'da bulunan bir teğmen

BURSA: “Ergenekon” soruşturması kapsamında Şırnak'ta gözaltına alınan üsteğmenin Bursa'nın İznik ilçesinde annesine ait olan evde polis ekiplerince yapılan arama tamamlandı. Evde bulunan yaklaşık 15 CD'ye el konulduğu, incelenmek üzere Bursa Emniyet Müdürlüğüne gönderildiği öğrenildi.

Kaynak

'Yeni gözaltılar olabilir'

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turan Çolakkadı'dan Ergenekon açıklaması

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Turan Çolakkadı, 'Ergenekon' soruşturması kapsamında değişik illerde 30'un üzerinde yerde arama yapıldığını, bulunan belge ve delillere göre yeni gözaltılar olabileceğini bildirdi.

Başsavcıvekili Çolakkadı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Ergenekon' soruşturmasını yürüten Cumhuriyet savcılarının müşterek imzaladıkları yazıyla, soruşturmanın önceki evrelerinde elde edilen bilgi ve delillere göre yeni suç delilleri ve suç eşyası bulunabileceği şüphesi olan yerlerle ilgili İstanbul Nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nden arama ve el koyma kararı talep ettiğini kaydetti.

Bu yönde alınan mahkeme kararının bu sabahtan itibaren uygulamaya konulduğunu ifade eden Çolakkadı, şöyle devam etti:

'Arama ve el koyma işlemleri, mahkeme kararına göre gerçekleştirilmektedir. Soruşturmanın bu evresinde kolluk tarafından yakalanan kişiler derhal ilgili Cumhuriyet savcılarına bildirilecek ve Cumhuriyet savcıları bu kişilerin gözaltına alınmasına karar verdiği takdirde yetkili mahkemeye itiraz hakları bulunmaktadır. Bütün soruşturma işlemleri, yasalar çerçevesinde ve mahkemelerden alınan kararlara göre, ilgili Cumhuriyet savcısının koordinesinde görevli 4 Cumhuriyet savcısı tarafından yürütülmektedir.

Açılan kamu davasında iddia makamını temsil eden 2 Cumhuriyet savcısından başka soruşturma evresinde dikkatsizlikle bile hatalı bir işleme meydan vermemek için 4 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş ve ihtiyaç olduğunda yeni görevlendirmeler de yapılacaktır.'

Çolakkadı, soruşturma evresiyle ilgili mahkeme kararlarına itiraz edilebileceğini, bunların da ağır ceza mahkemesi heyeti tarafından incelenerek, karara bağlanacağını söyledi.

Başsavcıvekili Çolakkadı, 'Son operasyonda kaç kişi gözaltına alındı?' sorusu üzerine, 'Değişik illerde 30'un üzerinde yerde arama yapılıyor. Bulunan belge ve delillere göre yeni gözaltılar olabilecektir. O nedenle şu anda sayı veremem' dedi.

Çolakkadı, 'Ergenekon' soruşturmasına ilişkin ek iddianamenin ne zaman tamamlanacağı sorusunu da 'Çalışılıyor. Son safhalarında, bitmesi yakın. Çok yakın zamanda biteceğini tahmin ediyoruz. Bir ayı geçmez tahminime göre' diye yanıtladı.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen zfrtxt » Prş Oca 22, 2009 16:51

arkadaslar ben siranin art`ye gelecegini biliyordum diyecegim ama koselerden savciya yol verenlere benzeyecegimden korkarim zaten bende bu fikri acik ve secik bir amerikan balabaninin kosesinden okuyup edinmistim. simdi kim oldugunu ve yazinin tarihini tam olarak hatirlamiyorum ama aksama bakar yazarim yine , kesin olan birsey varsa savcinin koseler uzerinden adam aldigidir .
Kullanıcı küçük betizi
zfrtxt
Üye
Üye

İletiler: 106

İletigönderen Barlas » Prş Oca 22, 2009 19:03

Fetullah'in piclerinin bu sitede yeri yoktur!

Hakkaniyet ariyorsaniz, Fetullah'in CIA'in kucaginda elde ettigi 25 milyar $'i sorgulayin
Kullanıcı küçük betizi
Barlas
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen bezgin » Prş Oca 22, 2009 19:49

Tesekkürler Türk-kan. Keske ordumuzda su kararliligi gösterse, sahlanalim artik.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen gencturkdergisi » Prş Oca 22, 2009 20:28

Herkez haber başlıklarında Behiç Kılıç'ın da içeri alındığından bahsediyor. Ama haberin içeriğinde böyle bir bilgi bulunmuyor. Sanırım bu herkezin kopyalamasından kaynaklanıyor.

Konuyu doğrulayacak olan birisi var mı?
Kullanıcı küçük betizi
gencturkdergisi
Üye
Üye

İletiler: 11

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 22, 2009 20:42

gencturkdergisi,
Gazeteport yazdı:GÖZALTI SAYISI HER AN DEĞİŞİYOR

Alınan ilk bilgilere 13 ilde başlayan operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı henüz belli değil. Gözaltılar her an değişiyor. Gözaltına alınanlar arasında Türk Metal İş Sendikası Başkanı Mustafa Özbek, Türk Metal İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Mecit Hazır, Pevrul Kavlak, Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Muharrem Aslıyüce ve Süleyman Erdinç, Türkmeneli Derneği başkanı Savaş Avcı, VERSO Araştırma şirketinin sahibi Erhan Göksel, Gazeteci Behiç Kılıç, Ünal İnanç'ın da bulunduğu öğrenildi.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen avrasya » Prş Oca 22, 2009 20:50

Işıklar içinde yatsın Attila İlhan , Bu ülkenin, %20 lik hain kontenjanı olduğunu söylerdi ..

Diğer %80 i de içeri alacak değiller herhalde ..

Hapishaneleri yetmez..

...
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen Ram » Prş Oca 22, 2009 21:26

avrasya yazdı:Işıklar içinde yatsın Attila İlhan , Bu ülkenin, %20 lik hain kontenjanı olduğunu söylerdi ..

Hapishaneleri yetmez..

...

O oran rahmetlinin zamanındaydı. Bugün hayatta olsaydı, ihanetin salgın bir moda olduğunu tespit ederdi, toprağı bol olsun.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Gözaltılar ve yaşanılan süreçler

İletigönderen z-zafer » Prş Oca 22, 2009 21:46

Hukukçu kimliği ile ele aldığı konularda değerli yorumlarını yapan sayın Sabih Kanadoğlu'nun evi arandıktan sonra yaptığı konuşmada şu değerli sözleri söylemişti:"Hukuk belirli bir süre için aldatılabilir, yanlış yöne sürüklenebilir;ama adalet mutlaka tahakkuk eder. Buna yürekten inanıyorum." Şimdi hukuk belirli süre için aldatılabilir ise de, insanların kafası karıştırılıyor ise de adalet mutlaka tecelli edecektir. Bizimde buna yürekten inanmamız lazım. Güneş balçıkla sıvanmaz. Her şey ortaya çıkacaktır. Savcının henüz yayımlanmamış iddianamesi bir mahkeme kararı olmayacaktır adı üzerinde iddianame olacak, iddia edecektir, bu iddialar karşısında insanlar kendilerini savunacaktır ve gerçekler ortaya çıkacaktır. Benim ilk çıkan iddianame hakkındaki kişisel görüşüm, savcının öznel değerlendirmeleri olduğudur, kendi düşünceleri doğrultusunda iddianameye koyduğu sözleri yorumlamasıdır, birde telefon görüşmelerinde iki kişi arasında yapılan geyik muhabbetlerinde bir başkası hakkında yapılan eleştirileri dava ile alakası olmamasına rağmen koymak istemesi de Atatürk İlkelerini benimsemiş insanlar arasında sorun çıkarma ve birbirlerine düşürmesini sağlamak içindir. Kemal Alemdaroğlu'nun yaptığı görüşmeleri dava ile alakası olmadığı halde almasını bu yönde yorumluyorum. Dün izlediğim bir haberden örnek vermek gerekirse, Samanyolu TV'de Kemal Gürüz'ün Kemal Alemdaroğlu ile yapılan geyik muhabbetini ilk iddianame içine koyan Öz, ordaki konuşmada MHP hakkında sohbet ederken MHP'den bir b.k olmaz diye beklentilerine cevap vermediğini belirtmesi ve bunu Samanyolu TV'nin iddianameden alınarak yapması ve Kemal Gürüz'ün Türk Milliyetçisiyim sözlerini göstererek Türk Milliyetçisi olmadığını bu MHP hakkında bu yorumuna bağlaması gibi çok yanlış bir mantıkla bağdaştırmaya çalışması, karalama kampanyasına gitmesi çok düşündürücüdür. Kemal Gürüz burdaki konuşmadan anladığım kadarıyla MHP'den bazı duruşlar beklemiştir ki bu duruşları beklemesi bile MHP'ye önem vermesini gösterir; ama beklediği olmadığından arkadaşına sitem ederken çoğumuzun arkadaşımızla geyik yaparken bazı argoları konuştuğu bilinir böyle konuşmasını çarpıtarak Türk Milliyetçisi olmadığını bu sözlerine dayanarak ispat etmeye çalışması ancak aklı kıt insanların benimseyeceği bir yoldur. Şunu söylemek isterim böyle bir mantıkla bu sonuca kendileri varabilir; ama alemi kendileri gibi görmesi fikrimce güldürücüdür. Ayrıca dava ile ilgili olmayan söylemleri bu davaya fkrimce savcının koyma nedeni ise MHP içinde olan ve bu davaya eleştirel bakanların gözünü boyama amaçlı konduğu ve yandaş medyada yayınlanarak kamuoyu oluşturmaya gidildiğidir. MHP'nin siyasi tavırları için bir insanın beklentiler olabilir ve bu beklentilerini bulamadığından arkadaşı ile görüşürken sitemini bu şekilde ifade edebilir. Bunun dava ile ilişkisi yoktur, darbe ile ilişkisi yoktur, siyasi zeminde istekleridir, Türk Milliyetçisi olmadığını göstermez. MHP'den bir beklenti içerisinde olmak bile MHP'ye önem vermek demektir. Kısacası arkadaşlar hukuk her şeyi ortaya çıkaracaktır, Sabih Bey'in bu yorumunu ve bu yorumuna yürekten inanmasını bende benimsiyorum.
Kullanıcı küçük betizi
z-zafer
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen avrasya » Prş Oca 22, 2009 21:59

Ram yazdı:
avrasya yazdı:Işıklar içinde yatsın Attila İlhan , Bu ülkenin, %20 lik hain kontenjanı olduğunu söylerdi ..

Hapishaneleri yetmez..

...

O oran rahmetlinin zamanındaydı. Bugün hayatta olsaydı, ihanetin salgın bir moda olduğunu tespit ederdi, toprağı bol olsun.

Bir anlamda haklısınız

Şimdi ihanet İktidarda..

Bir yanda İktidardan nemalanma , bir yanda toplumsal sindirme..

Rüşvet , satın alma adamına göre .. Kimine dolar, avro , kimine sadaka...

Bu Millet ateşi ve ihaneti daha önce de gördü..

İstanbul işgal altında iken , İngiliz Muhiban Cemiyetine üye olmak için uzun kuyruklarda sıraya girenleri..

Mustafa Kemal ve Kuvayi Milliyecilere "Katli vaciptir" fetvasını verenleri...Ve "Yunan ordusu halife ordusudur" diyenleri..

Sakarya savaşını , yunan ordusu kazandı yalanını yayıp Yunan ordusuna alkış tutuyorlardı, İstanbulda ..

Ama sonuçta tarihi onlar yazmadı..

Yine yazamayacaklar..

Yine Yenilecekler...
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 22, 2009 22:26

ART Televizyonu'nun önüne gelen bir kac otobüs isci ile güvenlik güclerinin yüz ifadeleri degisti, güvenlik önlemlerini arttirdilar.

Türk milletinin sokaklara döküldügünü düsünsenize...............................

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen zfrtxt » Prş Oca 22, 2009 22:35

11. DALGADA KİMLER GÖZALTINA ALINACAK?

Bugün (12 Ocak) yandaş medyada, "birileri" sanki düğmeye basmış gibi bundan sonra Ergenekon soruşturması kapsamında kimlerin gözaltına alınacağı açık açık yazıldı.
Sanki kamuoyunu hazırlama çalışmaları başlatılmıştı..
İşte neyin ne olacağını açıkça yazanlar...

Varan 1) Sabah Gazetesi’ne röportaj veren Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu -nereden biliyorsa- uzmanı olduğu Ergenekon Örgütü’nün şemasını anlattı. Bayramoğlu, Ergenekon’un bir ayağının medya içinde olduğunu şu sözlerle gösterdi: “İkincisi ise basın ayağı. 2004'ün en önemli olayı kamuoyu seferberliği etrafında yapılan basın organizasyonudur. Bu dönemde belli çizgideki TV kanalları pıtırak gibi ortaya çıktı. Bunların hangisinin kendiliğinden yayına başladığı, hangisinin de bu sistem için üretildiğini bilmek mümkün değil. Bir gazetenin yapılanması var; eskiden MİT'le, jandarma teşkilatıyla bağlantılı isimler burada birikti. Bu medya organizasyonun önemli bir ayağı da Cumhuriyet gazetesi. Bu işin merkezi.”

devami icin
İm (Kod): Tümünü seç
http://www.odatv.com/index.php?id=14493
Kullanıcı küçük betizi
zfrtxt
Üye
Üye

İletiler: 106

İletigönderen Çetin Taş » Prş Oca 22, 2009 22:48

Değerli arkadaşlarım.Vatan sevgisi ortak paydasında şu ortamda görüşlerimizi paylaştığımız arkadaşlar.
Lütfen morallerinizi diri tutun.Psikolojik savaşın en önemli nedeni hedef kitlenin her türlü umudunu ve ümidini yok etmektir.Hatta yaşama sevincini bile.Sakın bu tuzağa gelmeyin.
Elbette dini ve milli duyguları yıllardır Amerikancı iktidarlar ve Ağlakzade Fetullah tarafından istismar edilen bu halkın da sabrı taşacaktır.
Elbette bıçak o insanların da kemiğine dayanacaktır.
Elbette Amerika'nın ve yandaşlarının korktuğu İHTİLAL eğer Amerika ve Amerikancılar yavşaklığa devam ederlerse olacaktır.
Fransız İhtilali'nin olacağını 1 gün öncesinden Fransa Kralı bilebilir miydi?
Bir olay,bir kıvılcım,bir şimşek vesile olacaktır.
Belki de önümüzdeki belediye seçimleridir bu olay.
Bence hepimiz bu seçimlerde üzerimize düşen çevremizi bilinçlendirme,oy kullanmaları için yönlendirme,YSK'den sandık görevi üstlenme,YSK'den alamazsak siyasi partilerin bulunduğumuz ilçe teşkilatlarına başvurarak görev üstlenme gibi sorumlulukları almalıyız.

Tek bir şey yapmamalıyız!!!
MORALİMİZİ BOZMAMALIYIZ!

Bu ülke gerçekten de TÜRKLER tarafından yönetilene kadar morallerimizi sağlam tutmalıyız.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x