11. Dalga: Mustafa ÖZBEK, Erhan GÖKSEL,Ünal İNANÇ gözaltında

Genel & Güncel Konular

Re: Mustafa ÖZBEK,Erhan GÖKSEL,Ünal İNANÇ,Behiç KILIÇ gözalt

İletigönderen yuti » Cum Oca 23, 2009 20:15

arkadasim herkes konusuyor ama icraat yok
hukuk skandallarina karsi niye kimse karsi dava acmiyor
neden sadece o söyle yapti bu söyle yapti diye sadece lafta kaliyor muhalefet
artik inaniyorum ki
muhalefet bile artik iktidara reklam yapiyor
memleketimi bölmeye resmen niyetlenmis serefsizler( bu kelimeyi burda hakaret olarak degil, vatan hainligi anlaminda bi tespit olarak kullaniyorum)
yazik degilmi onca insana
erhan göksel ve onun gibi mantik ve sagduyu sahipleri bize hep anlatmaya calismadilarmmi bunlari
elinde bir seyler yapmaya yetki ve güc bulunduranlar neden sadece papagan gibi ayni seyleri tekrarliyor, hicbirinizin dikkatini cekmedimi arkadaslar?????
Kullanıcı küçük betizi
yuti
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cum Oca 23, 2009 20:20

Arkadaslar, bir itirafta bulunmak istiyorum!
Biz bu savasi nerede kaybettik diye düsündüm durdum.
Ve bir kaniya vardimki,evet arkadaslar biz bu savasi Telaferde subaylarimizin basina cuval gecirdiklerinde kaybetdik.
Arkadaslar bu bir savas ve Ogün olaylara müdahale etmeyen herkes kaybetmis gözüküyor.
O zaman anlamaliydikki bu bir emperyalist oyunu ve bu oyunun fügürani akp denilen parti.
Adim adim isler cigrindan cikti ve bu güne gelindi.
Bundan sonra ne yapmali bilemiyorum ama su bir gercek karsimizda akp falan degil karsimizda amerika denilen soysuz vede
yandaslari avrupa birligi denilen hacli ordusu var.
Evet arkadaslar olayin büyüklügünü ben anladim.
Askerlerimizin bu konuda ciddi kararlar almali ve bu kararlari uygulamali diye düsünüyorum.
Vede bizler Askerlerimizin arkasinda dimdik durmaliyiz diye düsünüyorum.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

Re: Mustafa ÖZBEK,Erhan GÖKSEL,Ünal İNANÇ,Behiç KILIÇ gözalt

İletigönderen avrasya » Pzr Oca 25, 2009 0:39

yuti yazdı:arkadasim herkes konusuyor ama icraat yok
hukuk skandallarina karsi niye kimse karsi dava acmiyor
neden sadece o söyle yapti bu söyle yapti diye sadece lafta kaliyor muhalefet
artik inaniyorum ki
muhalefet bile artik iktidara reklam yapiyor
memleketimi bölmeye resmen niyetlenmis serefsizler( bu kelimeyi burda hakaret olarak degil, vatan hainligi anlaminda bi tespit olarak kullaniyorum)
yazik degilmi onca insana
erhan göksel ve onun gibi mantik ve sagduyu sahipleri bize hep anlatmaya calismadilarmmi bunlari
elinde bir seyler yapmaya yetki ve güc bulunduranlar neden sadece papagan gibi ayni seyleri tekrarliyor, hicbirinizin dikkatini cekmedimi arkadaslar?????

İşçi Partisi Hukuk mücadelesini de yine en önde, hatta ne yazık ki hala, tek başına yapıyor..

TRT 2 ye suç duyurusu,

Savcı Öz hakkında suç duyuruları vb. vb. HSYK na suç duyuruları vb. vb..

Emperyalistlerin sahte Ermeni soykırım meselesinde , Kıbrıs meselesinde , Mustafa Kemal 'in Tam bağımsızlığında nasıl en öndeyse yine , Türk Milleti adına, Mustafa Kemal'in Cumhuriyeti için, en ön cephede savaş veriyor..

Ana muhalefette artık ve de nihayet laf başladı da, henüz icraat yok..

MHP zaten tam siper , Bahçeli, partililerine konu hakkında konuşma yasağı ile "taraf" olmamayı emretmiş..

Susurlukcular vs. sanki ondan çıkmamış..bari onlara sahip çıksaydı ;)

Amerikan milliyetçiliğine , Amerikan taraftarlığına "durmak yok yola devam" diyor..anlayacağınız..

Bahçeli , Mitinginde tabana sesleniyor , sözde.." uzlaşma vs. vs." diye, halbuki mesaj Amerikaya ..

İslam sentezcileri de öyle dinliyor..Kim kimle uzlaşacak diye akıl edip soramıyor..
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 25, 2009 1:58

Vallahi mezardan kalkar yine konuşurum, ey Tayyip Erdoğan!

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Subaylar ve özel harekatçılar tutuklandı

İletigönderen Panzehir » Pzr Oca 25, 2009 2:29

[img]http://www.gazeteport.com.tr/stellent/groups/public/documents/site_studio_images/gp_374021.jpg[/img]

Ergenekon'un 11. dalgasında gözaltına alınanlar Beşiktaş'ta bulunan Ağır Ceza Mahkemeleri savcılığına getirildi. Savcılık sorgusu tamamlanan 5 subaydan 4'ü sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevkedilen ve aralarında Elazığ Özel Harekat Şube Müdürü Ayhan Atabek'in de bulunduğu 9 polis memuru tutuklandı.

Ergenekon'un 11. dalgasında gözaltına alınan muvazzaf subayların 3'nün tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından bu sabah 5 subay daha Beşiktaş'ta bulunan Ağır Ceza Mahkemeleri savcılığına çıkartıldı.

4 SUBAY VE 9 POLİS TUTUKLANDI

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen 5 Subaydan 4'ü tutuklandı. Soruşturma kapsamında savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevkedilen ve aralarında Elazığ Özel Harekat Şube Müdürü Ayhan Atabek'in de bulunduğu 9 polis memuru tutuklandı.

Tutuklanmaları istemiyle mahkemeye gönderilen Elazığ Özel Harekat Şube Müdürü Ayhan Atabek, Servet Kaynak, Fahri Süslü, Muhterem Bağcı, Bülent Güngördü, Mehmet Dalagan, Kenan Temur, Zerran Atik ve Kemalettin Balcı, ''silahlı terör örgütü üyesi olmak'' iddiasıyla tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.
- Kaynak -

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ