11. Dalga: Mustafa ÖZBEK, Erhan GÖKSEL,Ünal İNANÇ gözaltında

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Cum Oca 23, 2009 0:05

Nuriye ATABEY benden cok yasayacak. Görüntülerle ugrasirken yazamamistim...

Bugün MHP'yi gören, duyan oldu mu arkadaslar???
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen AlpereN » Cum Oca 23, 2009 0:13

İlk önce geldiler, komünistleri alıp götürdüler. Ben sesimi çıkarmadım.
Beni ilgilendirmiyordu. Sonra, Yahudileri aldılar toplama kamplarına,
işkenceye götürdüler. Ben yine sesimi çıkarmadım. Çünkü bana göre bir şey yoktu.
Sonra sosyal demokratları vurmaya, hapse atmaya, toplama kamplarına götürmeye başladılar.
Ben yine sesimi çıkarmadım. Çünkü bana dokunan yoktu. Bir gün kapım çalındı.
Beni alıp götürdüler, işkenceye...
Hiç kimse ses çıkarmadı. Çünkü ses çıkaracak kimse kalmamıştı.

Nazi toplama kamplarından kurtulabilen;
-Alman Papaz, N. Müller-

Mhp sanırım Tarihin tekerrür etmesi için çabalıyor....
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen receylan » Cum Oca 23, 2009 0:52

merhaba dostlar...üzerimde biriken 58 yıllık yorgunluktan olsa gerek bu sıralar sık rahatsızlanıyorum...dün sabaha karşı yine birden rahatsızlanınca kendimden geçmişim...memleket yine ..ok içinde kalmış...iki üç saaatit açılmaya çalışıp sizleri takibe çalışıyorum...hepinize selamlar...yılgınlığa gerek yok...bizlerin başları her zaman dik...geldikleri gibi giderler..
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletiler: 398

İletigönderen maydonos » Cum Oca 23, 2009 1:12

hayir mhp ortaligin kendisine kalacagini saniyor..o kuruldugu gunden beri misyonu bu.Ataturk le ilgili bir parti oldugunu sanan milliyetci oldugunu sanan varsa yaniliyorsunuz..mhp olmasa turkiye daha aydinlik olurdu..tasoron parti bu parti arkadaslar.koltukdeynekligi yapiyor...turklerin enerjisini alip goturen onlar...inanmayin bu daleverecilere..

ben mhp yi degil de chp ne yapiyor.gol yemeye devam ediyor.sandilarki ust kademe toplaninca turkiyeye demokrasi gelecek..bu yanilgi ve delalet ne zaman son bulacak.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen MansurSah » Cum Oca 23, 2009 1:43

"Yargı eninde sonunda olayı çözecek, adalet tecelli edecektir", "Halk -birgün- devreye girecektir" tarzındaki temenniler güzel ama, bizde bir söz var: "Atım at olana kadar sahibi mat oldu"

Her yeni gözaltı; iddianamesinin hazırlanması, okunması, savunma ve yargılama yapılması, sonra temyiz süreciyle birlikte, davayı, belki en az bir yıl daha uzatmakta. Tüm bu süreçte, henüz bir miting bile yapılamadığını düşünürsek.. Umarım vatan ve vatanın gerçek sahipleri, hak yerini bulana dek, mat olmaz!
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

sözün bittiği yer

İletigönderen serhat81 » Cum Oca 23, 2009 1:52

'ileride Atatürkçü olmak gözaltına alınma sebebi olacak' derdik,kendimizce irticanın nasıl da büyüyerek ilerledigini mübalağlı anlatmak için..amma da safmışız hiç de mübalağ değilmiş..son olaylardan sonra 'sözün bittiği yer' sözünün anlamını anladım;insan kızgınlık,öfke,pişmanlık,şaşkınlık,ağlama duygularını aynı anda yaşayınca ve ne yapacagını,ne yapması gerektiğini bilemeyince orası 'sözün bittiği yer' oluyormuş..konuşmak içten gelmiyor konuşmanın bir faydası olmuyor..karma karışık cümleler sesler birbiri içine girip ya gözümün önünde ya kulagımın içinde....Necip Hablemitoğlu 'Kemalin askerleri' diyor..Kemal in askerleri dediği kişiler Necip Hablemitoğlunun Katili diye gözaltına alınıyor...soğuk savaş zamanı kominizmle mücadele eden gladio tasfiye ediliyor deniyor ama nedense gözaltına alınanlar anti amerikancılar oluyor..İlhan Selçuk,Cumhuriyeti bombalıyor.....Ergün Poyraz kitabını kapagında 'Kemal'in askeri Necip Hablemitoğlu'na' diyerek armagan ediyor ama megersem Hablemitoğlunu vuranlar kimmiş dersiniz..'tehlikenin farkında mısınız' sloganını hatırladınız mı?Ülkücüleri düşünüyorum hiç bu kadar sessiz tepkisiz kaldıkları bir dönem olmuşmuydu acaba..teknelerle kıbrısa gidenler şimdi nerdeler...guncel meydanın videolarında olupta dışarda kalan kim kaldı diye düşünüyorum bi yandan....'ya kanlı olacak ya kansız' diye bir laf vardı...'laiklik elden gitti diyorlar,halk isterse gidecek tabi' diyenler vardı...'10 kasımlarda put gibi dikilmenin ne anlamı var' diyenler vardı..kafayımı yiyorum ne diyorum ne yazıyorum farkında degilim...beynim durdu..yazdıklarıma dikkat etmeden nedense buraya yazmak istedim..ilk defa yazdım uzun süredir takip etmeme ragmen bu siteyi..herkesin bir ailesi çevresi arkadaşları var ama aynı düşüncüleri paylaştıgım kişi sayısının burada fazla oluşundan olsa gerek şu anda sanki en doğru yer burası gibi geldi içimi dökmek için..iyi ki varsınız..
güzel günler görmek dileğiyle...

Saygılarımla (diyecegim ama o zamanda aklıma,yazısının sonuna 'saygılarımla' dedigi için birilerine,büyük birilerine mesaj yolladıgı öne sürülerek gözaltına alınan birileri geliyor aklıma...hay Allahım güleyimmi ağlayayımmı?..
Kullanıcı küçük betizi
serhat81
Üye
Üye

İletiler: 22

İletigönderen maydonos » Cum Oca 23, 2009 2:08

halen hukutan bahsediyorsunuz... nerede :?: varda ben mi goremiyorum.bakin sivil darbe olmus farkinda degilmisiniz?turk devleti tasfiye edilip yerine kurt islam cum.kuracak bunlar.osmanli gibi olacak..o piyasada tarihci gecinen tipler varya agdali agdali anlatiyor kaniksatmaya calisiyorlar osmanliyi..artik gercek haritayi gostersinler bence millet ona gore gardini alsin..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Çetin Taş » Cum Oca 23, 2009 9:34

receylan abi,geçmiş olsun.
Aman dikkat abi.Hepimiz üzülüyoruz,Kanal Türk'ün Fetullahçılara satıldığını duyduğunda kayınpederim kalp spazmı geçirmişti.Ama neticede hayat devam ediyor,etmeli.Etmeli ki yavşakların hakkından gelecek gücü kendimizde bulalım.
Sevgiler.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen receylan » Cum Oca 23, 2009 10:38

çetin kardeş...ilgine teşekkürler...ama merak etme...acı patlıcanı kırağı çalmaz...ve üzerimde her ne kadar 58 yılın yorgunluğu da olsa sevindirmem bu satılmışları,uşakları ve de cellatları...bulgar dağlarında bulgarlara kök söktüren komitacı arap refik'ten...ben yunan gavurundan emir almam deyip yunan subayını camdan aşağı gözünü kırpmadan atan ve mustafa kemal'e en ufak söz söyleyeni 100 küsur yaşından umulmayan çeviklikle elinde baltayla kovalayıp malta çarşısını dar eden pala tahsin'in soyundan geliyoruz nede olsa...bu vesile ile tam 16 yıldır uzaklarında kaldığım 40 küsur yıllık sevdalım istanbul'umun havasını da bir koklayıver benim için...sevgi ve selamla...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Oca 23, 2009 11:53

receylan, gecmis olsun. Istanbul özlemimi percinlestirdi yazdiklariniz... Çetin, bir nefes de benim icin cek cigerlerine :)

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen receylan » Cum Oca 23, 2009 12:10

sağol değerli kardeşim...tek tesellim efkar basınca izmir'in kordonboyu'nda tur atıp denize bakıp tut ki istanbul diyorum..sevgi ve selamla...not. bu seferlik yazılarımı sevgili eşimden gizli yazıyorum...yoksa yine depreşti istanbul hastalığın demelere başlar neme lazım...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletigönderen zfrtxt » Cum Oca 23, 2009 18:42

receylan abi, evet istanbul guzeldir ama izmirinde kendine has ozellilkleri vardir. sende benim icin nefes cek guzel izmirden, gecmis olsun.

konuya donecek olursak son zamanlarda sikca duymaya basladigim ama cok uzun sure once su anda umraniye sorusturmasindan icerde yatan bir yazarin yazdigi makalede bir nokta vardi. abd ile tayyip, f ve surekasi icin anlasmis olabiliriz seklinde idi icerik ve donemin genelkurmay ikinci baskaninin abd ziyareti ertesi idi sanirim. o gun bu gundur damdan dusenin halinden damdan dusen anlar sozunden hareketle ve aklimda acaba olurmu sorusuyla fetklub uyelerine saddama bakin kucaktan dusenden ders alin diyorum ama anlayana inatla sira bize gelmez diye saga sola saldiriyorlar. bugun olmaz belki ama yarin o kucaktan dusecekler nasil olsa, burda bize dusen dik durup gozumuzu acip basimiza gecirecegimiz adamlarin kanlarindaki cevheri iyi okumaktir sonra yagmurdan kacarken doluya tutulmayalim degilmi ?
Kullanıcı küçük betizi
zfrtxt
Üye
Üye

İletiler: 106

İletigönderen Çetin Taş » Cum Oca 23, 2009 19:56

receylan abi,Türkancığım,merak etmeyin her daim derin derin çekerim İstanbul'umu içime.Yarın asker arkadaşlarımla buluşacağım.Efkar dağıtacağız yarın.Sizler için de bol bol Boğaz havası çekerim içime ve söz veriyorum birer duble de sizin için çekeceğim aslan sütünden.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen yuti » Cum Oca 23, 2009 20:06

katiliyorum...
güzel memleketimi ne hale getirdiler...
bi de utanmadan "müslümanim" diye geciniyor yobaz herifler, 2 adim ilersinde filistinlileri katlediyorlar resmen...
bunlar da hala tutturmus hayalet avcilar filmi cekiyorlar...
yaziklar olsun bunlara oy veren herkese...
insallah ayni duruma düserler...

Balasagun yazdı:Bu tam anlamıyla bir FAŞİZM'dir. Tek parti ile yönetilen ülkelerde sıkça meydana gelen olaylardır. Hitler de demokrasiyi kullanarak iktidara gelmişti. Sonra muhalliflerinin defterini dürdü. Sonunu söylemeye gerek yok. Dünyada Faşist yönetimlerin sonu nasıl oluyorsa Türkiye'de de umarım öyle olur.
Kullanıcı küçük betizi
yuti
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen gencturkdergisi » Cum Oca 23, 2009 20:07

Dediğim gibi Behiç Kılıç gözaltına alınmamıştır.
Hiçbir kaynakta adı geçmiyor.
Haberi düzeltirseniz sevinirim ...
Kullanıcı küçük betizi
gencturkdergisi
Üye
Üye

İletiler: 11

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x