11. Dalga: Mustafa ÖZBEK, Erhan GÖKSEL,Ünal İNANÇ gözaltında

Genel & Güncel Konular

11. Dalga: Mustafa ÖZBEK, Erhan GÖKSEL,Ünal İNANÇ gözaltında

İletigönderen Çetin Taş » Prş Oca 22, 2009 9:25

Resim

Polis Ergenekon soruşturması kapsamında Ankara'da Türk Metal Sendikası ve Avrasya Televizyonu'nda arama yapıyor. Türk Metal Sendikası Başkanı Mustafa Özbek'in evi ve işyeri de aranıyor. Özbek de gözaltına alındı.

Erhan Göksel'in adı Ergenekon iddianamesinde geçiyordu

Polisin 3 ilde soruşturmayı yürüttüğü ve 26 kişiyi gözaltına aldığı belirtiliyor. Avrasya TV'de tüm çalışanların kimlikleri toplandı. Polis bilgisayar ve tüm dokümanları inceliyor.

Emniyet güçleri içeri giriş çıkışları kontrol altında tutuyor.

ANKARA'DA 6 GÖZALTI

Ankara'da Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mustafa Özbek ile VERSO araştırma şirketi sahibi Erhan Göksel, gazeteci Ünal İnanç ve Türkmen Cephesi yetkilisi Savaş Avcı'nın da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan isimlerin ev ve iş yerlerinde arama yapılıyor.

ANADOLU OTELİ'NDE ARAMA

Türk Metal Sendikası'na bağlı Büyük Anadolu Oteli'nde de polis arama yapıyor.

BURSA'DA DA ARAMA

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mustafa Özbek ile yakın ilişkisi olduğu belirtilen bir kişinin Bursa'daki evinde arama yaptı. Ergenekon örgütlenmesiyle ilgili bu evde belge ve malzeme aranırken, gözaltına alınan olup olmadığına ilişkin bilgi alınamadı.

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10828943.asp?gid=229
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen hirbo06 » Prş Oca 22, 2009 9:36

Bu kadarina da artik cus denmez oha yani OHAAA... Bu is temelli cigrindan cikti... AKP aleyhine fikir belirten herkesi iciri almalar, suc kaniti olmadan tutuklayip iceri atmalar... Yok arkadas civisi cikmis bu Turkiye'nin... Bu halkta bu kafa varken daha cok seyler olur... Milletin dunya umrunda degil, yazik be su vatana... Vatana layik evlatlar yetistirememisiz sonumuz hayir degil ama biz yine de hayirlisi diyelim...Boyle muhalefetinde, boyle aydinlarinda, ben boyle duzeninde.....:((
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen orhunefe » Prş Oca 22, 2009 9:37

Sıra bize de gelecek. Gık diyeni alıyorlar. Şerefsizler. Allahsızlar !
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen Çetin Taş » Prş Oca 22, 2009 9:39

Sıra bize de gelecek. Gık diyeni alıyorlar. Şerefsizler. Allahsızlar !

Son günlerde aile ve arkadaş arasında bu türden söylemleri sıkça duyar oldum.
İşin ilginci...
İNANIYORUM DA!
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Balasagun » Prş Oca 22, 2009 9:43

Bu tam anlamıyla bir FAŞİZM'dir. Tek parti ile yönetilen ülkelerde sıkça meydana gelen olaylardır. Hitler de demokrasiyi kullanarak iktidara gelmişti. Sonra muhalliflerinin defterini dürdü. Sonunu söylemeye gerek yok. Dünyada Faşist yönetimlerin sonu nasıl oluyorsa Türkiye'de de umarım öyle olur.
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 3523

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 22, 2009 9:53

Zamanlama yine "mükemmel" :twisted:

Dogu PERINCEK'in savunmasinin olacagi, tertibi lime lime edecegi gün!

orhunefe yazdı:Sıra bize de gelecek. Gık diyeni alıyorlar. Şerefsizler. Allahsızlar !

Almazlarsa serefsizler!!!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Prş Oca 22, 2009 10:02

Dogu PERINCEK'in savunmasinin olacagi, tertibi lime lime edecegi gün!

Türkancığım,içini rahat tut.Doğu bey bugün tarihe geçecek bir savunma yapacaktır.En ufak şüphem yok.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 22, 2009 10:16

Avrasya TV --> Mustafa ÖZBEK --> TUSAM --> Erdal SARIZEYBEK :?: Hic sasirmam, hatta gec kaldilar!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen orhunefe » Prş Oca 22, 2009 10:21

Nihat Genç abimiz de ne yapıp edip bir an evvel Ergenekondan gözaltına alınmalıdır. Kendisine yakışan da budur. Yeni kitap mı yazacak Tv'den rte'ye Gül'e Fetullaha mı sövecek artık kendi bilir.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 22, 2009 10:26

Atatürk gencligi sustugu, sokaklara dökülmedigi, hatta Meclis'i basmadigi sürece bu serefsizleri kimse durdurmaz. Akillarinca bu provakasyonlarla Ordu'yu darbeye "zorlamaya" calisiyorlar.

orhunefe, evet, Nihat GENC'in sesi hic yükselmedigi kadar yükselmelidir!

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen İlteriş » Prş Oca 22, 2009 10:36

Mustafa Yucel Ozbilgin'i sehit ettiklerinde cenazedeydim, o kalabaligin Kocatepe'den tepkili ama eylemsiz inisine tanik oldugumda aynen soyle dusunmustum. Simdi yapilmasi gereken sey Meclis'e yurumektir. Maalesef o sirada ordaki insanlarda hakim olan duygu saskinlik ve ne yapacagini bilememe idi, oysa ben ve benim gibi pekcoklari da olacaklarin buraya geleceginden emindik, acil bir eylemin gerekli oldugu sadece bizlerin kafasindaydi. Simdi sanirim insanlarin tamami bu gercege ikna olmuslardir. Bu yapilan baskilar bir tepki doguracaktir, ve Turk Milleti bu isgali de yaracak ve Silivri'den de cikacaktir.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 22, 2009 10:38

DISK, KESK, TÜRK-IS neredeler? Su ana kadar Türk Metal Sendikasi'nin önünde olmalari gerekiyordu!

Yeter da!!!

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen creative » Prş Oca 22, 2009 10:42

akp'ye demediğini bırakmayan erhan göksel'i niye almadılar diye düşünüyordum kısmet bu güneymiş gözleri aydın. geride kim kaldı söyle düşünürsek Nihat Genç aklıma geliyor. nihat genç ismine yakışır bir dalga ismi ile onuda alacaklarını düşünüyorum.
birde sitede arkadaşların izlence kayıt ettiği bütün kanalları basıyorlar yakında izlencede kayıt edilemeyecek o zamanda galiba arkadaşlar program yapıp kendileri kayıt edecek gibi görünüyor :) tabi onlarıda susturmasalar...
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen dervishizir » Prş Oca 22, 2009 10:42

Ya orduyu zorlasa ne olur zorlamasa ne olur. Türkiyenin bürokratları kanunları işletse yeter arkadaş. Görmedikmi toplantı yaptılar hepsinde timsah sırıtması. kakara kikiri. herkez mama peşinde memuru bilmemnesi. gursaklarında kalacağından habersiz bu cia yetiştirmesi paronoyak timsahların herkezi yiyeceğinden habersiz baka duruyor herkez. Tamam türkiyede bir takım oluşumlar var onu mana edip alakasız adamları bile bile katıp bu tertipbe yüzsüzlüğü yapıyorlar iyi tamam bu memleketin kurumları nerede baştakileri de bu düzenin parçası hiç mi errrrkeeeekkkkkk yokkkkkk. Hadi milletin kanundan yasadan haberi yok olanlara gözü kapalı bende ohaaaaa diyorum. Bu iş şu anda ve şu ana kadar memleketin başına gelmiş bürokratından bilmemnesine hepsinin görevidir. hakimler savcılar avkatlar bilumum sendikalar. hepsi sokağa halkı kışkırtacak adam bulurlar. örgütlüyüz diyen kurum ve kuruluşlar çıkmalı. Cumhuriyet yürüyüşlerinde pop çalmak değil milletin gazını çıkartmaya.bende OHAAAAAAAAAAAAAAAA diyorum yazıklar olsun
Kullanıcı küçük betizi
dervishizir
Üye
Üye

İletiler: 144

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 22, 2009 10:46

creative yazdı:o zamanda galiba arkadaşlar program yapıp kendileri kayıt edecek gibi görünüyor :) tabi onlarıda susturmasalar...

creative, Nihat GENC'in tabiriyle cevap vereyim: Bizim ancak cesedimiz susar!!!

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x