Nihayet şu işin aslını bilen biri çıktı.
banu avarın çin belgeselinde izleyin birde uygurları
-Tesekkürler
SULTAN GALİYEV
mukanorkan yazdı:Dünyada refah,huzur içinde yaşayan Türk varmı ben yok diye biliyorum var diyen varsa söylesin.
avrasya yazdı:Göktürk Mehmet kardeş,
Siz Çine , Uygur bölgesine gittiniz mi ?
Ben gitmedim ..
Uygur Türkleri hakkında yazılanları nerden öğreniyoruz?
Uygur Türkleri hakkında yazılanları , batılı ve batıcı kaynaklardan duyup öğreniyoruz ... neden hep batı kaynaklı?
Ve Fetullah gibi sözüm ona "sürgünde"(!) Batı işbirlikçisi sözüm ona sürgünde "Uygur Türkleri hükümet yetkililerinin", İngiliz , Amerikan bayrakları önünde konuşmaları ve söylemlerinin Amerikancı basına yansımasından ..
Ama Banu Avar gitti ve gördüklerini aktardı ..
Banu Avar , işbirlikçi basında gördüklerini duyurabildi mi?
Hayır..
Ne yaptı Amerikancı Akepe hükümeti ?
Banu Avarın TRT de sesini kıstı..
Biz kendimizi biliriz, aslında Batı da bizi çok iyi bilir , Ancak , Bizi dünyaya soykırımcı olarak tanıtırlar..Ermenilere, kürtlere neler neler yapmışızdır !!
Batı Türkleri Ermeni , kürtler konusunda, ermeni lobisi ve ayrılıkcı bölücü pkk marifetiyle bizi nasıl soykırımcı tanıtıyorsa , batı işbirlikçisi ayrılıkcı uygurlarla da Çin i böyle tanıtıyor.
Batılı emperyalistler için Irak gibi demokrasi götürülmesi gereken yerler Çin , Rusya,
Bize de demokrasiyi Akepe ile getirdiler yerseniz hesabı..
Batılı emperyalistlerin iğrenç propagandası dünyaya bizi böyle duyurur..
İçimizdeki işbirlikci sözde aydınlar da tamamen duygusal değil tabi, dolarların aşkına batılı gibi yazar , konuşur..
Batının bu psikolojik harbiyle sıradan bir batılı da buna inanır..
Batı, bölücü kürtleri de pkk lıları da, böyle bu batıcı Uygurlular gibi konuşturur..
Öyle şeyler söylerler , söyletirler ki ..
Nerdeyse gelinen noktada, kurtuluş savaşımızı , Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusunu yargılama aşamasına getirmeye başlamışlardır..
İşbirlikçi Akepe hükümeti bu konuda Batıya elinden geleni yapar , pkk nın siyasallaştırılması, Ermenistanla
lişkilerin geliştirilmesi kapının açılması , okul kitaplarında sözde ermeni soykırımı lafından sözdenin çıkartılması vb. vb..
Uygur Türkleri meselesinin gündeme getirilmesi de BOP planı içinde , işbirlikçi hükümetlerin ve batının , CAMBAZA BAK oyunudur.
Burnumuzun dibinde Türkmen kardeşlerimizi bombalayan Conilere her türlü yardımı ve kolaylığı gösteren Akepe hükümeti ile Batılı emperyalistler , Türkmen kardeşlerimizin yaşam hakkını görmezden gelir , Talabani ve Barzaniyi baştacı ederken ..
Türkler , Türkmenler adam yerine koyulmazken , batı işbirlikçisi Uygur Türklerini pkk lılar gibi Amerikan bayrakları , İngiliz bayrakları önünde konuşturmak tam da batının emperyalist çıkarlarının siyasetidir..
Psikolojik harbidir..
Ben batılı kaynaklara batılı emperyalistlerin işbirlikçilerine değil, Banu Avar a inanıyorum..
...
avrasya yazdı:Uygur Türkleri hakkında yazılanları , batılı ve batıcı kaynaklardan duyup öğreniyoruz ... neden hep batı kaynaklı?
avrasya yazdı:Ve Fetullah gibi sözüm ona "sürgünde"(!) Batı işbirlikçisi sözüm ona sürgünde "Uygur Türkleri hükümet yetkililerinin", İngiliz , Amerikan bayrakları önünde konuşmaları ve söylemlerinin Amerikancı basına yansımasından ..
avrasya yazdı:Batı Türkleri Ermeni , kürtler konusunda, ermeni lobisi ve ayrılıkcı bölücü pkk marifetiyle bizi nasıl soykırımcı tanıtıyorsa , batı işbirlikçisi ayrılıkcı uygurlarla da Çin i böyle tanıtıyor.
avrasya yazdı:Uygur Türkleri meselesinin gündeme getirilmesi de BOP planı içinde , işbirlikçi hükümetlerin ve batının , CAMBAZA BAK oyunudur.
avrasya yazdı:Türkler , Türkmenler adam yerine koyulmazken , batı işbirlikçisi Uygur Türklerini pkk lılar gibi Amerikan bayrakları
lozan 2005 yazdı:Uygur Turklerini bosver adamlar kendi halkina zulm ediyor . Sozde sosyalist esitlikci ulke , Sangay ve Pekin , Amerika gibi yasiyor , diger bolgeler pirinc parasina 12 saat calisiyor
Kardesim yalan yaziyorsun.Yada bilmeden yaziyorsun.
Sangay da sadece ekonomisi cok iyi olan insanlar cocuk yapa bilir.
Pekinde sadece insanlar 1 tane cocuk yapa bilir.
Uygur özerk bölgesinde 2 yada 3 cocuk yapma hakkina sahipler.
Olayin özü bu.
Bu olayida ergenekona benzettiniz.Helal olsun size.
lozan 2005 yazdı:Pekinde sadece insanlar 1 tane cocuk yapa bilir.
Uygur özerk bölgesinde 2 yada 3 cocuk yapma hakkina sahipler.
Olayin özü bu.
avrasya yazdı:Ama Banu Avar gitti ve gördüklerini aktardı ..
Banu Avar , işbirlikçi basında gördüklerini duyurabildi mi?
Hayır..
Ne yaptı Amerikancı Akepe hükümeti ?
Banu Avarın TRT de sesini kıstı..
Ben batılı kaynaklara batılı emperyalistlerin işbirlikçilerine değil, Banu Avar a inanıyorum..
...
Doğu Türkistan'ın Çincesi: Sinkiang... 22 Haziran 2005
Doğu Türkistan'ın Çincesi: Sinkiang... 22 Haziran 2005 Sürgünde yani Amerika'da kurulan Doğu Türkistan hükümetinin deklarasyonu, Çin'in iddiaları ve halkın durumu İlk Türk devleti Göktürk topraklarının bugünü ve üzerinde oynanan küresel oyunlar Sınırlar Arasındada Banu Avar Urumçi ve Turfan'da halkla, yetkililerle sanatçılarla konuştu, dünya harikası Karız kanallarını, okulları, camileri ziyaret etti farklı bir Türkistan manzarası çizdi...
yıllardan beri sizi beğenerek takip ediyorum.fakat bir konuda yardımınızı istiyorum.doğu türkistan ile ilgili yapmış olduğunuz program birçok doğu türkistan sitelerinde protesto ediliyor onlar tarafından beğenilmemiş bunun sebebi nedir gerçekler nedir beni aydınlatırmısınız. gerçekten zulüm görüyorlarmı yoksa bunlar amerikan kışkırtmalarımı?
Türk-Kan yazdı:Banu AVAR'inDoğu Türkistan'ın Çincesi: Sinkiang... 22 Haziran 2005
Doğu Türkistan'ın Çincesi: Sinkiang... 22 Haziran 2005 Sürgünde yani Amerika'da kurulan Doğu Türkistan hükümetinin deklarasyonu, Çin'in iddiaları ve halkın durumu İlk Türk devleti Göktürk topraklarının bugünü ve üzerinde oynanan küresel oyunlar Sınırlar Arasındada Banu Avar Urumçi ve Turfan'da halkla, yetkililerle sanatçılarla konuştu, dünya harikası Karız kanallarını, okulları, camileri ziyaret etti farklı bir Türkistan manzarası çizdi...
bu izlencesini cok merak ediyorum. Izlenceyi genel ag ortaminda su ana kadar bulamadim.
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 0 konuk