Fetullah şimdi de ART'ye talip!

Genel & Güncel Konular

Re: Fetullah şimdi de ART'ye talip!

İletigönderen KILICINRUHU » Pzt Tem 27, 2009 10:50

ART'den açıklama...
ART Genel Koordinatörü Ahmet ÖZBEK: ART'nin satışına ilişkin haberler tümüyle yanlı ve yanlıştır.
Son günlerde bazı internet sitelerinde Avrasya TV (ART)'nin çeşitli kişi ya da kurumlara satıldığı yönünde haberler yer almaktadır.

ART'nin satışına ilişkin haberler tümüyle yanlı ve yanlıştır. ART hiç bir şekilde pazarlık konusu yapılmadığı gibi, kanalın satışı da gündeme gelmemiştir. Yeni yayın dönemi için hazırlıklarını sürdüren ART, yenilenerek ve kadrosunu güçlendirerek yayınlarına devam etmektedir. ART seyircilerinden aldığı güç ve destekle doğru bildiği yolda yürümeye devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ahmet ÖZBEK
ART Genel Koordinatörü

kaynak : http://www.avrasya.tv/s-haberoku-turkiy ... ma---.html

Burada da net olarak görüldüğü gibi böyle bir durum söz konusu değilmiş.İçimizi ferah tutabiliriz artık.
Bu memleket,tarihte Türk'tü,halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletiler: 49

İletigönderen G.Yıldız » Pzt Tem 27, 2009 11:50

Kaşınan sen olmayasın?
Baskı geldi diye bunu da vereyim, şunu da vereyim dersen o zaman bu oyunu kaybedersin. Maksatları bana kuvvetli bir tokat atmaktır. Biz hürriyet mücadelesinde görevli insanlarız. Bu görevi bizden kimse alamaz; mevkide olalım veya olmayalım. Dava bırakılmaz, bayrak yere düşürülmez.
Kullanıcı küçük betizi
G.Yıldız
Üye
Üye

İletiler: 12

İletigönderen KILICINRUHU » Pzt Tem 27, 2009 11:59

G.Yıldız yazdı:Art kendi kaşındı..

Nedir yani şimdi bu ?
Bu memleket,tarihte Türk'tü,halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Tem 27, 2009 13:04

KILICINRUHU, ART'nin bu aciklamasinin ardindan satis haberi gelirse bakin o zaman samataya :)

Ne diyordu Mustafa ÖZBEK:

"Vallahi mezardan kalkar yine konuşurum, ey Tayyip Erdoğan!"

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen KILICINRUHU » Pzt Tem 27, 2009 14:09

Türk-Kan bence böyle birşey olmaz yada şöyle söyleyeyim dileğim o.Bu kadar kararlı bir duruş sergilemeleri bence gayet güzel.Sayın Mustafa Özbek geri adım atmayacaktır diye düşünüyorum ki bu kadar iddialı bir açıklamadan sonra hiç yapmazlar diye düşünüyorum.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletigönderen eros714 » Pzt Tem 27, 2009 20:39

[size=100]Bir atasözümüz vardır: Gülme komşuna gelir başına derler. Art kanalı fettullahçılara satılırsa şaşırmam.

Art'nin açıklamasını okuduktan sonra yazdığımı belirteyim öncelikle. Ama bu iddaların da durduk yere çıkmadığını Art'de bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Bunu düşünmemin nedeni de Emin Çölaşan'ın "Sakıncalı Gazeteci" kitabıdır. Çölaşan kitapta Art'nin baskılar karşısında oldukça zor bir duruma düştüğünü yazıyor ve Art'den kovulmasını buna bağlıyor. Kitapta ayni zamanda Art'nin sahibi M. Özbek ve Mustafa Balbay'ın Tuncay Özkan'a olan aşırı tepkilerini anlatmış Emin Çölaşan. Ben Tuncay Özkan'ın kanalını fettullahçılara satmasını onaylamıyorum ama çalışanlarının aylardır maaş alamadığı, reklam alamadığı bir kanalı satmayacaktı da ne yapacaktı?

Peki bugün Art fettullahçılara satılırsa M. Özbek dönek mi olacak?
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletiler: 121

İletigönderen yigitler » Sal Tem 28, 2009 21:34

eros714 yazdı:[size=100]Bir atasözümüz vardır: Gülme komşuna gelir başına derler. Art kanalı fettullahçılara satılırsa şaşırmam.

Art'nin açıklamasını okuduktan sonra yazdığımı belirteyim öncelikle. Ama bu iddaların da durduk yere çıkmadığını Art'de bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Bunu düşünmemin nedeni de Emin Çölaşan'ın "Sakıncalı Gazeteci" kitabıdır. Çölaşan kitapta Art'nin baskılar karşısında oldukça zor bir duruma düştüğünü yazıyor ve Art'den kovulmasını buna bağlıyor. Kitapta ayni zamanda Art'nin sahibi M. Özbek ve Mustafa Balbay'ın Tuncay Özkan'a olan aşırı tepkilerini anlatmış Emin Çölaşan. Ben Tuncay Özkan'ın kanalını fettullahçılara satmasını onaylamıyorum ama çalışanlarının aylardır maaş alamadığı, reklam alamadığı bir kanalı satmayacaktı da ne yapacaktı?

Insallah satilmaz. ART, Kanal Biz, Kanal B, Ulusal Kanal ve belki bir iki tane daha durust TV kanallari var, ama otekiler yozlasmis, kokusmus, yobaz ve yesil sermaye ile kurulmus. Dediginiz gibi o Kanalturk'un satildigi gunu cok iyi hatirliyorum. Tuncay Ozkan'i kinadim ve nasil yapar bunu diye feyat ettim, ama adam mertce ana haber butenine cikti ve neden kanali sattigininin sebebini soyledi, ve o gun daha cok buyudu gozumde. Hic kimse reklam vermedi Kanaltuk'e o zamanlar, ama tabi yobaz;arin eline gecince her turlu yardimi yapiyor hukumet, ama ART'ye ve obur durust kanallara da reklamlar verilmiyor, cunku AKP hepsini korkuttu ve sindirdi, kendilerine yandaslik yapmayanlari maliye ve TMSF ile tehdit ediyorlar. Ama bir gun bunlarin devri de gececek, ve eger bir muhalefet hukumeti gelirse, dilerim onlar da ATV, Kanal 7 STV vb. ayni eziyeti yaparlar, gorsunler dunyanin kac bucak oldugunu.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Ram » Sal Tem 28, 2009 22:07

Kanal satıldı da muhasebesi yapılıyor.

ART Fetullah'a satılırsa, KanalTürk adlı kanala gösterdiğimiz tepkiyi gösteririz. Gösteririz göstermesine de, bu Tuncay'ı yağlamalar da nereden çıktı¿? Sanki Tuncay Özkan denen zat, bir tek kanalını Fetullah'a sattığı için kötü olmuş da, gerisi unutulmuş, şimdi tutuklu olduğu için yeniden "prens" olmuş.

Tuncay Özkan için yazacağınız bir şeyler varsa buraya yazın, biz de cevap vermesini biliriz: kanalturk-u-bugun-ald-t14655.html?hilit=tuncay%20%C3%B6zkan%20kanalt%C3%BCrk%20fetullah&start=30

eros714 atasözü yazmış; kim kimin komşusu, kim neye gülmüş açıklamıyor. Emin Çölaşan kitabında yazmışmış Tuncay Özkan'a verilen tepkileri... Bunlar gizli saklı mıdır¿? Ankara Rüzgârı'nda BALBAY, Ayın Gündemi'nde ÖZBEK ve Ceviz Kabuğu'nda CEVİZOĞLU birçok kez bu tepkiyi canlı yayında vermiştir. Bu tepkiler KanalTürk adlı kanal satılmadan önce gösterilmiyor muydu¿?

Evet güzel kardeşim, dönek olacak. Üstelik "ART, -Türk Metâl Sendikası'na bağlı- işçilerin kanalıdır" söylemlerini göz önünde bulundurursak, bu katmerli bir döneklik olur.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen 10101 » Çrş Tem 29, 2009 1:37

Ram, sana %100 katılıyorum.
Tuncan Özkan'ın kanalı satarken yaptığı açıklamaları pek inandırıcı bulmadım. Halk arasında da pek sevilmeyen, itici bir kişiliğe sahip olduğunu da ekleyelim. Cumhuriyet mitinglerinde liderlik eder gibi bir konumda olması hoşumuza gitmemişti.

Özbek kanalı satarsa dönek olacak ve samimiyetinden şüphe edilecek. Menfaatçi olma ihtimali güçlenecek.
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen KILICINRUHU » Çrş Tem 29, 2009 8:49

Yaptığınızın adını koyun isterseniz ben bir isim vermek istemiyorum çünkü olmadan birşey yok dönek yok bilmem ne gibi saçma provakasyonlar yapmanın ne anlamı var anlamadım ? yok yaparsa yok ederse böyle birşey olurmu ya madem düşüncenizi savunuyor o insanlar onun için para harcıyor saygı duyup destek olmalısınız.Hemen çıkıyorsunuz yayla davasını aha satar aha ederse.Hiç yakıştıramadım ne diyeyim.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletigönderen eros714 » Çrş Tem 29, 2009 9:06

Ram yazdı:Kanal satıldı da muhasebesi yapılıyor.

ART Fetullah'a satılırsa, KanalTürk adlı kanala gösterdiğimiz tepkiyi gösteririz. Gösteririz göstermesine de, bu Tuncay'ı yağlamalar da nereden çıktı¿? Sanki Tuncay Özkan denen zat, bir tek kanalını Fetullah'a sattığı için kötü olmuş da, gerisi unutulmuş, şimdi tutuklu olduğu için yeniden "prens" olmuş.

Tuncay Özkan için yazacağınız bir şeyler varsa buraya yazın, biz de cevap vermesini biliriz: kanalturk-u-bugun-ald-t14655.html?hilit=tuncay%20%C3%B6zkan%20kanalt%C3%BCrk%20fetullah&start=30

O linkini verdiğin konu kilitlenmiş ondan dolayı oraya yazamıyorum. O konuyu açarsanız yazabilirim oraya. Ben Tuncay Özkan'ın dürüstlüğüne inanıyorum ve Tuncay Özkan'ın ulusalcı tezlerinin hepsinin altına imzamı atarım.

Ram yazdı:eros714 atasözü yazmış; kim kimin komşusu, kim neye gülmüş açıklamıyor. Emin Çölaşan kitabında yazmışmış Tuncay Özkan'a verilen tepkileri... Bunlar gizli saklı mıdır¿? Ankara Rüzgârı'nda BALBAY, Ayın Gündemi'nde ÖZBEK ve Ceviz Kabuğu'nda CEVİZOĞLU birçok kez bu tepkiyi canlı yayında vermiştir. Bu tepkiler KanalTürk adlı kanal satılmadan önce gösterilmiyor muydu¿?

Evet güzel kardeşim, dönek olacak. Üstelik "ART, -Türk Metâl Sendikası'na bağlı- işçilerin kanalıdır" söylemlerini göz önünde bulundurursak, bu katmerli bir döneklik olur.

http://www.dailymotion.com/video/x5g6kw ... kacki_news
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletigönderen Siyabend » Çrş Tem 29, 2009 9:38

orhunefe Adlı kullanıcıya özel ;

Profil resmindeki Hz. Abdulhamid Han ve Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN karışmı resmi kaldırmanı rica ediyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Siyabend
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen teşkilat » Çrş Tem 29, 2009 13:12

Ben bu haberi okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm.Ve hemen AVRASYA tv'ye e-mail yoluyla ulaştım.Gelen mesaj şu..
BUNU İSTEYENİN ÇOK OLDUĞUNU BİLİYORUZ.
AMA BÖYLE BİR ŞEY KESİNLİK YOK!..
SELAMLAR..
Haber Kordinatörü..
Arkadaşlar inanın hesap gününe Allah'a inandığım kadar inanıyorum.Boğazlıyan Kaymakamamı Ermeni tanıklarının sözleri üzerine asılmıştı.Ne demişti..
Ecnebi devletlere yaranmak için beni asıyorlar...Eğer buna adalet diyorlarsa kahrolsun adelet!..
Yaşasın Millet!..
Bugün teröristin sözleri ile yargılanan askerler ve Amerika'nın Ortadoğu planlarına,AB'nin ulus devleti yıpratma teşebbüslerine karşı olan yurtseverler yargılanmakta.Değişim sürecini yaşadığımız şu günlerde seçkin kişiler susturulmakta.Ve halk sindirilmekte..
Ama inanıyorum devranın döneceği günler yakındır...
Kullanıcı küçük betizi
teşkilat
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Tem 29, 2009 13:34

Siyabend yazdı:orhunefe Adlı kullanıcıya özel ;

Profil resmindeki Hz. Abdulhamid Han ve Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN karışmı resmi kaldırmanı rica ediyorum.

Sadece bu rica icin mi üye oldunuz? Hz. Gül ve Sayin Öcalan karisimi bir resim mi arzu ederdiniz?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Çrş Tem 29, 2009 13:47

eros714 yazdı:
Ram yazdı:Kanal satıldı da muhasebesi yapılıyor.

O linkini verdiğin konu kilitlenmiş ondan dolayı oraya yazamıyorum. O konuyu açarsanız yazabilirim oraya. Ben Tuncay Özkan'ın dürüstlüğüne inanıyorum ve Tuncay Özkan'ın ulusalcı tezlerinin hepsinin altına imzamı atarım.

İnançla oluyor tabii; Tayyip'in de dindar olduğuna inanılıyor, artık bu yaklaşımı yadırgamıyorum. Yani; "ulusalcı ne demektir, ulusalcı tezi ne demektir, bir tez var mıdır" gibi sorular elbette mühim değil.

eros714 yazdı:
Ram yazdı:eros714 atasözü yazmış; kim kimin komşusu, kim neye gülmüş açıklamıyor. Emin Çölaşan kitabında yazmışmış Tuncay Özkan'a verilen tepkileri... Bunlar gizli saklı mıdır¿? Ankara Rüzgârı'nda BALBAY, Ayın Gündemi'nde ÖZBEK ve Ceviz Kabuğu'nda CEVİZOĞLU birçok kez bu tepkiyi canlı yayında vermiştir. Bu tepkiler KanalTürk adlı kanal satılmadan önce gösterilmiyor muydu¿?

http://www.dailymotion.com/video/x5g6kw ... kacki_news

Bu görüntü benim sorgularıma bir cevap değildir. Konuyu açtım, orada yazabilirsin.

Not: Bu arada, kanalında sağlamaya çalıştığı "çok seslilik" Tuncay için şerefmiş. Özetle, KİOSK Tuncay'ın şerefiymiş. Fakat ulusalcı savlarına inanalım lütfen.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x