G.Yıldız yazdı:Art kendi kaşındı..
eros714 yazdı:[size=100]Bir atasözümüz vardır: Gülme komşuna gelir başına derler. Art kanalı fettullahçılara satılırsa şaşırmam.
Art'nin açıklamasını okuduktan sonra yazdığımı belirteyim öncelikle. Ama bu iddaların da durduk yere çıkmadığını Art'de bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Bunu düşünmemin nedeni de Emin Çölaşan'ın "Sakıncalı Gazeteci" kitabıdır. Çölaşan kitapta Art'nin baskılar karşısında oldukça zor bir duruma düştüğünü yazıyor ve Art'den kovulmasını buna bağlıyor. Kitapta ayni zamanda Art'nin sahibi M. Özbek ve Mustafa Balbay'ın Tuncay Özkan'a olan aşırı tepkilerini anlatmış Emin Çölaşan. Ben Tuncay Özkan'ın kanalını fettullahçılara satmasını onaylamıyorum ama çalışanlarının aylardır maaş alamadığı, reklam alamadığı bir kanalı satmayacaktı da ne yapacaktı?
Peki bugün Art fettullahçılara satılırsa M. Özbek dönek mi olacak?
Peki bugün Art fettullahçılara satılırsa M. Özbek dönek mi olacak?
Ram yazdı:Kanal satıldı da muhasebesi yapılıyor.
ART Fetullah'a satılırsa, KanalTürk adlı kanala gösterdiğimiz tepkiyi gösteririz. Gösteririz göstermesine de, bu Tuncay'ı yağlamalar da nereden çıktı¿? Sanki Tuncay Özkan denen zat, bir tek kanalını Fetullah'a sattığı için kötü olmuş da, gerisi unutulmuş, şimdi tutuklu olduğu için yeniden "prens" olmuş.
Tuncay Özkan için yazacağınız bir şeyler varsa buraya yazın, biz de cevap vermesini biliriz: kanalturk-u-bugun-ald-t14655.html?hilit=tuncay%20%C3%B6zkan%20kanalt%C3%BCrk%20fetullah&start=30
Ram yazdı:eros714 atasözü yazmış; kim kimin komşusu, kim neye gülmüş açıklamıyor. Emin Çölaşan kitabında yazmışmış Tuncay Özkan'a verilen tepkileri... Bunlar gizli saklı mıdır¿? Ankara Rüzgârı'nda BALBAY, Ayın Gündemi'nde ÖZBEK ve Ceviz Kabuğu'nda CEVİZOĞLU birçok kez bu tepkiyi canlı yayında vermiştir. Bu tepkiler KanalTürk adlı kanal satılmadan önce gösterilmiyor muydu¿?
Evet güzel kardeşim, dönek olacak. Üstelik "ART, -Türk Metâl Sendikası'na bağlı- işçilerin kanalıdır" söylemlerini göz önünde bulundurursak, bu katmerli bir döneklik olur.
Siyabend yazdı:orhunefe Adlı kullanıcıya özel ;
Profil resmindeki Hz. Abdulhamid Han ve Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN karışmı resmi kaldırmanı rica ediyorum.
eros714 yazdı:Ram yazdı:Kanal satıldı da muhasebesi yapılıyor.
ART Fetullah'a satılırsa, KanalTürk adlı kanala gösterdiğimiz tepkiyi gösteririz. Gösteririz göstermesine de, bu Tuncay'ı yağlamalar da nereden çıktı¿? Sanki Tuncay Özkan denen zat, bir tek kanalını Fetullah'a sattığı için kötü olmuş da, gerisi unutulmuş, şimdi tutuklu olduğu için yeniden "prens" olmuş.
Tuncay Özkan için yazacağınız bir şeyler varsa buraya yazın, biz de cevap vermesini biliriz: kanalturk-u-bugun-ald-t14655.html?hilit=tuncay%20%C3%B6zkan%20kanalt%C3%BCrk%20fetullah&start=30
O linkini verdiğin konu kilitlenmiş ondan dolayı oraya yazamıyorum. O konuyu açarsanız yazabilirim oraya. Ben Tuncay Özkan'ın dürüstlüğüne inanıyorum ve Tuncay Özkan'ın ulusalcı tezlerinin hepsinin altına imzamı atarım.
eros714 yazdı:Ram yazdı:eros714 atasözü yazmış; kim kimin komşusu, kim neye gülmüş açıklamıyor. Emin Çölaşan kitabında yazmışmış Tuncay Özkan'a verilen tepkileri... Bunlar gizli saklı mıdır¿? Ankara Rüzgârı'nda BALBAY, Ayın Gündemi'nde ÖZBEK ve Ceviz Kabuğu'nda CEVİZOĞLU birçok kez bu tepkiyi canlı yayında vermiştir. Bu tepkiler KanalTürk adlı kanal satılmadan önce gösterilmiyor muydu¿?
Evet güzel kardeşim, dönek olacak. Üstelik "ART, -Türk Metâl Sendikası'na bağlı- işçilerin kanalıdır" söylemlerini göz önünde bulundurursak, bu katmerli bir döneklik olur.
http://www.dailymotion.com/video/x5g6kw ... kacki_news
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk