Fetullah şimdi de ART'ye talip!

Genel & Güncel Konular

Re: Fetullah şimdi de ART'ye talip!

İletigönderen DRAGcı » Çrş Tem 29, 2009 15:53

art satılırsa yazıklar olsun.

Küfretmek yasaktır.
En son Türk-Kan tarafından Çrş Tem 29, 2009 15:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
DRAGcı
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen DRAGcı » Çrş Tem 29, 2009 16:07

Atatürk bizi açık açık uyarmıştı:

İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Kullanıcı küçük betizi
DRAGcı
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen evimnet » Çrş Tem 29, 2009 22:04

Tempo 24 ün yayınladığı Balbay ın notlarından bir bölüm :

"Saat 13.00 Türk metal 'de Mustafa ÖZBEK ile görüşme"
sıcak bir görüşme... karşılıklı işbirliği. Yemekte soğumuş balık ve bol yeşillik ... bulgur pilavı.
--Cumhuriyetle herşeye varız. Arkadaşlar proje getirsinler.Bizim Türk Metal'in kullanılabilecek 8 trilyonu var. Bunun yüzde 40'ı yasaya göre şirketlere ortak olmaya,hisse almaya uygun.

Arkadaşlar ya bu konuşmada bir çarpıklık var yada ART mizin satışı sadece uydurma haber, yorumu size bırakıyorum bunları söyleyen bir Mustafa Özbek kendisiyle bu kadar çelişkiye düşermi ?
Ha belkide şu olabilir art bu adamlara kanalı iyi bir paraya satıp çok daha güçlü bir yayın ile geri dönüşü planlıyorlar olabilirlermi ?
Her ne olursa olsun ben art mizin satılması haberini tüylerim diken diken olarak izledim
Asla şüphem yoktur ki, Türklüğün unutulmuş büyük uygar vasfı, büyük uygarlık yeteneği, bundan sonraki gelişimi ile geleceğin yüksek medeniyet ufkunda yeni bir güneş gibi doğacaktır. (Mustafa Kemal ATATÜRK-1933, Ankara)
Kullanıcı küçük betizi
evimnet
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen alasulumurat » Çrş Tem 29, 2009 22:39

10.000 kişi 10TL versek 100.000TL para yapar. Para toplayalım yine de sattırmayalım.
Arkadaşlar birlikten kuvvet doğar!!!
Kullanıcı küçük betizi
alasulumurat
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen efrasyap1923 » Çrş Tem 29, 2009 23:35

Keser döner sap döner .... bu devran tersinede döner bir gün...
Ülkeleri düşmana karşı koruma gücü on kısma ayrıldı : Bunun dokuzu TÜRKLERE ve biri diğer milletlere verildi. Yine böyle, cimrilikte on kısma ayrıldı ; bunun dokuzu İranlılara ve biride diğer milletlere , cömertlikte on kısma ayrıldı ; dokuzu ehli Sudana biride diğer insanlara , haya da on kısma ayrıldı ; dokuzu kadınlara , biride diğer insanlara , hased ( nifak ) de on kısma ayrıldı ; dokuzu Araplara biri diğer milletlere , kibirde n kısma ayrıldı ; dokuzu rumlara biri diğer milletlere verildi.
Kullanıcı küçük betizi
efrasyap1923
Üye
Üye

İletiler: 23

İletigönderen 10101 » Prş Tem 30, 2009 0:28

Offtopic :
2. Abdülhamit ile Tayyip Erdoğan karışımı fotoğraf ne anlama geliyor anlamak güç ama bu iki kişi birbirine hiç de benzemiyor diye düşünüyorum. Neden mi?

- 2. Abdülhamit, bir padişahtan beklendiği gibi ülkesini koruyacak yöntemler izledi. Devrinde pek bir toprak kaybı olmadı. Emperyalist güçlere karşı denge politikası izledi; herhangi birisinin uydusu veya sömürgesi olmadı. Halk arasında sevilen bir padişahtı çünkü O'nun devrinde göreceli olarak refah seviyesi yüksekti. Demiryolları ve birçok okullar yaptırdı...

- Tayyip Erdoğan ise ülkenin çıkarlarını savunma noktasında sürekli sınıfta kalıyor. Abdülhamit ile karşılaştırılabilecek bir eğitim düzeyine, birikime veya herhangi bir özelliğe sahip değil.

Bizim Abdülhamit'den nefret etmemizi gerektirecek bir durum yok arkadaşlar. Padişahlar öcü değildir. Onları kendi dönemlerindeki tarihi konumları ile değerlendirmeliyiz. Ama tabi ki dinci çevreler tarafından sömürülerinin yapılmasına ve propaganda aracı olarak sahiplenilmelerine tepkiliyiz.

Din sömürücüleri, Atatürk'ü dinsizlikle suçladılar ve padişahları kutsal şahsiyetler olarak aldılar. Bunların her ikisi de doğru olmaktan uzak... Bu kadar sığ bakış açıları yetti artık... Her yerde açık seçik bilgiler var her konuda. Cahil olmak için bir mazeret yok.
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 30, 2009 0:41

10101, iletinizi "Konu Dışı" olarak düzenledim. II. Abdülhamit bu baslikta ayrintili tartisilmistir ulu-hakan-ii-abdulhamid-han-t7305.html
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen 10101 » Prş Tem 30, 2009 0:53

Teşekkürler. O konu başlığını inceliyorum.
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen antalyalim » Prş Tem 30, 2009 10:28

Memleketim satilirken kahroluyorum yikiliyorum. Ancak Atatürk Gencliginin, Ulusalcilarin haber alma özgürlükleri satilirken utaniyorum , nerelere geldik demekten kendimi alamiyorum, hatta ve hatta servetlerini kendileri bile bilmeyen Atatürkcüyüm diye gecinen migdesi genis godoslarin bu kanallara yardim etmek yerine "Ergenekon banada bulasir" diyerek bi taraflarini kurtarmalarina lanetler yagdiriyorum.
Elimizde birtek kalan Ulusal Kanal'dir. Hic olamazsa ona sahip cikalim derim...
Saygilar!
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen KILICINRUHU » Prş Tem 30, 2009 10:56

Artık yazacak birşey bulamıyorum gerçekten.Art ilk elden açıkladı böyle birşeyin olmadığını sadece provokeye yönelik haberler olduğunu daha ne desin insanlar size ki aynen satılmış gibi yıpratmayı bırakmanız için ? Sağ duyulu olmaya davet ediyorum herkesi.
Bu memleket,tarihte Türk'tü,halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletiler: 49

İletigönderen yigitler » Prş Tem 30, 2009 20:14

KILICINRUHU yazdı:Artık yazacak birşey bulamıyorum gerçekten.Art ilk elden açıkladı böyle birşeyin olmadığını sadece provokeye yönelik haberler olduğunu daha ne desin insanlar size ki aynen satılmış gibi yıpratmayı bırakmanız için ? Sağ duyulu olmaya davet ediyorum herkesi.

Cok haklisin. Hala satilmadi, ve insallah da satilmaz. Satilirsa tepkimizi gosterecegiz tabi, ama sahibi hala Turk Metal Sendiksidir, ve insallah sozlerinde dururlar ve satmazlar kanali.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen KILICINRUHU » Cum Tem 31, 2009 11:06

Direk kanaldan en üst düzeyden açıklama yapıldı bunu doğru saymayıp söylentileri doğru sayarak burada konuşmalar olursa o zaman bu söylentiyi çıkaranlar başarılı olmuş olur.Ayrıyeten herkesin bu kadar cabuk galeyana gelmeside çok ilginçtir.
Bu memleket,tarihte Türk'tü,halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletiler: 49

İletigönderen Siyabend » Pzr Ağu 02, 2009 8:35

Türk-Kan yazdı:
Siyabend yazdı:orhunefe Adlı kullanıcıya özel ;

Profil resmindeki Hz. Abdulhamid Han ve Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN karışmı resmi kaldırmanı rica ediyorum.

Sadece bu rica icin mi üye oldunuz? Hz. Gül ve Sayin Öcalan karisimi bir resim mi arzu ederdiniz?

Evet , Sadece bunu söylemek için üye oldum. Bir mahsuru mu var?
Kullanıcı küçük betizi
Siyabend
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzr Ağu 02, 2009 10:06

Özür diliyerek yaziyorum:Nah alirlar, yav bu sümüklü din adamimi yoksa para babasimi.Uyanin ey millet uyanin yaptiginiz yardimlar adamlara sirketler olarak dönüyor.
Son Keriz feneri'den gördünüz yediginiz kazigi...
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen osmanli_torunu » Pzr Ağu 02, 2009 10:41

Mailime gelen cevap,

Bunu çok isteyen olduğunu biliyoruz...
Ama böyle bir görüşme de pazarlık da yok...
İlginize teşekkürler

Murat İDE
Haber Koordinatörü

----- Original Message -----
From: --------------
To: haber@avrasya.tv
Sent: Monday, July 27, 2009 12:23 PM
Subject: Ulusalci ART'ye sok talip [lütfen cevap yazin]

Bu konu hakkinda bi cevap yazarsaniz lütfen, memnun olurum
Ulusalcı ART'ye şok talip
Tuncay Özkan'dan Kanaltürk'ü satın alan Akın İpek, şimdi de ART'ye talip oldu.

Ergenekon soruşturmasında tutuklanan Mustafa Özbek'in ART kanalına Koza-İpek Grubu talip oldu.
Mali sıkıntı yaşayana ulusalcı ART kanalı, Koza-İpek Grubu'ndan gelen öneriye sıcak bakıyor. Daha önce
Tuncay Özkan'ın Kanaltürk'ü satmasına tepki gösteren ulusalcıların şimdi de ART'nin Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Koza-İpek Grubu'na satışına tepki göstermesi bekleniyor.

Gerçek Gündem'in edindiği bilgiye göre, ART kanalının satış görüşmeleri önümüzdeki günlerde tamamlanabilir.

http://www.gercekgundem.com/?p=203845
Vatan'in Kalkinmasi icin,
100% TÜRK MALI KULLAN !!!
Kullanıcı küçük betizi
osmanli_torunu
Üye
Üye

İletiler: 21

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk