gönderen Ram » Sal Eyl 01, 2009 19:36
ROJ TV varken ART kapanmaz!ART Ankara merkezli etkili bir televizyon. Mustafa Özbek’in gözaltına alınmasından sonra oldukça sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Haliyle satıldığı yönünde kulis bilgileri de etrafta sık sık dolaşmaya başlayınca son vaziyeti ART’nin patronu Ahmet Özbek’e sordum.
Özbek şunları söyledi; “
ART’nin satışı diye bir şey kesinlikle söz konusu değil. Çok gerekirse haysiyetimizle ekranımızı karartırız. Sıkıntılı bir süreç yaşadığımız doğru ama ROJ TV’nin ayakta durduğu bir süreçte ART’yi ayakta tutmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Siz de bir medyanın sahibisiniz. Sizin haberiniz olmadan sizin yayın organınızı kim satabilir? Patron benim ve diyorum ki, böyle bir şey yok…”
Kaynak
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.
Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!