Fetullah şimdi de ART'ye talip!

Genel & Güncel Konular

Re: Fetullah şimdi de ART'ye talip!

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ağu 02, 2009 13:46

Siyabend yazdı:
Türk-Kan yazdı:
Siyabend yazdı:orhunefe Adlı kullanıcıya özel ;

Profil resmindeki Hz. Abdulhamid Han ve Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN karışmı resmi kaldırmanı rica ediyorum.

Sadece bu rica icin mi üye oldunuz? Hz. Gül ve Sayin Öcalan karisimi bir resim mi arzu ederdiniz?

Evet , Sadece bunu söylemek için üye oldum. Bir mahsuru mu var?

Estagfurullah, memnun olduk. Her zaman bekleriz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen hottobil » Pzr Ağu 16, 2009 3:48

“Son günlerde bazı internet sitelerinde Avrasya TV (ART)'nin çeşitli kişi ya da kurumlara satıldığı yönünde haberler yer almaktadır.

Art'nin satışına ilişkin haberler tümüyle yanlı ve yanlıştır. ART hiç bir şekilde pazarlık konusu yapılmadığı gibi, kanalın satışı da gündeme gelmemiştir. Yeni yayın dönemi için hazırlıklarını sürdüren art, yenilenerek ve kadrosunu güçlendirerek yayınlarına devam etmektedir. Art seyircilerinden aldığı güç ve destekle doğru bildiği yolda yürümeye devam edecektir.”

Ahmet Özbek
ART Genel Koordinatörü
Kullanıcı küçük betizi
hottobil
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen Ram » Sal Eyl 01, 2009 19:36

ROJ TV varken ART kapanmaz!

ART Ankara merkezli etkili bir televizyon. Mustafa Özbek’in gözaltına alınmasından sonra oldukça sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Haliyle satıldığı yönünde kulis bilgileri de etrafta sık sık dolaşmaya başlayınca son vaziyeti ART’nin patronu Ahmet Özbek’e sordum.

Özbek şunları söyledi; “ART’nin satışı diye bir şey kesinlikle söz konusu değil. Çok gerekirse haysiyetimizle ekranımızı karartırız. Sıkıntılı bir süreç yaşadığımız doğru ama ROJ TV’nin ayakta durduğu bir süreçte ART’yi ayakta tutmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Siz de bir medyanın sahibisiniz. Sizin haberiniz olmadan sizin yayın organınızı kim satabilir? Patron benim ve diyorum ki, böyle bir şey yok…
Kaynak
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen yigitler » Sal Eyl 01, 2009 20:12

ART kalelerimizden biri, onu koruyalim! Cemaatler, tarikatlar ve yobazlar nasil yandas kanallari destikliyorsa ART'yi de her gercek vatansever korumali ve desteklemeli.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x