Fetullah şimdi de ART'ye talip!

Genel & Güncel Konular

Fetullah şimdi de ART'ye talip!

İletigönderen Türk-Kan » Cum Tem 10, 2009 8:56

Ulusalcı ART'ye şok talip

Tuncay Özkan'dan Kanaltürk'ü satın alan Akın İpek, şimdi de ART'ye talip oldu.

Ergenekon soruşturmasında tutuklanan Mustafa Özbek'in ART kanalına Koza-İpek Grubu talip oldu.

Mali sıkıntı yaşayan ulusalcı ART kanalı, Koza-İpek Grubu'ndan gelen öneriye sıcak bakıyor. Daha önce Tuncay Özkan'ın Kanaltürk'ü satmasına tepki gösteren ulusalcıların şimdi de ART'nin Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Koza-İpek Grubu'na satışına tepki göstermesi bekleniyor.

Gerçek Gündem'in edindiği bilgiye göre, ART kanalının satış görüşmeleri önümüzdeki günlerde tamamlanabilir.

Gerçek Gündem
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Otopsi » Cum Tem 10, 2009 9:41

Söyleyecek söz bulamıyorum, açıkcası bunu beklemiyordum ancak şaşırmadım.
Kullanıcı küçük betizi
Otopsi
Üye
Üye

İletiler: 251

İletigönderen KILICINRUHU » Cum Tem 10, 2009 10:22

Zorlandılar demekki iyice artık ama sanmıyorum ben pek yinede.
Bu memleket,tarihte Türk'tü,halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletiler: 49

İletigönderen orhunefe » Cum Tem 10, 2009 10:52

Kanaltürk'ten sonra ART de kaybedilirse bu büyük bir yenilgi olur.

Fethullaha vereceklerine kilit vursunlar. Yoksa yürek dayanmaz. Bu zevki onlara yaşatmasınlar.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Tem 10, 2009 11:18

Kanalında yurtseverlik konuşmaları yaparak biz yurtseverlerin heyecanına heyecan kat, ondan sonra sen git bizim eleştirdiğimiz zihniyetle kanalının satışı için görüş. Fazla uzatmaya gerek yok, her ne pahasına olursa olsun bu görüşme bile başlı başına skandaldır. Yazıklar olsun para için kendisini, ruhunu satana.

Her geçen gün kan kaybediyoruz. Artık bir şeyler yapma zamanı geldi de geçiyor. Bursa Nutku şartları çoktan gerçekleşmiştir. Ve orada yazılanları yerine getirme zamanı şimdi. Bugün yapmazsak yarın çok geç olabilir. Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen KILICINRUHU » Cum Tem 10, 2009 11:26

zafercem'e katılıyorum Ülkenin hali bu kadar vahimken Fettullah'a kanalın satılması yada satışının görüşülmesi ne kadar acı bir tablo.En son aklıma gelecek şey Art'nin fettullah'a satılmasıydı onun şartlarını bile sağlamışlar helal olsun Abd ye amma güçlüymüş
Bu memleket,tarihte Türk'tü,halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Tem 10, 2009 12:02

Ulusalcı kanallarda 2. şok

Koza'nın ART'yi istemesi gündeme bomba gibi düştü. Bir haber de Kanal BİZ'den.

''Ulusalcı'' yayın çizgisiyle dikkat çeken ART ile Koza - İpek Grubu arasındaki ''satış'' görüşmeleri, medyaya bomba gibi düştü. Bir başka haber ise Kanal BİZ'den geldi. Kanal BİZ yönetimi, İstanbul bürosunu kapattı, TV'nin merkezi Ankara'ya taşındı. Kanal BİZ'in teknik aletlerini ise CEM TV'nin satın almak istediği öğrenildi.

''Ulusalcı'' kanalların başındaki kara bulutlar gitmek bilmiyor. Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Kanaltürk'ün Fethullah Gülen sempatizanı Koza - İpek Grubu'nun Sahibi Akın İpek'e satılmasıyla başlayan süreç, yeniden tekrarlanıyor. Koza - İpek Grubu, Kanaltürk'ü saflarına kattıktan sonra gözünü bu kez de ART'ye dikti. MHP'ye yakınlığıyla bilinen ve bir süre önce maddi imkansızlıklar yüzünden kapanan ATA TV'ye de talip olan ancak fiyatta anlaşamayan Koza Grubu yeni bir hamle yaptı.

Sendikacı Mustafa Özbek'in sahibi olduğu ART TV ile görüşen Koza - İpek yöneticileri, istenilen fiyatı ''fazla'' buldukları için görüşmeleri kesti. Koza - İpek Grubu'ndan sızan bilgilere göre, satış teklifi ART yöneticilerinden geldi. ART yöneticileri, Koza Grubu'na ''Bizi alın'' diye teklif götürdü. Ancak iki grup fiyatta anlaşamadı.

Bu arada, Koza Grubu'na bağlı Bugün Gazetesi'nde çalışanlarının yemeklerini bile kesen yönetimin, hangi parayla TV almaya çalıştığı ise merak konusu oldu. Medya kulislerinde konuşulanlara göre, Koza Grubu ne zaman bir TV'yi satın alacağını duyursa, kağıtları değer kazanıyor.

KANAL BİZ DE DAYANAMADI!

Mustafa Özbek'in Ergenekon davasından cezaevine girmesiyle birlikte maddi sıkıntı içine düşen ART TV'nin satışının gündeme gelmesi, gözleri Tuncay Özkan'ın ''manevi sahibi'' olduğu Kanal BİZ'e çevirdi. ''Ulusalcı'' çizgide yayın yapan Kanal BİZ'in de maddi imkansızlıklar yüzünden İstanbul'daki merkez bürosunu kapattığı öğrenildi. İstanbul Gültepe'deki büroya kilit vuran yönetim, programları Ankara'daki stüdyoda çekmeye başladı. GERÇEK GÜNDEM.com'un edindiği bilgiye göre, Merdan Yanardağ, Tuncay Mollaveyisoğlu gibi tanınmış gazeteciler, İstanbul'daki merkezin kapanmasının ardından her hafta Ankara'ya gidiyor ve programlarını banta kaydediyor.

CEM TV TEKLİF GÖTÜRDÜ

Öte yandan, Kanal BİZ'in İstanbul'daki ofisini kapatma kararı alması üzerine, SKY Türk Programcısı, CEM TV Danışmanı Enver Aysever'in Kanal BİZ yönetimiyle görüştüğü öğrenildi. Aysever, CEM TV adına yaptığı görüşmede, ''İstanbul'daki teknik aletlerinizi bize satın'' teklifi götürdü. Kanal BİZ yönetimi, bu teklifi reddetti.

Gerçek Gündem.com'a ulaşan bilgiye göre, İstanbul'daki teknik aletlerin tamamı Ankara'ya götürüldü. Kanalın Ankara'ya taşınmasında, tutuklu bulunan Yeni Parti Genel Başkanı Tuncay Özkan'ın ''Ben iki yıl daha çıkamayacağım, masrafları kısın yayına öyle devam edin'' sözlerinin etkili olduğu da medya kulislerinde dile getirilmeye başlandı.

Gerçek Gündem
Namık KEMAL:

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen KILICINRUHU » Cum Tem 10, 2009 12:16

yazık ya kendi vatanımızda yaşadıklarımıza bak
Resim
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletigönderen yigitler » Cum Tem 10, 2009 19:15

Ey serefsiz Koza gurubu, cekin pis ellerinizi kanallarimizdan. Kopek surusu kadar kanallarininz var, daha doymadinizmi? Eger ART ve Kanal Biz de giderse, geriye sadece Kanal B ve Ulusal Kanal kalacak. Bu Koza Gurubunun ve Akin Ipekin gozunu toprak doyursun! Ama dur, bir gun o AKP hukemeti, ve o Fetullah palavracisi geberip gidecekler, ve insallah muhalefet gelir ve bu yobazlara da aynisini yapar, ve Kanal 7 ve STV'yi batitrir!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

Re: Fetullah şimdi de ART'ye talip!

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Tem 26, 2009 17:14

ART'nin Satışı Bitmek Üzere

Ergenekon soruşturması kapsamında Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mustafa Özbek İstanbul Adliyesi'nde sorgusu tamamlandıktan sonra tutuklanmıştı.

Mustafa Özbek aynı zamanda Avrasya Radyo Televizyonu’nun (ART) “onursal başkanıydı.”

Hatırlanacağı üzere Mustafa Özbek, ART’de her ayın son cuma günü Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Balbay ile birlikte Türkiye’deki siyasi, ekonomik ve sosyal gelişmeleri değerlendiriyordu.

Gelen bilgilere göre, Özbek’in tutuklanmasıyla birlikte kanal zor günler geçirmeye başladı.

Kanal yönetimi ile Koza-İpek grubu arasında kanalın satışı görüşmeleri gerçekleşti.

Ancak ART yönetimi kanal için yüksek bir rakam istediği için anlaşma sağlanamamıştı.

Yeniden pazarlık yapılmaya başlandı. ART yönetimi kanalın satış rakamını 25 milyon dolar olarak belirledi.

Akın İpek bu rakamı fazla buldu ve satış bedelini 5 milyon dolar teklif etti.

Sıkı pazarlık ve anlaşmalar sonucunda 15 milyon dolarda mutabakat sağlandı.

Koza-İpek grubunun ART’yi 15 milyon dolara satın almasının an meselesi olduğu konuşuluyor.
Bu satış sonrasında dikkat çekici bir yan var.

Ulusalcı olarak bilinen ART, Ulusal Kanal, Kanalbiz, BaşkentTV'nin sahiplerinin tamamı Ergenekon operasyonu kapsamında tuutuklandılar.

BaşkentTV'nin sahibi Mehmet Haberal, Kanalbiz'in sahibi Tuncay Özkan, Ulusal Kanalı elinde bulunduran İP'in Genel Başkanı Doğu Perinçek ART'nin Onursal Başkanı Mustafa Özbek bu dava nedeniyle tutuklu bulunuyorlar.

Ulusalcı olarak bilinen kanalların Ergenekon operasyonu sonrası ekonomik zorluklarla karşılaşması ve satışlarının konuşulması "bu kanalların satışına Ergenekon davası mı neden oluyor" sorularına neden oldu.

Kaynak
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen MansurSah » Pzr Tem 26, 2009 17:42

Bunları inanmadan söylüyorum ve tabii ki yukardaki hisleri paylaşıyorum; ama şöyle de bir durum var: Fetöcüler, ellerindeki o kadar popüler kanala ufak bir yenisini ekleseler ne olur; güçlerinde bir artış olmaz. Aynısının kopyası bir sürü ıvır zıvır. İzlenmeyecek, batacak gidecek. Tuncay'ın kanalını aldılar da ne oldu? Öte yandan eğer kanal satışından alınacak parayla yeni bir kanal kurabiliyorsak, hatta kâr da edilebiliyorsa, e bu biraz da kerizi sövüşlemek oluyor sanki.

Tabii gerçeklere dönecek olursak, denizde kum, fetö'de para. Hem zaten milletin parasını çalarak bunları alıyorlar. Yeni kurulacak kanallar için de bir iki ihale, hoop "kazandıkları" parayla o yenisini de alırlar. Yani nerden baksan tutarsız, nerden baksan ahmakça.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Tem 26, 2009 17:59

MansurSah, bu durum çok farklı, buna ticari bir bakış açısıyla bakamayız. Zaten onların verdikleri para da bizim paramız. Fetocuların kar etme amacıyla bu kanalları satın aldıklarını düşünmüyorum. Kanalları zarar etse de nasıl olsa arkalarında AKaPe var. Amaçları yurtsever insanları sindirmek. Bu tür satışlar çoğu kişiyi etkiliyor. Olaya bu yönden bakmak gerektiğini düşünüyorum. Bir de ART'nin bu parayla yeni bir kanal kuracağını düşünmüyorum.
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen yigitler » Pzr Tem 26, 2009 18:41

Artik birinin buna dur demesi lazim. Bu Koza gurubu da kim oluyorlar? Kanalturk onlarin eline gecince sanki Tuncay Ozkan doneminden daha basarili bir kanal mi oldu? Hayir. Benim tanidigim tum insanlar bu yeni Kanalturk'u seyretmiyorlar. Ama Zafercem'in dedigi gibi, bunlarin arkasinda AKP var, hep kalkindirirlar yandas kanallarini. ART sonunda satilinca da, Nihat Genc, Hulki Cevizoglu, Umit Zilieli, Nuriye Atabey, Lale Sivgin, Banu Avar, Y. Selim Demirag ve Arslan Bulut gibi kaliteli gazeteciler ve programcilar da bu kanaldan gidecekler, ve onlarin yerine Dalton (Altan) kardesler, Emre Okuz (Akoz), Nazli Ilicak, Samil Tayyar, Fehmi Koru ve tum AKP yalakasi ve libos, parazit gazeteciler iftiralari ve palavralariyla ekranlarimizi kirletecekler. Fetoslara satildigi gun, bu da Kanalturk gibi decoderimden silinecek. Benim uydumda AKP'nin yobaz kanallarina yer yok! :evil:
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen 10101 » Pzr Tem 26, 2009 21:00

Güneş balçıkla sıvanmaz gerçi ama, görüyoruz ki doğruları söyleyenleri olabildiğince ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Zamanında mehter marşı kasetleri dağıtan ve vatan millet sevgisi aşılayan grubun kanalı TGRT, Amerika'nın Sesi Televizyonu'na satılmıştı. KanalTürk'te müthiş programlar yapan Hulki Cevizoğlu, kanalın satışı sonrasında ART'ye geçmişti. ART'deki Ceviz Kabuğu programına önemli konuklar bulmakta zorlanıyordu. Belli ki maddi sıkıntılar vardı. Şimdi ART de satılıyormuş...

Bu kanalları seyredenler durumun farkında olacaklar ve tüm kanallar kapatılsa bile, gelip bu siteden ve diğer kaynaklardan bilgi edinecekler. Hulki Cevizoğlu, gerekirse YouTube'a video yükleyerek görüşlerini aktaracak.
Şahsen bu olaydan dolayı daha da bilendim ve birçok kişi de aynı şekilde bilenecektir...
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Tem 27, 2009 8:03

Mansurşah.Konu Ağlakzade ve yandaşlarının aldıkları kanallara 1 yenisini eklemesi değil,KEMALİSTleri,ULUSALCIları biraz olsun verdikleri haberlerle rahatlatan,bilgilendiren,gerçeklerden kopmamalarını sağlayan,birbirleri ile bağ kurmalarını sağlayan ve en sonunda moral veren televizyon kanallarını 1 azaltmaktır.

Ben ULUSAL KANAL'ın bu gidişle tek ve biricik ULUSALCI kanal olarak kalacağına inanıyorum.En azından en kuvvetlisi olarak kalacağına inanıyorum.Çünkü televizyon kanallarını ekonomik yönden kuşatma altına aldılar.Reklam almaları engelleniyor.Buna sadece ve sadece insanların gönüllü seferberliği ve kişisel maddi katkıları ile şu ana kadar olduğu gibi ULUSAL KANAL dayanabilir.En azından bana öyle geliyor.

Bir başka konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.Geçenlerde bana bir video iletisi geldi.Bunu sanal ortamda bazı arkadaşlarla paylaştım.Bu iletide Ağlakzade devlet içinde o kadar güçlenmiş ki yeni Türk Lira'ları üzerinde ki ay ve yıldızın özel dizaynının aslında onlara ait bir işaret olduğu anlatılıyor.Kanıt olarak Ağlakzade yandaşlarının televizyon kanallarında ki ay ve yıldız simgesinin aynısının yeni Türk Lira'ları üzerinde de olduğu söyleniyor.Bana çok aşırı iddialı gibi geldi ama sonuç olarak cebimdeki Lira'ları çıkartıp baktığımda en azından ay ve yıldızın dizaynının bayrağımızdaki ay ve yıldız olmadığına ikna oldum.

Bunu sizinle neden mi paylaştım?Hayır,sabah sabah morallerinizi bozmak değildi amacım.Amacım adamların her ne olursa olsun devleti,kurumlarını ele geçirmek için bitmek tükenmek bilmeyen bir azimle çalışmaları ve sonuca ulaştıktan sonra da idda edilenler doğru ise bir de artık adeta BİZ BURADAYIZ mesajı verecek İMZAlar atıyor olmaları.

Asla ATATÜRK'ten,onun ilke ve devrimlerinden vazgeçmeyelim arkadaşlar.Hukuk kurallarına uygun şekilde demokratik mücadeleye devam edelim.Pes etmeyelim.Yılgınlığa kapılmayalım.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x